Mekot ja tyylit

Miten valita hääpuku?

Miten valita hääpuku?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Valintasäännöt
 2. pituus
 3. muodista
 4. Raskaana oleville naisille
 5. Täydellinen
 6. väri
 7. lisälaitteet
 8. muotoilu
 9. Täytetään

Jokaisen tytön elämässä on sama mies, jonka kanssa hän on valmis sitomaan solmun. Usein tapahtuu, että vastasyntyneet päättävät valantaa korkeampien joukkojen edessä ja mennä kirkkoon naimisiin. Mikä on hääpuku ja miten se oikein valitaan?

Valintasäännöt

Jos päätät häät, sinun pitäisi kiinnittää huomiota tiettyihin sääntöihin häätpuvun valinnassa:

 • Häät seremonia ei sovi asu, liian paljaat käsivarret, hartiat, selkä, jalat ja rinta. Mekko on suljettava tai sitä on täydennettävä bolerolla.
 • Sama koskee pituutta - sen pitäisi olla polvien alapuolella. Et voi pukeutua häät lyhyelle ja tiukalle mekolle.
 • Ei ole välttämätöntä valita mekko, jossa on hieno sisustus. Herkkä kirjonta, helmihelmet tai verhot ovat aivan oikeassa.
 • Satiini, sifonki, guipure tai muu kangas sopii kankaalle, mutta sinun on kiinnitettävä huomiota asuun, jotta se näyttää luonnolliselta ja yksinkertaiselta.
 • Häät ergonominen malli on mekko, jonka leikkaus on suora tai hieman palanut.
 • Juna on katolilaisten häätpuvun osa, joten se ei ole täysin sopiva ortodoksisille kirkoille.
 • Päätä välttämättä peitetty hatulla.
 • Vaatteiden maltillisuus jatkuu huomaamattomassa meikkiä ja vaatimattomissa, mutta mukavissa kengissä.

pituus

Monet ovat tottuneet olettamaan, että paras vaihtoehto häät on maxin pituus. Kaunis, juhlallinen, vaatimaton. Lattian pituus on tietysti aina ajankohtainen, mutta kirkko ei kiellä keskipitkäisiä mekkoja, kunhan polvet ovat kiinni.

Pitkä mekko pitsistä tai satiinista näyttää kauniilta, tyylikkäästi ja yksinkertaisesti erinomaiselta. Voit lisätä siihen lempeän verhon tai pään huivin päähän ja hartioihin.

Erityisen suosittuja ovat muuttuvat mekot, joissa hame voi muuttaa muotoa tai irrota. Niistä löytyy malli häät sopivasta tyylistä ja juhlallisesta tapahtumasta. Irrotettava hame ratkaisee pituuden ongelman, jos olet lyhyiden mekkojen rakastaja.

muodista

Mekot prinsessan tyyliin ja vuosi on hyvin harvoin valittu häät. Uskotaan, että se ei ole fluffy hame, jonka avulla voit osoittaa morsian vaatimattomuutta. Muotisuunnittelu on kuitenkin vaikuttanut häätpuvun kuvioihin. On mahdollista valita mekko, jossa on läpikuultavan kankaan hihat ja pääntie.

Hihat

Hääpuku voidaan valmistaa erilaisilla hihatyypeillä: taskulamppu, suora, räikeä, pitkä tai lyhyt.

Kestävyys ja feminiinisyys puhaltaa pitkistä hihoista. Paras vaihtoehto olisi mekko, jossa on pitsirunko ja hihat sekä mallit satiinista.

Jos valintasi on mallissa, jossa on lyhyt hiha, sivulle on lisättävä värit ja materiaalit.

suljettu

Kirkon kanonien mukaan käsineet, hartiat, rinta ja jalat kattava mekko olisi ihanteellinen häät. Suljetun tyylin mekot sopivat vaatimattomille ja vakaville tytöille, jotka haluavat näyttää täydellisiltä. Ja hihansuissa ja guipure-runko laimentavat vakavuutta.

pitsimäinen

Pitsi- ja guipure-hääpuvut korostavat tytön haurautta ja hellyyttä. Tällainen hääpuku puhdistetaan ja rikas.

Toinen etu on, että materiaalin ylellisyyden takia asu ei tarvitse erityisiä koristeita ja lisäyksiä. Mekko voidaan ommella avokudoksista tai ne on sisustettu.

yksinkertainen

Yksinkertaisuus ja kauneus, jossa ei ole tarpeettomia hohtoja, korostavat morsian viattomuutta, antavat hänelle hellyyttä ja naisellisuutta. Tämä asu on parhaiten häät seremoniaa varten. Yksinkertainen satiini-mekko, jossa on pitsi-huntu, on voittavin vaihtoehto.

Raskaana oleville naisille

Jos häät tapahtuvat raskauden aikana, valitse siluetti huolellisesti. Raskauden ensimmäisinä kuukausina paras vaihtoehto olisi A-linjan asu tai kreikkalainen mekko, jolla on korkea vyötärö, joka peittää vatsan.

Koska valkoinen mekko, uskonnollisen dogman mukaan, voi olla vain neitsyt, tyttöjen on valittava mekko, jossa on muita vaaleita värejä.

Täydellinen

On tarpeen lähestyä mallin valintaa huolellisesti, ottaen huomioon perustuslain piirteet. Yleinen kreikkalainen siluetti piilottaa lähes kaikki vatsan viat, ja A-siluetti-asu korjaa visuaalisesti lonkat.

Jos sinulla on selkeästi määritelty vyötärö, kokeile merenneito-siluetti-mekkoa.

Mekko-trapetsi piilottaa leveät lantiot ja tee visuaalisesti olkapäät leveämmiksi.

väri

Perinteisen valkoisen värin lisäksi kaikki kevyet ja herkät sävyt sopivat myös häät: vaaleanpunainen, kermanvärinen, maitomainen, vihreä, sininen.

Tyhjät värit eivät ole kelvollisia.

Valkoinen mekko on perinteinen ratkaisu häät, joten tämä asu ei koskaan menetä. Valkoisen symbolismin lisäksi se sopii myös morsiamen rusketukseen. Joten jos onnistut menemään merelle tai solariumiin ennen häät, valkoinen asu näyttää erittäin hyvältä pronssilla.

lisälaitteet

kengät

Muista kiinnittää huomiota kenkiin, joissa pidät koko häät. Hänen pitäisi olla vaatimaton ja mukava matalat korot, koska pään yläpuolella on kruunu.

Ei ole välttämätöntä turvautua valitsemaan kenkiä, joissa on kirkkaita ja silmiinpistäviä yksityiskohtia, koska ne eivät ehkä sovi yksinkertaiseen kuvaan.

päähine

Häät voivat käyttää huntua, läpikuultavaa huivi tai päätäsi, sekä hattu päähineenä häät. Myös nykyaikainen ratkaisu tulee olemaan pitsin huppu tai varastettu.

Voit täydentää kuvaa muiden lisävarusteiden avulla, esim. Käyttämällä minkä tahansa pituisia käsineitä, luonnollisten kukkien rannekkeita tai hartiavarret.

Hääpuvun vakavuus ja yksinkertaisuus merkitsevät peiteltyä olkapäätä ja aseita, mutta tämä ei tarkoita, että mekko olisi suljettu. Valitse pitsitulppa, huivi tai pitkänomainen huntu pukuunne ja sinun ei tarvitse luopua avoimista malleista.

muotoilu

Kampauksen pitäisi olla myös yksinkertainen, jotta se ei pilaa paljon päänpäällisen alla, johon pääset pään. Jos kampaus on täydennetty verholla, sinun ei tarvitse peittää pään lisäksi - tärkeintä on, että verho peittää pään yläosan.

Erittäin mukava näyttää tuoreita kukkia hiuksissa ja koristeina.

Täytetään

Modernissa maailmassa et voi tehdä ilman meikkiä, joten sinun täytyy mennä kirkkoon kohtuullisella ja yksinkertaisella meikkiä. Kevyt luonnollinen meikki on paras, mutta sinun ei pitäisi maalata huuliasi, koska sinun täytyy suudella kuvaketta ja krusifiksi.

Ja paras vaihtoehto olisi selventää tätä ongelmaa papin kanssa.

Häät on hyvin vastuullinen tapahtuma ja tärkein päätös nuorten elämässä. Siksi kannattaa ottaa se vakavasti ja kaikissa asioissa - meikki, pukeutumispituus, asusteet, hatut jne. - ota yhteyttä pyhään isään, joka suorittaa tämän seremonian.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet