Mekot ja tyylit

Mekko, jossa on haju, koristavat minkä tahansa muodon!

Mekko, jossa on haju, koristavat minkä tahansa muodon!

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Hieman historiaa
 3. Kuka sopii?
 4. muodista
 5. kudottu
 6. kudottu
 7. Hihat
 8. Sisustuksessa
 9. pituus
 10. Suositut värit
 11. kausi
 12. Mitä käyttää?
 13. lisälaitteet
 14. kengät

Jokainen nainen voi näyttää hämmästyttävästä mekosta, jos tyyli valitaan onnistuneesti. Mutta erilaisten mallien joukossa voidaan erottaa asu, joka pystyy koristamaan ehdottomasti mitä tahansa naishahmoa - tämä on hajuinen mekko.

piirteet

Tämän tyylin puvussa etuosa on jaettu kahteen erilliseen elementtiin. Yksi niistä on pinottu toisella puolella ylhäältä toiseen, minkä seurauksena mekko on muodostettu V: n kaltaisella leikkauksella.

Usein siteitä käytetään kiinnittämään mekko kuvassa. Mallien pituus on erilainen, mutta klassinen versio on hieman polvien alapuolella. Usein tällaisen pukeutumisen malli valmistetaan hajua esittävän vaatteen muodossa, mutta vaatteen kankaat ovat kalliita ja kauniita.

Hieman historiaa

Diana von Furstenbergiin liittyvä hajujen ilmeinen mekko. Ajatus luoda tällainen malli mekosta tuli tästä kuuluisalta suunnittelijalta vuonna 1973 sen jälkeen, kun hän loi hajua. Uuden tyylin ensimmäisen mekon ompeluun käytettiin Jersey-kangasta. Mekko korosti kauniisti naisellista siluettia, ei pysähtynyt liikkumaan ja oli helppo laittaa. Kahden ensimmäisen vuoden aikana naiset ostivat yli viisi miljoonaa tällaista asua.

Vuonna 1997 Diana päätti päivittää mekon hajuun. Uudet mallit alkoivat ommella nykyaikaisista kankaista, niiden helma lyhennettiin ja kaulus oli kapeampi. Uudelleen julkaistussa mekossa oli myös mielenkiintoisia tulosteita ja päivitetty leikkaus. Nykyään tällaiset mallit ovat kysyntää naisten keskuudessa, ja ne löytyvät monien fashionistas-vaatteiden vaatekaapista.

Huomattakoon myös, että samanlaisia ​​vaatteita naisille esiintyi hieman aikaisemmin. 40-luvulla Claire McCardell tarjosi amerikkalaisille naisille irtonaisia ​​vaatteita, jotka hajuivat. Tämän suunnittelijan luominen oli denim-asu, mutta se ei ollut ihan hajuinen mekko, koska se oli kulunut tyylikkäempien vaatteiden päällä.

Kuka sopii?

Naisten näköinen mekko, joka näyttää hajua, näyttää kauniilta ja houkuttelevalta. Puolen muodostaman V-muotoisen kaulan ansiosta voit tehokkaasti korostaa ja pidentää kaulaa.

Lisäksi tällaisten mekkojen edut ovat:

 • Olkapään visuaalinen supistuminen.
 • Alleviivata vyötärö.
 • Parempi siluetti (tyttö näyttää korkeammalta ja hoikkaimmalta).
 • Rintakehän visuaalinen kasvu.

Näiden etujen ansiosta tyyliä voidaan suositella kaarevia naisia ​​varten, varsinkin jos kuva muistuttaa käänteistä kolmioa. Jos tyttö haluaa kaventaa vyötäröä, hänen pitäisi valita kiinteä asu ja lisätä pukeutumiseen samanvärinen vyö.

muodista

Yleisimpiä näistä vaatteista, joiden haju on:

 • Hehkutettu hame.
 • Epäsymmetrinen helma.
 • Lyijykynällä.

kudottu

Nämä mekot kuuluvat vapaa-ajan vaatteisiin. Naisten ulkonäkö on erittäin houkutteleva, sillä niissä on neuleet hajuisia.

Neuleet peitetään helposti ja auttaa korostamaan naisellinen käyrät. Lisäksi tämän kankaan mekot ovat hyvin pestyjä, eivätkä ne tarvitse silitystä.

kudottu

Mekot, joissa on hajuvaikutusta, ovat sekä koneen että käsin neulottuja. Jos sidot tällaisen mekon neulomiseen tai virkkaukseen, saat ainutlaatuisen tuotteen mielesi mukaan. Tässä tapauksessa neulotut kuviot ovat kesää (ohuesta puuvillasta) ja tiheämpiä (villaa ja akryyliä).

Hihat

Hajujen mallit ovat pitkät ja pitkät.On mekkoja, joilla ei ole hihoja, mutta ne pitävät houkuttelevimpia tuotteita kolmella neljänneksellä. Tällainen hiha paljastaa ranteita hieman, mikä lisää romantiikkaa ja hellyyttä.

Sisustuksessa

Tällaisissa mekkoissa tuotteen etuosa, joka on tuoksuva, peittää kauniit. Tällaisten varusteiden valmistuksessa käytettiin kankaita, jotka voivat virrata ja pudota, muodostaa taitoksia ja kokoonpanoa. Useimmiten nämä mekot ovat yksitoikkoisia (erityisesti sinisiä, punaisia, vaaleanpunaisia), mutta on myös painotuotteita.

pituus

pitkä

Tämä puku, jossa on haju, valitaan pääasiassa erityistilaisuuksiin. Tämän tyylin lattialla on erityisen ylellisiä mekkoja scarlet-, hopea-, norsunluu-, valkoinen-, burgundi- ja smaragdivärillä.

Kesän rento nilkkapituinen mekko on myös yleistä. Usein ne on koristeltu kirkkaalla tulostuksella, kuten kukka tai solu. Monet tämän tyylin pitkät mekot kuluvat hihnalla, joka on sävyssä väriltään tai vastakkain.

midi-

Keskimääräinen pituus löytyy malleista, joiden haju on useimmiten. Nämä mekot ovat sekä vaatimattomia että tyylikkäitä, rohkeita ja vietteleviä. Ne voidaan sitoa monokromaattisella hihnalla, kiinnitetty rintakorulla tai piilotetun kiinnikkeen avulla. Nämä mekot ovat hyvin erilaisia ​​ja voivat vaihdella pääntie, värit, kangas tai hihat.

lyhyt

Tällaisissa mekkoissa naisen haju näyttää hyvin viettelevältä ja seksikäs. Lyhyt pituus valitaan usein iltapuvulle, jossa hän noutaa kengät ja korot ja tyylikäs käsilaukku.

Tällaisessa pukeutumisessa tyttö kiinnittää huomionsa hänen jalkoihinsa, joten tätä mallia suositellaan vain ohuille naisille.

Suositut värit

punainen

Mallit, joissa on tämän värin haju, voidaan laittaa päivämäärään tai teatteriin.

Jos haluat houkutella huomiota, poimi kirkas sävy, joka on koristeltu kontrastivärisillä väreillä, rhinestonesilla tai kirjoilla.

musta

Malleja, joiden haju on musta, voidaan kutsua hyväksi toimistovaihtoehdoksi.

Koska mustaa väriä pidetään perusasennuksena, kaikki lisävarusteet on helppo yhdistää tällaisiin asusteisiin.

valkoinen

Usein valkoiset mekot, joilla on haju, on esitetty läpikuultavasta ja ilmavasta kankaasta. Tällaiset tuotteet eivät ole lähes havaittavissa kehossa ja tuovat viileyttä kuumaan kesäpäivään.

Lisäksi on myös tyylikkäitä valkoisia malleja - sekä polven pituuden yläpuolella että lattialle pitkä.

sininen

Tämä väri voi olla tyylikäs ja rento.

Herkkä sininen satiini-mekko, jota täydentää hopeahihna, näyttää tyylikkältä. Tummansiniset mallit soveltuvat liike-elämän tyyliin, koska ne eivät erotu toimistosta. Niitä täydentävät veneet sekä takki.

kausi

kesä

Pellavaa, puuvillaa ja muita kevyitä kankaita käytetään kesämallien ompeluun tuoksulla. Usein, kun nämä mekot poimivat värikäs kangas, niin että tuotteet ovat valoisia ja mehukkaita.

Kevät / syksy

Viileässä syksyn säässä tai alkukeväällä ne käyttävät yleensä mekkoja, joiden haju on keskipitkä. Niitä täydentää sadetakki, takki tai takki sekä saappaat tai korkokengät.

talvi

Talvella kylmässä vaativassa mallissa on paksujen neuleiden ja villan haju. Heillä on yleensä pitkä hiha.

Mitä käyttää?

Tämän tyylin pukeutumiseen voit noutaa käsilaukun.

Suuri rento laukku malli, pieni kytkinpussi ja käsilaukku, jossa on pitkä ohut vyö, näyttävät yhtä houkuttelevalta. Kaula voidaan koristaa pienellä tyylikkäällä huivalla.

lisälaitteet

Hyvä valinta vaatteelle, jolla on haju, voidaan kutsua pitkiksi helmiksi (helmien tulisi olla pieniä) sekä ripustettavat korvakorut.

Jos mallissa on kolmen neljänneksen hiha, kannattaa koristaa rannetta useilla rannekkeilla tai vaikuttavilla kelloilla. Tämän tyylin iltapuku sopii hyvin helmiin ja kultakoruihin.

kengät

Ihanteellinen malli pari on sandaalit tai kengät, joissa on korkokengät. Varsinkin jos mekko on esitetty klassisessa pituudessaan - midi.

Sandaalit, joissa on hihnat, toimivat hyvin kesän mekkoa varten. Tällaisessa mekossa on viileä aika käyttää saappaita stilettolla. Talvella tuoksuva mekko voidaan täydentää korkeilla saappailla, joissa ei ole kantapäät tai paksut ja tasaiset kantapäät.

Kommentit
 1. ale
  20.02.2016

  Haju on hieman houkutteleva, sillä se luo vaikutuksen, jonka haju voi avautua. Rakastan näitä mekkoja!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet