Mekot ja tyylit

Bandeau-mekko - viettelevä kuva

Bandeau-mekko - viettelevä kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. laji
 4. pituus
 5. Vinkkejä valintaan
 6. Mitä käyttää?

piirteet

Bando - tämä on yksi suosituimmista mekkamalleista. Tämä mekko on tehty vain juhlille, koska se on hyvin kaunis, seksikäs ja lisäksi se ei estä liikkumista lainkaan, joten voit pitää hauskaa koko yön.

Gang-pukun nimi tulee ranskalaisesta sanasta, joka tarkoittaa "side". Itse asiassa tällä mallilla on tietty yhtäläisyys rinnassa sidotun huivin kanssa. Bando - melko rehellinen asu. Se ei ainoastaan ​​sovi kuvioon, vaan myös jättää hartiat ja dekolttialueen auki. Gang-mekon ominaista elementti on jäykkä runko ilman olkahihnoja ja hihoja. Hame voi olla sekä kapea että melko löysä, mutta se on lähes aina lyhyt - ei polven keskiosan yläpuolella.

Kuka sopii?

Hoikka tytöt näyttävät näissä mekkoissa vain hämmästyttävän korkeudesta riippumatta. Mutta upeiden muotojen omistajien ei pitäisi ohittaa tätä asuinaluetta, sinun tarvitsee vain taitavasti käsitellä jengin ominaisuuksia. Mekon tiivis yläosa toimii korsetin periaatteella, joka hieman lievittää vatsaa. Samalla korotettu rintakehä näyttää todella ylelliseltä.

Rehevien lantioiden omistajien tulisi valita jengi-mekko, jossa on löysä hame. Ne, joilla on lantio ja vyötärö, ovat suunnilleen samanlaisia, on parempi antaa etusijalle tilavat hameet, esimerkiksi "tulppaanin" tyyli. Jos sinulla on pullea olkapäät ja kädet, on suositeltavaa laittaa ohut nippu tai bolero pukun päälle.

laji

 • Klassinen bandeau-mekko on mekko, jossa on tiukka, lyhyt hame, joka avaa kaulan, hartiat ja ylemmän rinnan.
 • Bandeau-mekko hihnoilla - Tämä on tämän tyylin moderni muutos. Koska puvun runko pysyy jäykänä ja ei tarvitse lisää "vahvistusta", hihnat suorittavat tässä puhtaasti koristeellisen toiminnon.
 • Mekko kauluspaita pehmeällä hameella - Toinen tämä mekko. Kapeammat hameet korvataan laajemmilla vaihtoehdoilla: laskostettu hame, kello, tutu jne.
 • Pukeutua bandeau kanssa basky Tänään on yksi suosituimmista malleista. Baska näyttää hyvältä väsyissä mekkoissa, jolloin kuvio on viettelevä, naisellinen.

pituus

Bandeau-mekko on juhla-asu, joten perinteisesti se on melko lyhyt. Nykyaikaiset suunnittelijat kuitenkin muuttavat tätä tyyliä ja luovat yhä enemmän uusia jengimalleja, joissa on eri pituiset hameet.

pitkä

Pitkä jengi-mekko on vaihtoehto vaatimattomille tytöille, jotka mieluummin näyttävät yhden asian: joko jalat tai dekoltti. Pitkästä hameesta huolimatta tällaiset mekot eivät näytä kovin tiukilta, koska niillä on yleensä melko korkea rako. Pitkä jengi voi olla sekä juhla-iltapuku, että kevyt mekko, joka säästää lämpöä.

midi-

Keskipitkä pitkähihainen mekko näyttää hyvin tyylikäs. Yksinkertaiset puolisilhouette-mallit, jotka on valmistettu hillitystä värimaailmasta, voidaan viedä jopa toimistoon (vaikka sinulla on vielä pukeutua takki, jotta paljaiden hartioiden kanssa ei olisi kipinä). Jos haluat mennä teatteriin, avata näyttelyn tai ravintolaan, tällainen asu olisi erittäin hyödyllinen.

mini

Tytöt ovat hyvin ihastuneita lyhyisiin jengikuvioihin, sillä niillä voit näyttää kaikille houkuttelevan hahmosi. Mallit, joissa on minihame, ovat melko avoimia, joten niitä tulisi käyttää vain epävirallisiin tapahtumiin.Suosittelemme niitä, jotka ovat kyllästyneet klassisesta cocktail-mekosta, kiinnittämään huomiota jengiin epäsymmetrisellä hameella (lyhyempi edessä, pidempään takana) sekä muuntamaan mekkoja irrotettavalla ylähameella.

Vinkkejä valintaan

 • Gang-mekko tulisi ostaa vain, jos olet varma, että tunnet olosi mukavaksi paljaiden hartioiden asettamisessa näyttöön. Jos luulet, että tämä osa kehosta ei ole täydellinen tai yksinkertaisesti halua avata sitä, on parempi kieltäytyä ostamasta tätä mallia (tai valita sopiva takki tai bolero).
 • Dress-bando voi olla erinomainen vaihtoehto sundressille. Jos haluat tuoda tuoreen virran kesän vaatekaappiin, tutustu tähän malliin. Valitse mekko, jossa on löysä hame ja löysä hame. Kankaan, josta asu on ommeltu, on oltava ohut ja kevyt. Kesällä on parempi käyttää vaaleita ja kirkkaita värejä. Tässä asussa näytät hyvältä rannalla tai kävellen ympäri kaupunkia.

Mitä käyttää?

Bandeau-mekko on erittäin tehokas asu. Se on sinänsä hyvin kaunis, joten se ei tarvitse ylimääräistä ylläpitoa. Jos se on viileä ulkona, voit laittaa takin tai tyylikkään neuletakan pukuun. Tässä tapauksessa kaulakoru olisi tarkoituksenmukaista, mutta se on poistettava päällysvaatteiden ohella. Gang-mekko-sukkahousut tulisi valita mahdollisimman ohuiksi, lihaksikkaiksi, mutta paksuja tummia sukkahousuja tulisi välttää. Jos mekko on riittävän yksinkertainen, se sopii hyvin kuviollisiin sukkahousuihin tai sukkahousuihin. Pitkä kesämekko, jossa on avoimet hartiat, voidaan käyttää laajalla reunalla varustetulla hatulla ja aurinkolasilla.

lisälaitteet

Huolimatta siitä, että jengimekko on hyvin omavarainen, sitä ei voi pilata erilaisilla koristeilla. Mitä lisävarusteita valita riippuu mekko tyyli.

Pitkä iltapuku korut näyttävät kauniilta: korvakorut ja kaulakoru kivistä. Korut ovat suurten ripustettavien korvakorujen ja monikerroksisten rannekkeiden muodossa sopivia jengi-cocktail-mekkoihin. Kesäasut voidaan yhdistää kirkkaisiin koruihin: pitkät helmet, epätavalliset korvakorut ja suuri määrä "Gypsy" -rannekkeita. Älä unohda myös hiusten koristeita: alkuperäisiä hiusneulejä, päähineitä, päähineitä jne. Loppujen lopuksi kaikki yksityiskohdat ovat tärkeitä harmonisen kuvan luomiselle.

kengät

Bando on uskomattoman kaunis mekko, joka korostaakin kuvaa. Kuten jokin muu vastaava asu, hän tietysti "kysyy" jalkineistaan. Loppujen lopuksi, kenkien asettaminen kantapäähän, tyttö muuttuu heti: hänen asento muuttuu sulavammaksi, ja hänen kulkunsa muuttuu tasaisemmaksi.

Bando näyttää parhaiten tyylikkäillä kengillä - kengillä tai sandaaleilla. Korkeat kengät ja saappaat yhdistetään huonosti avoimeen yläosaan, joten on parempi kieltää tällaiset kengät. Kesäjoukkoa, jossa on pitkä hame, voidaan käyttää kengillä tasaisella pohjalla tai alustalla. Sandaalit-gladiaattorit tai baletti-asunnot näyttävät hyvältä tällä mallilla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet