Mekot ja tyylit

Epäsymmetrinen mekko - houkuttelee epätavallinen siluetti

Epäsymmetrinen mekko - houkuttelee epätavallinen siluetti

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Leikkauksen ominaisuudet
 2. muodista
 3. Epäsymmetriatyypit
 4. Suositut värit
 5. Muotitrendit
 6. Mitä käyttää?
 7. lisälaitteet
 8. kengät

Mekot, joissa on epäsymmetrisiä elementtejä, ovat suosittuja muoti naisille, jotka eivät ole ensimmäisellä kaudella. Heitä houkuttelee tietoisuus ja vapaus. Lisäksi leikkauksen epäsymmetrian vuoksi tyttö voi paljastaa tietyn osan kehosta ja kiinnittää siihen huomiota, mutta samalla se ei näytä mautonta ja liian rehellistä.

Leikkauksen ominaisuudet

Mekkoilla, joiden leikkaus voidaan kutsua epäsymmetriseksi, on tällaiset edut:

 • Asu tekee tyttöstä viettelevämmän.
 • Visuaalisesti tämä mekko parantaa siluettia.
 • Oikean epäsymmetrisen yksityiskohdan valinnassa tällaisessa mekossa oleva tyttö voi piilottaa tiettyjä vikoja.

muodista

Epäsymmetrinen mekko on yleinen valinta, kun tarvitset asun tärkeälle illalle tai rannalle. Tärkeimmät tyylit, joissa tällaisia ​​mekkoja esitetään, ovat A-muotoinen ja palanut siluetti sekä trapetsi.

Toinen tyyli, jota käytetään usein epäsymmetrisiin mekkoihin, on antiikkityylinen mekko. Tällaisessa mekossa oleva hahmo on houkuttelevasti drapattu ja näyttää poikkeuksellisen viettelevältä.

Epäsymmetriatyypit

Tämän tyylin mekossa voi olla sellaisia ​​epäsymmetrisiä yksityiskohtia:

 1. Hihat. Mekot, joissa on yksi hiha, ovat alkuperäisiä, ja ne valitaan usein juhliin tai muuhun erityiseen tilaisuuteen. Usein tällaisissa mekkoissa yläosan epäsymmetriaa täydentää hameen epätasainen leikkaus.
 2. Hame. Epäsymmetriset mallit ovat suosituimpia epäsymmetristen mekkojen joukossa. He kiinnittävät tytöt, jotka haluavat näyttää hoikka jalansa, mutta samalla pitävät mini-pituuden liian haastavana. Asymmetrisen helman mekkoihin on melko vähän vaihtoehtoja. Se voi olla monikerroksisia asuja, jotka koostuvat eri pituisista hameista. Helmen voi kallistaa sivulle tai taaksepäin. On myös malleja, joissa on alkuperäiset verhot.
 3. Juna. Tällaisten epäsymmetristen asusteiden kohokohta on hameen lyhennetty etuosa ja selkä niin pitkänomainen, että se muodostaa junan. Tällaisia ​​mekkoja valitaan usein upeina iltapukuina. He näyttävät parhaiten korkeista tytöistä, joilla on hoikka jalat.
 4. Cutout. Mekot, joissa on epäsymmetrinen pääntie, valitaan usein tytöillä, joilla on kauniit hartiat. Tämä mekko-versio auttaa korjaamaan visuaalisesti rinnan epäsymmetriaa, mutta on välttämätöntä valita malli erittäin huolellisesti, jotta vika tasoittuu eikä sitä korosteta. Yksi tämäntyyppisen epäsymmetrian yleisimmistä vaihtoehdoista on olkahihnan läsnäolo yhdellä olalla.

Suositut värit

valkoinen

Tällaiset epäsymmetristen mekkojen värit ovat erityisen kysyttyjä, kun he etsivät kevyttä kesäversiota.

Useimmissa tällaisissa mekoissa on epäsymmetrinen helma ja avoin pääntie. Myös yksi olkapää ja avoimella hihalla varustetut lumivalkoiset mekot ovat myös kysyttyjä.

musta

Mekko, jossa on karkea musta pohja, voi olla tiivis ja tyylikäs mekko missä tahansa tilanteessa.

Täydentämällä sitä kirkkaalla vyöllä, koroilla ja kultakoruilla saat ylellisen illan. Myös mustat mekot yhdellä olalla ovat yleisiä.

punainen

Kirkas punainen epäsymmetrinen asu joka tyttö näyttää hämmästyttävältä, joten se on kulunut pääasiassa cocktail- tai iltapukuina.

Useimmiten tämän tyylin punaiset mekot ovat malleja, joissa on yksi olkahihna, jossa on yksi hiha tai juna. Vähemmän näyttäviä tuotteita, joissa on vino helma.

Värin epäsymmetria

Erillisesti kannattaa huomata yksinkertaisen leikkauksen mekot, jotka erityisten värimaailmien takia näyttävät epäsymmetrisiltä.

Tällaiset asusteet ovat hyvä vaihtoehto toimistolle, koska leikkaus täyttää pukeutumiskoodin, ja värit auttavat erottumaan muiden toimistotyöntekijöiden keskuudessa.

Muotitrendit

Tämän tyylin varusteista tällä hetkellä suosituimpia ovat mallit, joissa on epäsymmetrinen hame. Toisaalta helma voi koskettaa lattiaa tai jopa siirtyä junaan, ja toisaalta paljaat jalat ylös tai alas.

Mallit, joiden yläosassa on epäsymmetria, ovat vähemmän yleisiä. Niitä edustavat pääasiassa mekot, joissa on yksi hiha tai pääntien epäsymmetria.

Mitä käyttää?

Epäsymmetrinen, tyylikäs mekko voidaan pukeutua bolero, turkis, takki tai takki. Viileissä kesäiltoissa rento asu, jossa on epätasainen helma, voidaan täydentää pehmeällä takilla, denim-takilla tai raglanilla.

Mitä tulee laukkuun, niin illalla epäsymmetrinen vieressäsi poimi pieni kytkin, joka sopii pukeutumiseen. Kesän rento mekko, jossa epäsymmetria, täydentää kirjekuoripussia tai pienen käsilaukun ohuella hihnalla. Toimistomallit yhdistyvät hyvin keskikokoisiin kevyisiin tai mustiin nahkaisiin pusseihin.

lisälaitteet

Epäsymmetriset mekkomallit ovat niin kirkkaita ja ilmeisiä, että monissa tapauksissa koruja ei yhdistetä lainkaan. Jos tällaisen mekon yläosaa edustaa korsetti, kaulakorun tai ketjun läsnäolo on sallittua. Pitkä epäsymmetrinen mekko on täydennettävä vain renkailla tai rannekkeilla.

Yksiolkaiset vaatteet vaativat myös vähimmäisvarusteita. Riittää, kun asetat valoisat korvakorut ja löydät houkuttelevan rannekkeen avoimelle kädelle.

kengät

Valitsemalla kenkiä epäsymmetrisille asuille kannattaa kiinnittää huomiota klassisiin väreihin (musta, harmaa, valkoinen) tai poimia kenkiä vastaamaan mekkoa. Monivärisiä kirkkaita kenkiä, joissa on ilmeikäs sisustus, voidaan kutsua epäasianmukaiseksi vaihtoehdoksi.

Epäsymmetrisen mekon kenkien kantapää on parempi valita korkea tai korvata se kiilalla. Kengät, joissa ei ole kantapäät, on yhdistetty hyvin vain lyhyiden epäsymmetristen asujen kanssa.

Kommentit
 1. liaani
  20.02.2016

  Rakastan mekkoja, joissa on epäsymmetrinen helma tai yksi olkapää)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet