Mekot ja tyylit

Mikä mekko on yrityksille?

Mikä mekko on yrityksille?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Sopivia tyylejä
 3. Suositut värit
 4. Uusi vuosi
 5. Mitkä mekot sopivat yrityskeskukselle?
 6. Mitä käyttää?
 7. kengät

Loma-aikoina työskentelevät naiset alkavat etsiä sopivia asuja yritysjuhlia varten. Tämä on erityisen mielenkiintoista niille, jotka työskentelevät melko tiukan pukukoodin olosuhteissa ja haluavat osoittaa naisellisuutensa ja kauneutensa yritysjuhlissa tehokkaalla ja houkuttelevalla asuilla. On kuitenkin tärkeää valita oikea mekko niin, että se sopii yritystapahtumiin ja korostaa vain sen omistajan ansioita.

piirteet

Yrittäjyyslomaa varten kannattaa valita tyylikäs ja muodikas mekko, mutta samanaikaisesti liian hämärät ja räikeät mallit eivät ole hyväksyttäviä. Tähän tilaisuuteen sopiva mekko on suunniteltu tyylikkääksi ja naiselliseksi sekä elegantiksi ja täydellisesti sopivaksi. Tässä on mahdotonta hyväksyä vulgariteettia, liiallista kirkkautta ja alleviivattua seksuaalisuutta. Myöskään liian tylsä ​​mekko ja epäasianmukaiset yleiset asusteet yritysten puolueille eivät toimi.

Kangas mekkoihin, joissa menee yrityksen toimintaan, valitse kalliita ja laadullisia materiaaleja. Silkki-, satiini- ja samettimekot ovat suosituimpia. Myös aina pitsikangasta valmistetuissa muotivaatteissa.

Sopivia tyylejä

Jos yritysjuhlat ovat juhla- tai vastaanotto ylellisessä ravintolassa, tyylikäs iltapuku on paras valinta. Buffetaulukko ei ole niin virallinen tapahtuma, joten keskikokoinen cocktail-mekko, jossa on yksinkertainen leikkaus ja minimi sisustus, on sopivin.

Yrityksen suosituimpia voi kutsua tällaisiksi malleiksi:

 1. Mekot, joissa on pääntie. Tällaisilla asuilla on tyylikäs ulkonäkö ja ne ovat erittäin kilpailukykyisiä syvällä katkaisulla.
 2. Mekot, joissa korsetti. Tällaisissa tuotteissa voit vaikuttaa kuvion ulkonäköön, jolloin rintakehä on visuaalisesti rehevä ja vyötärö - ohuempi.
 3. Mekot, joissa on verhoilu. Tällaiset koristeluelementit oikeissa paikoissa lisäävät pienen määrän ja piilottavat kuvan pienet haitat.
 4. Mekot, joissa on amerikkalaista käsivartta. Tässä mekossa voit siluettia silittää kulmikkailla hartioilla.
 5. Mekot, joissa epäsymmetria. Suosituimmat mallit, joissa on viisto pohja, koska lävistäjien ansiosta kuvio ulottuu visuaalisesti ja näyttää ohuemmalta. Ei yhtä vaativia mekkoja yhdellä olalla.
 6. Mekot edessä. Useimmiten nämä ovat pitkät leningit, jotka ovat melko rohkeita leikkauksia lonkasta pitkin yhtä jalkaa.

Suositut värit

Voittavin malli on musta mekko. Se houkuttelee huomiota, mutta samalla se varjostaa ihoa ja korostaa kuvan edut. Tässä asussa saat tyylikkään ja salaperäisen naisellisen kuvan.

Valkoiset, pastelliset tai violetit värit ovat myös tyylikkäitä. Myös hyvä vaihtoehto on harmaa, bordoninen tai tummansininen monofoninen mekko. Tässä tapauksessa älä unohda, että tummat sävyt viittaavat kykyyn hoikka, ja kevyessä pukeutumisessa lomakkeet muuttuvat rehevämmiksi ja pyöristetyiksi.

Uusi vuosi

Ennen uudenvuoden kunniaksi kiinnittämistä on kiinnitettävä erityistä huomiota oikean asun valintaan. Useimmiten uudenvuoden juhlaan kuuluu upeita ja kirkkaita asuja, joten niiden sisustukseen sisältyy usein paljetteja, strassikiveä tai paljetteja. Pitsi, helmiä, epätavallinen kaula, verhoilu, baski, epätavallinen vyö, sulkapallo - monenlaisia ​​yksityiskohtia uudenvuoden yrityskilpailuun on todella hienoa.

Monet naiset kuuntelevat neuvoa valita vaatteen värin horoskoopin mukaan, mutta et menetä, jos valitset lumivalkoisen, harmaan tai beige-puvun tällaiseen juhliin. Jos haluat katsoa upeita, valitse fuksian varjo tai syvän sininen väri.

Mitkä mekot sopivat yrityskeskukselle?

Kun valitset varusteen yritysjuhlille, tyttöjen, joilla on upeat lomakkeet, tulee valita malli, joka voi piilottaa kuvionsa puutteet.

Sopivimpia tyylejä pidetään:

 • Mekot, joissa on korkea vyötärö
 • Mekot
 • Keskipitkät mekot, joissa on hehkutettu hame

Jos sinulla on upea muoto, älä valitse pitkää asua yrityksille. Parempi vaihtoehto on malli, joka on hieman polvien alapuolella. Värien osalta on suositeltavaa, että tytöt poimivat täysvärisiä asuja pimeässä, esimerkiksi tummanharmaassa, kirsikassa, mustassa tai tummansinisessä. Tytöt, joilla on kaareva lantio, voivat käyttää kaksivärisiä asuja (tummemmalla pohjalla) tai valita mustavalkoisen tulostusmallin.

Mitä käyttää?

On välttämätöntä poimia kytkinpussi tai kirjekuori elegantille mekolle. Moniin asuihin kuuluu yhdistelmä vyön kanssa, jonka leveys määräytyy tytön tyylin ja muodon mukaan. Päällysvaatteista cocktail-pukeutumiseen voit noutaa asennetun takin ja illan rinnalle boleron.

lisälaitteet

Jos puvun hartiat ovat auki, kannattaa pukeutua pitkiin korvakoruihin, ja suljettu yläreunan malli näyttää tyylikkäästä ketjusta ja riipuksesta. Lyhythihainen mekko voi noutaa rannekkeen, varsinkin jos holkki on epäsymmetrinen.

Hyvä idea olisi käyttää suurta timanttia tai muuta jalokiviä. Pearl-korut ovat myös hyvä vaihtoehto.

kengät

Paras vaihtoehto yritysten juhlakengille on epäilemättä kengät, joissa on korkokengät. Ne voivat olla avoin varvas, kiila tai hihnoilla. Kengän väri valitaan useimmiten mustaksi, mutta kengän muunnos, joka sopii pukeutumaan tai sopii hihnaan, olisi sopiva.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet