Mekot ja tyylit

Shift-mekot - yksinkertainen ja tyylikäs samanaikaisesti

Shift-mekot - yksinkertainen ja tyylikäs samanaikaisesti

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Vinkkejä valintaan
 4. Mitä käyttää?
 5. lisälaitteet
 6. kengät

Kuvassa sankaritar Audrey Hepburn kuuluisasta kuvasta "Aamiainen Tiffanysta" vuonna 1961, joka ilmestyi meille pukeutumisvaiheessa, ei jätetty ketään välinpitämättömäksi, ja tämä mekko-malli tuli ikuisesti muodin historiaan.

Siirtymän (siirtymä, siirtymä) käsite, joka antoi nimen tälle tyylille, alkoi symboloida kulttuurin siirtymistä nuorten keskuudessa pois kaikesta tutusta. Naiset, jotka olivat tulleet rennommiksi, joutuivat pitämään mekkoa, joka antoi heille mahdollisuuden työskennellä mukavasti, tanssia ja vain liikkua vapaasti ympäri vuoden.

Olkapäillä ripustettu lyhyt tiivis, sileä mekko tuli klassiseksi. Se on ansainnut miehistönsä muotimaailmassa, jota naiset suosivat ja rakastivat kaikkialla maailmassa.

Erittäin mukava, käytännöllinen mekko on nykyään suosikki vaatetusta sekä toimistoon että juhliin.

piirteet

Shift-mekko on lyhyt, vapaasti juokseva mekko, jossa on suorat viivat, suora tai trapetsiläinen pohjaan. Tämä tyyli ei korosta vyötäröä ja kuvan käyrät. Pikemminkin kuin pitkänomainen pää, se tavallisesti saavuttaa polven tai reiden keskipisteen. Toisin kuin alkuperäisessä versiossaan avoimilla hartioilla, moderni mekko Shift on myös ommeltu mihin tahansa pituuteen.

Mekon klassinen versio, jossa on soikea pääntie tai vene, kaulustyypit - pieni "käänteinen" pyöristetty tai teräväkärkinen kulmiin.

Retro-tyyliin korostavat vyötärön alapuolella olevat patch-taskut tai vyötärö.

Lakoninen, vapaa leikkaus pukeutumiseen tekee sinusta tuntuu rentoilta ja piilottaa kehon viat uteliailta silmiltä.

Kuka sopii?

Yleinen mekko Shift lojaalisuudella antaa sinulle mahdollisuuden näyttää tyylikkäästi ja helposti erilaisen rakenteen avulla: pyöreä tai suorakaiteen muotoinen, vatsan ja tilavuuden lantioiden omistajilla.

On syytä huomata, että vyötärön painottamatta jättäminen voi antaa kuvalle jonkin verran lihavuutta, joten murusille suositellaan vapaita leikkauksia. Voit kokeilla ohuella hihnalla tai hihnalla. Vyötärön ylimääräiset kilot piilottavat hehkutetun tyylin pohjaan.

Midi-muoti-malli vetoaa kypsempiin naisiin. Mallin ominaisuudet peittävät vatsan ja reiden ylimääräiset tilavuudet, ja hienosti vaatimaton kuva monipuolistuu miellyttävällä värillä, kankaalla ja lisävarusteilla.

Ja tietenkin, shiftdress on win-win kaikille korkeille tytöille, joilla on ohut jalat. Ne, jotka haluavat osoittaa moitteettoman hahmon, voivat luottavaisesti valita vaihtoehtoja muodoltaan sopivampaan mekkoon.

Vinkkejä valintaan

Yksi vaihtoehdoista mekko-Shift, tämä puoli-vieressä siluetti.

"Lajityypin klassikot", pukeutumisessa Shift on lyhyt pituus. Tietenkin kannattaa harkita mekon ikää, muotoja ja tarkoitusta. Loppujen lopuksi neliöleikkaus, jossa ei ole flareja, tekee mekosta lyhyemmäksi. Jos kuitenkin olet määritellyt ja et aio mennä toimistoon, voit laittaa mekko, jossa on tiukat sukkahousut, tummat monofoniset leggingsit.

Materiaali laimentaa leikkauksen yksinkertaisuutta: rikkaat sävyt, yksityiskohtien kontrastipeli, kaikenlaiset tulosteet, kuviot, solu- ja polkupisteet.

Kangasta valittaessa on suositeltavaa käyttää hyvin pitävää materiaalia, kuumana kauden aikana pellava ja puuvilla ovat merkityksellisiä, ja talvella neuloa, villaa ja neulottuja kankaita lämmitetään.

Mitä käyttää?

Mekko-siirtymä on arvokas edustaja perusvaatekaapista. Hihaton, tyylikäs ulkonäkö klassisessa versiossa yhdistettynä neulepuseroon, neulottua jumpperia.

Valitse toimistossa laajempi versio mekosta.

Avokätisen mekon alla voit pukeutua pitkähihainen pusero. Myös business-kokouksessa shiftdress näyttää orgaaniselta takin kanssa.

Viileässä ajassa on mukava laittaa neuletakki tai lyhyt nahkatakki.

Kuten edellä mainittiin, rakkaan henkilön ongelma, mutta liian lyhyt mekko, jossa on rehevä lantio, voidaan ratkaista paksujen sukkahousujen, leggingsien tai tiukkojen housujen avulla.

Kaulaliinat tai elegantin hihnan vyötärön korostaminen lisäävät huomaamattomia asuja.

lisälaitteet

Mekko Shiftin avulla voit käyttää useita silmiinpistäviä koruja: kaulakoru riipuksella, massiivinen rannekoru, monikerroksiset helmet.

Tämä ominaisuus sallii naisen, jolla on niin vaatimaton siluetti, aina erilainen.

Mutta älä käytä väärin - jos monokromaattinen mekko voidaan laimentaa kirkkaalla kaulakorulla, renkaalla, hihnalla, värillisen vaatteen lisävaruste on yhdistettävä kangasta.

kengät

Hyvin sopusoinnussa mallimme kanssa ja lisää mukavuuskengät, joissa on matalat pohjat, sandaalit, saappaat ja matalat kengät, kengät, joissa on pieni leveä kantapää.

Talvella upea kengät, joissa on korkeat saappaat tasaisella pohjalla tai pienellä kantapäällä, sekä mahtavat sukkahousut.

Juhlallisissa tilaisuuksissa pukeutumisvaihto on suuri yritys, jossa on korkokengät.

Mekko-vaihto palvelee hyvää palvelua jokaisen naisen vaatekaapissa, joka antaa hänelle omistajalle ainutlaatuisen mukavuuden ja samalla korostaen hyvän maun ja tyylitunteen.

Kommentit
 1. Olga
  27.02.2016

  Voi, Audrey Hepburn ... kuinka hämmästyttävä hän on ...

 2. Alina
  20.02.2016

  Mekko Shift universaali - mikä tahansa muoto sopii. ja tarvikkeet voivat helposti muuttaa kuvaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet