Mekot ja tyylit

Mekko, jossa on korkea vyötärö, piilottaa puutteita

Mekko, jossa on korkea vyötärö, piilottaa puutteita

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. Tyylit ja mallit
 3. Suositut värit
 4. pituus
 5. kausi
 6. Muotitrendit
 7. Vinkkejä valintaan
 8. Mitä käyttää?
 9. lisälaitteet
 10. kengät

Korkean vyötäröisen mekon historia on hyvin vanha ja rikas. Naiset, jotka asuivat tuhansien vuosien ajan ennen meitä, tiesivät jo paljon kauneudesta ja viettelystä, joten he pystyivät korostamaan hahmonsa kauneutta oikein valittujen vaatteiden avulla.

Meille saapuneiden kuvien mukaan voidaan päätellä, että muinaisissa Egyptiissä naiset käyttivät rintaansa sidottuja mekkoja, jotka antoivat tälle keholle entistä houkuttelevampia muotoja.

Muinaisessa Kreikassa ja muinaisessa Roomassa pukeutuminen, jossa oli korkea vyötärö, oli naisten vaatteiden päätyyppi. Muinaisen kulttuurin vaikutuksen alaisena eurooppalaiset tytöt alkoivat pukeutua tällaisiin mekkoihin 1800-luvun alussa, jolloin korsetit ja krinoliinit korvasivat muodin yksinkertaisilla ja luonnollisilla silueteilla.

Nykyaikaiset mekot, joissa on korkeat korot, eroavat merkittävästi aikaisemmin käytetyistä. Tänään haluamme kertoa teille tämän asun ominaisuuksista, siitä, kuka hän menee ja mikä on parasta käyttää.

Kuka sopii?

Korkealla vyötäröllä varustetuissa mekkoissa on melkein ihmeellinen ominaisuus, joka peittää kuvahäiriöt, joten tytöt pitävät niitä erilaisissa rakennuksissa kuin ne.

Uskotaan, että tällaiset mekot sopivat parhaiten hyvin laihoille tai päinvastoin melko pullistuneille nuorille naisille. Ensimmäisessä tapauksessa siluetti, jossa on siirtynyt vyötärönauha, muodostaa tilavuuden ulkonäön rinnassa ja reisissä. Toisessa tapauksessa rintasta vapaasti virtaava kudos piilottaa ulkonevan vatsan.

Korkea vyötäröinen mekko muuttaa visuaalisesti kuvan mittasuhteita: se tekee yläosan pienemmäksi ja alempi osa suuremmaksi. Tämän takia tällaisessa mekossa oleva tyttö näyttää muutaman tuuman korkeammalta kuin se todella on.

Tyylit ja mallit

Kreikan tyyliin (Empire)

Yleensä tämä on pitkä mekko, joka on valmistettu kevyestä, virtaavasta aineesta. Se peittää jalkansa kokonaan, mutta jättää dekolttialueen, kädet ja hartiat auki. Vyötäröllä tällainen mekko voidaan siepata nauhalla, punotulla hihnalla tai ketjulla.

Vauva dollaria

Tämä tyyli on saanut suosion viime vuosisadan puolivälissä, kiitos elokuvasta, jossa päähenkilö ilmestyi yksinkertaisessa, lyhyessä mekossa ja jätti suurimman osan kehosta.

Tällainen mekko kannattaa käyttää vain kauniiden, ohuiden jalkojen onnellisia omistajia.

levenevät

Pyöreää kolmiota muistuttavaa mekkoa kutsutaan myös siluettiin tai A-muotoon. Tämä on klassinen versio iltapuvusta.

Se vie visuaalisesti ja vetää kuvaa, joten tämä mekko sopii erinomaisesti tyttöille ja naisille, joilla on kaareva muoto.

Suositut värit

Korkea vyötäröinen mekko on valittava ennen kaikkea sen ulkonäön ominaisuuksien perusteella.

Niiden, jotka menevät kylmiin sävyihin, on kiinnitettävä huomiota vaalean lila-, kevyt sitruunan, ruskean vaaleanpunaisen, mintun, siniharmaan ja muun kylmän spektrin malleihin. Jos ulkonäkösi sopii paremmin lämpimiin väreihin, katso sitten korallihameet, kirkkaan keltainen, punainen, terrakotta, persikka, kultainen väri.

Valkoiset ja mustat mekot, joilla on korkea vyötärö, ovat aina tärkeitä. Ilmeisempää kuvaa suositellaan täydentämään kirkkailla yksityiskohdilla, kuten värillisillä kengillä tai hihnalla.

pituus

Nämä päivät ovat jo kauan kuluneet, kun uskottiin, että mekko pitää peittää nilkat.Tänään jokainen tyttö voi varaa ehdottomasti mitä tahansa mekkoa - juuri tuskin päästä lantioon, pitkään junaan.

pitkä

Pitkät mekot, joissa on korkea vyötärö, tehdään yleensä antiikin tyyliin. Niissä on ilmainen luonnollinen siluetti. Tällaisten mekkojen luomiseksi valitse valo, lentävät kankaat (sifonki tai organza) - niin, että pitkä hame virtaa kauniisti. Usein on mallit, joissa hameen on suuri rako, jonka avulla voit osoittaa hoikkaita jalat. Tämän pukun runko voi olla vapaa, ja se voi peittää rintakehän tiiviisti. Ei harvinaista - mallit, joissa on epäsymmetrinen runko, jossa on yksi olkahihna.

midi-

Mekot, joilla on korkea vyötäröpituus, voidaan pitää monipuolisena vaihtoehtona, joka soveltuu erilaisiin tilanteisiin. Polvi polven keskelle sopiva hame olisi sopiva sekä työssä että teatterissa tai näyttelyssä. Loma-asunnolla voit varata flirttaisen asun, jossa on hehkutettu hame. Täysin välttämätön lisä tällaiseen pukeutumiseen on korkokengät, jotka lisäävät korkeutta ja mahdollistavat oikean mittasuhteen säilymisen.

lyhyt

Lyhyt mekko, jossa on korkea vyötärö, sopii erinomaisesti juhliin. Rajattu hame ei estä liikkumista, joten voit tanssia koko yön. Erityisen tehokkaasti tällaiset mallit näyttävät korkealla korvalla - joten jalkasi näyttävät huonoilta pitkiltä. Suunnittelijat tarjoavat monia vaihtoehtoja korkealle vyötäröllä varustetuille mini-mekkoille: malleista, joissa on pehmeät hameet ja tiukat istuvat sukat.

kausi

Kun valitset juhlaa tai muuta tapahtumaa varten suunnitellun pukun, sinun täytyy muistaa ikkunan ulkopuolella oleva sää. Loppujen lopuksi riippumatta siitä, kuinka kaunis sinä näytät pienessä sifonki-mekossa, talvella se ei ole täysin tarkoituksenmukaista, vaikka tapahtuma järjestetään lämpimässä huoneessa ja sinä tulet sinne autolla.

kesä

Kesämekot, joissa on korkea vyötärö, ovat yleensä kaikkien tyttöjen rakastamia. Itse asiassa kuumana päivänä ei ole mitään mukavampaa kuin kevyt, löysä asu. Korkeilla vyötäröillä varustetut Sundresses-kengät voivat olla - niin lyhyitä (tällaiset mallit soveltuvat paremmin rannalle), ja pitkät, hame lattialle (tämä mekko suojaa ihoa auringonpolttamisen aikana pitkällä kävelyllä).

Erillinen luokka kesämekkoihin, joissa on korkeat korot - etninen tyyli.

Kevät-syksy

Sesonkiaikana sää voi muuttua joka päivä, “vaihtamalla” lämmöstä kylmään, sateesta lumeen ja takaisin. Tällä hetkellä me harvoin laitamme kenkiä, usein kengät saappaat tai nilkkurit. Mekon on oltava samanlainen kuin kengät - sama tyylikäs ja tyylikäs. Kevät- ja syksykauden aikana kävelemme yleensä päällysvaatteissa - takeissa, takeissa tai takeissa - mekko voi olla varsin kevyt, esimerkiksi ohuista neuleista. Illan mallien valinta sesongin ulkopuolella on uskomattoman monipuolinen: täältä löydät pitkät samettikengät, satiini-midi-mekot ja lyhennetyt pitsi-mallit.

talvi

Kylmänä vuodenaikana on huolehdittava kauneuden lisäksi myös omasta terveydestänne. Siksi ohuista kankaista valmistetut kevyet mekot on parempi siirtää lämmön alkamiseen. Jopa lämpimissä vaatteissa voit pysyä naisellinen ja tyylikäs, varsinkin jos vaatteet ovat korkea vyötärö. Talvella on parempi ostaa malleja tiheistä, lähinnä luonnonmateriaaleista - lämpimistä neuleista, villasta, verhoilusta, kashmirista jne. Neulokset, joissa on punokset tai skandinaaviset koristeet, näyttävät hyvältä ja viihtyisiltä.

Muotitrendit

 • Uudessa trendikkäässä kaudessa suosivat jälleen pörröiset mekot, joissa on monikerroksisia hameita, jotka on valmistettu organza-, tylli- ja muista läpikuultavista kankaista. Ballerinan kuva pitäisi yrittää miniatyyrillä, ohuilla tytöillä.
 • Metalloiduista kankaista valmistetut vaatteet palautetaan jälleen vaatekaapillemme. Hopeasta valmistettu futuristinen mekko, kiiltävä materiaali tekee sinusta keskipisteen.
 • Vihreät mekot ovat suosion huipulla tänä vuonna.Etusijalle olisi asetettava tämän värin epätavalliset, kylläiset sävyt. Varmista, että ostat itsellesi vähintään yhden syvän vihreän puvun kesällä, esimerkiksi neulojen tai jadeen varjossa.

Vinkkejä valintaan

 • Mekot, joissa on korkea vyötärö - tämä on hyvä vaihtoehto odottaville äideille. Raskauden ensimmäisinä kuukausina tämä tyyli auttaa piilottamaan nousevan vatsan. Myöhemmissä jaksoissa nämä mekot ovat yksinkertaisesti mukavampia kuin tavalliset asusteet, jotka rajoittavat vyötäröä ja lantiota.
 • Mekot, joissa on offset vyötärönauha, eivät sovellu pelkästään juhliin tai epävirallisiin tapahtumiin. Suunnittelijat tarjoavat monia tällaisten mekkojen malleja, mikä olisi tarkoituksenmukaista toimistossa, jossa on tiukka mekko. Puolivalmiin mekko, jossa on valkoinen kori ja musta hame, on jo tullut klassiseen esimerkkinä vaatteiden liike-elämän tyylistä.

Mitä käyttää?

Mekko, jossa on korkea vyötärö, voidaan yhdistää eri tyyppisiin vaatteisiin. Kesällä, pukeutuneena, voit heittää denim-pukun tai pitsi-boleron. Viileässä säässä sovi nahkatakki, kaivoksen vaippa tai neuletakki. Jos olet menossa juhlaan, joka avaa hartiat, tartu kaunis kaulus, joka sopii yhteen mekon kanssa.

Sukkahousut ja sukat on myös valittava vuodenajasta. Lämmössä on parempi tehdä ilman niitä, mutta jos vaatekoodin vaatimukset kieltävät sen, valitse kaikkein hienovaraisimmat ja läpinäkyvät vaihtoehdot. Jos mekko itsessään on ytimekäs, voit elvyttää värillisiä tai hienoja sukkahousuja.

lisälaitteet

Mekot, joissa on korkea vyötärö - yksi naisellisimmista ja tyylikkäimmistä vaatteista, joten sitä on täydennettävä asianmukaisilla lisävarusteilla.

Käsilaukku ja korut valitaan siten, että nämä tiedot vastaavat mekkoa. Romanttinen kuva on pieni koristeellinen kytkin ja ohuet, avokätiset korvakorut. Massiivinen laukku tai baguette ja matala avain, mutta laadukkaita puku koruja sopii paremmin liiketoiminnan nainen.

kengät

Kengät tällaiselle mekolle, on toivottavaa ostaa korokkeilla - se voi olla ohuiden hihnojen sandaalit, klassiset kengät tai elegantit saappaat. Kesällä voidaan käyttää pitkää, korkeaa vyötäröpainoa sandaaleilla tai tukkeilla - ei ole enää korkeaa kantapäätä.

Päivittäiseen pukuun voit valita jotain mukavampaa, kuten balettilevyjä tai saappaita, oxfords. Tärkeintä on, että kengät yhdistetään harmonisesti mekon tyyliin, eikä sitä tarvitse valita vastaamaan käsilaukua tai lisävarusteita.

Kommentit
 1. Lena
  21.02.2016

  Rakastan näitä mekkoja - he piilottavat pienen vatsaani, ja luku näyttää moitteettomalta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet