Mekot ja tyylit

Mekot tyylit: suosittuja harvinaisia

Mekot tyylit: suosittuja harvinaisia

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Siluetin avulla
 2. Leikatut hameet
 3. Korkea vyötärö
 4. Ylemmällä leikkauksella
 5. Vapaa leikkaus
 6. Sarafaanit
 7. Kansalliset tyylit
 8. Täydellinen
 9. Mekot tyylit kesällä
 10. talvi

Mekko voidaan kutsua yleisimmäksi ja kauneimmaksi vaatekappaleeksi. Erilaisia ​​tyylejä voit valita oikean asun, joka sopii kuvioon. Katsotaanpa, millaisia ​​mekkoja mekkoja on ja mitä ominaisuuksia heillä on.

Siluetin avulla

Suorat viivat

Suorat mekot kuuluvat tyylin klassikoihin ja vaatekaapissa on oltava sellainen. Se sopii erinomaisesti juhliin ja jokapäiväiseen elämään.

Suora leikkaus, eri pituus, väri, hihat, kaulan muotoilu - kaikki tämä suunnittelijana, josta muotisuunnittelijat kokoavat erinomaisia ​​malleja.

Lyhyt- ja keskipitkät vaippamekot voidaan pukeutua joka päivä, kun taas pidemmät mallit mieluummin illalla kuluvat.

Useimmissa malleissa on takana vetoketju, joka usein toimii todellisena sisustuksena. Toinen ominaisuus on suora mekko, joka on vyötärön saumojen puute.

Päällysvaatteen pääntie on useimmiten soikea tai pyöreä, mutta malleissa on nelikulmainen pääntie ja avoin hartio sekä epäsymmetrinen ja epätyypillinen kaulan muotoilu.

Suorat mekot mahdollistavat ohuen kuvan korostamisen.

Tämän tyylin suosituin edustaja on Chanelin kuuluisa musta mekko. Nykyään se on klassinen yritysvaatteita sekä suosituin cocktail-mekko.

Mekot, joissa on suorat leikkaukset, yhdistetään erilaisiin lisävarusteisiin ja värimalleihin, on helppo valita ne eri tyyppiin. Korkeudesta riippumatta mekko sopii hyvin ohuille tytöille ja naisille, joilla on selkeä vyötärö. Jos vyötärö on "piilotettu" - suora mekko, jossa on ohut vyö vyötäröllä, voi löytää sen helposti.

Gode ​​(merenneito, kala)

Dress-vuosi syntyi prinsessan siluetista 50-luvulla. Se sopii kuvaan polviin, ja sen taso laajenee voimakkaasti.

Vaikka mekkojen leikkaus näyttää olevan samantyyppinen - itse asiassa on monia vaihtoehtoja toteutukseen.

Pukeutumisvuoden ainoa muuttumaton yksityiskohta on asennettu yläosa, jota voidaan täydentää millä tahansa elementillä:

 • avoin hartiat;
 • ohuet tai leveät hihnat;
 • yksi kiinnitetty kaula

Takana tämä osa puvusta tulee keskeinen osa kuvaa:

 • avaa takaisin;
 • epäsymmetriset leikkaukset;
 • erilaisia ​​kutoa.

Suunnittelijoiden rohkeimmat päätökset toteutetaan vyötärön leikkauksissa.

Tyypillisesti nämä mekot ommellaan ilman hihat, mutta kokeilun avulla muodin suunnittelijat loivat merenneito-mekot, joissa on pitkät hihat.

Pukeutumisvuosi ei ole sopiva rento ilme. Ne on ommeltu kalliista kankaista, joten ne ovat erinomaisia ​​tilaisuuksia varten. Ne sopivat erinomaisesti pienille tytöille, joilla on keskimääräinen ruumiinrakenne ja jotka tekevät niistä korkeampia ja ohuempia.

Line

Tämän tyylin mekot ovat yleensä pitkiä, ja niille on tunnusomaista tiukasti istuvan, kapean rungon ja alaspäin ulottuvan hameen läsnäolo, ja tämä muistuttaa kirjainta "A".

Tämän leikkauksen ansiosta tuotteet korostavat vyötäröä ja lisäävät naisellisuutta.Useimmiten malleja, joissa on A-siluetti, esitetään iltaisin ja cocktaileja retro-tyylisissä tai hääpuvuissa.

Suunnittelijat ovat kokeillut ja ehdottaneet korkean vyötärön A-linjan mekkoja.

Ei pituuden rajoituksia. Samalla mekko voi olla lyhyt edessä ja pitkä takana.

Retro-tyyliset suunnittelijat mukautuvat yhä enemmän jokapäiväiseen elämään. Tämä ilmaistaan ​​yksinkertaisina materiaaleina, rauhallisina väreinä painettuna.

trapetsi

Dress-trapeze tuli meille kuusikymmentäluvulta ja samaan aikaan tuli yksi rakkaimmista sen hienostuneesta yksinkertaisuudesta. Kapenee hartioille ja laajenee kohti pohjaa, se tulee lähes painottomaksi ja huomaamattomaksi keholle.

Tyyli on samanlainen kuin A-siluetti, vain täällä vyötärö ei ole näkyvissä.

Tämän tyylin mekkoja kutsutaan universaaleiksi, koska ne soveltuvat sekä kypsäille että nuorille tytöille. Useimmiten puku trapetsi - lyhyt.

Valmistettaessa mekkoja valmistajat ovat yhtä kauden ja hinnoittelun kanssa kuin myös paikka, johon laitat sen. Siksi on mahdotonta luetella kaikkia materiaaleja ja värejä, joista ne ompelevat trapetsikuvioita.

Mitä tulee leikkaukseen, myös täällä on runsaasti valittavissa:

 • eri hihojen teloituksia heidän poissaoloonsa asti;
 • mielenkiintoinen kauluksen ja kauluksen muotoilu;
 • taskuilla ja ilman;
 • koristeltu kirjonta;
 • painettu tai monofoninen.

Pompien lisäämiseksi tällaisten mekkojen mallit ommellaan monikerroksisilla hameilla tai leikataan verhoilla tai taitoksilla. Suurin osa pukeutumista, trapetsi edusti pääntie "venettä".

Pallopuku Prinsessa

Tämä mekko eroaa muista tyylistä on kaunis kaula-aukko tai avoin selkä sekä pitkä pörröinen hame.

Tällaiset mallit ovat erityisen houkuttelevia korkeilla naisilla.

Pukuhousut ommellaan kalliista kankaista houkuttelevalla ja rikkaalla viimeistelyllä, joten useimmiten tätä tyyliä edustavat pukeutumiset, jotka on valittu valmistumisen tai häätjuhlan aikaan.

Suunnittelijat kokeilevat äänenvoimakkuutta käyttämällä kerrostusta, jossa on erilaisia ​​versioita puvun yläreunasta, ja painatuksella ja jopa suurilla leikkauksilla.

Leikatut hameet

Vauva dollaria

Tämän tyylin mekko valitsee useammin nuoret naiset sekä nuoret tytöt. Tässä tyyliin mekko sekoittaa elementtejä lapsuuden ja naisellisuus.

Mekossa on lyhyt hame, löysä istuvuus ja usein yliarvioitu vyötärö. Hänellä on lyhyt hiha tai ei hihoja.

Ne ompelevat vauvojen dollareiden mekkoja kevyistä ilmakankaista ja leikkaavat ne usein nauhoilla. Tämän tyylin useimpien mallien hame on pörröinen, ja siinä on paljon hurmaa ja ruffia. Hyvin usein vauvan nuken asu valitaan prom-mekko.

ilmapallo

Tässä mekossa pohja on laajempi ja näyttää siltä, ​​että se on täynnä, jolla tyylin nimi on kytketty. Tällainen leikkaus sallii sinun piilottaa tällaiset kuvahäiriöt pullistuvana vatsaan ja reiteen. Tämä mekko sopii hyvin hyvin ohuille tytöille.

Tavallisesti vuori lyhenee, jotta muodostetaan ilmapallomekotin muoto. On myös muunnelmia, joissa alempi osa työntyy ulos (se kerätään taittumaan ja leikataan kirjonnalla tai piirustuksella).

Voit pukeutua ilmapalloon joka päivä (jos malli on valmistettu neuleista) tai valitse tällainen tyyli lomalle (esimerkiksi kirkas sifonki-mekko).

pakkaus

Muoti naiset lainasivat tämän tyylin baletista. Pakkausmekanismin erikoispiirre on yhdistelmä liukasta yläosaa lyhyellä tilavalla hameella, jota käytetään ompeluun, jota käytetään 6-15 kerrosta ilmakudosta, esimerkiksi tylliä.

Pukeutuneen pukeutuneen hameen ansiosta voit piilottaa tilavuuden lonkat, mutta tällaisen asun pukeutuminen sen lyhyen pituuden takia kannattaa vain hoikkajen jalkojen omistajille.

Vaikka tutu-mekko alkoi kulua viime vuosisadan 80-luvulla, nykyään tällainen asu on edelleen ihme, vaikkakaan ei hirveä. Tämä mekko valitaan useimmiten juhliin tai häät.

soittokello

Tämäntyyppiset mekot paisuvat vyötäröltä, joten niiden käyttö auttaa piilottamaan tilavuuden lonkat, mutta samalla se pystyy korostamaan rintakehää. Usein niitä täydennetään vyöllä, joka keskittyy edelleen vyötärölle.

Useimmiten tämän tyylin mekkoja edustavat kevyet kesämallit, jotka voivat olla joko monofonisia tai erilaisia ​​tulosteita.

kyulot

Tällainen mekko näyttää nuorekas ja rohkea. Sen pääpiirre on hameen puuttuminen - se korvataan leveillä housuilla tai shortseilla. Tämän tyylin mekkoihin on perinteisesti käytetty denimiä tai neuleita. Mekko-culottien etua voidaan kutsua kyvyksi piilottaa lonkat ja korostaa vyötäröä.

Koska nuoret tytöt valitsevat tämän pukeutumismallin useammin, culottien värit ovat yleensä valoisia ja ilmeikäs. Asu voi olla hyvä vaihtoehto kesäkävelylle, ja jos poistat tuotteen, jolla on hillitty väri, se sopii erinomaisesti.

Korkea vyötärö

imperiumi

Tämän tyylin tärkein piirre on ylikuormittaa vyötäröä ja korostaa siten rintakehää, ja rinnan alla olevan kuvan viat ovat piilossa. Tämäntyyppisen mekon pituus voi olla hyvin erilainen, ja sen räätälöintiin käytettyjä kankaita käytetään enimmäkseen virtaavina.

Valmistettu eri pituuksina, leikattu kivillä, nauhoilla tai kiveillä, ne soveltuvat myymälään ja kruunun alle.

kreikkalainen

Jos haluat herättää miehesi tai houkutella muiden huomion - valinta olisi oltava kreikkalaiseen tyyliin.

Valmistajat valitsevat kevyet ja painottomat kankaat näihin mekkoihin, niin että olet kuin jumalatar, joka on juuri laskeutunut Olympusin yläosista.

Kreikan mekko on leikattu ja siinä on korkea vyötärö ja aliarvioitu. Se yhdistetään hihaan, eri pituuden vaihtoehdoihin ja myös ilmakudoksen suoratoistoon. Tällaiset mekot sopivat kaikille, sinun täytyy vain noutaa mallisi, josta markkinoilla on lukemattomia sarjoja.

Tässä mekossa voi esiintyä missä tahansa ja jopa mennä alas käytävälle.

Yhdistä ne kevyillä sandaaleilla kantapäässä, alustassa tai ilman, ja kytkimillä on pitkä ketju tai ilman sitä.

Koruista, jotka sopivat parhaiten ohuista jalometaleista valmistettuihin tai niille tehtyihin rannekkeisiin, voit myös yhdistää kreikkalaisen mekon, jossa on laaja rannerengas, erilaisia ​​korvakoruja ja pieni määrä renkaita.

Voit kaataa kukkia hiuksiin, lisätä pienen tiaran tai metallisen hiusneulan, jossa on kiviä.

työtakki

Tämän tyylin nimi liittyy englanninkieliseen sanaan "smock", joka tarkoittaa pukeutumisen koristeita. Niinpä näiden varusteiden tärkein piirre on reheviä herkkuja. Lisäksi lohkomekko on yleensä korkea vyötärö ja löysä pohja.

Useimmat näistä puvuista ovat polven yläpuolella. Monilla heistä ei ole hihoja tai hihnoja.

Koska mekko on leikkaamaton, se sopii täydellisesti tytöille kehossa. Tämä malli on hyvä vaihtoehto cocktail-mekolle sekä mukava raskaana oleville naisille.

Ylemmällä leikkauksella

Mekko hajua

Tätä tyyliä kuvaavat V: n kaltainen lovi, joka on muodostettu kyntämällä yksi hylly toiselle, ja lukuisia taitoksia. Tätä mekkoa suositellaan tytöille, joilla on ilmeinen hahmo, koska se auttaa korostamaan lantiota ja vyötäröä sekä erityisesti rintakehää.

Ensimmäiset hajuiset mekot ommeltiin puuvillakankaasta, jossa oli kukka. He pitivät amerikkalaisia, koska ne olivat monipuolisia ja yksinkertaisia. Nyt valmistetaan tämän tyylin malleja eri materiaaleilla, joiden värivaihtoehdot ovat erilaiset.

Mekon pituus hajuineen on hyvin erilainen. Otettuasi sopivan muunnelman saat pukeutumisen nimittämistä tai juhlia tai päivittäistä toimistomallia.

Amerikkalaisesta käsivarresta

Tämän tyylin mekkojen yläosa on samankaltainen kuin ylhäällä, se käsittää naisen kaulan. Tällaiset mekot, amerikkalaiset naiset näyttävät hyvin naisellisilta, joten niitä edustaa useammin iltapuvut. He ovat pienempiä tyttöjä, joilla on ohut vyötärö.

Paita mekko

Tässä tyylissä naisten muoti yhdistetään urospuoliseen muotiin, koska asun yläosassa on paita, ja alla - pehmeä hame. Erityisen levinnyt mekko paita viime vuosisadan 60-luvun jälkeen. Jos aikaisemmin tällaisessa mekossa oli aina kaulus, se voi olla poissa nykyaikaisista malleista.

Paidapuku on myös suora ja hieman asennettu. Monissa malleissa on vyö.

Tyylien tärkeimmät edut ovat käytännöllisyys ja mukavuus.

epäsymmetrinen

Näiden mekkojen kohokohta on verhon tai olkapään linjan suhteeton pituus.

Useimmiten epäsymmetrisessä puvussa hameen etuosa lyhenee ja selkä päinvastoin pidentyy. Lisäksi monissa malleissa puvun pohja on pitkänomainen toisella puolella.

Polo-mekko

Tämä urheiluvaatteet ilmestyivät Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1900-luvun lopulla poolopaidan pohjalta. Puuvillaa ja neuleita käytetään tämän mekon valmistamiseen.

Mallin yläosa on samanlainen kuin T-paita, ja pukeutumisen pituus on useimmiten keskikokoinen tai mini (maxi on paljon harvinaisempi).

Polo-puvun pääominaisuuksiin kuuluu tuotteen yläosassa oleva stand-up-kaulus, patch-taskut ja painikkeet.

Tämä mekko sopii kaikille naisille, mutta se näyttää kaikkein houkuttelevimmalta tytöillä. Tummat mallit, joita täydentää vyö, näyttävät erityisen naisellisilta.

Useimmiten nämä mekot ostetaan vapaa-ajan, kävelyyn tai urheiluun, mutta vaatimattoman keskipitkän mallin mukaan on mahdollista mennä ja työskennellä toimistossa.

cheongsam

Niin tyylikäs ja tyylikäs mekko, jonka ulkonäköön vaikuttivat Kiinan kulttuuri ja muoti. Ne ovat tiukasti varustettuja malleja, joissa on pystysuora kaulus, haju diagonaalilla ja pienillä leikkauksilla sivuilla.

Useimmiten niiden räätälöinnissä käytetään kirkasta silkkiä, jota voidaan kuvata kukka-kuviona.

Cheongs-mekkoa suositellaan haavoittuville ja pienille nuorille naisille, jotka haluavat korostaa niiden siroisia muotoja. Se on pitkä ja lyhyt, ja se esitetään illalla, jokapäiväisiä vaihtoehtoja.

Vapaa leikkaus

Mekko

Tämän mekon tyylit ovat vapaasti leikattu ja puuttuva vyötärö, niin että mekko tulee kuin pussi.

muutos

Tämän tyylin mekkomallit poikkeavat polven pituudelta ja yksinkertaisilta viivoilta. Heillä on pääsääntöisesti pieni hiha tai ei lainkaan, mutta voi olla kaulus.

Mekko Shift sopii mihin tahansa muotoon. Sen nimi käännöksessä tarkoittaa "muutosta", koska tällainen asu tuli suosituimmaksi viime vuosisadan 50-luvulla.

Moderni mekko-Shift ompelee usein villaa tai neuleita, joten ne ovat vaativimpia kuin jokapäiväiset vaatteet.

tunika

Tämän tyylin mekkoja edustavat lyhyet mekot, joissa on löysät leikatut ja hehkutetut hihat.

Koska mekko-tunika ei sovi, se sopii naisille, joilla on hyvin erilainen kuva. Ompele tyyli pääosin kevyistä materiaaleista.

Sen suosio johtuu sovelluksen monipuolisuudesta. Tätä mekkoa varten voit pukeutua housuihin ja saada hyvä yrityskokoelma. Kevyessä sifonimusiikissa on miellyttävää olla kesällä, ja tyylikkäässä ja tyylikkäässä mekossa voit mennä juhliin.

Sarafaanit

Tämän tyylin mekot ovat kevyitä ja mukavia. Useimmiten heillä ei ole hihoja (useimmilla sundresseilla on hihnat), ja vapaiden leikkausten ansiosta tällaiset asusteet sopivat tytöille missä tahansa luvussa.

Nykyaikaiset sundressit on ommeltu erilaisista kankaista, mutta kesällä puuvillaa käytetään useammin, ja talvimallit on neulottu. Hihnat ovat eri paksuisia, ne voidaan sitoa, kiinnittää ja leikata jousilla.

Mekko on erittäin suosittu rento mekko, ja myös raskaana olevat naiset käyttävät niitä usein.

Kansalliset tyylit

kimono

Tämän tyylin mekot ovat japanilaisen puvun sopeutuminen.Ne ovat kysyttyjä mukavan tyylin, luonnon pehmeän kankaan (usein silkki), löysien hihojen, kirkkaiden värien ansiosta.

Kimonon mekossa ei ole painikkeita, sillä asu hajuu. Tällaiset asusteet voivat palvella sekä mukavia vaatteita joka päivä että "poistumispuku".

sari

Tämä pukeutumistyyli oli lainattu samantyyppisten intiaanien vaatteista. Alkuperäisessä se on kangas, joka oli kääritty kehon ympärille erityisellä tavalla.

Vapaa leikkauksen ansiosta mekko osoittautuu universaaliksi ja sopii kaikenikäisille naisille ja mistä tahansa.

Moderneissa sari-mekkoissa on tyylikkäät sifonki- tai silkki-mekot, jotka ovat samanlaisia ​​kuin alkuperäiset sari vain rikkaissa väreissä ja kirjoissa. Nämä mekot eivät sovi naisille, mutta ne ovat hyvä valinta kävelyyn ja rentoutumiseen.

sarong

Tämä mekko ilmestyi Indonesian, aasialaisten ja Oseanian asukkaiden kansallispuvun ansiosta.

Ensimmäiset sarong-mekot luotiin rannan varusteiksi, jotka sidottiin rinnassa ja pudotettiin nilkoihin. Siksi tämä tyyli sopii parhaiten kuumaan kesäaikaan.

Täydellinen

Tytöt "kehossa" tarjoavat ongelmia löytää täydellinen asu, koska useimmat mallit on suunniteltu laiha. Siksi suunnittelijat tuottavat kokonaisia ​​rivejä pukuja.

Suosittelemme, että valitset A-siluetti-mekot tai trapetsi, voit myös valita malleja Empire-tyyliin. Rannalla varustetut ja vapaasti virtaavat puvut peittävät puutteet ja korostavat ihmisarvoa. Älä sovi mallin pituudelle mini.

Täysi, mutta sopiva tyttö sopii pukeutumaan "kuvaan", mutta ei tiukka.

Valitse tilaisuudesta riippuen asu vain tyylikkäästi, mutta myös värillisenä. Pukeutumisen pitäisi useimmiten olla monofoninen, mieluiten klassisissa sävyissä. Voit kuitenkin kokeilla ja valita tyypin värejä.

Käsilaukut, valitse keskikokoiset ja pienet koot, jotka vastaavat kokonaiskuvaa. Kenkien osalta massiiviset mallit ovat epätoivottavia, mutta myös liian kevyet mallit ovat poissa käytöstä. Mikä parasta on "kultainen keskiarvo" - kengät tai sandaalit, joissa on keskipitkät kantapäät.

Pienikokoiset, siistit ja tyylikkäät koristeet täydentävät kokonaiskuvaa. Voit koristaa kaulan kevyellä huivilla tai satiinisalalla.

Mekot tyylit kesällä

Kesällä jokainen tyttö haluaa näyttää vielä houkuttelevammalta ja hän onnistuu tekemään sen hyvin valitun asun avulla.

Kesällä voit pukeutua mihin tahansa tyyliin: kreikkalaiseen, valtakuntaan, vuoteen, trapetsiin, pörröisiin, mekkoihin, yhdistelmiin, retro-, bustier- ja jopa urheilulajeihin. Kaikki riippuu syystä ja tilanteesta, jossa asu on valittu.

Valitse kuvan väri, pituus ja tyyli, lisävarusteet täydentävät kuvaa - ja luot todellisen tunteen. Lasit, käsilaukut, kengät ja korut voivat olla hyvin erilaisia.

talvi

Sinun pitäisi aina näyttää hyvältä, jopa vuoden kylminä aikoina. Useimmiten talvella on suosittuja eri tyylejä, pituuksia ja värejä. Ne yhdistetään erilaisiin käsilaukuihin ja saappaisiin, lisäävät turtlenecks, käsineet. Tunika-mekkoja voi käyttää farkkujen tai tavallisten leggingsien alla.

Paksuista kankaista valmistetut talvikengät ovat myös eri tyylejä:

 • hihat ja ilman niitä;
 • mekot, tunikat;
 • mekot, liivit;
 • sundresses;
 • A-muotoinen;
 • suorat viivat.

Nämä tyylejä sopivat huivit, huivit ja hupparit, saappaat ja matalat kengät, erilaiset korut, käsineet ja takit. Niiden alla voit myös käyttää tavallisia kärryjä, lämpimiä sukkahousuja ja leggingsejä.

Kommentit
 1. alla
  14.02.2016

  Vau! Kuinka monta tyyliä ja harvinaisia, yleensä, näen ensimmäistä kertaa :)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet