Mekot ja tyylit

Mekko, jossa on hame-aurinko, tulee olla jokaisen fashionista-vaatekaapissa

Mekko, jossa on hame-aurinko, tulee olla jokaisen fashionista-vaatekaapissa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuuksia ovat hehkutetut hehkut
 2. Kuka sopii?
 3. Hihassa
 4. pituus
 5. kesä
 6. Värit ja tulosteet
 7. Onko se valmis?
 8. Mitä käyttää?

Modernien mekkojen tyylit ovat hyvin erilaisia. Ja niiden joukossa erityinen paikka on sellaisen naisellinen asu, kuten mekko, jossa on hame ja aurinko. Tällaiset mekot muoti ei ole ensimmäinen vuosisata.

Ominaisuuksia ovat hehkutetut hehkut

Tällaisen hame-tyylin mekkojen suuri suosio johtuu siitä, että niiden ompeleminen on erittäin helppoa, ja mistä tahansa kuvasta tällainen mekko näyttää erittäin houkuttelevalta. Hameissa voi olla yksi tai kaksi saumaa, mutta on myös vaihtoehtoja ilman saumoja. Niiden pituus voi vaihdella suuresti - tuotteita edustaa tuotteet enimmäispituudesta hyvin lyhyisiin malleihin.

Kuka sopii?

Mekot, joissa on hame, aurinko sopii jokaiselle naiselle, koska niissä muodostuneet luonnolliset taitokset lisäävät kuvan tarkkuutta ja armon. Samaan aikaan tällainen hame auttaa ja lisää äänenvoimakkuutta puuttuvissa paikoissa, ja tarvittaessa piilottaa ylimääräiset senttimetrit.

 • Ohuita tyttöjä, joiden luku on samanlainen kuin suorakulmio, suositellaan käyttämään tätä mekkoa hieman pidempään kuin polvet. Tällaisessa pukeutumisessa lonkat näyttävät kireämmiltä, ​​ja vyötärö muuttuu hoikkaimmaksi. Erittäin hyvin tällaisessa kuvassa näyttää tiheän materiaalin mekko sekä mekko, jossa on monikerroksinen hame aurinko.
 • Jos tytön hahmo näyttää kolmiolta, hänen pitäisi etsiä mekko, jossa hame alkaa laajentaa ei vyötäröltä, vaan lantion riviltä. Tämä piilottaa täyteyden ja lisää kuvan valoisuutta.
 • Niin kuin "käännetyn kolmion" kaltainen kuva, tällaisen tyylin mekot ovat hyvä valinta. Useiden taitosten ansiosta vyötäröstä alkaen lantiot kasvavat visuaalisesti, mikä tasapainottaa siluettia kokonaisuutena.

Hihassa

Hameilla varustetuissa mekkoissa aurinkosuojat voivat olla kokonaan poissa, mutta jos tällainen leikkaus on saatavilla, hihat voivat vaihdella. Valitse tuote, jota neuvotaan sesongin mukaan. Esimerkiksi hihoilla varustetut mallit ostetaan usein toimistolle ja viileälle säälle, ja tämän tyyliset mekot hihnoilla ovat kysyntää kesällä.

pituus

lyhyt

Tällaisia ​​mekkoja pidetään erityisen kauniina kauniina, joissa on pitkät hoikka jalat. Lyhyen pituiset kesäkengät on valmistettu puuvillakankaista, ja viileää kauden aikana on kysytty sametti-, villa- tai samettimallit.

midi-

Keskimääräinen pituus mekkoja, joissa hame "aurinko" tyyli, on tullut suosittu jo 70-luvulla viime vuosisadalla. Nyt tällaiset mallit ovat myös erittäin kysyttyjä. Tyylikäs midi-mekko ompelee satiinista, sifonista tai pitsiestä. Jos he peittävät polvet hieman, ne näyttävät hyvin naisellisilta.

Pitkä lattialle

Tällaiset hameen varustetut mekot, joita aurinko oli, oli erityisen suosittu 1900-luvulla. Nyt heitä edustavat usein kevyet hihaton sundressit, joissa on sandaalit, suuret pussit, lasit ja hattu. Tällaisia ​​mekkoja valitsevat usein tytöt, joiden jalat eivät ole kovin ohuita.

kesä

Mallit, joissa on hame, kesällä kesä on ommeltu pääasiassa ohuista kankaista, esimerkiksi puuvillasta, satiinista tai silkistä. Tällaisia ​​asuja voidaan usein pitää kirkkaina väreinä ja hihojen puuttumisena. On olemassa malleja, joiden selkä- tai kaula-aukko on melko suora. Erittäin houkuttelevat mekot, joissa on sifonki läpikuultava hame aurinkoa.

Värit ja tulosteet

musta

Lyhyt musta mekko, jossa on hame, aurinko korvaa menestyksekkäästi vaippapuvun. Se on melko hillitty virallisista tapahtumista. Jos lisäät kirkkaita lisävarusteita tähän, tämä mekko on hyvä valinta erityistilaisuuksiin.Tämän tyylin pitkässä mustassa mekossa tyttö näyttää epätavallisen elegantilta.

valkoinen

Lumivalkoisissa mekkoissa, joissa on hame, aurinkotyttö persoonaa naisellisuutta ja hellyyttä. Lyhyissä malleissa voi olla V-pääntie, olkahihnat, veneen pääntie tai muu yläosa. Usein on tämän tyylin valkoisia mekkoja, joita täydentää kirkas vyö.

punainen

Mekko, jossa on hame, aurinko punaisina sävyinä sopii rohkeisiin ja estämättömiin tyttöihin. Tämän mekon pituus on hyvin erilainen. Lyhyet mallit, joissa on pitkät hihat, näyttävät vaikuttavilta, polvet polvilla ovat erittäin houkuttelevia, mutta lattialla olevat tuotteet näyttävät erityisen juhlallisilta. Punainen mekko kuluu usein mustalla tai valkoisella vyöllä vyötärön korostamiseksi.

Häkissä

Ruudullinen asu, jossa on hame, aurinko voi olla lyhyt, polviin tai lattiaan. Tämän painoksen yleisimmät värikombinaatiot ovat punaiset ja mustat sekä mustavalkoiset.

Polka-pisteet

Polka-piste auringon hame näyttää söpö ja pirteä. Tämän puvun yläosa voi olla samasta tulosta tai monofonista. Muodosta riippuen herneiden koko poimitaan eri tavalla. Suosituimmat värit hameenpuvussa, jossa on hame, ovat aurinko - musta ja valkoinen, valkoinen ja musta, punainen ja valkoinen, punainen ja musta ja sininen ja valkoinen.

kukallinen

Kukka-aiheiset hameet, joissa on hame, aurinko on useimmiten kesämalleissa. Tällaiset mekot ovat valoisia ja houkuttelevia. Kukkajulkaisu valitaan usein malleille retro-tyyliin sekä hihnojen sundresseille.

Onko se valmis?

Mekko, jonka hame on “aurinko”, on suositeltavaa tytöille, joilla on täysi lantio, koska tämä osa kuvasta on piilossa. Lisäksi niin suuret hameet korostavat vyötäröä.

Mitä käyttää?

 • Kengät lyhyeen mekkoon, jossa on hame, aurinko pitäisi olla korkokengillä, ja pitkille malleille voit pukeutua sandaaleihin tai balettikerroksiin.
 • Tämän tyylin mekko voidaan käyttää yksivärisenä tai kontrastina olevalla hihnalla, jonka leveys vaihtelee mekon mallin ja omistajan kuvan mukaan.
 • Ylhäältä on mekko, jossa on hame, aurinko on mahdollista laittaa lyhyen takin tai boleron päälle.
 • Tämän tyylin tuotteita ilman hihoja voidaan täydentää lyhyillä käsineillä.
 • Korujen, jotka sopivat auringon kanssa hameen, tulisi olla tyylikkäitä. Jotkin tällaisten mekkojen mallit yhdistyvät hyvin suuriin rannekkeisiin ja pitkiin helmiin.
 • Valitse pieni mekko, käsilaukku-reticule tai tämän laukun laukku.
 • Täydennä mekko, jossa on tämän tyylin pehmeä hame, aurinkolasit ja hattu, luodaan vuosikerta.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet