Mekot ja tyylit

Mekko - valinta mukavuuden ja käytännöllisyyden hyväksi

Mekko - valinta mukavuuden ja käytännöllisyyden hyväksi

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. Kuka sopii?
  3. kudottu
  4. häät
  5. pituus
  6. Mitä käyttää?

Modernin tytön vaatekaapissa on asioita, joita on vaikea arvata ensimmäisen kerran. Miesten, suosikkihousujen, shortsien, mekkojen, hameiden, mekkojen, haalareiden jne. edelleen todellinen mysteeri. Samaan aikaan kaikki nämä melko oudot, ensi silmäyksellä, vaatteet ovat uskomattoman käteviä ja käytännöllisiä, sillä ne voivat korvata kaksi tai jopa kolme asiaa kerralla.

Tämän päivän artikkelissa keskustelemme yhdestä suosituimmista "hybrideistä" - mekko-paidasta. Kerrotaan, kuka tämä asia menee erityisesti, sen lajikkeista, sekä siitä, miten se kuljettaa ja mitä yhdistää.

piirteet

Vaikka et ole koskaan nähnyt paitapukua (joka on hyvin kyseenalainen, koska kesällä on suuri määrä tyttöjen mekkoa tässä asussa), voit helposti kuvitella, millaisia ​​vaatteita se perustuu vain yhteen nimeen. Mekko-paita on pitkänomainen versio tavallisesta hihaton paitasta.

Mekko-paita on moderni modifiointi hyvin paitasta, joka oli alun perin alusvaatteita, ja muutti sitten urheiluvaatteisiin. Tänään pukeutumispuku viittaa lähinnä urheiluun, rantaan tai rentoihin tyyleihin. Siinä ei ole hihoja, siinä on tiukka siluetti ja matala pääntie.

Kuka sopii?

Paidan puvun erityispiirteet eivät salli hänen pitää todellisia muotojasi salaisina, joten sinun pitäisi käyttää tätä asiaa vain niille, joilla ei ole omia kuviaan koskevia komplekseja.

Mekot on yleensä ommeltu neuleista tai muusta ohuesta joustavasta kankaasta. Tällainen materiaali yhdistettynä tiukkaan siluettiin korostaa korin ääriviivoja eikä peitä vikoja. Lisäksi säiliön yläpuku jättää hartiat ja käsivarret auki. Siksi, jos pidät vatsasi tai ylävartalon olevan ongelma-alueesi, on parempi luopua tästä vaatteesta.

Kaikkein näyttävin mekko paita näyttää ohuista tytöistä, joiden tyyppi on "suorakulmio", tai naispuolisimman hahmon omistajat - "tiimalasi".

kudottu

"Mike" on yksi suosituimmista vaihtoehdoista tyttöjen mekkoille lämpimälle vuodelle. Kesämallit ovat pääsääntöisesti ohuita neuleita - kangas, joka on mukava lämmössä, joustavassa ja sukissa. Neulotut T-paidat ovat miellyttäviä, mutta niillä on yksi epämiellyttävä ominaisuus: materiaali on usein venytetty ja kerätty taittumaan kehon ongelmallisimmille osille. Tämä on otettava huomioon, kun valitaan samanlainen asu.

Neulotut mekot, T-paidat ovat sekä huomaamattomia, monofonisia että kirkkaita, mielenkiintoisia tulosteita. Erityisen suosittuja malleja meren tyyliin ja vaakasuoria raitoja.

häät

Kaikkein epätavallisin mekko-T-paidat - tämä on tietenkin häät. Tällaisissa tapauksissa luodaan tyylikkäitä jaloa sisustusta sisältäviä jalo-materiaaleja. Ne näyttävät hyvin tiivisiltä, ​​mutta samalla alkuperäisiltä. T-paitojen mekot valitaan usein morsiamet, jotka suunnittelevat tyyliteltyjä ulkona häät, esimerkiksi laivan kannella tai rantakahvilassa.

Viime aikoina mekko ei enää ole pelkästään epävirallinen vaatetus joka päivä. Tätä asiaa tehdään yhä useammin eri tyyleissä: liike-ilta.

Ilta-mekko on yleensä asu, jonka leikkauksen yksinkertaisuutta kompensoi rikas sisustus. Iltamallit on yleensä kirjailtu suurella määrällä helmiä, paljetteja tai strassikivejä.Älykäs mekko, jossa alusvaatteet mekko voi olla epätavallinen, melko syvä pääntie tai rako hame. Melko yleinen muunnelma tästä mekosta on mekko, jossa on palanut tai epäsymmetrinen helma.

pituus

Aluksi pukeutumispuku luotiin lyhyeksi - niin että se oli kätevä pelata urheilua tai vain liikkua aktiivisesti. Ajan myötä alkoi esiintyä sellaisten pukujen lajikkeita, joiden pituus oli hyvin erilainen.

pitkä

Pitkät mekot, T-paidat ilmestyivät muotimaailmassa suhteellisen hiljattain, joten ne näyttävät silti melko epätavallisilta. Pitkät mallit, jotka ulottuvat nilkoihin, soveltuvat parhaiten korkeisiin, ohuisiin tyttöihin. Ne yhdistyvät hyvin punk-ominaisuuksiin: raskas saappaat, nahkatakit jne.

midi-

Keskipitkä mekko voidaan valmistaa eri tyylejä. Sitä pidetään kaikkein monipuolisimpana vaihtoehtona, koska se sopii erilaisille tyttöille.

Jos laitat denim-paidan tai takin tällaisen pukeutumisen päälle, hänelle on täysin mahdollista tulla kouluun. Jotkut ihmiset käyttävät tällaista asua töihin, mutta heidän ei pitäisi tehdä sitä joka tapauksessa - pukeutumispuku viittaa epävirallisiin vaatteisiin.

lyhyt

Lyhyt säiliön yläpuku on yleensä urheilullinen tai rantakuva. Se on erittäin miellyttävä lämmössä ja lisäksi voit liikkua vapaasti. Usein on lyhennettyjä malleja, joissa on epätavallinen, syvä pääntie. Mini-mekot, joiden hame on taitettu tai koristeltu röyhelöillä, näyttävät viehättävästi ja hauskasti.

Mitä käyttää?

  • Takki tai paita. Urheilulliseen tyyliin ruudullinen paita, denim tai ohut takki on hieno lisä mekko-paidaan. Joten yhden asian perusteella voit luoda useita erilaisia ​​kuvia.
  • Sukkahousut tai sukkahousut. Jos se on viileä ulkona, mutta et halua luopua suosikkisi T-paitastasi, yritä yhdistää se kirkas, tiukka sukkahousu, leggingsit, tiukat farkut tai leggingsit (jeggings).

kengät

"Mike" - yksi niistä harvoista mekkoista, jotka eivät tarvitse kantapäätä. Voit käyttää tätä asiaa mukavilla päivittäisillä kengillä - lenkkarit, lenkkarit, balettikengät ja jopa tossut. Ekstravaganttisten kuvien ystävät nauttivat varmasti yhdistelmästä mekko-T-paita ja saappaat, joissa on paksut pohjat.

lisälaitteet

Mekko-paita ei ole vaativa lisävaruste; tärkeintä on yrittää välttää asioita, jotka ovat liian monimutkaisia ​​ja "tyylikkäitä". Alkuperäiset korut (muovi-, nahka-, puiset), aurinkolasit, reput tai yksinkertaiset, mukavat laukut, rukkaset, hauskat hatut - kaikki tämä sopii hyvin tähän asuun.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet