Mekot ja tyylit

Leikatut mekot - romanttista ulkoasua varten

Leikatut mekot - romanttista ulkoasua varten

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. muodista
 3. kudottu
 4. Lajiteltujen hameiden lajikkeet
 5. Hehkutetut hihat
 6. Kausi
 7. pituus
 8. Mitä käyttää?
 9. Vyö tai vyö
 10. kengät
 11. lisälaitteet

Ei-aina sopiva siluetti on sopiva ja se sopii useimmiten tytöille, joilla on täydellinen kuva. Jos haluat piilottaa osan kuvion puutteista, katso feminiininen ja romanttinen ja tuntuu mukavalta, sitten hehkutettu mekko on täydellinen ratkaisu.

Maailman johtavat suunnittelijat työskentelevät jatkuvasti tällaisten kokoelmien parissa, koska tämä vaihtoehto on ajankohtainen.

Kuka sopii?

 • Tytöille, joilla on kapeat lantiot, leivottu mekko on todellinen löytö. Flare muodostaa aaltoja, jotka kulkevat kuvion ympäri ja lisäävät hieman lankaa tiloihin, mikä tekee kuvasta houkuttelevamman.
 • A-tyypin korin omistajien tulisi asua polvipituuden alapuolella palavalla mekolla. Tässä suoritusmuodossa lantioiden täyteyttä säädetään ja jalat näytetään parhaassa valossa.
 • Naisilla, joilla on T-tyypin hahmo, tulisi valita paksuista kankaista valmistetut hehkutetut mekot, jotka säilyttävät muotonsa. Mekko auttaa sinua lisäämään visuaalisesti lantiota ja luomaan tiimalasin kaltaisen kuvan.
 • Alhaisen tytön pitäisi olla varovainen tällaisen pukeutumisen valinnasta, koska tyyli voi olla hieman täynnä ja tehdä siluetista raskasta.
 • Naiset, joiden tyyppi on O, eivät saisi valita vyötäröstä pukeutuneita mekkoja, koska vyötärön puuttuminen korostuu vain. Valitse mekkoja, jotka ovat levinneet rinnasta.

muodista

Korkea vyötärö

Tämä tyyli on suurta kysyntää tytöillä, joilla on ei-ihanteellinen hahmo, koska se häiritsee ongelmatilanteita ja auttaa myös piilottamaan vatsaa.

Kallisista materiaaleista valmistetut mallit näyttävät hyvin kauniilta, antavat kuvan juhlallisuudelle, hienostuneuudelle ja viehätykselle. Rintalinjan alapuolella voit kiinnittää rintakorun tai leikata ne nauhoilla, tämä lähestymistapa antaa sinulle mahdollisuuden kiinnittää huomiota rintakehään.

Flare vyötäröltä

Vyötäröinen pukeutunut mekko on klassinen versio, joka oli suosittu viime vuosisadan 50- ja 60-luvuilla. Pääpaino on vyötäröllä. Voit korostaa sitä vielä enemmän, ja lisäksi voit käyttää tyylikästä vyöä. Tämän tyylin mekko voi olla eri pituinen: polven, minin tai maxin alapuolella. Lattiamalleja käytetään retro-tyyliin.

Jos olet kapean tai keskisuuren vyötärön ja kapeiden lantioiden omistaja, tämä tyyli on luotu sinulle. Klassisen leikkauksen ansiosta mekko on kuvassa.

Mutta on syytä muistaa, että tiukasti istuva runko tandemissa, jossa on täysi hame, voi visuaalisesti lisätä lantiota. Mutta tämä ilmakudos auttaa selviytymään, se luo pienemmän painotustehon.

Leveälahkeiset rinnasta

Tätä tyyliä käytetään usein kuvan luomiseen Empire-tyyliin. Lattian pitkät mekot korostavat käsivarsien ja hartioiden kauneutta, ja mini-pituiset mallit houkuttelevat huomiota kauniisiin ja hoikkaihin jaloihin. Voit kiinnittää huomion rintakehään, ja monissa malleissa on kontrastivärit.

A-linjapuvut ovat yksi trapetsivaihtoehdoista. Mekon tiukka yläosa korostaa rehevää rintakehää, sitten kainaloissa oleva kangas laajenee tasaisesti alaspäin, joten tytöt voivat peittää kaikki kuvion puutteet. Mekot, joissa on rintakehä, ovat löysä, joten ne on usein ommeltu sifonkikangasta.

Leikkaa lonkasta

Tämän leikkauksen ansiosta voit korostaa tasaista vatsaa ja täydellisiä pakarat, joten vain naiset, joilla on täydellinen hahmo, voivat varata tämän tyylin.

sovitettu

Voit luoda liiketoimintatyylin valitsemalla asennetun mekon, jossa on hehkutettu hame ja suljetut hartiat. Asennettu mekko ei ole suositeltavaa naisille, joilla on "omena".

Tämä tyyli soveltuu erinomaisesti toimistokäyttöön tai joka päivä. Erittäin suosittuja ovat mini- tai midi-pituudeltaan tiukat neuleet. Herkkä harmaa väri soveltuu yrityskuvan luomiseen, mutta jos haluat näyttää tyylikkäästi ja kirkkaalta, kukkainen tuloste luo todellisen tunteen.

kudottu

Neulotut hameet auttavat myös piilottamaan kuvion puutteita, tekemään siluettia ohuemmaksi. Mekot, joissa on rei'itys tai guipure, neulomaisen vaikutuksen vaikutuksesta, ovat alkuperäisiä. Tämä malli yhdistää onnistuneesti mukavuuden ja kauneuden.

Neulottu pukeutunut mekko ostetaan usein jokapäiväiseen kulutukseen myöhään syksyllä ja talvella, koska se auttaa lämpenemään kylminä päivinä. Neulottuja mekkoja käytetään myös kesäkaudella, niille on ominaista pehmeys ja näyttävät hyvin alkuperäisiltä. Upea ratkaisu - neulottujen elementtien ja kanoottipuvun yhdistelmä.

Leikatut mekot ovat usein hihat, joiden pituus ja tyyli voivat olla täysin mahdollisia. Pitkät hihat, jotka on valmistettu paksusta kankaasta, täydentävät täydellisesti lämpimät talvikengät, ja kesämalleissa on kevyistä materiaaleista valmistetut hihat tai ne ovat kokonaan poissa.

Lajiteltujen hameiden lajikkeet

Pehmustetun puvun alaosan tyypin valinta on riittävän suuri: pitkä lattialla, midi, lyhyt ja eri muodot. Joka tapauksessa liekki lisää kuvaan huomattavasti kevyyttä ja feminiinisyyttä.

 • Auringon hameet ja puoli aurinko, joilla on yksinkertaisin leikkaus, sopivat erinomaisesti tytöille, joilla on ohuet lohkot ja rehevät lantiot.
 • Ohut tytöt sopivat myös hameen kokoonpanolla tai vyötäröllä.
 • Trapets-hame on yleismaailmallinen ja soveltuu erilaisiin muotoihin. Ohuet tytöt antavat tarvittavia määriä ja tekevät hänestä feminiinisemmän. Naisten, joilla on rehevä lantio, tulisi mieluummin hame, hieman löysä lantion osassa. Kannattavampi näyttää matta materiaalia pienellä kuviolla.
 • Vuosi hame, joka on lyijykynän ja hehkutetun hameen yhdistelmä, peittää lonkat ja palavat alareunassa. Hän näyttää aina viettelevältä missä tahansa pituudessa. Ylellinen vaihtoehto illalla.
 • Kaksikerroksisissa mekkoissa voidaan tiivistetystä, kangasta muotoiltua lyijykynää lisätä täydellisellä hameella.
 • Häikäisevien hameiden valikoima sisältää laskostetun hameen, viehättävän kellon kaltaisen hameen, flirttahtavan hameen ja hameen pohjassa olevan frillin, joka on aina ajan tasalla illalla ja vapaa-ajan kulumisessa.

Hehkutetut hihat

Riippuen tyylistä flared-hihat voivat olla eri pituisia. Ne ovat yksi puvun pääosista.

Pitkät hihat löytyvät yleensä kevyestä sifonista valmistetuista mekkoista, ne voidaan valmistaa pitsi, guipure tai muu läpikuultava kangas.

Jotkut suunnittelijat tarjoavat alkuperäisiä mekkomalleja, joissa hihat ovat epäsymmetrisiä: toisella kädellä on hihassa ja toinen on täysin paljain.

Hihan “lepakko” on erittäin suosittu, sillä se antaa siihen kevyyden ja kevyyden. Eräs vaihtoehto flared-tyypistä on "flutter", joka putoaa ja luo ylelliset sulkapallot. Tämän ansiosta asu näyttää tyylikkäämmin.

Kausi

kesä

Kesällä monet tytöt pitävät mieluummin lyhyitä mekkoja, sillä niillä voit näyttää parkittujen jalkojen kauneuden. Puuvillasta tai chintzistä valmistettu mekko mahdollistaa lämmön kestämisen täydellisesti. Erittäin suosittu malli on mekko, jossa on avoin selkänoja hihnoihin tai ilman niitä.

Mekko voidaan koristaa nauhalla tai häkissä, mutta on syytä muistaa, että klassisiin malleihin on tyypillistä eleganssi ja yksinkertaisuus.

Kevät ja syksy

Kevyistä luonnollisista kankaista ommeltuja keväällä pidettäviä mekkoja, ja kylmän syksyn aikana paras vaihtoehto olisi tiheä neule. On syytä kiinnittää huomiota värimaailmaan. Sinun ei pitäisi käyttää vain hienovaraisia ​​värejä, koska kirkkaat värit auttavat koristamaan sateista päivää ja nostamaan henkesi.

talvi

Kylmän kauden mallit valmistetaan yleensä paksuista neuleista, vaikka usein löytyy neulottuja asuja.

Talvella voi pukeutua paitsi midi-pituisia mekkoja myös pitkiä. Etusijalle tulisi antaa vaihtoehtoja, joissa on pitkät hihat ja ilman avointa pääntieä. Muista, että mekko on valmistettava luonnollisesta kankaasta, koska vain se auttaa lämmittämään kylmässä.

pituus

pitkä

Mekot, joiden pituus on maxi, ovat aina suosittuja erityistapahtumissa.

Jos haluat näyttää ylelliseltä ja rikkaalta, kannattaa kiinnittää huomiota lattialle levinneeseen pukeutumiseen. Se auttaa pidentämään siluettia, sijoittamaan tärkeimmät aksentit kuvan luomisessa ja korjaamaan kuvan visuaalisesti.

midi-

Midi-pituiset hehkutetut hame-mekot ovat loistava ratkaisu puolue- tai puolimuotoiseen tapahtumaan. Atlas, sifonki tai silkki sopii tähän asuun.

Midi-pituiset mekot sopivat jokapäiväiseen elämään. Ne auttavat korostamaan jalkojen kauneutta sekä piilottamaan kuvion puutteita, joten tunnet olosi mukavaksi.

lyhyt

Jos vaatekaappissasi on musta lyhyt mekko, jossa on leveä hame, voit olla varma, että missä tahansa juhlissa olet aina huomion keskipiste. Tyylikäs lyhyt mekko on loistava klassisen tai retro-ilmeen luomiseen.

Ohuille tytöille sopii lyhyt pituus, jossa on asennettu korsetti tai avoin selkä ja täydellinen hame.

Mitä käyttää?

Mallit palavat mekot täydellisesti yhdistettynä takit, bolerot, takit tai neuletakit. Varusteet, joissa on pitkät hihat, yhdistetään upeasti turkisliivit. Lyhyellä takilla korostuu täydellisesti pukeutuneen hameen varustetun vaatteen kauneus. Päällysvaatteiden valinnassa kannattaa harkita mekkoa ja tapaamista.

Jos haluat luoda kuvan retro-tyylillä, A-siluetti-mekkoa voidaan täydentää alkuperäisellä kampauksella, jossa on keula, kengät, joissa on tasainen kantapää, ja tyylikäs laukku.

Vyö tai vyö

Hihna, vyö on suosittu yksityiskohta leveälle mekolle, erityisesti ohuille malleille. Sen avulla voit korostaa täydellistä vyötäröä ja toimii yhtenä korostamattomasta kuvasta.

kengät

Kenkämallin valinta ei riipu pelin tyyliin vaan myös sen pituudesta. Lyhyt mekko voi siis valita tyylikkäät sandaalit tai kengät, joissa on matala kantapää, vaikka korkea kantapää tekee kuvan ohuemmaksi.

Usein viihtyisät sandaalit tai tyylikkäät kengät, joissa on kantapäät, valitaan leikkisissä leningeissa, mutta balettilevyjä voidaan käyttää myös arjessa.

Kirkas huivi kaulassa, joka tuo mukanaan uusia värejä, tulee tyylikäs lisä kuvaan. Jos asuessasi on lyhennetty hiha, alhaalla voi pukeutua puseroon tai kaulaliinaan.

lisälaitteet

Graceful lisävarusteet auttavat koristamaan kuvaa, tekemään siitä kirkkaamman ja elegantin, mutta sinun pitäisi olla varovainen, kun valitset ne, koska ne vaihtelevat riippuen pukeutuneiden mekkojen tyypistä:

 • Olkapäästä pukeutunut mekko kannattaa poimia koruja, jotka auttavat siluettia pitempään. Esimerkiksi pitkät korvakorut tai kaulakoru, jossa on mielenkiintoinen pituussuuntainen riipus.
 • Rintakehästä pukeutunut mekko, joka valitaan usein imperiumityylisen kuvan luomiseksi, voidaan käyttää sekä lyhyillä että pitkillä kaulakoruilla tai kaulakoruilla. Massiiviset korvakorut kiinnittävät huomiota kaulaan. Kenkiä valittaessa kannattaa ostaa vain kevyt ja tyylikäs.Esimerkiksi kreikkalaisen tyylin luomiseksi voit käyttää kultaa tai hopeaa. Älä unohda, että lyhyet mekot tarvitsevat aina tyylikkäitä kenkiä, koska jalkasi laajalla asuella ovat huomion keskipiste.

Suosituimpia lisävarusteita huohotetuille malleille ovat huivit tai huivit, mutta voit korvata ne kauluksella. Täydennä täydellisesti pitkänomaisia ​​käsineitä.

Todellinen nainen, joka on kuunnellut muodin suuntauksia, voi valita tyylinsä, jotka korostavat hänen hyvejään ja vastaavat hänen tyyliään. Ja täydentämällä lisävarusteiden kuvaa voit aina osoittaa erinomaisen maun!

Kommentit
 1. Alexander
  19.02.2016

  Tämä on suosikkityylini! Suorakulmion tyypille nämä mekot ovat vain täydellisiä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet