Mekot ja tyylit

Leikattu mekko on leikkisä ja romanttinen ilme.

Leikattu mekko on leikkisä ja romanttinen ilme.

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Suositut värit
 4. kankaat
 5. Sulkapallojen tyypit
 6. Häät leningit frills
 7. Muotitrendit
 8. Mitä käyttää?
 9. kengät
 10. lisälaitteet

Kukin tyttö voi luoda romanttisen ja lempeän kuvan pukeutumalla koristeltua mekkoa käyttäen. Flounces muunnos ja lyhyt kesä asuja, ja cocktail mekkoja, ja pitkä ilta malleja. Tämä vaatekappale auttaa korostamaan eleganssia ja naisellisuutta.

piirteet

Koristeella mekko vie mielenkiintoisen ja alkuperäisen ilmeen. Samoilla vaihtoehdoilla fleksit ovat hyvin erilaisia.

Tällaiset tyylin aaltoilevat yksityiskohdat eroavat tilavuudesta, sijainnista, väristä ja koosta. Tämän tyylin mekot, jotka johtuvat sulkapallojen esiintymisestä, näyttävät reheviltä. Tällaisen osan käyttö oikeaan paikkaan lisää äänenvoimakkuutta.

Kuka sopii?

Mekot, joiden koristelu on floures, eivät sovi kaikille naisille. Lips-elementit lantiossa lisää äänenvoimakkuutta, joten näitä malleja tulisi käyttää vain hoikkaina kaunottarina. Päinvastoin, jos tytön hahmo on samanlainen kuin käänteinen kolmio, hameen heiluminen auttaa tasapainottamaan siluettia.

Naisten kanssa, joilla on hahmo-suorakulmio, suositellaan myös hameen pukeutuvia mekkoja, koska tällaisessa mekossa reidet näyttävät laajemmilta ja ulkonäkö on ohut.

Mallit, joiden hame on leikattu flouncesillä, ovat ehdottomasti vasta-aiheisia tyttöille, joilla on kuvio, joka muistuttaa päärynää tai omenaa. Poikkeuksena voi olla mekko, jossa on pitkä hame, jossa yksi sulkapallo on ommeltu helmaan.

Suositut värit

valkoinen

Lumivalkoisissa mekkoissa, joissa on flounces, tyttö näyttää lempeältä ja houkuttelevalta. Nämä mekot auttavat kultaisen rusketuksen varjossa, joten ne ovat erityisen kysyttyjä kesällä.

Batiste-mekot, jotka on leikattu vaakasuorilla tai pystysuorilla lohkareilla, ovat tyylikäs ja vintage-charmia.

musta

Mallit, joissa on harmaat mustat, voivat toimia hyvänä perustana iltaisin, jos lisäät ne ilmeikkäisiin lisävarusteisiin. Useimmiten se on lyhyt pituus. Heiluttavat heidät voidaan sijoittaa rinnassa tai helmassa.

Myös mustat tuotteet, joissa on runsaasti horisontaalisia lohkoja koko pituudelta, näyttävät houkuttelevilta.

sininen

Mallit, joiden värit ovat tämän värisiä, näyttävät hillittyinä ja tyylikkinäinä. Näissä mekkoissa oleva sulkapallo voi olla ainoa, esimerkiksi olkapäässä tai helma. Tummansiniset lyhyet silkkipuvut näyttävät hyvin juhlallisilta.

Tämän tyylin vaalean sinisissä mekkoissa tyttö näyttää hyvin hellävältä ja romanttiselta.

punainen

Tällainen kirkas asu, jossa on koristeluhaarukat, näyttää upealta ja houkuttelee ulkonäköä. Hänet valitsevat itsevarmat naiset, jotka arvostavat itseään ja rakastavat huomiota.

Tällaisessa pituudessa oleva mekko ei voi jäädä huomaamatta.

kankaat

Kevyille mekkoille, joissa on runsaasti flouncesia, sifonki on ihanteellinen. Tämä kangas on täysin virtaava ja tekee siitä ilmavan. Keskipitkä, puuvilla, silkki, batis on usein valittu.

Tyylikäs mekko voidaan yhdistää sifonki-, pitsi-, organza- ja vastaaviin kankaisiin.

Sulkapallojen tyypit

Olalla

Tämä leikkaus näyttää hyvin alkuperäiseltä, joten malli sopii juhlalliselle tapahtumalle. Sulkapallon leveys on viisi senttiä tai enemmän. Tällaisen pukeutumallin käyttäminen on suositeltavaa vain ohuille tytöille.

Hame

Flounces voi koristaa sekä pitkät että lyhyet hameet. Tällöin ne sijaitsevat useimmiten rinnakkaisilla riveillä. Yleisiä ovat myös mallit, joiden lohkot on ommeltu epäsymmetrisesti.

Pohjassa

Mekot, jotka on leikattu hihansuissa, voidaan käyttää sekä loma- että kesäkävelyä varten.Kaikki riippuu tuotteen kangasta, väreistä ja sisustuksesta.

Rintakehällä

Yksi tai useampi pääntiessä oleva floppi auttaa kiinnittämään huomiota rintakehään ja lisää siihen jonkin verran äänenvoimakkuutta. Mallit, joissa on tällainen leikkaus, ovat eri pituisia ja erilaisia.

Yhdellä olalla

Tämä shuttlecockin sijainnin versio tekee mekosta feminiinisimmän ja elegantin. Malli on epäsymmetrinen ja näyttää erittäin epätavalliselta. Useimmiten tällaiset mekot esitetään punaisina, valkoisina tai sinisinä. Näiden mekkojen koristeluissa käytetään usein pitsiä, jotka lisäävät mekkoa romantiikkaa.

Häät leningit frills

Hääpuku, jossa on runsaasti höyheniä, näyttää pehmeältä ja majesteettiselta. Hääpuvut, joissa on frillit, yhdistävät eri materiaaleja, ja sulkapallot voivat olla eri kokoisia ja erilaisia.

Vastaavanlaisessa asussa oleva vastasyntynyt on kukka. Morsiamen toiveista riippuen voi valita tämän tyylinen mekko valkoisella tai norsunluun sävyllä sekä alkuperäisvärillä (punainen tai musta).

Muotitrendit

Mekot, jotka on leikattu eri kokoisina ja muotoisina lohkareina, ovat nyt hyvin suosittuja, ja ne löytyvät usein katukatuista. Suunnittelijoiden kokoelmiin kuuluu erilaisia ​​tyylikkäitä mekkoja häät ja muut juhlat sekä söpöjä malleja jokapäiväiseen käyttöön.

Yleisimmät lyhyet mallit, joissa on herkät värit. Nämä mekot ovat kysyttyjä nuorten tyttöjen keskuudessa. Tiukempia ja pidättyvämpiä voidaan kutsua mekkoiksi, joiden pituus on frill. Tällaisia ​​malleja kutsutaan usein cocktail-mekkoiksi. Heitä voi heiluttaa rinnassa sekä vyötäröllä kuin pukeutunut baski.

Muotisuunnittelijat tarjoavat myös pitkät iltapuvut, joissa on runsaasti sulkapalloja. Joissakin malleissa frills on erottuva niiden värin tai muodon mukaan. Ne sijaitsevat usein epäsymmetrisesti. Kaikki nämä mekot ovat kalliita ja tyylikkäitä, joten ne valitaan pääasiassa juhlalliselle tilaisuudelle.

Mitä käyttää?

Sulkapallojen ohella valittavien lisäkappaleiden ei pitäisi häiritä keveyden ja painottomuuden tunnetta. Tästä syystä kuvaa täydentävät läpinäkyvät elementit ja ilmavat kankaat. Kesätuotteita, joissa on lohkareita, voidaan käyttää laajalla reunalla varustetulla hatulla tai korilla. Viileässä säässä voit käyttää pehmustettua vaipaa, nahkatakkia tai neuletakkia.

kengät

On suositeltavaa valita yksinkertaiset ja selkeät kengät, jotka eivät houkuttele huomiota.

Tämän tyylin parasta lisäystä ovat klassiset kengät ja sandaalit ilman kantapäät. Samanlaisen pukeutumisen avulla voit myös pukeutua nilkkasaappaita ja alustan saappaita.

lisälaitteet

 • Valitsemalla koruja tällaisen tyylin puolelle, noudata minimalismia. Esimerkiksi mekko, jossa on hameet hameen, voidaan täydentää yksinkertaisilla korvakoruilla, yhdellä helminauhalla ja ohuella rannekkeella.
 • Jos mekko on kesä, voit käyttää muutamia pieniä rannekkeita.
 • Joissakin malleissa, joissa on frillit, näyttää hyvältä kapea vyö tai vyö.
 • Pukeutuminen koristeltua pukeutua sisältävään pukeutumiseen on yksinkertainen. Se voi olla nahkaa tai tekstiiliä.
 • Suuret helmet, isot laukut ja suuret rannekkeet, joissa on tämän tyylin mekot, yhdistetään huonosti.
Kommentit
 1. valo
  22.02.2016

  Pidän pukeutumista hameen hameilla. Osoittautuu leikkisä kuva, ja lantiolle lisätään äänenvoimakkuutta, mikä tekee kuvastani kauniimman.

 2. Elisabet
  19.02.2016

  Hän halusi nyt pukeutua, jolla on flounce olkapäähänsä!

 3. Lera
  15.02.2016

  Hameen lyhyt hame on hieman kuin vuosi)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet