Mekot ja tyylit

Uimapuvut - mikä on niiden kohokohta?

Uimapuvut - mikä on niiden kohokohta?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet uimapuvut
 2. Kuka sopii?
 3. kankaat
 4. tyypit
 5. Suositut värit
 6. Miten valita suuri uimapuku?
 7. Vinkkejä valintaan

Näyttäisi siltä, ​​että uimapuku on pitkään ollut menneisyyden jäänne. Uimapuvut, joita naiset käyttivät vuosisadan puoli vuotta sitten, muistuttivat hyvin vähän nykyaikaisia ​​pieniä uimapukuja. Jotta voisimme ottaa parantavia vesiprosesseja, naiset joutuivat käyttämään paljon asioita, mukaan lukien lattialla oleva pitkähihainen paita ja kaulus, pantaloons ja korkki. Samaan aikaan uimapuvut ommeltiin tiheästä aineesta, joka peitti kehon ääriviivat jopa märkänä. Painotusaineet laitettiin uimapuvun helmaan, niin että se ei noussut veteen eikä avaisi jalkoja.

Ajan myötä naisten uimapuvut tulivat tiiviimmiksi. Pienin minimalistinen versio tässä asussa on bikinihiihtosuihku, joka on vain muutama pieni kangas. Kuitenkin viime vuosina lyhyt mekkoina valmistetut kiinteät uimapuvut ovat yhä suositumpia. Tämä alkuperäinen artikkeli on tämänpäiväisen artikkelin aihe.

Ominaisuudet uimapuvut

Uimapuku tai uimapuku on yksiosainen uimapuku, jossa on hame. Uimapukuhousut voivat olla ehdottomasti - klassinen urheilullinen toppi, jossa on kaksi hihnaa, jengi, bustier, V-muotoinen, “sydän” jne. Vähemmän monipuolinen ja tyyli hameet. Myynnissä on malleja, joissa on lyhyt hame, siivet, laskostettu hame, jossa on leveä flontti ja monia muita vaihtoehtoja.

Hame voi alkaa rinnan alla, vyötäröllä tai lantiolla. Myynnissä on uimapukuja pitkiä mini ja midi.

Kuka sopii?

Perinteisesti uimapuvun mekko on tarkoitettu pullistuneille tytöille. Yksiosaiset uimapuvut, joissa on hame, sopivat erinomaisesti upeiden muotojen omistajille. Niiden tehtävänä on peittää kaikkein ongelmallisimmat alueet: lonkat ja vatsa. Lisäksi kiinteillä uimapuvuilla on pieni vetovaikutus ja ne auttavat piilottamaan ihon vikoja, kuten synnytyksen jälkeisiä venytysmerkkejä.

Tällainen uimapuku ei kuitenkaan ole vasta-aiheinen muuntyyppisille kuville - päinvastoin.

 • Mikä parasta, uimapuku näyttää tytöistä, jotka ovat tiimalasin muotoisia: se korostaa hyvin ohutta vyötäröä, pyöristettyjä lantioita ja rintoja.
 • Jos sinulla on leveät lonkat, sinun pitäisi valita uimapuku, jossa on suora hame, mutta tilava yläosa.
 • Pienien rintojen ja kapeiden lantioiden omistajat tarvitsevat päinvastoin upeita hameita ja koristeita, jotka on koristeltu röyhelöinä tai verhoilla.

kankaat

Uimapuvut on valmistettu samoista materiaaleista kuin tavalliset uimapuvut. Kankaiden valinta ei ole niin suuri, koska uimapuvut on täytettävä useita tiukkoja vaatimuksia.

Niinpä uimapuku-vaatteen kangasta pitäisi olla:

 • tiheä;
 • helppo;
 • läpinäkymätön;
 • notkea;
 • kulutusta kestävä;
 • "Hengittävä";
 • nopeasti kuivuva.

Uimapuvut tehdään useimmiten synteettisistä materiaaleista, joissa on mukana luonnonkuituja. Mekot-uimapuvun koostumus voi sisältää: nailonia, mikrokuitua, polyesteriä, lycraa, polyamidia jne. Näistä materiaaleista valmistettu vaatetus kestää veden (myös kloorattujen) ja ultraviolettisäteiden altistumista.

tyypit

Lyhyt uimapuku sen ulkonäkö muistuttaa ennen kaikkea klassista yksiosainen uimapuku. Siinä on pieni, "symbolinen" hame, joka kattaa tuskin pakarat. Tämän vaihtoehdon valitsevat usein nuoret tytöt, joilla on kapea lantio.

Uimapuvut pitkällä hameella enemmän kuin tavallinen kesämekko. Hame tulee yleensä reiteen keskelle, mutta joillekin malleille se päättyy polvitasolle. Tällaisen uimapuvun avulla voit helposti peittää lantion tai selluliitin täyteyden.

Uimapuku-hellemekko - Tämä on yksi suosituimmista uimapuvutyypeistä. Hänellä on erottuva ohut hihna ja löysä hame, joka alkaa rinnan alla. Tällaisessa mekossa on mukava paitsi uida, myös kävellä rannalla, osallistua urheiluun jne.

Suositut värit

Musta ja valkoinen

Musta- ja valkoiset uimapuvut jäävät kysyntään jo muotikauden jälkeen. Mikään ei aseta kauniita ruskeja, kuten nämä kaksi väriä tai niiden yhdistelmää. Jos olet klassikoita, suosittelemme, että ostat uimapuvun mustavalkoisina väreinä.

värillinen

Kesä on aika, jolloin haluat loputtomasti miellyttää itsesi kirkkailla väreillä. Lähestyvä loma on erinomainen syy saada uusi uimapuku epätavallisista, kauniista väreistä. Kiinnitä huomiota viinin, tumman sinisen, turkoosin, persikan, laventelin ja sitruunan sävyihin.

Kirkkaat tulosteet

Ne, jotka eivät pidä tavallisista vaatteista, pitävät varmasti uimapuvut, joissa on alkuperäinen kuvio. Rohkeat ja päättäväiset tytöt valitsevat saalistushinnoittelun, romanttiset luonteet, kuten kukka- ja kukka-koristeet, matkailijat valitsevat etnisiä malleja ja älymystön, kuten abstrakteja kuvia.

Miten valita suuri uimapuku?

Mekko - tämä on täydellinen uimapuku pullistuneille tytöille, jotka voivat vapaasti paljastaa tiettyjä ruumiinosia. Upean lomakkeen omistajien tulisi valita uimapuku, joka perustuu heidän kuvionsa ominaisuuksiin. Usein tärkein etu ruumiillisilla naisilla - ylellinen rinnassa. Tällaista vaurautta on ehdottomasti korostettava kauniilla pääntiellä.

Piilojen ja vatsan täyteyden piilottaminen auttaa uimapuvua, jossa on A-muotoinen siluetti. Tässä mallissa hame alkaa rinnan alla ja päättyy reiden keskellä. Hame - trapezoid, hieman palanut. Se ei sovi lantioihin, mutta ei aiheuta tarpeetonta äänenvoimakkuutta.

Vinkkejä valintaan

 • On olemassa mallien uimahousujen mekot, jotka on suunniteltu erityisesti tytöille. Heillä on erityisiä lisäosia, joilla on korjaava vaikutus. Niiden avulla voit "vetää ylös" ongelma-alueita.
 • Uimapuvun kuvio voi sekä visuaalisesti pilata kuvan että tuoda sen lähemmäksi ihanteellista. Jos haluat näyttää ohuemmalta, valitse uimapuku, jossa on pystysuora kuvio tai kontrastiväriset sivupaneelit.
 • Uimapuku, jossa on runsaasti koriste-elementtejä sisältävä kori, auttaa lisäämään rinnat visuaalisesti. Se voi olla rehevä keula, hame, verhoilu, kirjailtu kukka tai frills.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet