Mekot ja tyylit

A-linjainen mekko - tyylikäs tiivis

A-linjainen mekko - tyylikäs tiivis

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. A-muotoisen mekon ominaisuudet ja edut
 3. pitsimäinen
 4. pituus
 5. Suositut värit
 6. Mitä käyttää?
 7. Hyödyllisiä vinkkejä

A-linja - tyyli mekko, jonka erottuva piirre on korin sovitus ja tasainen laajentaminen alaspäin. Siluetti muistuttaa kirjainta "A", niin että tyyli on saanut nimen.

Pukeutumisen A-muotoinen siluetti on paras vaihtoehto mistä tahansa kuvasta, sillä se korostaa kaikkia sen etuja. Näennäisestä yksinkertaisuudesta huolimatta naisten 60-vuotinen vaatekaappi on ollut suosituin. Christian Dior avasi A-linjan mekkoja, jotka johtuivat muutoksista trapetoidessa. A-linjan mekkoille on ominaista käytännöllisyys ja monipuolisuus.

Kuka sopii?

Mekot, joissa on A-muotoinen siluetti, sopivat täydellisesti jokaiselle tytölle kehon tyypistä ja korkeudesta riippumatta. Klassisen leikkauksen linjat piilottavat täydellisesti kaikki kuvion puutteet ja korostavat sen ansioita.

A-linjainen mekko on täydellinen tytöille. Mallin leveyden sujuvasta siirtymisestä hartioista reidille tämä mekko sallii piilottaa kaikki ylimääräiset kilot, korostaa jalkojen kauneutta ja tehdä kuvasta oikeassa suhteessa. Mekko on tietenkin suosittu hoikkajen tyttöjen keskuudessa.

Naiset, joilla on pieni puku tällaisessa mekossa, näyttävät ohuemmilta, ja korkeat tytöt näyttävät päinvastoin tässä mekossa näyttäviltä ja hienostuneemmilta.

Jos tyttö on ohut ja siinä ei ole upeita muotoja, A-linjan asu auttaa visuaalisesti antamaan enemmän äänenvoimakkuutta ja tekemään siitä viettelevän ja viehättävän. Esimerkiksi jos tytöllä on kapeat lonkat, sitten pukeutumisen trapetsikappale auttaa korjaamaan tämän virheen. Ja jos nainen haluaa piilottaa vyötärön ja lantion ongelmatilat, leikkaa hame täysin selviytymään tästä tehtävästä.

Pukeutumistyyli A-linja auttaa piilottamaan kaikki vyötärön viat. Oikeasti valittu mekko voidaan käyttää myös ilman hihnaa, vyötärönauha säilyy edelleen. Tämän tyylin mekot valitaan usein raskaana oleville naisille, sillä trapetsimuodossa voit piilottaa pyöristetyn vatsan ja korostaa kaikki kuvan edut.

A-muotoisen mekon ominaisuudet ja edut

Tämän leikkauksen erityispiirteenä on, että kori sopii rintaan, joka korostaa sen kauneutta, ja helma laajenee vähitellen alaspäin. Tällä tavoin voit piilottaa erilaisia ​​kuvahäiriöitä esimerkiksi lantiossa tai vyötärössä.

Näiden mekkojen malleissa ei usein ole hihnoja tai hihat: hihaton malli, jossa on paljaat olkapäät. Joillakin tämän tyylin muunnoksilla on avoin selkä tai ”amerikkalainen” kädenreikä. Tässä mekossa oleva hame voidaan lisäksi koristaa juna, ruffles, frill, crinoline tai drape. Mekko A-siluetti auttaa luomaan salaperäisen kuvan, tuntuu kuin todellinen prinsessa.

pitsimäinen

Pehmeät ja romanttiset ulkoasut johtuvat A-siluettia sisältävistä pitsiomekoista ovat hyvin suosittuja nuorten tyttöjen keskuudessa. Tässä asussa jokainen nainen näyttää naisellinen, viehättävä ja tyylikäs.

Pitsi-mekko, jossa on A-muotoinen siluetti, ei yleensä vaadi koruja, vaikka kuva voidaan koristaa kaulakorulla tai rannekorulla. Sääntöä on noudatettava, jonka mukaan rikkaalle kangalle ja hienostuneelle tyylille kannattaa poimia yksinkertaisia ​​koruja.

Usein tytöt valitsevat A-linjan pitsipuvun häät, koska siinä ne näyttävät todellisilta kuningattarilta. Pitsi on kallis materiaali, joka näyttää tyylikkältä ja ilmavalta, se antaa kuvan kevyydelle.Ylellinen pitsi yhdistää täydellisesti A-linjan tyylikkään sileyden. Se voi sisustaa koko puvun tai sen yksittäiset elementit, esimerkiksi täyden hameen tai korsetin.

pituus

Pitkä lattialle

A-linjaiset pitkät mekot ovat täydellinen valinta puolueelle. Tässä mekossa jokainen nainen tuntuu mukavalta ja mukavasti. Se auttaa luomaan lempeän romanttisen kuvan. Pitkälle mekolle voit käyttää erilaisia ​​kankaita, alkaen kevyestä sifonista ja päättyen puuvilla- tai raskaisiin farkkuihin.

midi-

A-linjalla on usein midi-pituus, koska se on yleinen ja sopii lähes kaikille tytöille. Ainoastaan ​​on tarpeen ottaa huomioon, että tyttö, jolla on alhainen pituus polvipituisessa mekossa, lyhentää visuaalisesti hänen siluettiaan. Midi-pituus antaa pukeutumisen tyylikkyyttä ja kompaktiutta.

lyhyt

Nykyään lyhyet A-linjan mekot ovat trendikkäitä, vaikka monet tytöt pitävät mielellään pitkiä mekkoja. Jopa täyspitkät tytöt voivat pukeutua lyhyeen pukeutumiseen, sillä mekko leikkaa auttaa piilottamaan ylimääräisiä senttimetrejä vyötäröllä ja lantiolla.

Hihat

A-linjan mekko näyttää riittävän yksinkertaiselta, kirkkaan kuvan luomiseksi kannattaa käyttää lisävarusteita tai tyylikäs sisustus. Esimerkiksi pitkähihaisen läsnäolo auttaa piilottamaan koko kädet, ne voidaan kiinnittää tai tehdä paksusta kankaasta. Ohut tytöt voivat käyttää A-linjaisia ​​mekkoja, joissa on pitkät hihat tai taskulampun muotoiset.

Suositut värit

musta

Musta väri näyttää tyylikäs, ylellinen ja salaperäinen. Monet tytöt sijoittivat A-linjan pukeutua tässä värissä puolueelle tai muodolliselle tapahtumalle piilottaakseen nämä ylimääräiset kilot ja näyttämään seksikkäiltä.

Jotkut naiset ajattelevat, että musta vaatetus näyttää surulliselta ja mielenkiintoiselta, mutta tämä voidaan helposti korjata hyvin valittujen lisävarusteiden tai alkuperäisten viimeistelyjen avulla. Esimerkiksi kuva voidaan tehdä mielenkiintoisemmaksi ylellisen huivin tai nauhojen alkuperäisen leikkauksen avulla.

valkoinen

Valkoinen väri liittyy aina puhtauteen, romantiikkaan ja hellyyteen. Jos haluat etsiä romanttista, valkoinen mekko auttaa luomaan lempeän ilmeen. Monet uskovat, että valkoinen antaa muutaman ylimääräisen kilon, mutta A-siluetti-mekko auttaa piilottamaan kaikki ongelmat, joten voit valita turvallisesti tämän värin.

Kun valitset illan pukun, joka kannattaa kiinnittää huomiota maaliin, olet aina huomion keskipiste. Valkoinen mekko voidaan koristaa kiiltävillä yksityiskohdilla, käyttää kiiltäviä kankaita, pitsiä, paljetteja tai jalokiviä.

punainen

Punainen mekko liittyy usein intohimoiseen nainen. Punainen A-siluetti-mekko tekee jokaisesta tytöstä todellisen illan kuningattaren, houkuttelee innostuneita miehiä.

Jotta kuva näyttää entistä pidemmältä, voit käyttää koristelua lohkareilla tai röyhelöillä. Näin näytätte valoisalta ja elegantilta.

Mitä käyttää?

Unohtumattoman kuvan luomiseksi kannattaa kiinnittää huomiota lisävarusteiden valintaan. Yksivärinen, midi-pituinen mekko voi keskittyä koruihin. Esimerkiksi romanttinen kuva auttaa täydentämään massiivista ranneketta, riipusta tai helmiä. Pitkälle mekolle on hyvä ratkaisu ohut ketju, jossa on pieni riipus, sekä tyylikkäät rannekkeet tai rengas. Helmi sopii A-linjan mekkoihin, se tuo kuvalle hellyyttä ja romantiikkaa. Kun valitset pussin, voit valita laukun tai kirkas tyylikäs kytkinpussi.

A-linjan mekko näyttää hyvältä tandemissa, jossa on balettikengät tai korkeat saappaat. Tässä yhdistelmässä jokainen nainen näyttää luottavaiselta ja muodikkaalta. Kengät, joiden korkeus on tasainen, antavat kuvan luottamuksesta, mutta suunnittelijat eivät suosittele nastojen kulumista tällä tyylillä.

Kun valitset väriliuoksen, kengät on hylättävä puvun väristä tai valittava siten, että ne vastaavat sen viimeistelyn sävyjä. Esimerkiksi, jos mekko on koristeltu kultaisilla röyhelöillä, kuva täydentyy täydellisesti kullanvärisillä kengillä.

Viileämminä päivinä tytöt käyttävät usein sukkia tai sukkahousuja puvun alla. Niiden tulisi olla mieluiten lihasvärisiä, varsinkin jos poistat ne pukeutuneena paljain hartein.

Joskus tytöt yrittävät luoda kuvan kontrastien pelistä, sitten mustat tiukat sukkahousut voidaan pukeutua vaaleanpunaisella mekolla, tai voit valita sukkahousut mistä tahansa kirkkaasta väristä. Jos puhumme päällysvaatteista, tämä tyyli sopii täydellisesti boleroon, neuletakkoon, lyhyeen takkiin, jossa on tuoksu tai rajattu viitta. Kokeilun ystävät voivat käyttää nahkatakkia.

Hyödyllisiä vinkkejä

 • Kun valitset A-siluettia sisältävän vaatteen tarvikkeita, sinun tulee olla hyvin varovainen, jotta saat harmonisen ulkoasun. Älä tee liian monta aksenttia.
 • Ole tarkkaavainen värien valintaan. Voit esimerkiksi käyttää kontrastien peliä. Klassinen vaihtoehto on yhdistelmä valkoista ja mustaa. Beige sävy näyttää hyvältä ruskea tai punainen. Harmaa sävy voidaan yhdistää lila tai sininen sävy.
Kommentit
 1. jeanne
  19.02.2016

  Erittäin tyylikäs ja tyylikäs malli. En pidä mekoista "obtyagissa" - mysteeri on kadonnut. Ja tällainen puolisovittuva mekko on mitä tarvitset!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet