Mekot ja tyylit

Muoti mekot vuonna 2019 (98 kuvaa) - uudet tuotteet ja trendit

Muoti mekot vuonna 2019 (98 kuvaa) - uudet tuotteet ja trendit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. muodista
 2. Nykyiset suuntaukset ja innovaatiot
 3. Kevät-kesäkausi
 4. Kausi "syksy-talvi"
 5. Vinkkejä valintaan

Mekon valinta on ratkaiseva tehtävä, jonka nainen täyttää helposti, ottaen huomioon paitsi ulkoisten ominaisuuksiensa erityispiirteet myös sisäiset ominaisuudet. Ja jos nainen seuraa muotia ja ymmärtää hänen tunnelmansa, kuva on täydellinen. Joten puhutaan nykyisen kauden muodikkaista mekoista.

muodista

Erilaisia ​​mekkoja mekkoja johdonmukaisesti kausittain. Monien ideoiden perusta olivat kuluneen vuoden suuntaukset. Romantiikka ja naisellisuus ovat myös suosittuja nyt, ja ne näyttävät itsensä avoimilla hartioilla, V-kauluksilla ja painopisteillä lantiolla. Modernin tulkinnan retro-tyyli sekä melko äärimmäisen "mekko ja housut" -yhdistelmä eivät ole menettäneet merkitystään.

Puhumalla suosituimmista mekkojen tyylistä voidaan korostaa seuraavia:

 • trapetsi-mekko;
 • pukeutunut mekko;
 • mekko paita;
 • päällysvaatteet;
 • mekko;
 • hyppypuku

Kaikilla edellä mainituilla tyyleillä voi kuitenkin olla lukemattomia muunnelmia, jotka johtuvat tämän kauden tärkeimmistä erityispiirteistä, kuten:

 • mutkaton leikkaus;
 • ei hihoja ja paljaita hartioita;
 • matala V-muotoinen tai pyöreä pääntie;
 • midi- ja maxi-hameet eri tyyleistä: suorasta, asennetusta tai särmätystä pohjaan;
 • taitokset, draping ja kerrostus.

Tämä kausi tarjoaa kauniille puoliskolle ihmiskuntaa sekä jatkuvia klassikoita että tuoreita naisten vaatekaapin ideoita, jotka johtuvat kasvavista trendeistä.

Nykyiset suuntaukset ja innovaatiot

Yksityiskohtainen tutustuminen mekkojen kokoelmiin antaa meille mahdollisuuden tarkkailla maltillisuutta ja kohtuullisuutta yksityiskohtaisesti, mutta samaan aikaan asusteet eivät näytä tuoreilta ja yksitoikkoisilta. Tämä vaikutus saavutetaan yhdistämällä erilaisen tiheyden ja värin tekstuureja sekä käytettyjen materiaalikerrosten pituutta ja muotoa.

Erityisen tärkeä rooli tässä kauden sisustuksessa: röyhelöt, röyhelöt ja jouset sekä erilaiset tarvikkeet. Lihavoidut ja epätavalliset vaatekappaleet, joissa on eriasteisia avoimuusastioita, jotka sijaitsevat tietyillä tuotteiden osilla.

Tämä kausi on midi-pituuden huippu, mikä tarkoittaa, että pukeutumisen tulee olla jokaisen kauniin henkilön vaatekaapissa, ikästään, ruumiin ominaisuuksista ja ammatista riippumatta.

Tällaiset suuntaukset erottuvat tänä vuonna muotikuvina. On aika selvittää, mitkä asusteet ovat suosituimpia keväällä-kesällä ja syksy-talvikaudella.

Kevät-kesäkausi

Kevät-kesäkausi on aina fantasia, herääminen ja energia. Muotiteollisuus, kuten mikään muu, ei heijastaa tämän vuoden ajan tunnelmaa, joka muuttaa naisten muodin todelliseksi fantastiseksi.

Puhumalla lämpimän kauden mekkojen hallitsevista tyylistä voidaan korostaa seuraavia:

 • pukeutunut mekko;
 • mallet-mekko;
 • Smoky mekko;
 • täynnä hame, vuoden tyyliin tai juniin;
 • epäsymmetrinen ratsastus;
 • yksinkertaiset leikkaukset;
 • mekko pajama-tyyliin;
 • pitkät mekot.

Tällä kaudella ei ole pelkästään leikkauksen yksinkertaisuus, vaan myös vähäiset yksityiskohdat, mutta myös eri suuntausten osaava yhdistelmä. Tästä syystä jokainen nainen löytää helposti täydellisen pukunsa.

väri

Lämpimän kauden värimaailma on täynnä luonnon vihreää sävyä, kypsiä hedelmiä ja merisuihkua. Suunnittelun suosikkeja olivat myös: valkoinen, vaaleanpunainen ja säteilevä vihreä. Sinisen, valkoisen ja punaisen värin yhdistelmä on edelleen voittoisa muodikas yhdistelmä.

Pastelli sävyjä suuntaus sininen ja vaaleanpunainen, sekä yhdessä ja erikseen.Myös alhaalta sininen, kiihkeä punainen, oranssi ja keltainen, kupari ja tiili ja viini tai violetti, jossa on vaaleanpunainen, ovat ajankohtaisia. Usein suunnittelijat käyttävät teoksensa hajottamisen ja värilohkon tekniikkaa.

tulosteita

Kevät- ja kesäkaudella kukka-aiheet ovat aina tärkeitä. Kuluvana vuonna ne ovat pääosin kukkien tai terälehtien muodossa tehtyjä tulosteita. Mutta on myös pieniä koristeita. Meriteemat ovat jo kauan voittaneet "paikan auringon alla" kokoelmissa kuumina vuodenaikoina, joten se pysyy ajankohtaisena vuosittain.

Kevät-kesäkauden mekkojen kokoelmista löytyy myös merkintöjä, solu, leveä nauha tai erilaisia ​​geometrisia muotoja, joilla on taipumusta abstraktioon.

koristelu

Kevään ja kesän kauden sisustusaihe avataan hyvin laajasti. Jo mainittujen kolmiulotteisten jousien, röyhelöiden ja röyhelöiden lisäksi, joita käytetään koristeeksi mekkoihin, hartioihin, lohkareihin, taitoksiin ja verhoiluihin, käytetään myös laajasti. Ja yksinkertaisesti leikkaamisen näkökulmasta mallit maagisesti muuttavat käsintehtyjä kirjontaa, volumetrisia applikaatioita, kiviä, värikkäitä helmiä, metalliosia ja jopa strutsihöyheniä.

materiaali

Olin miellyttävän yllättynyt tällä kaudella eri kankaiden, kuvioiden ja uskomattomien yhdistelmien kanssa. Ihaile silkkimallit niiden helppouden ja naisellisuuden avulla. Mekot, joissa on monikerroksisia hameita, luovat yhdistelmä nailonia, tylliä, organzaa tai sifonkia.

Fatin, verhon ja seppeleen tiivis kontrastimateriaalit näyttävät näyttäviltä ja epätavallisilta. Lace-kankaalla on nykyään erityinen paikka suunnittelutyöpajoissa. Hänen kykyään koristaa naisten mekkoa arvostetaan erittäin paljon. Tänä kaudella suunnittelijat voittivat pitsi, mikä teki siitä tiheämmän ja suljetun.

Denim- ja puuvillakankaita käytetään laajalti vapaa-ajan mekkoihin tällä kaudella. Tuoreus ja omaperäisyys tällä kaudella toivat mallit mekkoista, jotka on valmistettu verkosta tai rei'itetystä kankaasta.

Kausi "syksy-talvi"

Muoti syksy-talvikaudella on aina pidemmälle hillitty ja vakava. Mekko on edelleen merkittävä osa suunnittelijakokoelmia ja on läsnä useimpien naisten vaatekaapissa. Mutta se on suljettu, viihtyisä ja suunniteltu paitsi koristamaan sen omistajaa, myös tarvittaessa suojaamaan sitä sääolosuhteilta.

Kylmällä kaudella seuraavat vaatteet ovat tärkeitä:

 • päällysvaatteet;
 • villapaita;
 • A-linjan mekko;
 • mekko "New Bow" -tyyliin;
 • mekko, jossa baski;
 • mekko, jossa on epäsymmetria.

Keskikokoiset ja maxi-pituiset mekot ovat varmasti astuneet syksy-talvikaudella. Monissa malleissa painotetaan hihoja, koska ne ovat omituisia: fluffy tai flared, straight tai sleeves-lyhdyt. Joidenkin mallien kumppaneita ovat hupparit ja silmukat. Avoimet hartiat ja selkä, leikkaukset hameissa ja verhoilussa ovat edelleen toiminnassa.

väri

Kylmän kauden värivalikoimaan kuuluvat klassiset mustat, valkoiset ja punaiset värit, paksu viini punainen, sininen ja sininen, vihreällä. Rikkaiden värien siirtyminen voimakkaisiin jaloihin sävyihin on yleistä.

tulosteita

Tulostaa kirjojen, etnisten elementtien ja 3D-grafiikan muodossa, jotka koristavat mekkoja yleisempiin tarkoituksiin. Iltamallit on maalattu taiteellisesti kukkakuvioineen, myös läpinäkyvällä kankaalla.

koristelu

Erikoistilaisuuksien mekot koristavat jo tuttuja höyheniä, höyheniä, kullan kirjontaa tai pörröisiä pörröisillä turkisilla. Jokapäiväiseen asuun voi liittää valkoisen kauluksen. Patchwork-tekniikka helpottaa yksinkertaisen tyylin mekkoa uskomattoman tyylikkääksi. Perinteiset röyhelöt ja flounces, pleating ja draping eivät myöskään pidä syrjään.

tarvikkeet

Tämän kauden arkipäivän mallit on valmistettu paksusta neulosta ja viskoosista. Mokkanahasta, villasta, kashmirista, luonnollisesta sametista ja tweedistä valmistetut mekot - hyvä vaihtoehto viileään vuoden aikaan. Aito nahka, pää- tai lisämateriaalina, antaa pukeutumiselle epämiellyttävän, mutta erittäin houkuttelevan luonteen.

Ylellisistä materiaaleista valmistettuja mekkoja luodaan ilta-ilmeille, joiden pinta jäljittelee jalometalleja tai jolla on hohtava vaikutus. Pitsi, brokaatti, silkki ja satiini, kuten aikaisemmin, ovat sekä leningien luojia että niitä, jotka käyttävät näitä mekkoja.

Vinkkejä valintaan

Riippumatta siitä, millaisia ​​mestariteoksia hän luo, jokaisen naisen on muistettava, että minkä tahansa muodikkaan asian pitäisi korostaa, ei ylittää hänen yksilöllisyyttään. Muotin ehdottoman noudattaminen voi jättää henkilölle oikeuden valita ja unohtaa omia mieltymyksiäsi vaatteissa.

Tämä ei tapahdu, jos noudatat useita erityissääntöjä. Tämä pätee erityisesti naisten mekkoihin. Asu sopii täydellisesti, jos nainen valitsee hänet, kun otetaan huomioon hänen luonteensa ja kehon ominaisuudet. Mekko ei saa olla ristiriidassa naisen iän, temperamentin ja yleisen tyylin kanssa.

Rento mekko valitaan kauden ja sääolosuhteiden mukaan. Hänen valinnassaan on tärkeä rooli myös paikka, syy ja tapa, jolla nainen aikoo viettää aikaa pukeutumisessaan. Muiden ihailun lisäksi henkilökohtaista mukavuutta on myös tärkeää. Jos nainen mekossa tuntuu rajoitetulta ja epävarmalta, se ei pääse muiden silmistä. Tällaisen fyysisen epämukavuuden seurauksena nainen tuntuu epämukavalta.

Nykyään muotimaailma on äärettömän monipuolinen, joten jokainen nainen löytää ratkaisun pukeutua valittaessa. Tärkeintä on muistaa, että siinä pitäisi olla ensisijaisesti kaunis, ei muodikas.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet