Mekot ja tyylit

Dress-sundresses: nykyiset suuntaukset

Dress-sundresses: nykyiset suuntaukset

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Kuka sopii?
  2. muodista
  3. kankaat
  4. Suositut värit
  5. Oireet lihaville naisille
  6. Mitä käyttää?
  7. valinta

Mekko on Venäjän kansallisen puvun tunnetuin osa. Naiset ja tytöt käyttivät tätä vaatetusta kauan ennen meitä, ja nyt niin monien vuosien jälkeen sundress on edelleen yksi vaatekaappimme suosituimmista asioista. Venäjän sundressin tunnusmerkit olivat leveät hihnat ja tilava hame lattialle. Runko voi olla sekä tiheä että vapaa - mutta välttämättä suljettu.

Nykyaikaiset sundressit ovat muuttuneet merkittävästi ja niillä on jo vähän samanlaisia ​​kuin ne, joissa esi-isämme menivät. Hame voi nyt olla minkä tahansa pituinen, ja hihnat - ohuet tai kokonaan puuttuvat. Toinen merkittävä ero on tämä: jos ennen sundressia käytettiin pelkästään paitan alla, nyt se on pääosin alastomana.

Kuka sopii?

Sundress on yleinen asia, joka muodostaa pehmeitä, naisellisia muotoja. Jos huomaat, että kehossasi on puutteita, ne korjataan helposti valitulla mekko-osalla.

Ohuille tytöille, joilla on poikallinen hahmo, säkki, jossa on löysä hame ja ruffles, lisää tilavuutta rintaan ja reisiin. Korkean vyötärön sundressit sopivat hyvin sekä ohuille että pullistuneille nuorille naisille.

Korostetun vyötärön, pehmeän rinnan ja lantion omistajien tulisi kiinnittää huomiota asennettuihin malleihin. Tytöt, joilla on päärynämuotoinen kuvio, valitsevat sundressit, joissa on tilavuusleveys (esimerkiksi hihansuissa tai ruffleissa).

muodista

Venäjällä vain kuluneet pitkät sundressitLoppujen lopuksi katsottiin kohtuuttomaksi osoittaa jalkoja viime vuosisadalle asti. Nykyaikaisella tavalla suljettu yläosa kompensoidaan avokannella. Maxin sundresseilla on pääsääntöisesti yläosa, joka avaa täysin hartiat.

lyhyet sundressit monet tytöt haluavat pukeutua heti kun lämpimät päivät tulevat. Kevyissä mekkoissa, jotka avaavat suurimman osan kehosta, uskomattoman miellyttävät lämpöä: ne eivät pidä liikkeitä ja antaa sinulle kauniin rusketuksen.

Paita mekko vähän muistuttaa kirkasta kesämekkoa, jota olemme tottuneet. Se viittaa pikemminkin liike-elämän tyyliin, ja monet käyttävät sitä toimimaan. Tälle tyylille on ominaista hihat ja kaulus. Usein tämä mekko on asennettu siluetti, joten se on kulunut hihnalla.

Wrap-mekko - Tämä on 60-luvun muodin perintö. Nykyään stylistit suosittelevat tällaisia ​​malleja tytöille, koska ne peittävät täysin ulkonevat vatsat ja korostavat rehevän rinnan. Tästä syystä tulevaisuuden äidit ostavat usein ympärivuorokautisia sundresseja.

kankaat

Sundresses ovat ensinnäkin kesän vaatteita, joten ne on usein ommeltu ohuista, luonnollisista kankaista. Puuvilla, pellava, viskoosi, calico, sifonki - tunnet olosi mukavaksi vaatteista, jotka on valmistettu tällaisista materiaaleista jopa kuumimpana päivänä. Perinteisesti sundresseille valitaan kirkkaita värejä. Erityisen suosittuja ovat kukat ja etniset koristeet.

Sundresses ei kuitenkaan ole vain kesä, vaan se on myös suunniteltu kylmäksi vuodeksi. Tällöin ne on ommeltu tiheämmistä ja lämpimämmistä kankaista, jotka sisältävät villaa tai synteettisiä kuituja.

pellava

Pellava-vaatteet, jotka katosivat vaatekaapistamme pitkään, ovat nyt aktiivisesti palauttamassa kantaansa. Kun olemme tottuneet synteettisiin kankaisiin, unohdimme, kuinka mukava kehomme on luonnollisesta materiaalista valmistetuissa asioissa.Pellava-sarafaanit ovat takaisin muodissa ekologisen tyylin ansiosta. Se on suosittu muotoilu, joka perustuu luonnonmateriaalien käyttöön.

denimi

Denim-vaatteet ovat olennainen osa casul-tyyliä. Farkut, denim-takit, haalarit ja mekot tekevät elämästämme paljon mukavampaa. Denim-sundressit ovat hyviä, koska niitä voidaan käyttää paitsi kesällä, myös kylmänä vuodenaikana - yhdessä paidan tai turtleneckin kanssa. Ohuista denimistä valmistetut valon sundressit näyttävät erittäin söpöiltä ja romanttisilta.

kudottu

Useiden lankojen, neulan tai koukun avulla voit luoda epätavallisen kauniita, todella ainutlaatuisia asuja. Yksi sopivimmista neulekuvioiden malleista on sundress. Se sopii aivan yksinkertaisesti, ja lisäksi kirkkaista kierteistä kudottu miniatyyripaino näyttää erittäin vaikuttavalta.

Suositut värit

Kesällä tytöt valitsevat enimmäkseen kirkkaita värejä. Loppujen lopuksi pitkällä syksy-talvikaudella olemme niin väsyneitä, että tiukat tummat sävyt! Kun iho on hieman ruskettunut, varmista, että käytät vaaleanvärisiä sundresseita, jotka lähtevät ruskean valkoisesta, sitruunasta, vaaleasta lilasta. Rikkaiden sävyjen mekot eivät kuitenkaan näytä yhtä kauniilta tummalla iholla - keltaisella, punaisella, turkoosilla, smaragdilla.

Sundressien ei tarvitse olla yksitoikkoisia: voit vapaasti valita malleja, joissa on kirkas painatus, esimerkiksi eläin- tai abstrakti geometrinen kuvio. Nykyään suosittu ns. Gradienttivärit: kun yksi väri muuttuu vähitellen toiseen.

Oireet lihaville naisille

Kuten olemme jo kirjoittaneet edellä, mekko-mekko sopii erinomaisesti tyttöille, joilla on kurvikas. Vapaa leikkauksen ansiosta se peittää täydellisesti kaikki ongelmat, keskittyen kuvion ansioihin. Jos sinulla on massiiviset hartiat, älä yritä pukeutua pukeutuneisiin hihoihin - "siivet" ja "taskulamput". Jos sinulla on vatsa, näyttävät parhaiten vyötärönauhat, joissa on korkea vyötärö tai tuoksu. Pehmeät jalat peittävät täysin tilavan hameen lattialle.

Ei pelkästään paty-sarafanin tyyli, vaan myös sen väritys auttaa visuaalisesti korjaamaan kuvaa. Kun valitset mallin, jossa on kuvio, vältä liian pieniä kuvioita ja vaakasuoria raitoja.

Mitä käyttää?

vaatteet

Mekko riippuu mallista riippuen hyvin eri asioista. Kesän sundresses voidaan käyttää denim-takin tai paidan kanssa sekä avokanttisen boleron tai ohuen takin kanssa. Toimiston sundresses on käytetty paita, pusero tai turtleneck. 90-luvun tyyliin kiinnitettävät farkut sundressit voidaan käyttää T-paidan päällä.

kengät

Eri kengät sopivat sundressiin - modernit tytöt käyttävät sitä myös lenkkarien kanssa. Perinteisempi vaihtoehto on sandaalit tai sandaalit. Myös puukengät ja liuskat ovat sopivia (jälkimmäinen on edelleen suositeltavaa käyttää vain rannalla). Jäähdyttävällä kaudella voit käyttää toimistokenkiä, saappaita tai saappaita.

lisälaitteet

Sundress on hyvin naisellinen asu ja hieman kevytmielinen, joten se tarvitsee asianmukaisia ​​lisävarusteita. Pienet, kirkkaat käsilaukut tai tilavat paju laukut sopivat tähän romanttiseen pukeutumiseen. Se sopii hyvin olkihattuihin ja alkuperäisiin päänauhoihin. Puiset tai muoviset monivaiheiset helmet ja rannekorut ovat hyvin sopivia sekä suuret korvakorut.

valinta

  • Mieluummin luonnollisista kankaista valmistetut sundressit. Ne näyttävät paljon paremmilta kuin keinotekoiset, ja lisäksi ne eivät saa kokea epämukavuutta lämmössä.
  • Valitse pukeutumispuku kuvasi tyypin mukaan. Kaikkien puutteiden tulisi olla piilossa tai peiteltyinä, ja kaikki edut on korostettava.
  • Kiinnitä huomiota paitsi tyylin tyyliin myös värin suorituskykyyn. Yksinkertaisten värien yksinkertainen mekko, joka korostuu ulkonäöltään, näyttää paljon paremmalta kuin tyylikkäimpiä, epäonnistuneita värejä.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet