Mekot ja tyylit

Mekko laukku - naisille

Mekko laukku - naisille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Tyylityypit
 3. Kuka on menossa?
 4. Mitä käyttää?
 5. kengät
 6. lisälaitteet

Huolimatta siitä, että housut ja puvut ovat pitkään olleet vakaasti kiinni vaatekaapissamme, mekko on edelleen vaativimmankin naisellinen osa. Ainoastaan ​​pukeutunut tyttö voi tuntea olevansa todella siro ja hauras olento. Klassiset fluffy- tai slinky-mekot kyllästyvät kuitenkin nopeasti, joten suunnittelijat etsivät ikuisesti uusia muodikkaita ratkaisuja.

Viime vuosisadan aikana monet alkuperäiset leningit ovat monta kertaa erilaiset. Tämä artikkeli on omistettu yhdelle äärimmäisimmistä malleista - mekko-laukku. Puhumme siitä, mikä se on, kuka sopii ja miten se oikein kuluu.

piirteet

Pukukotelossa on erittäin yksinkertainen leikkaus: se on tilava vaate, jossa ei ole rintalinjoja, vyötäröä ja lantiota. Se piilottaa täydellisesti hartioilta polvilleen tai jopa pienemmäksi.

Huolimatta siitä, että tällaista rohkeaa tyyliä pidetään viimeisenä keksintönä, sen prototyyppi ilmestyi noin 300 vuotta sitten. Tuolloin naiset ajattelivat, että asuja ei pitäisi olla vain kauniita, vaan myös mukavia, jotta he voivat liikkua mukavasti. Tällöin mekot ilmestyivät kaukana moderneista “laukuista” - klassisilla kireillä koristeilla ja pitkillä hihoilla, mutta hyvin pehmeällä ja löysällä hameella.

Melko nopeasti unohdettiin tilavien asujen muoti ja seuraavan kerran, kun pukeutumislaukku ilmestyi muoti-näyttämöön ensimmäisen maailmansodan jälkeen - kun he alkoivat suosia yksinkertaisia ​​ja vaatimattomia vaatteita. Todellinen suosio tuli kuitenkin tähän malliin vasta viime vuosisadan puolivälissä, jolloin se alkoi esiintyä kuuluisien couturi-urheilijoiden kokoelmissa.

Nykyään pukeutumispussi on eräänlainen rento vaatteet tytöille, jotka johtavat dynaamiseen elämäntapaan. Nykyaikaisessa inkarnaatiossa tällaista mekkoa voidaan täydentää erilaisilla yksityiskohdilla: taskut, hihat tai kaulus.

Tyylityypit

Mekko laukku suoraan. Tämä on klassinen versio tästä mallista. Tämän pukeutumisen alla piilottaa kaikki kuvion käyrät ja kuoppat, niin monet tytöt sieppaavat asu vyötäröllä vyön tai hihnan avulla, jotta saadaan enemmän naisellinen kuva.

Kasvata mekko laukku. Tämä on tämän tyylin kesäversio. Tilavassa mekossa, jossa on hame ja reiteen puolivälissä, olet mukava myös kuumimmalla päivällä. Kesän mallit valmistetaan yleensä ohuista, luonnon kirkkaista väreistä - sifonista, chintzistä, pellavasta jne.

Mekko, jossa taskut. Tämä ei ole vain mukava asu joka päivä, mutta loistava vaihtoehto toimistolle. Suuret patch-taskut lisäävät hieman pahaa tiukalle ja mutkattomalle yritysvaatteelle. Usein taskut on valmistettu materiaalista, joka on väriltään tai koostumukseltaan kontrastinen.

Pukukangas, jossa vetoketju. Toinen varuste tähän asuun. Vaatteiden salama ei voi olla vain toimiva, vaan myös koriste-elementti. Mekot, joissa on pitkä vetoketju takana, näyttävät erityisen vaikuttavilta: pystysuora viiva vetää ja kaventaa visuaalisesti.

Mekko, jossa haju. Se on mekko ja kylpytakki ilman vyötä. Se näyttää hyvin epätavalliselta, mutta jokainen tyttö ei vaaranna sitä, koska se voi visuaalisesti vääristää kuvan mittasuhteita. Usein tällaisilla mekkoilla on leveät hihat.

Kuka on menossa?

Mekko on hyvin erityinen asu ja ei valitettavasti sovi kaikille. Katsotaan, että vain korkeat, ohuet tytöt voivat varaa tämän tyylin, koska suorakulmainen muoto tekee kuvasta lyhyemmän ja laajemman.

Itse asiassa, pukeutumispussi voidaan käyttää millä tahansa korkeudella, sinun tarvitsee vain valita oikea pituus:

 • Pitkät ja pitkät ja nuoret naiset kattavat pitkät mallit, joista on vähennetty muutama senttimetri kasvua, ei ole niiden kannalta merkitystä.
 • Pienet naiset pitäisi kiinnittää huomiota mekkoihin, joiden hame on polven yläpuolella. Kylmän kauden malleja voidaan käyttää tiukalla sukkahousulla tai leggingsillä - joten et uhraa kauneutta tai omaa mukavuutta.
 • Hoikka tyttöjen mekko ei vahingoita, mutta vain luo halutut määrät oikeassa paikassa.
 • Pyshechki myös tällaisessa mekossa tuntuu luottavaisena, koska se voi piilottaa ongelma-alueet. Jos sinulla on lyhyt pituus ja täydellinen kuva, pussin mekko on käsiteltävä hyvin huolellisesti. Vältä malleja, joissa on patch-taskut, lyhyet hihat, draping ja horisontaaliset kuviot. Muista myös käyttää tätä sivukenkiä.

Mitä käyttää?

Huolimatta siitä, että ensi silmäyksellä pukeutumispussi tuntuu melko epämääräiseltä, se on todella monitoiminen vaatekappale, jonka pohjalta voidaan muodostaa useita kuvia eri tyyleissä.

 • Voit luoda kuvan tyylikkäästi grunge - sekoitus punk-asuja ja työvaatteita - mekko-laukku tulee yhdistää raskaisiin pitsi-saappaisiin ja nahkatakiin muistuttava nahkatakki. Koristeltu asu, jossa on metallinen nastoja ja trendikkäitä repeämiä sukkahousuja.
 • tyyli rento tarkoittaa yksinkertaisuutta, mukavuutta ja samalla eleganssia. Leveä takki häkissä, jossa on lyhennetty hiha, pitkät käsineet, korkeat saappaat - yhdessä pukukassin kanssa muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka sopii mihin tahansa tilanteeseen.
 • Urheilu- tai aktiivinen huolinta-vaatteet eivät välttämättä ole housujen, t-paitojen ja puseroiden puku. Mekko voi olla myös elementti urheilu vaatteita, varsinkin jos se on mukava ja tilava mekko. Laita se kaulakoruilla ja lenkkarilla, täydentää kuvaa urheilutakilla - ja mene eteenpäin, mene aktiiviseen lepoon!
 • Jotta pukeutumispussi saadaan toimivan vaatekaapin perustaksi, sinun täytyy yhdistää se klassisiin elementteihin. liiketoiminnan tyyli. Vyötärön muodostamiseksi sido korsettivyö mekoon. Käytä kapeaa takkia, jossa on rajattu holkki, ja asenna asu klassisilla pumpuilla.

kengät

Oikean kengän valitseminen mekkoille ei ole vaikea tehtävä. Parin valinta riippuu ikkunan ulkopuolella olevasta säästä ja kuvasta, jonka aiot luoda.

Jos valitset asunnon viileään säähän, sopivin vaihtoehto on saappaat. Ne, jotka voivat ylpeillä pitkiä, voivat turvallisesti käyttää saappaita ilman korkoja, joissa on korkea akseli. Tytöt-tuumaa ovat sopivampia kenkiä.

Off-season-kengät ovat täydellisiä - korkeita, alustalla tai klassisilla kevyillä oxfordeilla.

Lämpimänä vuodenaikana balettilattiat, lenkkarit ja mokkasiinit näyttävät hyvältä pussin mekolla.

Juhlaan menossa mukana on kengät tai kengät. Pukupussi sopii hyvin sandaaleihin, jotka on kiinnitetty nilkkaan.

lisälaitteet

 • Käsilaukkuun. Laukun pukeutumisessa ei saa kuljettaa suuria pusseja, koska se on sinänsä varsin mittava. Katsokaa laukkuja, joita sinun pitää pitää: kytkimet, kirjekuoret jne. Tähän sopii myös pieni kukkaro, jossa on pitkä ketju.
 • Huivi. Lämmin neulottu huivi tai tyylikäs kaulahuivi (vuodenajasta riippuen) yhdistetään täydellisesti pussipukuun. Ensimmäisessä tapauksessa tämä yksityiskohta auttaa tasapainottamaan liian suurta hameen ja toisessa - kiinnittää huomiota pääntie.
 • Helmet. Pitkät helmet yhdellä tai useammalla rivillä ovat sopivin koristelu pukeutumispussiin. Linjojen pystysuunnassa vedetään siluetti ulos.Tässä tapauksessa helmien pituus voi olla kuka tahansa - tärkeintä on, että ne ovat lyhyempiä kuin mekko itse.
 • Miehet ja sukat. Nämä vaatekaapin yksityiskohdat eivät ainoastaan ​​lämmitä jalkojasi, vaan myös auttavat luomaan hauska ja flirttaileva ilme. Tuhkea mekko laukku menee hyvin kirkkaisiin lisävarusteisiin. Voit käyttää niitä sukkahousuissa tai suoraan paljain jaloin. Juhlapuvut ja polvet ovat hyvin mukavat tossut tai tossut.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet