Mekot ja tyylit

Pue suora siluetti - klassisen ja minimalismin faneille

Pue suora siluetti - klassisen ja minimalismin faneille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Tyylit ja mallit
 4. pituus
 5. Onko se valmis?
 6. Mitä käyttää?

Mekko, joka on muotoiltu suorakulmiona, on yksi vaatekappaleista fashionistas-vaatekaapissa. Samanlaiset mekot mieleisekseen ja ne, jotka rakastavat klassisia vaatteita ja minimalismin faneja. Mutta ennen kuin ostat tällaisen mekon itsellesi, kannattaa selvittää, mikä houkuttelee tällaisen tyylin vaatteita, kenelle he menevät ja mitä he yleensä käyttävät.

piirteet

Suora mekko on naisten vaatekaapin yleismaailmallinen aihe, koska se korostaa kuvan feminiinisyyttä ja sopii mihin tahansa tilanteeseen. Tällainen houkutteleva ja tyylikäs malli voidaan ostaa klassisen vaippapuvun sijaan.

Suorien mekkojen valmistukseen käytettiin erilaisia ​​kankaita. Esimerkiksi kesämallien ompeluun valitse ilmaa ja kevyitä materiaaleja, talvivaatteita - pukukangas, villa, gabardiini tai neuleet. Sifonki, pitsi, brokaatti, satiini, silkki ja vastaavat kalliit kankaat valitaan tämän tyylin iltapukujen luomiseksi.

Myös suorien mekkojen värivaihtoehdot ovat hyvin erilaisia. Mallit on koristeltu piirustuksilla, brodeeratuilla elementeillä, paljetteilla, helmillä, pitsiosilla ja muulla sisustuksella. Kesämekkoista suorat mekot, joissa on eläinmotiiveja tai kukka-painatus, ovat erittäin suosittuja.

Kuka sopii?

Tällainen tyyli sopii mihin tahansa korkeuteen kuuluvaan naisiin - sekä korkeuteen (tässä tapauksessa hän korostaa kapeaa kuvaa) että matalaa (tällainen mekko lisää visuaalisesti muutaman sentin). Mutta suorassa mekossa olevan hahmon tyypin suhteen on omat vaatimukset. Mikä parasta, tällainen mekko näyttää tytöistä, joiden hahmo näyttää kuin tiimalasi tai suorakulmio. Toisessa tapauksessa vyötärö korostuu yleensä ohuella hihnalla.

Tytöt, joiden luku on samanlainen kuin käänteinen kolmio, omena tai päärynä, ei kannata käyttää suoraa siluetti-mekkoa. Tämä tyyli korostaa entisestään leveitä olkapäitä, lonkat tai vatsan läsnäoloa. Jos haluat todella valita suoran pukeutumisen, kannattaa etsiä malli, jossa on tummat pystysuorat sivut.

Tyylit ja mallit

Perinteisesti tämän leikkauksen mekolla on nelikulmainen tai pyöreä kaula ja siinä on eri pituinen hiha. Samalla modernit mallit ovat monipuolisempia. Neulotut suorat mekot kuuluvat urheilulliseen tyyliin ja sovitetut mykistyneiden värien mallit toimistoon. Joissakin mekkoissa on suora siluetti epäsymmetrinen helma tai trimmaus. Mielenkiintoinen leikkaus suora mekko voidaan kutsua teräviksi hartioiksi.

Hihat

Monissa suorissa mekkoissa on hiha, joka voi olla joko pitkä tai lyhyt. Samalla holkin väri voi olla sopusoinnussa itse puvun tai kontrastin kanssa. Mielenkiintoista ulkoasua ja malleja yhdellä hihalla.

hihaton

Voit kohdata suorat mekot hihnoilla ja yhdellä olalla. Lisäksi on olemassa "putken" malleja, joissa hihnat puuttuvat. Pitkillä suorilla mekkoilla voi olla myös amerikkalainen käsivartio.

pituus

Pitkä lattialle

Tällaiset suorat leikkaukset valitaan useimmiten juhlalliselle tapahtumalle, koska tällä tyylillä on mahdollisuus visuaalisesti venyttää siluettia, lisäämällä naisen armon ja hoikkauden.

midi-

Suora mekko, jossa on polven pituus, valitaan usein yrityksen keulan luomiseksi. Tällaisessa mekossa nainen näyttää tyylikkäästi ja hillittyinä, joten tämä mekko sopii hyvin pukukoodiin. Tässä tapauksessa mustat, laivastot, ruskeat tai harmaat mekot ovat eniten kysyttyjä.Tällaisten mallien sisustus on käytetty minimiin, esimerkiksi se voi olla vain valkoinen pitsi kaulus.

lyhyt

Suora mini-mekko on hyvä valinta vuosipäivää, juhlia tai yritystapahtumia varten. Tällaisella mekolla, kirkkailla koruilla, hiusneulalla ja pienellä käsilaukulla näyttää hyvältä.

Onko se valmis?

Tytöillä, joilla on erittäin suuret lantiot tai isot vatsa suorat mekot, suositellaan välttämään. Pienellä täydellisyydellä tällaiset asusteet ovatkin vaatekaapissa varsin sopivia, varsinkin jos valitset mallin, jossa on pystysuuntainen tulostus tai jossa on sivuilla tummaa väriä.

Lisäksi värillisten aksenttien avulla voit siirtää huomion ongelmallisilta alueilta, esimerkiksi valita mallin, jossa on kirkkaat värit rinnassa tai ostaa mekko, jossa väriyhdistelmät luovat pienen vyötärön vaikutuksen.

Mitä käyttää?

 • Kun olet lisännyt pukeutuneena suoran siluetin, jossa on takki, saat tyylikkään ja tyylikkään kokonaisuuden. Erityisesti tämä yhdistelmä valitaan toimistossa käytetyille malleille.
 • Lyhyen suoran puvun alla voit käyttää tiukat mustat tai kehon sukkahousut, joilla ei ole kuviota.
 • Hyvä lisä suoraan pukeutumiseen voidaan kutsua huiviksi.

lisälaitteet

On tärkeää valita lisävarusteet, jotka näyttävät harmonisesti yleiskokoelmassa, suora leikkaus. Yleisimpiä koruja tällaiseen yhdistelmään kutsutaan riipus korviksiksi ja tilavaksi kaulakoruksi. Mielenkiintoinen valoisa koriste suorasta vaatimattomasta mekosta on kukka olkapäässä tai massiivisessa kaulakorussa. Jos puvun hihat lyhennetään, sopiva koriste on rannerengas.

Sopivan pussin kohdalla poimi pieni kytkinpussi illan viereen suoran leikkauksen vieressä, ja tuotteeseen sopiva matkalaukku pussi sopii toimisto-tyyliseen pukeutumiseen. Lyhyt suora mekko voi käyttää myös suorakulmaista tilavuuspussia.

kengät

 • Paras kengät illan suoralle mekolle ovat nastat.
 • Tiukka toimisto-mekko suora leikattu kuluneeksi veneiden kanssa.
 • Lyhyt suora paksu kangas, joka on valmistettu paksusta kankaasta, näyttää hyvältä ja korkeat saappaat, joissa on paksu kantapää tai taso.
 • Sandaalit tai nilkkasaappaat voidaan käyttää suorassa mekossa, jossa on kirkas painatus.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet