Mekot ja tyylit

Syksypuvut - näyttävimmät kuvat kiistanalaisille vuodenaikoille

Syksypuvut - näyttävimmät kuvat kiistanalaisille vuodenaikoille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. pituus
  2. Tyylit ja mallit
  3. Täydellinen
  4. Raskaana oleville naisille
  5. jokapäiväinen
  6. Toimisto
  7. häät
  8. painatus
  9. väri
  10. Mitä käyttää

Syksy on tiukka ja surullinen, leikkisä ja kevyt, kuin nainen mekko. Ja millainen mekko, ja meidän täytyy selvittää.

pituus

pitkä

Pitkien mekkojen faneille moderni muotoilija teki todellisen lahjan - ne loivat mielenkiintoisia malleja ainutlaatuisessa designissa.

Se näyttää hyvältä yhdistelmä pituus maxi kaulan, kirjava materiaali, kevyt ja pitsi kankaat.

Uusien pitkien mekkojen versiot voidaan yhdistää lämpimiin ylempiin elementteihin, jotka eivät salli syksyn syksyllä.

lyhyt

Lyhyt mekko näyttää hyvältä missä tahansa leikkauksessa. Omistajan siluetti suorassa leikkauksessa näyttää kevyemmältä, jalat korostavat harmoniaa ja kehon osuudet esitetään oikeassa muodossa.

Syksyllä kannattaa valita lyhyt mekko gabardiinista, lähinnä kirkkaissa väreissä, paksussa silkkimateriaalissa ja villassa.

Lyhyessä versiossa mallit, joiden kaula on veneen muotoinen ja kimonon tyyli, näyttävät hyvältä.

Tyylit ja mallit

tapaus

Syksyllä, vaippamekot yhdistetään usein turtlenecks tai jopa kevyt sifonki puserot, keula, joka lisää piquancy tiukalle ilmeen.

Etsi korkeat saappaat, joissa on syksypuku.

rehevä

Jopa syksyllä voit tuntea kuin prinsessa. Tämä auttaa sinua rehevissä mekkoissa, jotka säilyttävät kuvan helppouden ja siluetin leikkisyyden. Jätä tällainen asu juhliin.

Vapaa leikkaus

Ilmaiset siluetit eivät käytä kokoelmissaan vain laiskoja.

Heidän syksypuvut houkuttelevat käytännöllisyydestään ja monipuolisuudestaan, ja ne pystyvät yllättävän mahtumaan mihin tahansa tyyliin.

Dress tunika

Vapaa, jos tarvitset asentaa, mieluiten yhdistettynä leggingsiin tai tiukkaihin sukkahousuihin - kaikki tämä viittaa mekkoihin, jotka on ommeltu tunikon tyyliin.

sundresses

Syksyn alkamisen myötä et halua sanoa hyvästit kesän tyyliin. Ja miksi ei pidä yhdistää ohuilla hihnoilla varustettua mekkoa, jossa on beatlovka, paita tai paksu pusero. Lämmin, kaunis ja alkuperäinen.

Haluatko omaperäisyyden? Nosta sitten korkeat käsineet mekkoa varten, joka näyttää hyvältä kengillä tai jopa korkealla saappaalla.

Hihassa

Ei ole välttämätöntä pukeutua hihan ollessa lämmin ja tiukka. Nykyaikaiset suunnittelijat ovat oppineet pelaamaan tällaisilla asuilla, mikä antaa heille hyvin erilaisen asenteen.

keuhkot

Syksyllä on usein lämpimiä päiviä, joiden avulla voit käyttää tiukkaa, kevyestä kankaasta valmistettua mekkoa. Se voi olla popliini, satiini, puuvilla tai satiini.

Myös hihaton malleja voidaan harkita. Jos pelkäät jäätyä, heitä yksi-sävyinen takki, jossa on mekko hartioiden yli.

Älä rajoita itseään neutraaleihin väreihin kylmällä alueella, syksyn kevyet pastelliväriset mekot näyttävät tärkeiltä myös syksyllä.

lämmin

Muuttuva syksy velvoittaa lisäämään vaatekaappiin lämpimät villakankaat ja kasmirmatto. Nykyaikaiset suunnittelijat ovat suuri määrä alkuperäisiä asuja, joissa on vaikea jäädyttää ja jäädä huomaamatta väkijoukkoon.

Hoikka voi kiinnittää huomiota shaggy-malleihin.Vaatekaapista ei tarvitse välttää tiukkoja, sopivia neulomalleja, paksuja viskooseja maxi-mekkoja ja pitkänomaisia ​​neuleita.

Turkin verhoilu

Kaikki, poikkeuksetta, ovat iloisia turkiseläisiä mekkoja. Olipa taskut, kaulukset tai hihansuut - joka tapauksessa tällaiset asusteet näyttävät kuninkaalta.

Kurkulla

Erityisen kylmällä säällä, kun haluat ympäröidä itsesi lämpimästi, mielenkiintoinen kaulan muotoinen mekko sopii.

Erityinen käytännöllisyys erottuu pitkistä mekkoista, jotka on tehty neulottua kaulusta. Mutta lyhyet vaihtoehdot eivät myöskään saisi jäädä huomiotta.

neuloa

Erityisesti kylmät syksypäivät, tallenna neulotut neulepuvut. Jos valitset oikean siluetin, tiheä sidos paksuilla langoilla ei lisää tarpeettomia ja erittäin epätoivottuja äänenvoimakkuutta kuvaan.

kudottu

Mikä voisi olla parempi kylmässä syksyllä kuin pukeutua kehoonne neulottua mekkoa. Tiukka jersey näyttää hyvältä, keskimääräinen pituus on tumma ja vaaleat.

Täydellinen

Hupparit, joilla ei ole muotoa, täynnä naisia ​​tulisi heittää ulos vaatekaapistaan ​​ja korvata ne vaatetallella, haju, malleja, joissa on tulppaanin ja A-siluettina varustetut asusteet. Näiden neljäntyyppisten mekkojen tulisi olla omiaan hyväksymään ja niiden avulla tuodaan erilaisia ​​syksyn vaatekaappeja.

Sinun ei pitäisi ohittaa kirkkaita mekkoja ja jopa kiiltäviä malleja.

Raskaana oleville naisille

Mielenkiintoisessa asemassa oleville naisille syksypuvut ovat pelastus, ne antavat mukavuutta, eivät haittaa liikkumista ja lisäävät luonnollista houkuttelevuutta. Ensimmäinen askel on valita mekot A-linjalla. Syksyllä viileän puvun alla voit käyttää leggingsit.

Ja tietenkin, korkea vyötärö on raskaana olevan naisen vaatekaapin pääelementti. Voit valita itsellesi neulottua mekkoa, jossa on neulottu rakenne, joka on täysin venytetty ja jonka ansiosta se voi kuljettaa omistajansa mukana myös hyvin myöhäisissä raskauden vaiheissa.

jokapäiväinen

Kun valitset jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja mekkoja, sinun on keskityttävä yksinkertaisuuteen ja mukavuuteen.

Kirkkaat värit ovat tällöin sopimattomia, aksentit auttavat koristamaan koristeita, joita tulisi käyttää huolellisesti, ja älä unohda suhteellisuutta.

Yksinkertaisten lisävarusteiden avulla voit luoda erilaisia ​​kuvia eri mekkoista joka kerta.

Toimisto

Syksypuvut, joista muodostuu liiketoiminnan nainen, muodostavat usein tavalliset lyhennetyt hihat, jotka on suora tai hieman sovitettu.

Ohut hihna, klassiset värit ja erittäin yksinkertaiset tulosteet - tämä on rajoitettava.

Hyväksyttävät leikkausvaihtoehdot toimisto-ulkonäönä ovat paitapuku, trapetsikuvio, klassinen A-linja ja kääriminen. Materiaaleista on kiinnitettävä enemmän huomiota villaa, puuvillaa ja neuleita.

Syksyllä on usein juhlallisia tapahtumia, joissa on tärkeää katsoa upeita. Älä pelkää valita syksyllä kirkkaita värejä ja rohkeita yhdistelmiä.

Tällaisten mekkojen pituus voidaan määrittää itsenäisesti, keskittyen vain niiden mieltymyksiin. Sinun ei pidä epäillä asuimesi merkitystä - tärkeintä on, että se sopii sinulle ja antaa mukavuutta.

Syksyinen mekko, jossa on syvä ja terävä pääntie ja laaja vyötärö vyötäröllä, näyttää hyvältä rehevissä muodoissa. Epäsymmetriset viivat hihassa näyttävät odottamattomasti tavalliselta kuvalta.

häät

Häät syksyllä näyttävät vieläkin kauniimmin kuin missään muussa aikaan vuodesta. Morsiamen mekko näyttää erityisen edulliselta kullattua luonnetta vasten.

Morsian tärkein asia ei ole jäädyttää. Voit tehdä tämän valitsemalla sään: pitkähihainen, maxi- tai midi-pituus.

painatus

Tänä vuonna geometriset tulosteet voivat tulla muodikkaimmiksi.

Sanomalehtipainojen kannattajien tulisi kiinnittää huomiota Emilio Pucci- ja Acne Studiosin kokoelmiin.Luettelo suosituista tulosteista sisältää myös abstraktionismin, kukka- ja kukka-aiheita.

väri

valkoinen

Valkoinen syksypuku syntyi ilahduttamaan, viettämään ja tekemään jokaiselle ohikulkijalle kääntyä.

musta

Mekko vie välittömästi naispuolisen mielikuvituksen Coco Chanelin kuvaan. Tee siitä sääntö, joka on aina tyylikäs säästä, tilaisuudesta ja tunnelmasta huolimatta. Ja auttaa sinua tämän musta mekko syksyllä.

punainen

Vampun väri, lisäämme täällä viininpunainen ja jalometallien väri - saamme syksyn valinnan nuorille naisille, jotka haluavat käyttää kirkkaita kuvia ja kiinnittää ympäröivän maailman huomiota.

sininen

Sininen mekko näyttää hyvin epätavalliselta syksyn väreissä. Vaikka, kun muuten kokeilla, jos ei kultaisella kaudella. Kokeile kaikkia siniset sävyt, kunnes löydät täydelliset värisi.

Mitä käyttää

Syksyn ulkonäkö vaatii sopivia jalkineita (saappaat, tiukasti sidottuja, puhtaita puolikengät tai korkeat saappaat). Syksypuvun alla, vaikka se luotaisiin kesätyyliin, tämä kenkä ja mikään muu ei sovi hyvin.

Älä unohda epätavallisimpia elementtejä, jotka näyttävät erilaisilta: baski, kolmiulotteiset elementit, huivit, vyöt ja kaulukset. Heidän avullaan yksi mekko voi näyttää täysin erilaiselta.

Syksy vaatii kokeilua, emotionaalista ravistelua, uusia värejä ja tyylejä. Kaikki tämä on piilotettu syksyllä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet