Mekot ja tyylit

Mekko A-linja - vapauden ja mukavuuden tyyli

Mekko A-linja - vapauden ja mukavuuden tyyli

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. piirteet
 3. 60-luvun tyyli
 4. pituus
 5. kausi
 6. Hihatyyppi
 7. lyhyt
 8. hihaton
 9. Suosituimmat värit
 10. Soveltuuko se raskaana oleville naisille?
 11. Onko tyyli täynnä?
 12. Muotitrendit
 13. Mitä käyttää?
 14. kengät
 15. lisälaitteet

Viime vuosisadan 60-70-luvulla ilmestynyt mekko trapezoidi on jälleen saanut suosionsa päivinä. Monet naiset rakastavat näitä mekkoja yksinkertaisen leikkauksen, mukavuuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Kaikki tämä näyttää hyvältä kaikentyyppisissä muodoissa.

Kuka sopii?

Nämä ihanat mekot sopivat lähes kaikille. Mekko leikattu "trapetsi" pystyy piilottamaan yleisimmät kehon viat - volumetriset reidet, unexpressed vyötärö, ja tulevaisuuden äidit voivat piilottaa "mielenkiintoisen asemansa" pitkään.

Pienien rintojen omistajat voivat aina valita tyylejä rintataskuihin, kauluksen "kaulukseen" ja muihin "häiritseviin" elementteihin. Luonnollisesti, hoikka naiset näyttävät hyvältä mekko-trapetissa, ja rakastajat, jotka osoittavat hoikkaita jalat, eivät tee ilman tämän tyylin lyhyitä versioita.

Trapetsikuvion leikkaus peittää taitavasti epätäydellisyydet ja keskittyy hahmon viehättäviin osiin.

piirteet

Kuten tämän mallin geometrinen nimi sanoo, mekko on kaventunut maksimiin olkapäätä pitkin ja palanut pohjaan.

Trapezoid-puvun suosituimpia lisävarusteita ovat patch-taskut, brodeeratut koristeet, erilaiset rintakorut.

Kaikkien pukeutuneen pikkuhousun muodon ansiosta se on erittäin mukava ja peittää vatsan ja lantion kehon viat.

60-luvun tyyli

Kaikki naiset hyväksyivät viime vuosisadan 60-luvulla ilmestyneen "trapezium-tyylin" iloisesti, ja se ei vieläkään tule ulos muotisuojien vaatekaapista: trapetsiläinen siluetti, jossa on kiehtova yksinkertaisuus, on erittäin mukava liikkua ja miellyttää kehoa.

Jos päätät muuttaa romanttiseksi tytöksi kaukaisesta 60-luvulta, suosittelemme, että otat käsineet ja sidot kaulan kaulan ympärille. Täydennäksesi retro-ilmeen, voit kampata hiuksiasi korkealla, korostaa silmäsi ilmaisevilla nuolilla, ja levitä huulille ilmaisevaa huulipunaa.

pituus

A-linjan siluetti on viehättävä kaikentyyppisissä mekkoissa.

Pitkä lattialle

Vuodesta guipure, satiini, silkki ja velour varusteet on ommeltu erityisissä tilaisuuksissa. Lattian pituus, tyylikäs istuvuus, jota täydentää syvä pääntie, avoin selkä tai hartiat.

Maxi-long kesäkengät, joissa on kirkas kuvio kävelyyn, rannalle ja lomille, on tyylikkäästi lyöty.

midi-

Erittäin naisellinen mekko, trapetsi neutraali sävy ja midi-pituus vastaavat minkä tahansa yrityksen pukukoodia.

Myös polven pituus tai hieman matalampi, yhdessä kengillä varustettujen kenkien kanssa, näyttää hyvältä täysillä naisilla.

lyhyt

Trapetsiläisten siluettien viehätys ja viehätys ovat flirttaisia ​​lyhyitä mekkoja nuorille siroille tyttöille. Nuorten viehätys korostaa juhlille A-muotoisen painottoman sifonin pukeutumista.

Illalla on loistavan materiaalin minikengät, samoin kuin helmillä ja kuohuviinillä peitetyt kankaat vertaansa vailla.

kausi

Trapeze-mekot ovat suosittuja ympäri vuoden. On vain tarpeen valita sopiva kangas, ja se on täydellinen sekä muodoltaan tiheästä kangasta että ilmavista ja pehmeästi kangasta kankaista.

kesä

Kesä antaa sinulle mahdollisuuden antaa vapaan vapauden fantasiaan.Täällä voit nähdä trapetipuvut, joissa on kukka- ja kukka-tulosteita, geometrisia kuvioita, polka-pisteitä ja etnisiä aiheita.

Mekot ovat tyylikkäitä, erilaisella kauluksella, jossa on patch-taskut, kirjonta, stand-up-kaulus tai retro-tyyli. Voit valita minkä tahansa, koska ne kaikki sopivat kuumaan kesään.

Kevät / syksy

Klassisessa kevät- ja syksymallissa trapetsikuvioissa on usein pyöristetty kaulus ja patch-taskut, pitkähihainen tai 3/4 hiha. Hihansuut ja kaulus voidaan kiinnittää.

Sesongin luova yhdistelmä on kaksinkertainen mekko. Tämä elementti tuo terveen osuuden kuvakkeesta.

talvi

Kylmissä talvipäivissä kodikkaat trapezoidikengät, jotka on valmistettu paksuista materiaaleista, neuleista, villakankaista tai neulosta. Hihaton malli voi aina käyttää sopivaa sävyä. Ja iltapuvut on ommeltu ylellisestä satiinista tai herkästä pitsistä.

Hihatyyppi

Trapezoidisten mekkojen lakoniset mallit näyttävät yhtä hyviltä molemmilla pituuksilla ja hänen poissa ollessaan.

pitkä

Pitkät hihat kätkevät kätensä kädet täynnä, talvella lämpimät ja säästävät kesällä hohtavasta auringosta.

Mekko-trapetsiä käytetään pitkällä hihalla, joka on suora, palanut tai kapeneva leikkauksen pohjaan.

3/4

Hihan pituus ¾, suora tai kapeneva, piiloutuu uteliailta silmiltä koko ylävarteen ja antaa naiselle mahdollisuuden näyttää elegantti ranne. Tämä pituus on sopiva iltapuvuissa ja yritysvaatteissa.

lyhyt

Kevyissä kesämekkoissa on erilaisia ​​lyhyen hihatyyppejä - klassinen vtachnoy, yhden leikkaushihnan pehmeät kulmamuodot, mukava "raglan", rehevä "taskulamppu" ja herkät "siivet". Valinta on sinun!

hihaton

Hihaton trapetsipuku näyttää aina hienostuneelta. Yksi vaihtoehdoista - American Armhole, joka korostaa hartioiden kauniita muotoja.

Ompeltu paksu kankaasta, huomaamattomista sävyistä ja polvipituudesta tai hieman korkeammasta, mekko sopii toimistoon ilman tiukkaa pukukoodia. Talvella hihaton mekko sopii hyvin turtlenecks ja puserot.

Suosituimmat värit

Yleiset trapezoidiset siluettityylit ovat tärkeimpiä erilaisimpien värien kannalta.

valkoinen

Häikäisevä valkoinen mekko näyttää aristokraattiselta ja vaatimattomalta ja naiselliselta. Tämä viattomuusväri tekee psykologien mukaan toiset haluavat huolehtia ja säästää vaikeuksista.

Valkoisessa telineessä oleva mekko-trapetsi soveltuu erityistapauksiin, ja se näyttää myös helpolta ja elegantilta arkielämässä.

Valkoinen väri on hyvä sekä itsessään että toisin kuin muut värit.

punainen

Upea punainen väri herättää energiaa meissä, luo kuvan femme fatale. Hän on myös tänään menestyksekkäästi muotimaailmassa. Et pääse huomaamatta mihinkään puolueeseen.

musta

Musta musta mekko on monipuolinen ja tyylikäs. Se on välttämätön liiketoiminnan naisen vaatekaapissa.

Mekko on helppo yhdistää eri tarvikkeisiin, joten se voi aina näyttää uudelta.

sininen

Siniset sävyt - taivaan värit ja ääretön, eivät mene pois muodista. Mekko virkistävä syvän sininen sävyjä, näyttää hämmästyttävä koko päivän ja kaikissa tilanteissa.

Tyylikäs vaikutus syntyy yhdistämällä siniset sävyt kylläisyydessä.

Soveltuuko se raskaana oleville naisille?

Mekko trapetsi, joka ei rajoita liikkeitä, on hyvin suosittu tulevien äitien keskuudessa.

Liikemiehet voivat vapaasti käyttää tätä mekkoa huomaamattomina väreinä toimistossa koko raskauden ajan. Trapets-mekot näyttävät hyvin naisellisilta ja tyylikkäiltä ja ne ovat erinomainen valinta raskaana oleville naisille. Älä unohda, että tällainen mekko palvelee hyvin ja heti syntymän jälkeen.

Onko tyyli täynnä?

Tämä leikkaus on todellinen ”taikasauva” donitsille, mikä auttaa tasapainottamaan mittasuhteet.

Rintalinjasta ulottuva mekko piilottaa vatsan, puuttuvan selän vyötärön ja liiallisen lonkan.

Sen pitäisi olla edullinen malli polven keskelle tai alapuolelle. Kengät tai saappaat, joissa on visuaalisesti pitkänomainen kuva. Puvun pohjan leveyden tulisi olla suunnilleen sama kuin hartioiden leveys.

Kuvan helppous antaa monikerroksisten kesä- ja iltapukujen peittävät ei-toivotut määrät.

Muotitrendit

Joka vuosi uudet trendit tarjoavat nykyaikaisempia malleja, jotka lumoavat retro-viehätyksensä. Käytetään uusia koristelu- ja kankaamenetelmiä, geometrisia tulosteita, "eläinten" ja "etno" -motiiveja, sovellettuja sovelluksia tavalliselle materiaalille sekä flekseita, ruffleja ja leikkauksia. Uudella kaudella merkitykselliset mallit, joissa on eri muotoja.

Lyhyet mekot ja midi-pituudet, joiden avulla voit välttää pikkutyyliä, ovat nyt erityisen suosittuja. Johtavat suunnittelijat käyttävät kirkkaita värejä kesämalleissa ja yhdistävät ne rohkeasti.

Mitä käyttää?

Viileässä säässä kodikas turtleneck tai neuletakki voidaan käyttää hihaton trapetsipuvun alla. Täydennämme kuvan huivi, lämmin sukkahousut ja korkeat saappaat tai nilkkurit. Toimistossa tällainen mekko voidaan yhdistää sävyjen harmoniseen yhdistelmään. Kuten päällysvaatteet sopivat neuletakki, sadetakki tai takki.

kengät

Trapetsikuvion malli on melko demokraattinen kenkien suhteen, ja sen täytyy vastata vain yleistä tyyliä. Joten, jokapäiväisessä elämässä, sandaalit, baletti-asunnot, korkeat saappaat ja nilkkurit tekevät. Paras vaihtoehto naisille, joilla on kurvikas kengät.

Juhlallinen tilaisuus täydentää ylellistä asua, jossa on tyylikkäät kengät tai sandaalit ja kytkin.

lisälaitteet

 • Yksinkertainen trapetipuvun mekko, kun se yhdistetään sopiviin lisävarusteisiin, mahdollistaa hyvän maun osoittamisen, luoden elegantin ja houkuttelevan ilmeen.
 • Kesällä on helppo yhdistää se kirkkaisiin puku koruihin, hattuihin, joissa on leveä reunus, pussit, jotka vastaavat täydennyksiä.
 • Romanttisia mekkoja, joissa on pitsiä, ei tarvita lisävarusteita.
 • Älä aina sovi hihnoja ja erilaisia ​​hihnoja mekko-trapetsiin, joten sinun tulee pidättäytyä tästä lisälaitteesta.
 • Tämän mallin melko lakoninen mekko kannattaa poimia erikokoisia pusseja, mutta ilman ylimääräistä painovoimaa.
 • Kun luodaan 60-luvun kuva, käsineiden ja vastaavien meikkien lisäksi suuret ja pyöristetyt tummat lasit sekä kevyt huivi, joka on sidottu kaulan ympärille, sopii trapetipuvulle.
 • Trapets-mekot ovat viettäneet kapeallaan muotimaailmassa ja ansaitsevat paikan jokaisen naisen vaatekaapissa. Ne auttavat meitä lisäämään ulkoasumme hienostuneisuutta ja naisellisuutta.
Kommentit
 1. Alice
  15.02.2016

  Rakastan trapeze-mekkoja. Kuva on helppo vaihtaa vain tekemällä vyötärön ympärille hihna. Ne ovat hyvin vaihtelevia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet