Mekot ja tyylit

Laskettu mekko: puhutaan muodikkaista taitoksista

Laskettu mekko: puhutaan muodikkaista taitoksista

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet leningit
 2. Kuka sopii?
 3. Aallotuksen ero plisseeltä
 4. kankaat
 5. pituus
 6. Suositut värit
 7. Marilyn Monroe Pukeutunut mekko
 8. Mitä käyttää?
 9. kengät
 10. lisälaitteet

Laskostettu - on hämmästyttävä tapa tarjota ylellisiä kankaita ja vaatteita. Ylellisyys ja naisellisuus antavat laskostettuja mekkoja, joita jokainen nainen voi käyttää, korostaen hänen kauneuttaan.

Ominaisuudet leningit

Taitosten runsaus on vaikea kuva kuvasta, joten sitä käytetään yleensä seuraavasti:

 • Mekon pohja on laskostettu hame. Auttaa siirtämään aksentteja alas, on mahdollista pukeutua mihin tahansa pituiseen, matala tai korkea vyötärö. Se laimennetaan muilla kuvan yksityiskohdilla, jolloin jää ihana naisellisuus ja eleganssi.
 • Leikattu yksityiskohta: hihoissa piilottaa käsien täyteyden, pukeutumisen yläosassa - lisätä visuaalisesti rintakehää. Se auttaa luomaan tyylikkään kuvan, joka lisää hameiden kankaan sironnan ansiosta bohemian tyylikkäästi. Johtaa laajaa lankaa. Kuva on tyylikäs ja mielenkiintoinen.
 • Pukeutuminen koko pituudelta - hieno ja juhlava vaihtoehto. Hänet on usein lyöty hihojen, lakonisen kauluksen ja kauniiden lisävarusteiden puutteella. Tämän leikkauksen vaatteita käytetään juhliin, joten ne on valittava hyvin huolellisesti. Tämä suuntaus ei kuitenkaan menetä merkityksensä useille vuodille.

Ohuista materiaaleista valmistetut mekot mahdollistavat monivaiheisten eri kuvioiden mallien luomisen. Monikerroksisten läpikuultavien ja virtaavien kankaiden käyttö yhdistetään täydellisesti laskostettuun.

Kuka sopii?

Taitetulla kankaalla on mielenkiintoisia ominaisuuksia. Näin voit peittää sen ja luoda äänenvoimakkuutta, ja rehevien muotojen läsnäollessa piilottaa ne taitavasti. Kaikkien silmien edessä on tärkeää valita oikea pituus ja aksentti.

Taittuu lisää äänenvoimakkuutta, joten he menevät ohuisiin tyttöihin, luovat kevyyttä, tarjoavat tarjouksen ja romanttisen kuvan. Ammattitaitoisella esityksellä pleating voi peittää sen täyteyden, korostamalla naisellisuutta, lisäämällä hienostunutta eleganssia.

Korkeat tytöt voivat kokeilla pitkiä laskostettuja mekkoja, hameessa olevat taitokset peittävät pörröiset reidet, ongelmallisissa tapauksissa voit siirtää painopisteen yläosaan. Tämä pätee kuvaan "päärynä": draped bodice tai hihat luovat oikeat mittasuhteet. Pehmeät laskostetut hameet häiritsevät leveitä hartioita. Täysin lyhyillä tytöillä on oltava varovainen tämän kankaan tekstuurin kanssa, ne auttavat väreillä, vekseillä pukun koko pituudelta tai suurten litteiden taitosten avulla, jotka peittävät äänen.

Aallotuksen ero plisseeltä

Aaltopahvi ja laskostettu - tapa lisätä tilavuutta lopputuotteeseen lisäämällä kangas tietyllä tavalla. Leikattu toinen puoli on pidempi, toinen on lyhyempi. Riippumatta taitosten suunnasta ja sijainnista taitoksen leveys on suurempi kuin helma. Aaltopahvi on tehty samankokoisiksi ja taitettaviksi sekä taittoon. Sen vuoksi osassa se muistuttaa harmoniaa, joka on tehty paperipuhaltimelle.

Tämän vuoksi on helpompaa muuttaa aallotettujen kankaiden leveyttä: niillä on samat, yhtenäiset taitokset. Pinnoitetulla se on vaikeaa tehdä, koska helman suhteita on vaikea tarkkailla.

kankaat

Helpoin tapa antaa haluttu muoto kevyille ja ohuille kankaille, jotka ovat kauniisti peitettyjä (satiini, sifonki, silkki). Niitä käytetään perinteisesti tyylikkäisiin aaltopahviin. Tarkastellaan tehokkaasti laskostettua nahkaa, neuleita ja neulomista. Orgaaniset ihon tyypin rakenteet luovat ainutlaatuisen ja tyylikkään ulkonäön.Lämmin kangas tekee taitoksista rennompaa ja toimistoa.

Laskettu villa näyttää jaloilta ja kalliilta, on merkki hyvästä äänestä. Neulottujen ja neulottujen kankaiden pukeutuminen taittoon - mielenkiintoinen ja vaarallinen vastaanotto. On parempi piilottaa neulekumin täyteys tai koristella sitä, mutta täysillä naisilla on parempi välttää tällainen monimutkainen tyyli- ja materiaalipeli. Mutta tulevaisuudessa äidit voivat mielellään käyttää aallotusta ja laskostella korkealta vyötäröltä neulotut ja neulotut mekot.

pituus

Pukun pituus on valittava tietylle tapaukselle, kun otetaan huomioon korkeus. Tärkeää on laskostetun pituuden pituus, sen suhde muihin yksityiskohtiin. Täysin laskostettu mekko - lähtöversio, juhlava ja tyylikäs. Suora tai asennettu mekko, jossa on laskostettu leikkaus, on monipuolisempi ja sopii erinomaisesti liiketoimintaympäristöön.

Stylistit uskovat, että taitokset pitäisi piilottaa suuria määriä, piilottaa ne. Epätasaiset jalat voidaan myös peittää tällaisella mekolla. Mutta jopa kannattaa korostaa asymmetristä helmaa taitossa.

Pitkä lattialle

Mekko sosiaalisille tapahtumille ja mattojen poluille on erityisen herkkä ja tyylikäs, jos se on koristeltu koristeilla. Se näyttää hyvältä avoin selkä, paljaat käsivarret, muut dekoltti vaihtoehdot, läpinäkyvä ja lentävä viimeistely. Amerikan suuhun tuleva kädenreikä lisää tarkkuutta ja lakonista vakavuutta. Pitkä mekko pienessä taitossa - juorujen ikuinen klassikko.

midi-

Ilmeikäs ja vaarallinen mekko pituus. Hän tekee hahmosta herkullisen ja naisellisen, korostaen lonkat ja jalat. Jos tämä on ongelma-alue - pidentää hameen hieman, siirrä aallotusta yläreunaan korostamalla rehevän rungon rintakehää.

Herkät kankaat ja pääntie - iltapuvun etuoikeus. Tiheä materiaali, hienovaraiset värit ja muotoilu, klassiset tyylit, tiukat yksityiskohdat muuttavat mallin toimistoversioon.

lyhyt

Laskettu mini-mekko on loistava kohteliaisuus retro-tyyliä muistuttavalle kuvalle. Kaulukseen kiinnitetään paljon huomiota. Tällainen mekko näyttää hyvältä pienillä tytöillä, joilla on ohut, kireä kuva.

Suositut värit

Jotta mallia ei monimutkaistettaisi, käytä tasaisia ​​kankaita. Piirustusta käytetään harvoin, pieni ja yksinkertainen. Mielenkiintoista näyttää yhdistetyt mekot, joissa on kontrastinen tai yhdenvärinen viimeistely. Jos käytetään erilaisia ​​kankaita, gamman pitäisi olla sama. Stylistit kuten siirtymät, hajoamisen vaikutus monimutkaisten taittumien suorituksessa. Kirkkaat ja kylläiset värit ovat aina hyviä ja houkuttelevat huomiota. Herkät pastellivärit korostavat vaniljan tunnelmaa ja romantiikkaa.

musta

Musta laskostettu mekko on monipuolinen vaihtoehto, joka on helppo tehdä sekä toimistoon että juhlaan. Oikeat lisävarusteet auttavat suunnittelemaan kuvaa.

valkoinen

Valkoinen mekko on myös helppo sopeutua tilanteeseen sekä musta. Värin vuoksi se on lähempänä kesää ja tyylikkäitä vaihtoehtoja.

punainen

Kirkas ja kylläinen väri korostaa tyyliä ja tekee siitä tärkeimmän yksityiskohdan. Ihanteellinen juhliin, mutta tämä mekko vaatii kauniin leikkauksen ja vastuullisen lähestymistavan kaikkiin vivahteisiin.

Marilyn Monroe Pukeutunut mekko

Tunnetuin ja upeasti kallis mekko ihmiskunnan historiassa. Tämä valkoinen mestariteos syntyi erityisesti Marilynille. Stilistit onnistuivat luomaan ytimekkään ja rehellisen mekon. Nyt se on suosituin malli, jota pidetään klassisena.

Mitä käyttää?

Loma- ja kesämekot, laskostetut, sulautuvat saumattomasti etniseen ja klassiseen, muodostavat boheemilaisen asun, hippin tai rento. Ne näyttävät hyvältä takit, neuletakit, takit, nahka- ja denim-takit. Tämä yläosa mykistää huolimattomuutta tai korostaa pukeutumisen hellyyttä. Tyylikkäät ja iltaisin mallit ovat vaativia: pitsihousut, bolerot ja villatakit tai turkikset.

kengät

Toimistoon tarvitset klassisen veneen, loffersin, balettisataman. Kesäyhdistelmässä sopivat sandaalit, tasainen ja alustalla, avoimet sandaalit.Fishnet-saappaat koristavat pitkät jalat, joiden pituus on lyhyt.

Maxi vaatii tyylikkäitä kantapäät. On tärkeää tarkkailla kausiluonteisuutta ja säilyttää mekon tyyli.

lisälaitteet

On välttämätöntä käyttää koruja huolellisesti, niiden ei pitäisi olla laajamittaisia ​​ja monimutkaisia.

Avautuvat, ohuet, ilmakomponentit ja pienet kivet rannerenkaita, päänauhat ja ketjut, ohuet vyöt auttavat antamaan eleganssia ja täydentämään kuvaa.

Laskostettu - erinomainen ja ilmeikäs trendi, jonka pitäisi olla vaatekaappissasi!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet