Mekot ja tyylit

Mekko matala vyötärö - naisten muoti vallankaappaus

Mekko matala vyötärö - naisten muoti vallankaappaus

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. laji
 4. Täydellinen hame
 5. pituus
 6. Häämekot
 7. Ilta-asetukset
 8. Onko se valmis?
 9. Vinkkejä valintaan
 10. Mitä käyttää?
 11. lisälaitteet
 12. kengät

piirteet

Moderni mekko, jossa on matala vyötärö - tämä on hyvä viime vuosisadan 20-luvulta. Tuolloin tapahtui todellinen vallankaappaus naisten muodin historiassa. Naisten tasa-arvoisessa kamppailussa naiset alkoivat luopua pitkistä, puhtaista hameista ja alkoivat etsiä uusia ratkaisuja itselleen. Alhaisilla vyötäröillä varustettuja asuja esiintyi vastakohtana imperiumin ja korsetin mekkoihin. Vyötärön viiva pienentää siluettia tasaisemmaksi, suorakulmaiseksi. Näin puvut tekivät kuvan hieman poikaiseksi. Lisäksi he olivat mukavia liikkua, tanssia ja pelata urheilua.

Kuka sopii?

Matalan vyötärön mekot ilmestyivät ensimmäisen maailmansodan aikana. Sitten feminiinisen kauneuden idea lakkasi olemasta ilma, hauras olentoja, ja miesten silmät kääntyivät vahvoihin, urheilullisiin tyttöihin, jotka pystyivät selviytymään kovasta työstä. Tämä heijastui naisten vaatteiden tyyliin. Alhaiset vyötäröpuvut sopivat parhaiten urheilullisen tytön tytöille: pitkä ja leveä.

Jos kuulut "suorakulmion" tai "käänteisen kolmion" tyyppiin, voit käyttää tätä mekkoa turvallisesti. Vältä mekkoja, joissa on offset vyötärönauhat, pitäisi olla tyttöjä, joilla on leveät lantiot sekä yksilöt, joilla on alhainen kasvu.

laji

Malli, joka on eniten kysynnässä, on vaippa mekko matala vyötärö. Se on pitkään tullut todellinen klassikko, ja lähes kaikki tytöt rakastavat sitä. Yksinkertainen, tyylikäs, se näyttää hyvältä mihin tahansa kuvaan ja sopii eri tilanteisiin.

Pussittamatta Linie. Tämä on tyyli mekko, joka liittyy jazzin aikakauteen. Se symboloi epämiellyttävien korsettien ja ahtaiden mekkojen hylkäämistä. "Sak-line" on hihnojen vapaa mekko, jossa on suuri pääntie ja lyhyt hame, joka alkaa lähes lantiosta.

Dress Charleston. TAuger tuli meille viime vuosisadan 20-luvulta. Tämä lyhyt mekko, jossa on suora leikkaus, koristeltu rikkaalla, monikerroksisella sisustuksella, reunalla, paljetteilla, höyhenillä, kimaltelevilla jne.

Täydellinen hame

Matala vyötärö yhdessä pehmeän hameen kanssa on erittäin suosittu tyyli iltapuvuille.

Jos mekko on pitkä, sitä kutsutaan siluettiin tai A-muotoon. Nämä mekot sopivat hyvin lähes kaikkiin lukuihin. Chubby-tytöt valitsevat usein tämän erityisen vaihtoehdon. Edellyttäen, että mekossa on korsetti, se sopii täydellisesti kuvaan. Lyhyt mekko, jossa on matala vyötärö ja täydellinen hame, ei sovi kaikille. Vain kapeilla lantioilla ja kapeilla jaloilla voit näyttää täydellisesti tässä asussa.

pituus

Perinteisesti matala vyötäröinen mekko ei ollut pitkä, koska se ilmestyi juuri silloin, kun naiset päättivät lopulta luopua lattiapituisista mekkoistaan. Tänään näet kuitenkin erilaisia ​​pituisia mekkoja.

pitkä

Pitkä mekko, jossa on matala vyötärö, voi olla sekä hienostunut iltapuku että kevyt vaatteet kävelyyn. Klassiset siluettikengät, jotka morsiamen usein valitsevat, kuuluvat ensimmäiseen luokkaan. Tämä asu on erinomainen tapa tuleville äideille, jotka haluavat piilottaa piirretyn vatsan. Löysä hame, joka on koottu kauniisiin taitoksiin, tekee kuvasta feminiinisen ja romanttisen.

midi-

Matalan vyötärön vaatteen klassinen pituus on midi - kaiken kaikkiaan vuosisata sitten naiset eivät vieläkään antaneet itsensä paljastaakseen jalat voimakkaasti.

Keskipitkä mekko on monipuolinen vaihtoehto, joka sopii sekä työpäivään että juhla-iltaan. Satunnaisen tyylin mallit ovat yleensä vain muutaman senttimetrin aliarvostamia. Tämä sovitus on optimaalinen erilaisille leikkauksille tarkoitetuille hameille - kapeille, säröille tai laskostetuille.

lyhyt

Mekot, joissa on matala vyötärö ja minihame - tämä on melko suosittu cocktail-vaihtoehto. Jos tällainen asu todella sopii sinulle, näytätte erittäin edullisia perinteisten asusteiden takia.

Lyhyt mekko, jossa on matala vyötärö, voi olla rento tai urheiluvaatteet. Vapaa leikkaus mahdollistaa aktiivisen liikkumisen, joten voit vierailla rullaluistimissa, pelata tennistä jne. Tällaisessa mekossa.

Häämekot

Joka päivä yhä useammat morsiamet päättävät edullisten mekkojen puolesta. Viime vuosina tämä tyyli on edelleen häätmuoti.

Yleensä matalalla vyötäröllä varustetulla hääpuvulla on kaksi olennaista elementtiä: kori tai korsettirunko ja pitkä, täysi hame. Yhdessä tämä luo uskomattoman kaunis siluetti. Nämä mekot osoittavat morsian kaulan ja hartioiden kauneuden, korostavat rintakehää ja vyötäröä ja peittävät myös kaikki ongelmat. Hyvin vyötäröiset hääpuvut ovat niin hienoja, että stylistit neuvoo morsiamia tekemään vähintään koruja ja valitsemaan hyvin yksinkertaisen kampauksen.

Ilta-asetukset

Fashionistasin suurinta rakkautta nauttivat kahdentyyppiset iltapuvut, joissa on pieni vyötärö. Ensimmäinen on jazz-tyylisiä malleja, joista on tullut suosittu Gucci-muotitalon ansiosta.

Kun he näyttävät, voit helposti kuvitella, muistaa elokuvan "The Great Gatsby". Pikku mekko, suora tai hieman asennettu, ylellinen sisustus. Kirjonta, pitsi, helmet, strassit - korut eivät voi olla liikaa. Toinen tyyppi on matala vyötärö ja pitkä suora hame, jonka muodosti Chanel-muoti. Ne suoritetaan ja ohuet, lentävät kankaat ovat yksinkertaisia, mutta kalliita.

Onko se valmis?

Mekot, joilla on matala vyötärö, sopivat täydellisesti täydelliseen, koska tämä tyyli mahdollistaa visuaalisen säätämisen.

Jos sinulla on vatsa, se tarkoittaa, että joustavasta kankaasta valmistetut tiukat vaatteet eivät ole sinua varten. Mutta mallit, joissa on laskettu vyötärönauha, antavat kuvan yläosalle suorakulmion muodon, mikä piilottaa kaikki ulkonevat osat. Lush hips tällaisen mekko ei voi piilottaa, mutta korjaava alusvaatteet ratkaisee ongelman. Mutta pullistuneet kädet ja hartiat voidaan tasapainottaa melko pehmeällä hameella. Tyttöjen, joilla on ylelliset muodot, tulisi valita malleja, joiden hame ei ole polven yläpuolella. Ja älä unohda kantapäät - joten näytät paljon suloisemmalta.

Vinkkejä valintaan

 • Yksityiskohdat pukeutumisesta voivat korostaa hyveitäsi tai päinvastoin, pilata kaikki. Jos sinulla on ylelliset rinnat, kiinnitä huomiota malleihin, joissa on kaunis, epätavallinen pääntie. Kaulan ja hartioiden virheetön iho on erinomainen syy saada mekko, jossa on avoin runko ilman olkahihnaa. Siro kädet korostavat lyhyitä, paisuneita hihat.
 • Kun pituus on pieni vyötärö, sinun täytyy olla hyvin varovainen, varsinkin jos et voi ylpeillä korkeilla. Korkeat tytöt voivat valita itselleen mitä tahansa pituisia malleja, mutta pienet nuoret naiset ovat paremmat, jotta he pysyisivät lattialla hameilla.

Mitä käyttää?

Matalalla vyötäröllä varustetun mekko-ohjeen valinta riippuu suoraan itse puvusta. Jos tämä on klassinen iltapuku, niin se ei tarvitse mitään muuta kuin kenkiä, käsilaukkuja ja koruja. 20-luvun tyylisiä mekkoja voidaan täydentää tämän aikakauden lisävarusteilla - pieniä hattuja, päähineitä, boa tai helmillä varustettua helmiäistä. Vapaa-ajan mekko voidaan yhdistää lähes kaikkeen.Tämä mekko näyttää hyvältä sadetakilla, farkuilla tai nahkatakilla. Lyhyitä urheilullisia mekkoja voi käyttää lievillä farkuilla tai leggingsillä.

lisälaitteet

Suurin osa meistä pukeutuu matalaan vyötäröön, joka liittyy viime vuosisadan alkuun. Luodaksesi sopivan kuvan tällaisesta pukeutumisesta, sinun on valittava sopiva kuva.

Iltaisin naisten mekko näinä päivinä sisälsi glamourin käsitteen - niin paljon heillä oli ylellisyyttä ja glitteriä. Jos haluat pukeutua erityisissä tilaisuuksissa, kannattaa pukeutua hienoihin koruihin tai retro-tyylisiin koruihin: pitkiin helmiin, solmittuihin, kuohuviinisiin korviin, rannekkeisiin ja renkaisiin, joissa on suuret kivet. Vain älä käytä kaikkea kerralla - korujen pari riittää.

kengät

Vyötärölinja on siirtynyt alaspäin visuaalisesti, joten jalkasi ovat hieman lyhyempiä. Siksi tärkein tehtävä kenkien valinnassa on valita se, joka tasoittaa tämän vaikutuksen. Se tarkoittaa, että on välttämätöntä luopua tasaisista kengistä, sekä korkeasta saappaasta ja saappaasta, jotka lisäksi leikkaavat jalan vaakasuoraan.

Paras vaihtoehto on kengät tai sandaalit, joissa on korkokengät. Kengät beige ja ahdas väri ovat erinomainen valinta, koska ensinnäkin se sopii lähes mihin tahansa pukeutumiseen, ja toiseksi se visuaalisesti pidentää jalat.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet