Mekot ja tyylit

Mekot, joissa on avoin selkä - viettelevä ja houkutteleva kuva

Mekot, joissa on avoin selkä - viettelevä ja houkutteleva kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. pituus
 2. Mallit ja tyylit
 3. pitsimäinen
 4. kesä
 5. virkkaus
 6. kudottu
 7. Syvyys ja leikkauksen muoto
 8. Cutout-koristelu
 9. Fantasy cutout
 10. häät
 11. Ilta ja cocktail
 12. Valmistuttuaan
 13. väri
 14. Mitä käyttää
 15. muotoilu

Mikä mekko, mielestäsi, voi tehdä kuvastasi houkuttelevan, viettelevän ja rohkean? Ehkä syvä pääntie? Ja ehkä leikkaamalla jalkaa? Epäilemättä tällainen mekko on avoin takaisin!

Avoimen selkänojan suunnittelussa on erilaisia ​​muunnelmia. Lisää heistä asuu alla.

pituus

Pitkä mekko, jossa on avoin selkä, sopii paremmin tytöille, jotka ovat korkeita ja täydellisiä mittasuhteita.

Ei ole merkitystä sillä, että sinun pitäisi pystyä pitämään asennonne ja kävelemään kantapäät. Kaikki mekot, joissa on avoin selkä, sopivat paremmin iltaisiin.

Lyhyt mekko, jossa on avoin selkä, on ominaista ohuille naisille, jotka eivät ole korkeita. Hänellä on yleensä vaatimaton leikkaus.

Lyhyitä malleja voidaan käyttää juhlallisina tapahtumina ja tuntea olonsa mukavaksi jokapäiväisessä elämässä. Esimerkiksi kuumalla kesäpäivällä rannalla tai romanttisena päivänä.

Midi-pituudeltaan on myös mahdollisuus pukeutua. Nämä mekot näyttävät enemmän hillittyinä, mutta kaikki tämä ei ole yhtä houkutteleva ja naisellinen.

Mallit ja tyylit

Hihat

Mekot, joissa on hihat, ovat erittäin suosittu vaihtoehto ulkotapahtumaan viileänä päivänä. Ja jopa kaikkein rehellisin leikkaus takana kompensoi holkin läsnäolon.

Yhdenmukaisten asusteiden harmonisimpia ilme. Esimerkkinä on keula-näyttelijä Kate Hudson.

Lohkaisulla

Mekot, joissa pääntie ja selkä ovat avoinna samanaikaisesti, on suunniteltu valoisille, itsevarmille naisille, jotka eivät pelkää näyttää kaikkea kerralla.

Periaatteessa tämän tyylin mallien pääntie ei ole liian syvä.

Leikkauksella

Katsotaan, että kaikki viillot lisäävät visuaalisesti harmoniaa jalkojesi kanssa. Mekot, joissa on pääntie ja viilto, ovat erittäin suosittuja muodikkaiden julkkisten keskuudessa.

On syytä huomata, että tällaista mekkoa valittaessa on vivahteita. Esimerkiksi pidempään leikattu reiteen tulee olemaan tarkoituksenmukaisempi nuorille tytöille, ja "balzac-ikäisillä" naisille tyylikäs leikkaus polviin on sopivampi.

Lyhyt etuosa pitkä

Lyhyt etuosa takana, niin sanottu «HighLow» -tyylinen mekko, ei ole yhtä suosittu. Avoin selkä ja polvet lisäävät kuvan hieman viettelevyyttä ja kunnioitusta.

Suljettu etuosa

Täysin, hienovaraisesti ja salaperäisesti mekko on täysin suljettu edessä, mutta avoin selkä.

Ensi silmäyksellä tämä antaa kuvasi tiukan, mutta heti kun käännetään selkänne, kenelläkään ei ole epäilyksiä viettelevyydestäsi. Tämä malli on ihanteellinen paikka mennä ravintolaan.

pehmoinen

Vähemmän suosittu on pukeutuneen avoimen selän ja täyden hameen yhdistelmä. Ja tällaisen mekon pituus ei ole lainkaan merkitystä. On erittäin tärkeää löytää heidän pätevä ja harmoninen yhdistelmä.

suora

Laajasti levinneinä ja tehokkaina suorina mekkoina, jotka toistavat naisten siluetin, on mahdollista katsoa.

He korostavat harmoniaa, lisäävät visuaalisesti kasvua. Ne ovat useimmiten yhteiskunnallisia tapahtumia.

merenneito

Uskomattoman hienosti kykenee näyttämään merenneito-mekkoina, jossa on juna ja pääntie. Ne ovat laajalti suosittuja illalla ja häätmuoti.

A-linja

A-siluetti-mekot ovat jo vuosia antaneet tytöille mukavuutta ja mukavuutta.

Valon virtaava helma ja avoin selkäosa korostavat täydellisesti sen omistajan armon. Ja ei vähiten, tällaiset mekot sopivat upeiden muotojen omistajille.

Junalla

Mekot, joissa on juna ja avoin selkä, aiheuttavat aina iloa, vaikka ne tehdään minimalismin tyyliin. Heidän juhlallinen ulkonäkö korostaa tyylikkään pukeutumisen omistajan asemaa.

pitsimäinen

Lace-mallit, joissa on avoin selkä, näyttävät pehmeiltä ja omavaraisilta. Niitä voidaan käyttää sekä yhteiskunnallisissa tapahtumissa että jokapäiväisessä elämässä.

On vain tärkeää valita oikea värimalli ja loven koko tietylle tilalle.

kesä

Kesäisin on hyvä aika houkutella ja viettää vahvempi sukupuoli. Kevyet kankaat, naisellinen siluetit, avoin selkä - raskas ase näistä koikkeleista.

virkkaus

Virkattua mekkoa vaatekaapissasi on erittäin edullinen. Kuva on ikimuistoinen sen omaperäisyyden ja yksinoikeuden takia.

kudottu

Ohut neuleet korostavat täydellisesti kauniita kuvioita. Pieni katkaisu tai jäljitelmä avoimesta selästä antaa kuvalle pisaran mausteita

Syvyys ja leikkauksen muoto

Loven syvyys vaihtelee olkapään ja coccyxin alueella.

Pyöreät ja kolmion muotoiset palat lapaluiden alapuolelle, jotka näyttävät hyvältä pienillä ripustimilla, ovat hyvin suosittuja.

Erilaiset muunnelmat romanttisista kuvioiduista leikkauksista pudotuksen, sydämen tai kukkien muodossa, jotka ulottuvat selän keskelle, soveltuvat vaatimattomille naisille. Pituus voi olla sekä lyhyt että pitkä.

Pitkänomainen pääntie vyötärölle voi antaa ihanteellisen hahmon ja ihon omistajille.

Uskomattoman seksikäs ulkoasukengät, joissa on ovaalinen pääntie, takapäähän.

Mitä tulee leikkauksiin, ne ovat niin erilaisia, että niitä ei voida laskea.

Ei ole vähän tunnettua ja yleistä muotoa leikkauksen. Hänen puolellaan olkapäät ja ripustimet ovat auki.

Kaksoisleikkaukset näyttävät vaikuttavilta.

Cutout-koristelu

On myös erilaisia ​​tapoja koristella paljaat selät.

Yleisin on takana olevat lukitushihnat. Niiden lukumäärä, paksuus ja sijainti riippuvat fantasia-suunnittelijoista.

V-kaula-aukkoa voidaan usein nähdä ylellisillä kirjoilla, joissa on kaikenlaisia ​​kiviä, tekojalokiviä ja paljetteja. Aktiivisesti käytetään erilaisia ​​helmiä ja helmiä, painikkeita ja mielenkiintoisia satiinikauluksia.

Kuvioitu pääntie, joka on usein häät muoti, on kirjailtu lurexin, pitsien ja kivien kanssa.

Fantasy cutout

Kun valitset mekon, jossa on avoin selkä, sinun on otettava huomioon joitakin rajoituksia, kuten ihon kunto, mutta tämä ei koske mekkoa, jonka jäljitelmä on paljain.

Syvä pääntie on päällystetty lihanvärisellä kankaalla tai ohuella läpikuultavalla pitsiosalla, joka luo kaikenlaisia ​​kuvioita.

häät

Kaikki oikeudenmukaiset sukupuolet haluavat olla vastustamattomia häätään. Tähän mennessä monet suunnittelijat tarjoavat erilaisia ​​hääpukuja, joissa on leikkaus takana.

Myös itse voit valita leikkauksen syvyyden ja muodon, koristelun toiveidenne ja maun mukaan.

Ilta ja cocktail

Tyylikäs mekko, jossa on leikkaus selässä, oli illan muotia suosikki. Vaatimatonta tai järkyttävää - ne korostavat parhaiten kuvan arvokkuutta, mutta sinun pitäisi harkita joitakin vivahteita.

Jos vyötärönauha ei ole selvästi merkitty, kapeat pitkänomaiset leikkaukset, joissa on nauhoja tai kiinnikkeitä, peittää tämän vian.

Tytöt, jotka eivät ole korkeita mekkoja, joissa on soikea pääntie ja kolmio, jotka päättyvät olkapäiden rivin takana, eivät ole parempia, koska ne lisäävät tarpeettomia senttimetrejä, joita ei voida sanoa terävistä ja pitkänomaisista.Nämä vaihtoehdot sopivat ja tytöt, joilla on lyhyt ylävartalo, joiden pitäisi pidentyä.

Tytöt pitävät katsomaan takana olevia pieniä soikioita, kolmiomaisia ​​tai pisaroita.

Valmistuttuaan

Juhlallisessa illassa valmistuneet panivat houkutteleviin selkärankaisiin mekkoihin, jotka näyttivät kypsemmiltä ja korostivat siten heidän valmiuttaan itsenäiseen elämään.

Pitkä tai lyhyt prom-mekko valitaan sen mieltymysten ja kuvion ominaisuuksien mukaan. Ainutlaatuinen tekee siitä läpinäkyviä tai kiiltäviä kankaita, kerrostumia tai asusteita ja kauniita koristeita ja sisustusta kauluksen reunassa.

väri

musta

Musta mekko on klassinen. Joka tapauksessa musta mekko, jossa on avoin selkä, näyttää täydelliseltä.

punainen

Punainen mekko, jossa on avoin selkä, sisältää itseluottamuksen törkeän naisen olemuksen.

valkoinen

Avoimen selän suuntaus tapahtui juuri valkoisella mekolla. On erittäin tärkeää, että kangas näytti kalliilta ja laadultaan.

vihreä

Pukeutuminen, jossa on avoin selkä vihreällä, ei näytä olevan yhtä tyylikäs. Se voi olla sekä illan että arkipäivän vaihtoehto.

pinkki

Vaaleanpunainen mekko näyttää uskomattoman romanttisen ja houkuttelevan.

beige

Valitsemalla mekko, jossa on paljas takana beige väri, sinun pitäisi olla varovainen. Olet vaarassa luoda vaikutelman, että tulit tapahtumaan "alastomassa".

Mitä käyttää

lisälaitteet

Kun valitset tällaisten mekkojen lisävarusteita, sinun ei pidä unohtaa tärkeintä aksenttia - paljaana. Minimalismi ja enemmän!

Älä käytä kirkkaita isoja koruja. Neat korvakorut, ohut ketjun rannekoru ja riipus ketjulla täydentävät ulkoasua.

rintaliivit

Vaikka olisit oikeutetusti ihanteellisten muotojen omistaja, sinun ei pidä jättää huomiotta oikean alusvaatteen valintaa tällaisessa pukussa.

Kaikenlaiset rintaliivit, joissa ei ole hihnoja ja tukipistettä lannerangan alueella, ovat välttämättömiä apuvälineitä.

Jos pääntie on hyvin avoin, tarvitset hihnatonta silikonirintua. Ja jos valinta putosi kaulan hihnalla, voit noutaa selkään ja kaulaan kiinnittyvän rintaliivit.

muotoilu

Tiivistä viimeistelykuvasta sinun täytyy tehdä oikea kampaus. Muista, että kohokohta tulee olemaan avoin selkäsi, ja kaiken muun pitäisi korostaa vain ylemmyyttäsi.

Oikea asia on poimia hiukset ylös, ja jos sinulla ei ole pitkiä hiuksia, sileä muotoilu näyttää harmonisemmalta.

Takaisin leikattujen mekkojen suosio on muuttumaton, ja niiden tyylit vaihtelevat voit valita juuri sen mekon, jossa sinä häikäisyt unohtumatonta, naisellista ja seksikäs, täydellinen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet