Mekot ja tyylit

Mekko, jossa kellohame - romanssi kaikessa

Mekko, jossa kellohame - romanssi kaikessa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Hieman historiaa
 3. Kuka sopii?
 4. Hihat
 5. pituus
 6. Vinkkejä valintaan
 7. Mitä käyttää?

Naisten vaatekaappi sisältää varmasti eri tyylejä. Yksi houkuttelevimmista, romanttisimmista ja naisellisimmista voidaan kutsua puvuksi, jonka hame muistuttaa kelloa. Naiset käyttävät tällaisia ​​asuja yli vuosisadan, ja nyt saamme selville, miksi he ovat vaatineet muoti-naisilta tänään.

piirteet

Mekot, joiden kohokohta on kellon hame, ovat erittäin mukavia ja käytännöllisiä. Heillä on perinteisesti huono yläosa ja heiluttanut hame. Tässä tyylissä näet liike- ja iltapuvut.

Yleisimmät kesämallit, joissa on kellon hame. Niiden käyttö tarjoaa mukavuutta lämmössä, koska tällaisten mekkojen alaosa ei kosketa jalkoja. Tämän tyylin mekkojen talviversiot eivät kuitenkaan ole harvinaisia.

Tämäntyyppisten ompelutarvikkeiden ompeluun käytetään materiaaleja, joilla on melko jäykkä rakenne. Tämä voi olla villaa, pellavaa, nahkaa, puuvillaa tai muita vastaavia kankaita. Mekot, joissa on kellon hame, on osa leveyttä ilman verhoja ja taitoksia, joten kaikki tällaisten asujen tulosteet näyttävät houkuttelevilta eivätkä irtoavat.

Hieman historiaa

Ensimmäiset mekot, joiden hame muistutti käänteistä kelloa, alkoivat kulua 1700-luvulla. Niiden alla olivat pörröiset krinoliinihameet, joten asu oli laaja ja houkutteleva. Tällaiset juhlatilaisuuksien mekot luotiin pitkillä junilla.

Ajan myötä kellojen hameiden pituus alkoi laskea, ja tiukka nyöritys ja tiukka korsetti ovat menneisyyttä. Tämän tyylin nykyiset asusteet ovat hillittyinä, ja niiden leikkaus on hyvin lakoninen. Lisäksi nämä mekot ovat erittäin suosittuja tytöille, jotka haluavat luoda romanttisen ja naisellisen kuvan.

Kuka sopii?

Pukeutumismallin tärkein etu on kyky piilottaa tytön lonkat, joten nämä asusteet näyttävät hyvältä kauniilla, liian pienillä lantioilla, ja naisilla, joiden lonkat ovat merkittäviä.

 • Jos tytön hahmo muistuttaa päärynäsi, kellon hameen avulla se on piilossa.
 • Niille naisille, joiden olkapäät ovat melko leveät (luku on samanlainen kuin kirjain T), tämän tyylin asu lisää tilavuutta alareunassa, mikä tekee siluetista oikeasuhteisemman.
 • Tytöille, joilla on "tiimalasin" kuva, heitä ei suositella käyttämään kellotyynyä, jossa on hame, koska tällaisessa mekossa on kauniit mittasuhteet piilossa.

Hihat

Mekot, joiden hame on samanlainen kuin kello, voivat olla sekä hihnoilla että pitkillä tai lyhyillä hihoilla. Jos mekko on juhlava ja tyylikäs, sen yläosaa voi edustaa korsetti ja hihat puuttuvat.

pituus

lyhyt

Tämän tyylin asusteet, joissa on minihame, ostetaan yleensä kesäkaudella. Mikä parasta on lyhyt mekko, jossa on kellohame, näyttävät ohuilta tytöiltä, ​​joilla on hoikka jalat. Ultrahort-mekkoja tulisi kuitenkin välttää, koska ne voivat laajentaa lantion visuaalisesti.

midi-

Tämän tyylin mekkoa polvipituudella suositellaan sekä ohuille tytöille että kauniille naisille, joilla on rehevä lantio. Mallit, joiden pituus on keskimääräinen, ovat hyvin suosittuja, jolloin vyötärö on hieman yliarvioitu.

pitkä

Mekot, joissa lattialle on kellotahka, ovat käytännöllisiä ja mukavia. Yleensä se on luonnonmukaisista kevyistä kankaista valmistetut kesämekot. Useimmiten ne esitetään kirkkaalla alueella. On mielenkiintoista katsoa ja asuja, joissa yläosa on yksitoikkoinen ja pitkä hame on värikäs (ja päinvastoin).

Vinkkejä valintaan

Valitsemalla pukun pituus kellon hameen, sinun pitäisi harkita tytön jalkojen ulkonäköä. Mitä ohuempia ja houkuttelevampia ne ovat, sitä lyhyempi on mekko, jonka voit ostaa. Mitä tulee leikkaukseen, arvioi ensin kehon yläosa. Jos kaulasi voidaan kutsua siistiksi, ja kädet ovat kauniita, voit valita turvallisesti asun, jossa on syvä pyöreä, kolmiomainen tai nelikulmainen pääntie. Jos rintakuva on pieni, katso malleja, joissa on kirkas yläreuna ja joissa on koristeellinen kaula-aukko.

Tämän mekon sävy ja väri valitaan henkilökohtaisen mieltymyksen mukaan. Kesämekkoihin suosituimmat ovat vaaleita tai kirkkaita värejä. Valkoisessa mekossa, jossa on kellon hame, tyttö näyttää tuoreelta ja nuorelta. Punainen mekko on rohkean ja ekstravaganttisen kaunottaren mieleen, ja tämän tyylin mustassa mekossa tyttö näyttää salaperäisesti ja tiukasti.

Mitä käyttää?

Jos sinulla on mekko, jossa on hame kelloa, voit käyttää leikattuja takkeja ja takkeja sekä asennettuja bleiserit. Ilta-mallilla tämä mekko näyttää hyvältä bolerosta, jossa on pitkät hihat. Samaan aikaan, jos puvun värit ovat monipuolisia, lisäyksen tulisi olla monofoninen.

Tämän tyylin rinnalle valitaan käsilaukku tarkoituksen mukaan - jos se on liike-asu, siihen mahtuu tilava rento laukku, ja tyylikäs mekko valitsee tyylikkään kytkimen.

lisälaitteet

Liian suuri määrä koruja, joissa on kellon hame, on tarpeeton. Asu on niin juhlava ja kirkas. Pieni kaulakoru tai pitkät helmet, sekä keskikokoiset korvakorut, riittää.

Samanlaisten mekkojen avulla voit pukeutua nahkahihnaan. Jos vyöllä on kontrastinen varjo, se auttaa korostamaan vyötäröä.

kengät

Kun valitset tämän tyylin mukaisia ​​kenkiä, harkitse myös pukeutumisen tarkoitusta:

 • Jos tämä on liiketoimintamalli, kengät, joissa on keskikorko, kulkevat hyvin.
 • Jos sinulla on iltapuku, jossa on kellon hame, voit käyttää stilettoa.
 • Tämäntyyppiseen pukeutumiseen, jossa aiot mennä päivämäärään tai kävelemään, on sallittua käyttää sandaaleja tai balettilakkuja.
 • Lämpimiin malleihin sopivat klassisen tyylin korkeat saappaat.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet