Mekot ja tyylit

Mikä on epätavallinen Venäjän sundress?

Mikä on epätavallinen Venäjän sundress?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Hieman historiaa
 3. Kuka on menossa?
 4. laji
 5. Suositut värit
 6. Nykyiset suuntaukset
 7. Mitä käyttää?
 8. kengät
 9. lisälaitteet

Perinteisillä kansanvaatteilla on ihmisiä. Venäläisille naisille tällainen mekko on paita, jossa on sundress. Samaan aikaan, kun kasvavat kiinnostuksensa maan etnisestä tyylistä ja historiasta, Venäjän sarafaaneista tuli nykyään muotisuunnittelijoiden huomion kohteena. Opitaan lisää tällaisista vaatteista ja niiden käytöstä aikaisemmin ja modernissa vaatekaapissa.

piirteet

Perinteinen mekko on erotettu suorasta vapaasta leikkauksesta. Suurempi liikkumisvapaus tällaisissa vaatteissa tarjosi välikappaleita tuotteen yksityiskohtien väliin. Venäjän sundressin muotoa voidaan kutsua sileäksi ja erittäin pehmeäksi. Tämä oli erityisen havaittavissa liikkeessä.

Lisäksi sundressin ominaispiirteet ovat:

 • Huomattava hameen pituus.
 • Pitkät hihat.
 • Kerrostettu asu.
 • Alkuperäinen sisustus monimutkaisten kirkkaiden koristeiden muodossa.
 • Suuri paino.

Hieman historiaa

1600-luvulle asti pitkää mekkoa miehille kutsuttiin sundressiksi, ja vasta myöhemmin tämä nimi siirrettiin naisten vaatteisiin, jotka olivat joko pään päällä tai edessä.

Vuodesta 1800-luvulta lähtien Venäjän sundress on muuttunut, mikä liittyy Pietarin I uudistuksiin. Sundresses jatkoi vain hampurilaisia, kauppiaita ja talonpoikia.

Tällaiset perinteiset vaatteet kestivät pisimpään talonpoikien keskuudessa pisimpään aikaan, joten se oli talonpojan versio, joka keskitti itsessään kaikki venäläisen puvun tämän elementin tyypilliset piirteet.

Kuka on menossa?

Venäläisessä sundressissa nainen, jonka koko on jokainen, ja mikä tahansa ikä näyttää hyvältä ja alkuperäiseltä. Vapaan leikkauksen vuoksi tällaiset vaatteet eivät rajoita liikkeitä ja piilottaa kaikki kuvion viat.

laji

Venäläisen puvun puvut edustivat seuraavia tyyppejä:

 1. Tunikaista sundressia, jossa ei ole keskisuuria. Tätä asua kutsuttiin myös kuuroiksi, koska se oli ommeltu yhdestä kankaasta ja sivupaneeleista. Tällainen sundress on vanhin. Etupuoli oli yleensä pieni, suorakulmainen tai pyöreä. Myös siinä oli usein pieni viilto, johon oli painettu nauhoja tai kiinnitin. Kuurojen sundressien räätälöintiin käytettiin kangasta, kankaita ja muita kangaspyyhkeitä. Helmessä käsien ja kaulanauhojen kädenreiät koristettiin ämpäri, maalattu kangas, applikaatio tai kirjonta kapeina nauhoina.
 2. Kosoklinnaya-malli. Tällaisen sauman ompelemiseen käytettiin yhtä kiinteää takapaneelia, kahta suoraa eturainaa ja vinoa sivukiilaa. Etupyyhkeet voidaan ommella tai kiinnittää pitsi- tai metallipainikkeiden silmukoiden avulla. Näille sundresseille, joita käytetään kangasliinana, ja tehdasvalmisteisilla kankailla. Ne oli ommeltu brokaatista, tafta, kiinalainen, sametti, pellava, silkki, kangas, villa ja muut materiaalit. Joillakin näistä sundresseista oli tiukka vuori, joskus tikattu. Kosoklinnaya-sundressin päivittäisten variaatioiden koristeluun käytettiin tekstiilinauhoja tai kauhaliuskoja, ja juhlavaatteella leikattiin punos, punokset, silkkinauhat, hame tai metallinen pitsi.
 3. Suora malli Tämä sundress, jota kutsuttiin myös Moskovaksi tai pyöreäksi, tuli yleisin malli 1800-luvulla. Tällaisen sundressin valmistuksessa käytettiin suoria paneeleja, jotka kerättiin pieniin taittoihin yläosassa. Ompele suorat sundressit pääasiassa tehtaiden kankaista.Sillä hihnat käyttivät samaa kangasta kuin hame tai korvaivat sen punosella. Tämän mekan helmassa oli koristeltu nauhoilla tai pitsillä.
 4. Malli, jossa on runko. Tällaisella sundressilla oli sovitettu runko, johon oli ommeltu suoria paneeleja tilavan hameen luomiseksi. Tällainen vaatetus oli yleinen maan keskiosassa. Myös erikseen erotetut sundressit, joiden runko oli ikkeellä.

Venäläisten sarafaanien pää- ja johdetut tyypit on esitetty seuraavassa kuvassa.

Suositut värit

Venäjän naisten puvun ominaispiirteet ovat monivärinen ja erikoinen koriste. Sundressien suosikki väri oli punainen. Tämä oli häät sundressien väri.

Valkoiset sundressit, joissa oli kultaisia ​​kuvioita, näyttivät upeilta.

Myös puvun värissä oli siniset, ruskeat, mustat, oranssit, ruskeat ja keltaiset sävyt. Vanhemmat naiset käyttivät useammin sinistä tai mustaa sundressia.

Nykyiset suuntaukset

Suunnittelijat käyttävät nyt melko usein venäläistä kansanpukua luovien perusteidenaan kokoelmissaan. Ne lisäävät venäläisen sundressin elementtejä nykyaikaisiin vaatteisiin.

Perinteiset sundressit ovat myös yleistyneet, ja ne ostetaan temaattisista tapahtumista, lasten matteista tai festivaaleista.

Nykyään Venäjän sarafaanit vastaavat rakentaviin muotoihin, joita käytettiin tällaisten vaatteiden ompeluun aikaisemmin. Nykyaikaiset puvut, jotka on leikattu folk-kirjoilla, esitellään eri määriä. Se voi toimia vain korostuksena ja mielenkiintoisena sisustuksena, ja se voi sisustaa runsaasti tuotetta.

Mitä käyttää?

Aiemmin mekko oli kulunut pitkällä paidalla, joka oli useimmiten valkoinen. Nyt, sundressin alla, he myös pukeutuvat pääosin pitkähihaisella paidalla, joka on koristeltu kirjonnalla, mutta joskus se korvataan valkoisella puserolla. Talvella pukeutuu venäläinen mekko, jossa on turkki tai lämpimämpi takki.

kengät

Venäläisen sundressin kesämallit kuluvat pajujen sandaaleilla. Viileässä säässä kengät ovat ihanteellisia tähän.

lisälaitteet

Kaikki korut ja muut tarvikkeet valitaan ottaen huomioon tapahtuma, jonka yhteydessä venäläinen sundress kuluu.

Tällaisiin vaatteisiin soveltuvat sekä lyhyet että pitkät helmet, kirkkaat metalli- tai muoviset rannekorut ja korvakorut, nauhat sekä etniseen tyyliin valmistetut neulepussit. Tyylikäs venäläinen sarafaani on pitsi kokoshnik.

Kommentit
 1. Galina
  21.02.2016

  Haluan punaisen venäläisen mekon valokuvavalokuvaa varten. On olemassa kauniita malleja!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet