Mekot ja tyylit

Vatsaa peittävät mekot, mallit ja tyypit

Vatsaa peittävät mekot, mallit ja tyypit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuinka kauan minun pitäisi mieluummin: pitkä, midi tai lyhyt?
 2. Mitkä värit sopivat paremmin?
 3. Hieman kudoksista
 4. Mitä väriä visuaalisesti korjataan?
 5. Trim-arvo
 6. Mitä lisävarusteita poimia?
 7. Vinkkejä: piilota vatsa ja sivut

Mekko - tämä on paras tyttöjen vaatteet, koska vain siinä voi tuntea todella houkuttelevan ja toivottavan. Mutta valitettavasti monet tytöt kieltäytyvät tämän asun takia kuvion puutteiden vuoksi. Yksi yleisimmistä ongelmista on ulkoneva vatsa. "Vatsan" esiintyminen ei aina ole tytön vika. Se voi ilmetä paitsi väärän ruokavalion ja urheilun laiminlyönnin vuoksi, myös synnytyksen tai sairauden vuoksi. Pyrittäessään naamioimaan ulkonevaa vatsaa, tytöt käyttävät yleensä kahta radikaalia tapaa: joko ne kuluttavat sorkkia piilottamaan hahmonsa tai vetävät tiukkoihin vaatteisiin, toivoen, että he tekevät visuaalisesti ne ohuemmiksi.

Tässä artikkelissa haluamme kertoa teille nykyisistä muodikkaista mekoista, jotka piilottavat vatsaa. Opit, että jopa ei-ihanteellisella kuvalla voit varata kauniita ja tyylikkäitä vaatteita.

Kuinka kauan minun pitäisi mieluummin: pitkä, midi tai lyhyt?

Pitkät mekot

Vedä kuva visuaalisesti, joten ne ovat hyviä piilottaakseen vatsan.

Lattian leningien tämä ominaisuus ei kuitenkaan sovellu tytöille, joilla on hyvin pieni kasvu. "Thumbelina" pitkä mekko tekee siitä vielä pienemmän. Siksi, jos hoidat pieniä tyttöjä, on parempi kieltäytyä hänestä.

Keskipitkät mekot

Midi-pituiset mekot sopivat monenlaisille kehon tyypeille. Tämä on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat peittää ulkonevan vatsan.

Keskipitkä hame, joka avaa houkuttelevasti jalat, samalla piilottaen kaikki ruumiin ongelmat.

Lyhyt mekko

Tämä on kaikkein vaarallisin alue tytöille, jotka ovat ujoita vatsaansa. Minihame, varsinkin jos se peittää lonkat, jakaa vaakasuunnassa kuvan siihen paikkaan, jossa sitä ei tarvita lainkaan. Valitse löysät tyylejä, jotka eivät kiinnitä vatsaasi. Soveltuu myös leveä hame, jossa on kapeat lantiot.

Virheiden välttämiseksi on parempi luopua ultraäänikuvioista kokonaan, kun olet määrittänyt itsellesi yhden palman korkeimman sallitun pituuden polven yläpuolelle.

Mitkä värit sopivat paremmin?

Mekon värin, joka sinun täytyy valita sinulle sopivaksi. On erittäin tärkeää muistaa, kuten monet tytöt, tietäen, että tummat värit tuottavat visuaalisesti ohuemman henkilön, kirkkaan värin vaatekaapissa. Yllään musta ja harmaa värimaailma, voit luonnollisesti korjata kuvan, mutta pukeutua jatkuvasti tummiin väreihin, on helppo unohtaa ulkonäkösi muut edut.

Tuore iho, kaunis silmien sävy, epätavallinen hiusten väri - kaikki tämä voidaan korostaa oikeanvärisen vaatteen avulla. Siksi vaalean, rikkaan tai herkän pastellivärin tulee olla vaatekaappissasi.

Sivulevyillä varustettu väri, joka on väriltään kontrastia, visuaalisesti kaventaa kuvaa - tytöt, joilla on vatsa, pitäisi ehdottomasti katsoa tätä tyyliä. Jos pidät pukeutuneista mekkoista, valitse sitten pystysuuntaisen suunnan kuviot - tällainen piirustus "vetää" kuvan.

Hieman kudoksista

Jos vatsa on ulkoneva, on vältettävä tiukkoja kudoksia. Hävitä ohuet neuleet tai joustava kangas. Nämä materiaalit korostavat kaikkia olemassa olevia ryppyjä, mutta myös lisäävät uusia.Jos pidät ulkomuodostettuja kankaita, valitse mallit mekkoista, joissa on guipure-hihat tai dekoltti-alue, mutta anna ongelma-alueiden peittää tiheämpi materiaali.

Myös kiiltävä kangas tulee olla varovainen, sillä kiiltävä pinta näyttää enemmän kuin se on. Siksi silkki- ja satiinikengät tulisi myös jättää sivuun. Valintasi on siis paksu, matta kankaita, kuten puuvillaa, pellavaa, veluuria, kreppi-sifonkia, batista jne.

Mitä väriä visuaalisesti korjataan?

Muoton pituus ei voi olla vain pukeutumisen pituus, vaan myös sen väri. Koko väripaletti on jaettu kahteen osaan: yksi sisältää lämpimiä sävyjä ja toinen kylmä. Samaan aikaan yhdellä spektrin värillä voi olla sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä. Kylmät sävyt pyrkivät visuaalisesti tekemään etäisyydestä kohteesta enemmän, ja lämpimät sävyt vähentävät sitä. Siksi, jotta voidaan luoda illuusio volyymin pienentämisestä, sinun täytyy valita vaatteet kylmällä alueella.

Oppiminen erottamaan kylmät ja lämpimät sävyt on erittäin helppoa. Värivalikoiman lämpimin väri on oranssi, ja kylmin on violetti. Nyt katso tarkasti värin tuuletin: osa, joka on lähempänä oranssia, on lämmin, ja se, joka on lähempänä violettia, on kylmä.

Trim-arvo

Kankaan viimeistelytoiminto on koristeellinen. Mutta jos sinun tarvitsee piilottaa vatsan läsnäolo, viimeistelylle annetaan enemmän merkitystä, koska se vaihtaa huomion kuviosta asuun. On olemassa monenlaisia ​​pukeutumisen koristeita: verhot, pitsiosat, kirjonta, applikaatio ja hapsut - voit silti luetella niitä hyvin pitkään. Voit lopettaa pelaamisen kädelläsi välttämällä vaakasuoria viivoja ja pieniä kuvioita. Pystysuuntainen koristeompelu tai kirjonta, verhoilu, putoaminen ylhäältä alas - nämä ovat tehokkaimmat keinot kuvion korjaamiseksi visuaalisesti.

Mitä lisävarusteita poimia?

Tarvikkeet - tämä on toinen uskollinen avustaja ulkonevaa vatsaa vastaan. Aivan kuten viimeistely, ne on suunniteltu ohjaamaan huomiota. Lisävarusteiden käyttämiseen on useita vaihtoehtoja peittämään tämä virhe:

 • Asiat, jotka luovat pystysuoria viivoja, kuten pitkät kaulanauhat tai ketjut.
 • Kirkkaat asiat, jotka luovat aksentteja oikeaan paikkaan, esimerkiksi suuret rintakorut tai keinotekoiset kukat (älä vain kiinnitä niitä vyötärölinjaan - on parempi valita dekolttivyöhyke tähän).
 • Käytä erilaisia ​​hihnoja. Leveät hihnat, korsetit tulisi sijoittaa suoraan vyötärölle ja ohuet - hieman korkeammat ja kuluneet tilavissa mekkoissa, joissa on vapaa leikkaus.

Vinkkejä: piilota vatsa ja sivut

 • Korjaavat alusvaatteet - Tämä on se asia, että naiset, joilla on ongelmallinen vyötärönauha, on käytettävä, jos ei joka päivä, niin ainakin silloin, kun sinun täytyy katsoa parasta. Vyötärönauha on eri tyyppisiä - erillinen ylä- ja alaosa tai kiinteä malli, joka muistuttaa hyppypukua.
 • Kehitä oikea asento: heti kun alamme slouchata, vatsalihakset välittömästi rentoutuvat ja vatsa ”putoaa”. Yritä nojata selkärangan päälle kävellessä: sitten vatsa kiristyy automaattisesti ja näytät ohuemmalta.
 • Vaihda huomionne figuurisi etuihin, ja sen puutteet tulevat vähemmän havaittaviksi. Mitä pidät eniten itsestäsi? Ehkä tämä on upea rintakehä, ja ehkä kaunis taaksepäin tai hoikka jalka. Mitä olet ylpeä, on korostettava oikein valitun tyylin avulla.
Kommentit
 1. Helena
  29.01.2016

  Minulla on ulkoneva vatsa.Valitsen yleensä mekot, joilla on korkea vyötärö.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet