Mekot ja tyylit

Olkaimeton mekko - mysteeri ja viettely

Olkaimeton mekko - mysteeri ja viettely

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mukaan
 2. pituus
 3. muodista
 4. kesä
 5. häät
 6. ilta
 7. jokapäiväinen
 8. väri
 9. Mitä käyttää

Mikä voi tehdä kuvastasi salaperäisen ja häiritsevän samanaikaisesti? Avoin kaula ja hartiat, jotka ovat aina olleet miesten huomion kohteena.

Mukaan

Selvittäkää, kenen pitäisi käyttää tällaisia ​​vaatteita.

Ennen kuin ostat olkaimeton mekko, sinun täytyy arvioida itseäsi objektiivisesti. Tällaisen pukun omistajalla ei pitäisi olla leveitä hartioita, kaunista pääntie ja kaula.

Jäljelle jäävät yksityiskohdat voidaan säätää erilaisilla naisilla:

 1. Jos olet ison rinnan omistaja, valitse olkaimeton mekko, jossa on korsetti ja ommeltu tukikupit.
 2. Pienet rinnat? Älä huoli! Se voidaan kasvattaa houkuttelevammaksi tai valita mekot, joissa on sulkapallo.
 3. Virtaava pudotus alas sifonista tai silkistä tytöille kasvotuntien kanssa. Täällä pukeutumisen tarkoitus on korostaa vyötäröä.
 4. Jos sinulla on ulkoneva vatsa, voit piilottaa sen vyötäröllä.
 5. Tiukka istuva mekko sopii hoikkaihin naisiin.

Paljon on tärkeää, kun valitset olkaimeton mekko - siinä tunne mukavuutta. Kun yrität, kävele huoneen ympärillä, nosta kädet, käännä. Jos sinusta tuntuu hyvältä, jos et halua jatkuvasti kiristää sitä - tämä on mallisi!

pituus

Klassinen versio mekosta "bustier" - korsetti, jossa on pitkä hame. Kevyesti virtaavista kankaista valmistetut tiivistetyt korit ja pitkät helma ovat sopivampia illan ja häät.

Korosta kaikki hahmon viehätykset, joita voit lyhytnauhaton mekko. Tällaiset mallit ovat erityisen hyviä kesällä. Niillä voi olla sekä vapaa että tiukka siluetti.

Myös hameen leikkaus vaihtelee:

 • trapetsi;
 • palanut aurinko;
 • ilmapallon muodossa;
 • suora.

muodista

Kuvion mieltymyksistä ja ominaisuuksista riippuen voit valita eri hihnaton vaihteluita. On myös tärkeää, että tällaisen pukeutumisen mallin runko sopii hyvin mihin tahansa hameeseen.

pehmoinen

Lajityypin klassikot - yhdistelmä pehmeää hameen ja korsettia. Tämä voi olla joko pitkä pörröinen mekko, jossa on monikerroksinen hame, joka on valmistettu kevyestä kankaasta, ja esimerkiksi viehättävä lyhyt retrohame, jossa on herneet tai pienet kukat.

tapaus

Klassinen avoin ylä- ja lyijykynähame tuo esiin kaikki kuvion armon.

Ja avoin kaula ja hartiat lisäävät hieman seksuaalisuutta tiukasti yhteen.

merenneito

Pitkät mekot, joiden kapea on supistunut pohjaan ja polvistunut hame, sopivat parhaiten tytöille, joiden tyyppi on tiimalasi.

Olkaimettomassa merenneito-pukussa vyötärö- ja lonkkajohdot korostuvat täydellisesti.

Tämä mekko on hyvin yksinkertainen ja sopii tiukasti rintakehään. Merenneito on suosituin ilta- ja häätapahtumissa. Jos haluat etsiä seksikkäämpiä, valitse tämän tyylinen mekko, jonka kaula-aukko on sydämen muotoinen tai V-muotoinen.

Korkea vyötärö

Romanttisuus ja kuvan vaaleus voivat antaa mekkoa, jolla on korkea vyötärö. Siinä on lyhennetty runko ja hehkutettu hame.

A-linja

Olkaimettoman A-linjan pukeutuminen vaatekaapissa on voittava sekä ohuille että täyteläisille tytöille. Hänen tyylinsä on täynnä täydellisesti trapetsilaipan ja tavallisen hartsin yhdistelmää.

kesä

Muodikkaiden talojen kesäkokoelmat ovat myös täynnä hihnattomia mekkoja. Suosituimmat ovat lyhyitä, jotka ovat vapaassa tai tiukassa leikkauksessa.Vyöt voivat olla eri leveydeltään nahkaa tai kumivyötä.

Ei vähemmän mielenkiintoisia kesämalleja, joissa on korkea tai matala vyötärö. Epätavalliset ja houkuttelevat huomionne ovat mekot, joissa on epäsymmetrinen hame tai ohuet hihnat kaulan ympärillä.

häät

Häätpuku, jossa on puuttuvat hihnat, antaa morsiamen viehätyksen, jossa korostetaan täydellisesti hänen hartioidensa ja kaulansa armoa.

Vahvistaa morsiamen korsetin naisellinen kuva, joka on koristeltu paljetteilla, kiveillä, helmillä, kirjontakuvioilla tai pitillä. Tässä tapauksessa tällainen mekko on valittava huolellisesti, koska voit naarmuttaa kädet koriste-elementtien terävillä reunoilla.

Rungon muodolla voi myös olla erilaiset suoritusmuodot, esimerkiksi sydämen muotoinen tai V-muotoinen pääntie.

ilta

Juhlissa voit tulla tähteen lyhyessä olkaimettomassa mekossa. Se korostaa kuviota suotuisasti ja houkuttelee huomiota sisustuksen takia.

Iltapuvut on usein koristeltu paljetteja ja kiviä, applikaatioita ja pitsiä, frillia ja hapsua, kirjontaa ja verhoilua.

Pitkät iltapuvut luodaan usein minimalismin tyyliin, koska kaunis kangas ei tarvitse monimutkaista leikkausta.

Seksikkäämpi ja salaperäinen kuva osoittautuu, jos valitset mekko, jossa on läpikuultava insertti.

Jos haluat erottua joukosta, valitse epätavallisen leikattuja asuja, joissa on alkuperäinen leikkaus, palat, avoin selkä ja syvä katkaisu.

Erittäin naisellinen ja romanttinen kuva luo kukkakuvioisen mekon.

jokapäiväinen

Vähemmän suosittuja ovat mallit, joissa ei ole hihnoja jokapäiväisessä elämässä, koska haluat kuvan vaaleuden ja kirkkauden.

Valitse mistä tahansa makuista ja tyylistä valmistetuille vaatteille ostoksille tai rannalle, diskoteille, elokuviin.

väri

Naisten vaatteiden värivalikoima on myös monipuolinen. Suosituin teräslohkon väri ja kaikenlaisia ​​tulosteita (kukka-, polkipiste-, geometrinen, jne.).

Stylistien neuvojen mukaan tällaista mekkoa voidaan täydentää vyötäröllä tai vyötäröllä vyötäröllä tai hieman sen tason yläpuolella.

valkoinen

Lyhyen valkoisen mekon malli, jossa on avoin hartiat, sopii erinomaisesti kävelyyn kuumina kesäpäivinä.

musta

Ilta-kesäkierroksilla voit mennä ulos lyhyessä, mustassa hihnassa. Sillä ei ole väliä, meneekö se elokuvateatteriin, romanttiseen päivämäärään ravintolassa tai vain illalla kävelyretkellä kävelykadun varrella.

punainen

Haluatko erottua puolueesta värien kustannuksella? Laita mekko ilman olkahihnaa punaisena. Se korostaa edullisesti seksuaalisuuttasi ja ylistystäsi.

Turkoosi ja minttu

Hellävarainen minttu tai turkoosi lisää kuvan tuoreutta.

harmaa

Harmaa väri, joka kutoo ja on runsaasti ulkonäköä, tekee siitä vielä jaloa ja mielenkiintoista.

Mitä käyttää

Valittaessa asusteita, joissa ei ole olkahihnaa, sinun ei tarvitse ylikuormittaa kuvaa suurilla suurilla kaulakoruilla. Valitse yksinkertaisesti tyylikäs kaulakoru tai rannekoru. Täysin sopiva kaulakoru.

Jos haluat pidentää kaulaa visuaalisesti, käytä pitkiä riipuksia.

Kengät, tietenkin, sopivat parhaiten juhliin - kantapäät. Jos tämä on jokapäiväisen vaatteen muunnelma, voit sandaalit ja sandaalit kalliolla tai sandaaleilla tasaisella kurssilla.

Jäähdyttävinä päivinä tai illalla hihnattoman puvun lisäksi voit valita sopivan boleron tai niemen. Juhlallisuuksia varten voit yhdistää tämän tyylin pitkät käsineet ja turkisnahka.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet