Mekot ja tyylit

Sheath Dress

Sheath Dress

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. makeiset
 2. Kuka sopii?
 3. Tarvittaessa?
 4. Klassinen vaippa
 5. Pitsillä
 6. Hihassa
 7. Kauluksella
 8. Lohkaisulla
 9. pituus
 10. Suositut värit
 11. Muotitrendit
 12. Mitä käyttää?
 13. Miten täydentää kuvaa: tarvikkeet ja koristeet
 14. kengät

Tyylikäs, tiukka, mutta samalla seksikäs, vaatekotelo teki todellisen vallankumouksen muodin maailmassa. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen, kun Euroopan maiden taloutta ravistettiin huomattavasti, useiden metrien kalliita kankaita käytettiin yhtä mekkoa kohtaan äärimmäisen kohtuutonta. Siksi yksinkertaiset, lakoniset mallit ovat korvanneet rehevän monikerroksisen asun.

Tällaisten mekkojen luominen vaati melko vähän materiaalia ja vähiten työtä. Uutuus tuntui muodikkailta naisilta paitsi taloudellisilta, myös uskomattoman mukavilta ja kauniilta vaatteilta, joten mekko-tuppi tuli nopeasti suosittu monissa maissa ympäri maailmaa.

makeiset

 • Yksi vaippapuvun kiistaton etu on se, että se näyttää hyvältä monilla nuorilla naisilla. Tällaisessa mekossa ei ole tiettyjä ikään ja rakentamiseen liittyviä rajoituksia. Slims ja pullat, nuoret tytöt ja kunnioitettavat naiset - heidän täytyy varmasti saada mekko.
 • Yhden pukukotelon perusteella voit luoda monia erilaisia ​​kuvia - liike-elämästä romanttiseen. Tarvitaan vain kenkien ja tarvikkeiden vaihtaminen.
 • Dress-tyyli "case" - on asu, joka on sopiva lähes kaikkialla. Siinä voit esiintyä töissä, ja illalla mennä elokuvateatteriin tai juhliin - sinun ei tarvitse vaihtaa asuja.

Kuka sopii?

Muototyyppinen vaippa-mekko sopii monenlaisille kehon tyypeille.

Vaatteiden, kuvioiden ja koriste-elementtien asianmukaisesti valitun värin avulla voidaan korjata joitakin virheitä

 • jos olet huolissasi pienestä rintakehästä, pukeutumisen rungot tai röyhelöt auttavat lisäämään tilavuutta tähän kehon osaan;
 • liian kapeat lantiot voidaan tehdä hieman leveämmäksi valitsemalla hameen pukeutunut pukeutuminen tai pieni peitto;
 • vaakasuuntainen tasainen mekko visuaalisesti tekee sinusta pienemmän ja täydellisemmän, ja pystysuorat, päinvastoin, venyvät ja kaventavat kuvaa;
 • korkeita tyttöjä kehotetaan käyttämään klassisen pituisen pukeutumiskotelon, eli polven keskelle, ja pieniä lyhennettyjä malleja.

Tarvittaessa?

Päällystakki on hyvin käytännöllinen vaatetus. Jos sinulla on kiireinen päivä, voit käyttää tätä asua aamulla.

Pukukoteloon soveltuvat paitsi klassiset kantokengät, myös litteät kengät, kuten balettikoristeet tai pitsi-kengät. Siksi siinä tapauksessa, että tunnet olosi mukavaksi pyörän taakse tai kävellen ympäri kaupunkia.

Yksinkertainen, tyylikäs pukeutumiskotelo sallii jopa tiukan toimiston pukeutumiskoodin, joten on aivan asianmukaista ilmestyä työssä.

Jos aiot mennä ulos tai tavata ystäviä illalla, vaihda tiukat yritystarvikkeet epävirallisemmiksi tai tyylikkäemmiksi. Niinpä toimisto-mekko muuttuu juhlavälineeksi.

Klassinen vaippa

Kotelon mekko, kuten viime vuosisadan alun muodin muodikkaat naiset, oli erittäin tiivis. Se oli ommeltu kahdesta osasta ja siinä oli vain sivusaumat. Saumojen puuttuminen korin ja hameen välillä loi korkean vyötärön vaikutuksen ja pidensi visuaalisesti jalat.

Klassinen vaippapuku on juuri polven alapuolella. Rintakehän leikkaus on pyöreä ja matala. Tässä mallissa ei ole hihoja ja erilaisia ​​koriste-elementtejä - hihna, taskut jne. Vain ohuet hihnat ovat sallittuja.Perinteisesti vaippa on valmistettu mustasta tai neutraaleista väreistä - harmaa, beige tai sininen.

Pitsillä

Pitsikengät näyttävät uskomattoman helläviltä ja romanttisilta. Tämä ei ole vaihtoehto työlle tai kävelylle, vaan juhlalliselle tapahtumalle tai juhlille.

Voit tarkastella tällaista mekkoa todella ylelliseltä, joten sinun on valittava mallit vain laadukkaista, kalliista pitistä. Epäilyttävää laatua oleva guipure ei kestä yhtä sukkaa, puhumattakaan pesusta.

Erityisen upeat pitsimallit kirkkaissa väreissä. Valkoinen pitsikotelo voi olla jopa hääpuku modernille morsiamelle. Muissa tapauksissa tutustu pripyenno-vaaleanpunaisen, vaalean lila-, persikka- ja muiden pastellisävyjen mekkoihin.

Hihassa

Hihat ovat yksityiskohtia, joita ei ollut klassisessa pukeutumiskotelossa, mutta nykyaikaisissa malleissa se löytyy melko usein. Lyhythihainen mekko on täydellinen lämpimälle säälle.

Pitkät hihat, joissa on vaippapuku, ovat harvinaisia. Suosituimmat mallit, joissa on hihat ½ tai ¾. Tällöin hihat eivät aina ole samasta kankaasta kuin itse mekko.

Suojapuku, jossa on guipure- tai pitsihihat, on loistava ratkaisu juhlaillalle.

Cocktail-mekot ovat yleensä joko täysin hihaton tai niissä on hyvin lyhyet hihat.

Tytöt, jotka eivät ole ulkomaalaisia, voivat valita epäsymmetrisiä malleja yhdellä hihalla tai yhdellä olalla.

Kauluksella

Perinteisesti kotelo-kaulus puuttui sekä hihat. Mutta klassiset mallit on korvattu nykyaikaisemmilla ja monipuolisemmilla malleilla, joten nykyään kaulus on melko tavallinen vaippa-mekko.

Kaulukset voivat olla hyvin erilaisia, mutta useimmiten on malleja, joissa on pieni, käänteinen kaulus. Pääsääntöisesti nämä ovat liiketoimintakuvioita, jotka muistuttavat viime vuosisadan koulumuotoa.

Mekko, jossa on stand-up-kaulus, näyttää olevan kansallinen kiinalainen asu. Myös suosittu illan malleissa, joissa on kaulukset kuten "rocker" tai "heart".

Lohkaisulla

Kaulakoru on kaikkein modernein vaihtoehto kaikissa edellä mainituissa. Tyttö, joka on tiukasti istuva mekko, jossa on kaunis kaula-aukko, joka korostaa rintakehää, houkuttelee ulkonäköä, joten tämä asu on valittava huolellisesti.

Houkuttelevuuden vuoksi ei ole välttämätöntä valita syvintä kaulusta, joka avaa suurimman osan rintaan. Vähemmän vaikuttava ja viettelevä etsit vaatteessa, jossa on pääntie, joka vain vihjaa siihen, mitä sen alla on piilossa. Etsi malleja, joissa on klassinen “veneen” pääntie, joka avaa hyvin hartiat tai mekot, joilla on syvä, mutta hyvin kapea pääntie.

pituus

Tänään mekko voi olla minkä tahansa pituinen. Hame, joka on hieman polven alapuolella, katsotaan edelleen klassiseksi, mutta pituus on vielä valittava kuvion parametrien perusteella.

lyhyt

Kun puhumme lyhyestä puvusta, tarkoitamme yleensä pituutta reiteen keskelle tai korkeammalle. Tällaisia ​​mekkoja suositellaan käytettäviksi vain ohuiden jalkojen onnellisilla omistajilla. Lisäksi stylistit sanovat, että pitkä, pitkäjalkainen tyttö on parempi valita malleja, joissa on pidempi hame, ja mini-mekot pitävät nuoret tytöt lyhyinä.

Lyhyt vaippa-mekko on loistava asu illanviettoon, varsinkin jos niissä on korkokengät ja kirkkaat korut.

midi-

Keskiarvo on pituus polven keskelle. Tämä mekko sopii melkein kaikille: jos jokainen tyttö ei voi ylpeillä täydellistä lonkat, niin hänen polvinsa ja säärensä ovat useimmille nuorille naisille vähiten ongelmallisia alueita.

Midi-hameen varustettu mekko voi olla lähes yleismaailmallinen, vapaa-ajan kulumista, jota voidaan käyttää kaivos- tai nahkatakilla, sandaaleilla tai saappailla.

pitkä

Pieni musta mekko, jonka Coco Chanel loi, peitti polvilleen, koska suunnittelija piti tätä ruumiinosaa naisena. Modernit ajatukset kauneudesta joutuivat muuttumaan, mutta pitkät mekot ovat edelleen suosittuja.

Pitkä vaippa mekko slims ja vetää luku kuin mikään muu asu, joten se varmasti miellyttää tyttöjä kaarevia muotoja. Paremman tehokkuuden varmistamiseksi on suositeltavaa käyttää malleja, joissa on tummat värit tai vastakkaiset sivupaneelit.

Suositut värit

Musta vaippa mekko on klassinen asu toimistoon tai viralliseen tapahtumaan, mutta muissa tapauksissa sinun ei pitäisi rajoittaa yksivärisiin väreihin. Harkitse vaatekotelon upeimpia värivaihtoehtoja.

punainen

Punainen istuvassa mekossa oleva nainen ei yksinkertaisesti pysty houkuttelemaan huomiota, joten tämä vaihtoehto voidaan valita vain, jos olet valmis tulemaan kesän keskelle. Jos pidät punaisesta, mutta mieluummin pidätteisempiä asuja, kiinnitä huomiota mykistyneiden sävyjen malleihin, esimerkiksi viini- tai korallihuppariin.

valkoinen

Valkoinen vaippa-mekko on erittäin romanttinen ja söpö asu. Olemme jo sanoneet, että tällainen mekko valitaan usein morsiamet, jotka kieltäytyvät perinteisistä pehmeistä mekoista.

Tapauksen monimutkaiset versiot, esimerkiksi baski-, läpikuultavat hihat tai pitsi-kaula, sopivat juhlailmaisun luomiseen.

musta

Niinpä musta vaippa-mekko on ikuinen klassikko, joka kerran ja viime aikoina on yhdistetty muotiin Coco Chanelin ansiosta.

Yksinkertainen ja tyylikäs, sitä pidetään nykyään naisten vaatekaapin perustekijänä, jonka perusteella voit luoda erilaisia ​​kuvia - liiketoiminnasta flirttailemaan.

sininen

Sininen on hienovarainen ja jalo väri, joten se sopii erinomaisesti ihastuttavaan vaippapukuun.

Sinisen värin mallit yhdistyvät täydellisesti moderneihin kirkkaisiin lisävarusteisiin sekä klassisiin koruisiin, jotka on valmistettu jalometalleista, jalokivistä tai helmistä.

Sininen paletti on hyvin rikas: koboltin ja taivaansininen mekko näyttää täysin erilaiselta.

harmaa

Huolimatta siitä, että harmaa viittaa neutraaleihin väreihin ja se löytyy useimmiten yritysten tyttöjen vaatekaapista, harmaa vaippa voi olla myös tyylikäs ja epätavallinen.

Värin rajoittaminen voidaan korvata pukeutumisen alkuperäisellä leikkauksella tai mielenkiintoisilla lisävarusteilla. Etsi malleja, joissa on epätavallinen pääntie tai värillinen aksentti.

Muotitrendit

 • Mekot, joissa on epäsymmetrinen leikkaus uudessa trendikkäällä kaudella, ovat jälleen suosittu. Kiinnitä huomiota malleihin, joissa on epätasainen helma (esim. Lyhennetty edestä, pitkänomainen selässä) ja vaippamekot, joissa on korkea viilto hameen.
 • Keväällä ja kesällä kapeat mekot antavat tiensä enemmän reheville asuille. Niiden, jotka noudattavat vaatekappaleita pysyäkseen trendinä, olisi tarkasteltava tapauksia, joissa on tilava hame - verhot, pitsi tai hame.
 • Talvella suunnittelijat saivat ekstravaganttiset vaippamekot, joissa oli turkiksia tai nahkasisältöjä. Kylmänä vuodenaikana tulet olemaan erittäin mukava lämmitetyssä, puhalletun, peitetyn materiaalin mekossa.

Mitä käyttää?

Päällystakki on hyvä, koska se voidaan yhdistää vaatekaapin eri vaatteisiin.

On yksi tärkeä sääntö: vaikka tämä on "talvinen" mekko, joka on valmistettu paksusta kankaasta, et voi käyttää mitään sen alle, paitsi alusvaatteet - ei puseroa eikä kaulahihnaa.

Mutta vaatekotelon päällysvaatteiden ongelma ei ole sen arvoinen. Kevyt sadetakki, klassinen kaivos, farkut, nahkatakki, takki, bleiseri, alkuperäinen hihaton - kaikki tämä sopii hyvin tähän asuun. Kesä-iltana, kun se on jäähtynyt, voit heittää kotelon tai boleron.

Miten täydentää kuvaa: tarvikkeet ja koristeet

Pukeutumiskotelon lisävarusteita on mahdollista vaihtaa päivän aikana, jolloin muodostuu täysin uusi ulkoasu.

Työpäivän aamuna se voi olla yksinkertainen tilava laukku, tyylikäs nenäliina kaulan ympärillä ja huomaamaton puku koru. Menemällä baariin tai juhliin illalla, poimia kytkimen laukku tai pieni käsilaukku ketjulla. Irrota huivi kaulasta ja kiinnitä leveä, kirkas vyö vyötäröllä. Illalla voit varaa enemmän huomattavia koruja - suuria korvakoruja, rannerenkaita, monitasoisia helmiä.

kengät

Tyttö, joka on pukeutunut vaippapukuun, on naisellisuuden ja tyylikkyyden hyvin kehityskuva. Tällaista hienostunutta mekkoa varten kannattaa tietenkin valita kantapäät. Kotelossa on erilaisia ​​kenkiä: sandaaleista, joissa on ohuet hihnat klassisiin veneisiin, alustakenkiin ja paksuun, pinottuun kantapäähän.

Musta ja beige kengät soveltuvat lähes mihin tahansa pukeutumiseen.

Win-win on kengät, jotka ovat useita sävyjä vaaleampia tai tummempia kuin mekko.

Kontrastiväriset kengät, esimerkiksi sitruunatakit, joissa on lila-mekko, eivät näytä olevan yhtä vaikuttavia.

Kommentit
 1. Lena
  14.02.2016

  Sheath-mekko viittaa perusvaatekaappiin ja sen pitäisi olla jokainen nainen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet