Mekot ja tyylit

Pukupallo - lisää äänenvoimakkuutta lantioihin?

Pukupallo - lisää äänenvoimakkuutta lantioihin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Tyypit hameet
 4. kankaat
 5. kudottu
 6. Pue ilmapallo täynnä
 7. Muotitrendit
 8. Mitä käyttää?
 9. kengät
 10. lisälaitteet

piirteet

Balloon-mekko on niin epätavallinen ja ikimuistoinen, ettei sitä voida sekoittaa toiseen tyyliin. Mikä on tämä malli? Ilmapallomekotin "temppu" on laajamittainen, ikään kuin täytetty hame, jonka takia asu sai nimensä. Tilavuus voi alkaa vyötärölinjasta tai rintakehästä, mutta hame on välttämättä kapea.

Tällainen tyyli ilmestyi viime vuosisadan puolivälissä, jolloin naispuolinen hahmo, jolla oli rehevä lantio, rinnat ja hoikka vyötärö - niin sanottu "tiimalasi" - pidettiin ihanteellisena.

Mekko-sylinterin ansiosta kuvion osuudet saatiin haluttuun standardiin. Hameen pomppi saavutettiin monella tavalla. Useimmiten tätä tarkoitusta varten ne lyhensivät vuori ja verhottivat sen mekan. Äänenvoimakkuuden luomiseksi hameeseen tehtiin myös useita dartsia tai taitoksia.

Kuka sopii?

Huolimatta siitä, että ilmapallo-tyylin tyyli on varsin erityinen, tytöt, joilla on erilaisia ​​lukuja, voivat käyttää tällaista asua. Nuoret naiset, joilla on asteninen fysiikka ja pienet rinnat, kapeat lantiot ja huomaamaton vyötärön pukeutumispallo, auttavat muodostamaan volyymejä oikeaan paikkaan.

"Omena" -tyyppiselle kuvalle on myös ominaista, ettei siinä ole selkeää vyötäröä, koska se on samankokoinen kuin rinta ja lantio. Voit korjata tilanteen ilmapallohousun avulla, joka on kiinni vatsaan leveällä hihnalla tai hihnalla.

Päärynän muotoisen hahmon omistajat voivat olla upeita lantioita. Tämä tyttöjen luokka on luultavasti ainoa, jota tulisi välttää pukeutumalla tilavilla hameilla, koska ne tekevät rungon alaosan liian raskaaksi.

Tyypit hameet

 • Ilmapallo mekko hehkutettu hame Tänään se näyttää aivan tavalliselta, mutta XX-luvulla tällainen mekko oli hyvin suosittu. Äänenvoimakkuus luodaan samanaikaisesti lyhentyneen vuorauksen ja vyötäröllä koottujen taittumien suuren määrän vuoksi.
 • Mekot tulppaani hame esiintyy melko usein. Se näyttää erityisen hyvältä ohuesta vyötäröstä, kapeista lantioista ja hoikkaista jaloista. Tavallisesti tulppaanihame on melko lyhyt, sen pituus harvoin putoaa polven alle. Hameessa on välttämättä leveä ike ja useita pitkittäisiä taitoksia.
 • Pohjahame kumilla, se näyttää melko ylelliseltä, joten tämä asu valitaan yleensä rohkeilla, itsevarmailla henkilöillä. Pukupallo, jolla on tällainen epätavallinen hame, on usein vailla vyötäröä, hame alkaa saada tilavuutta rintakehästä ja kaventuu jyrkästi polvien alle.

kankaat

Luomisten mekkojen luomiseen käytettiin erilaisia ​​materiaaleja - jos vain ne korreloivat vuodenajan ja pukeutumistavan kanssa. Päävaatimus, joka kankaalle asetetaan, on kyky ylläpitää muotoa, joten materiaaleja käytetään yleensä melko tiheästi.

Usein neuleet valitaan ilmapallon ompelemiseen, sillä se peittää täydellisesti. Kylmänä vuodenaikana voit valita villakangasta - sitten voit luoda kuvan muodista viime vuosisadalta.

Pukuhousut voivat olla juhla- tai jopa hääpukuja. Tässä tapauksessa etusija annetaan kevyelle, ilmavalle kudokselle, kuten tafta tai organza. Läpikuultavan materiaalin volumetrinen hame näyttää todellisen valon pilvestä.

kudottu

Lankasta valmistettu ilmapallo on erinomainen vaihtoehto talvella, koska haluamme jäädä feminiiniksi myös pakkaspäivinä. Lämmin vaatteet voivat tietysti olla kauniita.Silmiinpistävä esimerkki - erilaiset neulokset ja hameet. He näyttävät erittäin mukavasti ja viihtyisiltä, ​​ja lisäksi ne täysin lämmin.

Etusija olisi annettava langoista valmistetuille malleille, jotka sisältävät mahdollisimman paljon luonnollista villaa ja vähintään polyesteriä tai akryyliä. Tällainen mekko ilahduttaa sinua yli yhden kauden, kun taas keinotekoisista materiaaleista valmistetut mallit menettävät ulkonäköään muutaman sukan jälkeen.

Pue ilmapallo täynnä

Ilmapallo-mekko näyttää hyvältä pullistuneilla tytöillä, lähinnä siksi, että se kätkeytyy onnistuneesti. Ainoa asia, jota ei pitäisi tehdä, on käyttää tällaista mekkoa, jossa on lyhennetty hame, jos sinulla on pieni korkeus ja täysjalat. Kaikissa muissa tapauksissa voit kokeilla turvallisesti tätä mallia.

Jos sinulla on ongelma-alueita, vältä koriste-elementtien sekoittamista näissä paikoissa. Esimerkiksi täydet kädet ja hartiat eivät saa olla korostettuja lyhyillä, tilavilla hihoilla, kuten "siivet" tai "taskulamput". Jos sinulla on jo suuret lonkat, vältä sylinterin mekkoja, joissa on patch-taskut hameen.

Muotitrendit

 • Tulevassa muodikkaassa kaudella pitsistä tai pitsiosista valmistetut mekot ovat erityisen suosittuja. Jos et pidä läpikuultavista hameista, mutta et halua jäädä pois muoti, katso ilmapallohousut, joissa on pitsi.
 • Kerrostetut mekot ja hameet hohtavat tänä kesänä kaikilla innokkailla fashionistasilla. Varmista, että saat itsellesi ilmapallon, jossa on hame, joka on tehty useista hienoista kangasta. Tällaisessa mekossa muistutat eksoottista kukkaista kukkaa.
 • V-kaula-asuilla on uskomattoman hyödyllinen ominaisuus: ne korostavat rintakehää ja venyttävät kaulan visuaalisesti. Kolmiomainen pääntie on yksi uuden muotikauden tärkeimmistä suuntauksista. Balloon-mekko, jossa on houkutteleva pääntie, saa sinut kiinni muiden ihailevista katseista.

Mitä käyttää?

Ilmapallo, kuten kaikki vaatekaapin vaatteet, tarvitsee kunnollista huoltoa. Tärkeimpänä tehtävänä on tasapainottaa kehon alaosassa luotua äänenvoimakkuutta eikä ylikuormita kaikkea, mikä on vyötärön alapuolella, massiivisilla yksityiskohdilla.

Voit pukeutua lyhyt takki tai bolero ilmapallon päälle. Jos hame ei ole kovin pitkä, tekee klassisen suoran tai asennetun tyylin.

Värikkäitä sukkahousuja tai leggingsejä voi käyttää neulosta tai muista lämpimistä kankaista valmistetuilla kuulakengillä. Jos asu on vankka, yritä käyttää siihen kuviollisia sukkahousuja - näin saatte tuhma, leikkisän kuvan.

kengät

Ilmapallo-mekko on ilmeesi kirkkain elementti, joten kaikki muu ei saisi kiinnittää paljon huomiota. Kengät tulisi valita mahdollisimman yksinkertaisiksi, mutta tyylikkäiksi, sillä itse mekko on melko massiivinen.

Siksi aseta saappaat, joissa on leveä yläosa ja kengät, paksulle alustalle. Pukupalloon sopii jotain vähemmän tarttuvaa: pumput, sandaalit, joissa on ohuet hihnat, tyylikkäät saappaat ja korkokengät. Kengät, joissa on litteät pohjat, on hylättävä, koska tällaisen epätavallisen hameen sisältävä mekko vaatii kantapään, jotta kuvion mittasuhteet säilyvät.

lisälaitteet

Tarvikkeet eivät ole yhtä tärkeitä osia kuvasta kuin kengät tai pukeutuminen, joten sinun on valittava ne siten, että ne ovat sopusoinnussa asun kanssa. Stylistit sanovat, että klassiset korut, jotka on valmistettu kullasta, hopeasta ja jalokivistä - tyylikkäät kaulakorut ja pelkistetyt korvakorut - menevät huonosti ilmapalloon (vain jos se ei ole häät).

Tämä mekko on parempi valita jotain yksinkertaisempaa, mutta kuitenkin alkuperäistä. Katso tarkemmin laadukkaita koruja - epätavallinen rengasmuoto, korvakorut ja kaulakorut näyttävät hyvältä ilmapallon kanssa. Voit valita melko massiivisia koruja - niin että ne tasapainottavat pukeutuneen raskaan pohjan.

Kommentit
 1. Galya
  20.02.2016

  Tämä hame näytti huijata! Mielestäni sinun ei pitäisi käyttää tällaista mekkoa yli 25-vuotiaille naisille.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet