Mekot ja tyylit

Bustier-mekko - klassinen viettely

Bustier-mekko - klassinen viettely

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. Kuka sopii?
  3. Suositut tyylit
  4. pituus
  5. Mitä käyttää?
  6. hoito

Nimi "bustier" tuli meille ranskalaiselta. Se on peräisin sanasta buste, joka kääntyy "rintakehäksi". Alunperin bustier oli eräänlainen alusvaatteet. Se oli korsetin ja modernin rintaliikkeen välinen risti. Hänen tehtävänään oli lannistaa vyötärö ja tukea rintakehää.

Tänään bustier on hihnaton jäykkä rintaliivit, jota käytetään pääasiassa avoinna oleviin iltapuvuihin. Ajan myötä alusvaatteet ovat kuitenkin siirtyneet tavallisten vaatteiden luokkaan. Yhä useammin löytyy bustier toppeja ja bustier-mekkoja, joista on tullut itsenäisiä vaatteita.

Tässä artikkelissa kerrotaan teille bustier-mekoista: mitä he ovat, kuka sopii ja mitä he yhdistävät.

piirteet

Niinpä bustier-mekko on omituinen mekko ja rintaliivit. Sille on tunnusomaista avoin ylähihna ja hihansuut sekä kupit.

Bustier-mekolla on usein melko suora pääntie, joten sitä pidetään oikeutetusti yhtenä naisten vaatekaapin seksikkäimmistä kohteista. Se mahtuu kuvaan, ja siinä voi olla pehmeä hame, mutta yläosa pysyy aina avoimena. Kaikki huomiot kohdistuvat hartioihin, rintaan, käsivarsiin ja kaulaan, joten kun laitat samanlaisen asun, sinun täytyy olla varma, että tämä alue näyttää täydelliseltä.

Kuka sopii?

Raskaampaa mekkoa tulisi käsitellä hyvin huolellisesti: hämmästyttävän kauniista ulkonäöstä huolimatta se voi pilata kuvan, jos valitset väärän mallin. Erityistä huomiota on kiinnitettävä pääntie ja kädet, koska mekko tuo kaiken näkyviin. Jos sinulla on hyvin täynnä olkapäät ja kädet, ruma ihon taitokset voidaan kerätä korin yläpuolelle. Tällöin on parempi kieltäytyä bustier-mekosta (ulosmeno on heittää tyylikäs takki tai kärki sen päälle).

Ylelliset rinnat, kuten tällainen mekko, voivat esiintyä edullisimmassa valossa. On kuitenkin erittäin tärkeää valita oikea koko: jos runko on liian tiukka, on tunne, että rintakehä "hyppää ulos" siitä.

Mikä parasta, bustier-mekko istuu tytöissä, joissa on tiimalasi ja suorakulmion tyyppi. Jos kuulut jälkimmäiseen tyyppiin, suosittelemme valitsemaan mallin, jossa on täydellinen hame, jotta kuva olisi feminiinisempi. Täysi hame auttaa myös tasapainottamaan leveät hartiat.

Suositut tyylit

  • Sovitus. Muodon muotokuvia toistava mekko näyttää epätavallisen houkuttelevalta. On totta, että se olisi käytettävä vain, jos kuvasi on lähellä ihanteellista.
  • Baskien. Tänään pukeutuvat baskit ovat suosion huipulla. Tämä koriste-elementti antaa kuvalle hieman keraamisuutta. Lisäksi baski täydellisesti peittää vyötärön täyteyden.
  • Täydellinen hame. Mekko, jossa on tiukka päällinen ja täydellinen hame, tekee tytöstä näyttävän siro kukka. Erityisesti tämä tyyli näyttää miniatyyriltä, ​​ohuilta naisilta.
  • Haju. Hajuja, jotka ovat yhtä hauskoja, istuvat yhtä hyvin erilaisissa kuvissa, joten ne voivat turvallisesti käyttää sekä pyshechkiä että ohuita henkilöitä. Haju on huomaamaton ja tyylikäs yksityiskohta, joka onnistuneesti elävöittää kuvaa.

pituus

Mekko-bustier on pääsääntöisesti iltapuku tai cocktail-versio. Hänen osaltaan ei ole olemassa tiukkoja suosituksia pituudesta: mitä hameen vain päätät, perustuen kuvion ominaisuuksiin ja tapahtuman muotoon.

pitkä

Kaikkein juhlallisimpiin tilaisuuksiin olisi valittava bustier-mekko, jonka hame on lattialle.Tällaisessa puvussa olisi tarkoituksenmukaista ilmestyä häät (jopa omalla), iltavastaanotolla tai palkinnon esittelyssä. Hame voi olla pörröinen, mutta bustier näyttää tyylikkäämmin puoli-löysällä tai suoralla, virtaavalla pohjalla.

midi-

Keskipitkän bustier-mekko sopii melkein kaikkeen, joten sitä pidetään yleisenä lomavaihtoehtona. Se on kätevää liikkua siinä, joten se asetetaan usein silloin, kun tansseja suunnitellaan aamuun asti. Polvipituisella mekolla voi olla siluetti. Suosittu malli, jossa on hame, tiukka lantio, hame-pakkaus ja hame.

lyhyt

Toinen tanssi-mekko on myös bustier-mekko, jossa on minihame. Hänen rehellisyytensä ansiosta hän soveltuu yksinomaan epävirallisiin tapahtumiin. Mekko, joka täysin avaa käsivarret, hartiat, rinnan yläosan ja avaa huomattavasti jalat, ei jokainen tyttö uskalla käyttää. Ennen kaikkea lyhyt bustier-mekko sopii kireän hahmon ja ohuiden jalkojen omistajille.

Mitä käyttää?

alusvaatteet

Pehmeämmän vaatteen alla tulisi valita kaikkein huomaamattomat alusvaatteet, joissa on sileä pinta, ilman pitsiä, kirjontaa ja muita koristeita. Tätä asua varten on erityisiä rintaliivit, mutta jos kori on tarpeeksi paksu, voit tehdä ilman niitä.

vaatteet

Bustier-mekko on itsenäinen asu, jota ei tarvita lisävarusteiden lisäksi tarvittavien lisävarusteiden lisäksi. Kuitenkin, jos olet häpeä paljain hartioin tai viileä sisätiloissa, voit laittaa takin, boleron tai kauniin rintakehän, joka vastaa mekon tyyliä.

lisälaitteet

Valitsemalla koruja ja asusteita pukeutumiseen, on erittäin tärkeää pysähtyä ajoissa, joten haluat käyttää kaikkia parhaita ja kauniita asioita niin epätavalliseen pukeutumiseen. Paikka on pieni käsilaukku ketjussa tai pieni kytkin. Jos mekko ei ole koristeltu rikas sisustus, käsilaukku voidaan leikata pitsi, helmiä tai strassit. Sillä voimakkaasti sisustettu mekko on parempi valita jotain yksinkertaisempaa.

Pehmeämpi mekko avaa pääntie, ja se on erinomainen tapa esitellä suosikki kaulakoruja ja riipuksia. Käsien armo voidaan korostaa alkuperäisten rannekkeiden avulla. Älä unohda korvakoruja: se voi olla yhtä lyhyt nastoja ja massiivisia riipuksia. Todelliset korut voivat korvata laadukkaita koruja.

kengät

Mekko bustier - tämä on asu, jota ei voi esiintyä ilman säestyksessä korkokorkoisia kenkiä. Mitä korkeampi kantapää, sitä näyttävämpiä. Kengät voidaan kuitenkin korvata tyylikkäillä sandaaleilla - kuva ei menetä tästä. Jos jostain syystä et voi käyttää kenkiä, joissa on kantapäät, käytä balettilaattoja rohkeasti (mutta valitse vain ne, jotka koristavat jalkaa ja tekevät siitä sileämmän).

hoito

Monia moderneja materiaaleja, joista valmistetaan bustier-mekkoja, vaativat erityistä huolellisuutta. Joissakin asioissa on kielletty pesu pesukoneessa, kehruu tai silitys. Siksi on erittäin tärkeää noudattaa sisäisessä merkinnässä annettuja ohjeita - muuten asia voi tulla kertakäyttöiseksi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet