Mekot ja tyylit

Tulppapuku - kukat innoittamana

Tulppapuku - kukat innoittamana

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. Leikkausten tyypit
 3. kankaat
 4. Hihat
 5. Taskut
 6. Suositut värit
 7. pituus
 8. Onko tyyli täynnä?
 9. Mitä käyttää?
 10. lisälaitteet
 11. kengät

Tulppapuvut ovat erittäin suosittuja ja houkuttelevia. Tyylin nimi liittyy siihen, että mekko on samankaltainen kuin tulppaanikukka, joka käännetään ylösalaisin.

Vyötäröllä tulppapuvut ovat kapeita, ylemmän reiden alueella tällaisten mekkojen hame laajenee ja helmassa kapenee. Tilavuuden lisäämiseksi hameeseen se joko kerätään vyötäröihin tai täydentää erilaisia ​​elementtejä ja lisäosia.

Tämän tyylin mekot voivat olla jokapäiväisiä asuja ja juhlia varten. Ne auttavat piilottamaan lantion täyteyttä ja pidentämään visuaalisesti jalat sekä keskittymään vyötäröön.

Kuka sopii?

Tulppapuku liittyy kevään, hellyyden ja nuoruuden kanssa, joten nuoret tytöt valitsevat sen useammin. Se näyttää yhtä hyvältä sekä nuorella naisella, jolla on liiallinen ohuus, että tyttö, jolla on upeat muodot.

Epäilemättä paras tyyli "Tulip" tarkastelee naisia, joiden hahmo muistuttaa suorakulmion ja tiimalasin, erityisesti ohuilla jaloilla.

 • Volumetrinen hame auttaa “käännetyn kolmion” muotoa harmonisoimaan.
 • Tyttö, jolla on ”kolmion” siluetti, tulisi valita mallin, jossa on suuret hihat tai drapeeri pääntien ympärillä.
 • Haurasat tytöt näyttävät parhaiten mekkoilta, jolla on avoin yläosa.
 • Jos tytöllä on omenamuoto, tulppaaninen mekko on hänelle sopiva valinta.

Leikkausten tyypit

Suosituin tulppaaninen pääntie on V-muotoinen. Joissakin malleissa se muodostuu tuoksun läsnäolon vuoksi. Muita yleisiä leikkauksia tämän tyylin mekkoissa ovat soikeat ja pyöreät. Myös malleja on suorakaiteen muotoinen.

kankaat

Ompelussa käytetään kesämalleja tulppaanikuvioista, chintzistä, sifonista ja puuvillakankaasta.

Neuleet tai villaa käytetään satunnaisille mekoille, joita käytetään viileässä säässä. Jos asu on tarkoitettu juhliin, samettia, brokaattia, satiinia, silkkiä ja muita kalliita kankaita käytetään sen valmistamiseen.

Hihat

Tulppaanipuvun hihojen pituus voi olla erilainen. On malleja, joissa on sekä pitkät hihat että lyhyemmät hihat. Tällöin voi olla sekä kapeita holkkeja että hihansuut. Tällaisen tyylin mekot hartioilla on hyvin suosittuja.

Tuotteissa, joissa on leveät tai ohuet hihnat, on suuri kysyntä. Myös mekkoja on malleja, joissa olkapäät pysyvät täysin paljaina.

Taskut

Joissakin tulppapukujen malleissa on sisäiset sivutaskut. Nämä elementit auttavat lisäämään lankaa.

Suositut värit

musta

Musta tulppaaninen mekko on onnistunut vaihtoehto mustalle vaippa-mekolle. Tämä asu on tarpeeksi tiukka käytettäväksi vaatteina toimistossa.

Jos mustan tulppapuvun koristeluun käytetään strassikiveä tai flitteriä, tätä mallia voidaan käyttää klubissa tai juhlissa. Sama koskee malleja, joiden pituus on pieni.

Ne, jotka haluavat kiinnittää huomiota hoikkaun vyötäröön, voit noutaa lakoniseen mustaan ​​kontrastivyön tämän tyylin ohella. "Tulppaaninen" mustavalkoinen asu, jossa on kirkas vyö, esimerkiksi punertava tai kultainen väri, näyttää kauniilta.

sininen

Sininen gamma on esitetty tulppaanikuvioissa eri sävyissä - pehmeästä sinisestä tumman denimiin ja indigoon. "Tulppaanin" tummansiniset asut ovat ohuita ja auttavat piilottamaan lonkat.Tällaisten mekkojen runkoa edustaa usein V-pääntie.

Ruskea nahkahihna tai musta vyö sopii hyvin siniseen tulppaanipuvuun.

valkoinen

Valkoiset tulppaanikengät näyttävät lempeiltä ja naisellisilta, joten ne voivat toimia kauniina hääpuvuna.

Jotta suljettaisiin yhdistys hääpuvuilla, tällaisen tyylin valkoisissa mekkoissa voi olla muita värejä, esimerkiksi musta reunus ja kaula-aukko. Valkoinen tulppaaninen mekko voidaan käyttää myös kirkas vyö.

beige

Pastellivärit auttavat saamaan hellävaraisen ilmeen. Tämänvärisiä tulppapukuja käytetään usein rentoina vaatteina, ja jos lisäät niitä mielenkiintoisiin lisävarusteisiin, saat romanttisen ilmeen. Mikä parasta, ruskea tai musta vyö sopii tämän tyylin beige-mekkoihin.

punainen

Kirkkaanpunainen tulppaani-tyylinen mekko on kulunut romanttisella päivämäärällä, promilla tai muulla juhlaa.

Jos tällaisessa mekossa on monikerroksinen hame, malli näyttää ilmavalta. Satiinipunainen tulppaaninen mekko, jossa on ohuet hihnat, on hyvä valinta puolueelle tai muulle tärkeälle tapahtumalle.

pituus

Mekko-tulppaanin hameen pituus valitaan kasvun mukaisesti. Mitä alempi tyttö on, sitä lyhyempi malli on varaa. Tämä vaatii kuitenkin jalkojen ihanteellisen muodon.

pitkä

Pitkät tulppaanit ovat yleensä nilkan pituus keskellä. Niitä edustaa pääasiassa kalliista kankaista valmistetut iltapuvut, joissa on kaunis viimeistely. Yleisimmät ovat tämän tyylin mustat ja punaiset ja valkoiset pitkät mekot.

midi-

Mekot, joiden pituus on hieman polvien alapuolella, näyttävät erinomaisilta korkeissa tyttöissä. Ne ovat usein hienovaraisia ​​rento mekko vaihtoehtoja, joissa on eri pituiset hihat.

lyhyt

Lyhyt tulppapuvut ovat yleisimpiä ja halutuimpia fashionistas. Ne valitaan sekä päivittäiseen kulutukseen että asuun. Huomaa, että mekot, jotka ovat hieman pidempiä kuin polvi, ovat parhaita keskikorkeisiin tyttöihin. Lyhyiden naisten pitäisi myös käyttää mekkoa, jossa on mini tulppaanihame.

Onko tyyli täynnä?

Tulppaani-mekko näyttää melko houkuttelevalta kaarevia tyttöjä, varsinkin jos käytät korkealuokkaisia ​​kenkiä tässä asussa. Paras valinta lihaville naisille on malli, jolla on haju. Myös hyvä vaihtoehto ylipainolle olisi tulppaaninen mekko, jossa on keskikokoinen tai pitkä hiha.

Mitä käyttää?

Käytä tulppaanista mekkoa, jossa on lyhyt takki tai takki, joka ei peitä lantiota.

Yksi menestyksekkäimmistä lisäyksistä on vyö tai hihna, jonka väri vaihtelee pukeutumisen sävyyn. Sen paksuus valitaan tytön vyötärön mukaan - ohuen vyötärön omistaja voi käyttää laajaa vyötä, ja jos haluat visuaalisesti tehdä vyötärö ohuemmaksi, sinun pitäisi valita pienempi paksuus.

lisälaitteet

Graceful korvakorut, rannekorut ja ohuet ketjut ovat sopivia koruja tällaisen tyylin puolelle. Voit lisätä ne huivi ja pussi, jossa on ohut vyö tai pieni kytkin.

kengät

Mikä parasta, kengät, joissa on korkokengät, sopivat tulppaanityyliin. Lisäksi, mitä pidempään mekko, ohuempi ja korkeampi, on kenkien kantapää. Pukeutumiseen, jonka pituus on keskimäärin tiheä kangas, hyvä korkokengät ovat hyvä valinta.

Kommentit
 1. Rita
  22.02.2016

  Tämä tyyli lisää paljon äänenvoimakkuutta. On parempi ostaa turpoamaton kangas, koska se on rypistynyt koko ajan taitosten takia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet