Mekot ja tyylit

Ohut mekot - eleganssi ja eleganssi

Ohut mekot - eleganssi ja eleganssi

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mukaan
 2. pituus
 3. Muotimallit ja tyylit
 4. Neulonta ja virkkaus
 5. Täydellinen
 6. pitsimäinen
 7. kudottu
 8. kesä
 9. häät
 10. ilta
 11. Valmistuttuaan
 12. väri
 13. painatus
 14. Mitä yhdistää

Jokaisen tytön vaatekaapissa on varustettu mekko, jonka hän käyttää mielellään - tällainen asu on loppujen lopuksi kuin käsine. Kyse on näistä mekoista tänään, kun puhumme.

Mukaan

Asennetut mekot sopivat lähes kaikille. Tärkeintä on valita tyyli kuvassa:

 1. Jos sinulla on leveät hartiat, puku, jossa on pörröinen hame ja asennettu yläosa sopii, tällainen asu piilottaa myös leveät lonkat.
 2. Kauniita jalat esittävät kaikissa kauneudessa lyhyitä asennettuja malleja.
 3. Päällystyspuku auttaa piilottamaan vatsan viat.
 4. Epäsymmetrinen pukeutuminen pukeutumiseen lisää ylimääräisen senttimetrin korkeuden korkeuteen.

pituus

pitkä

Kuvassa olevaa pitkää mekkoa käytetään useimmiten iltapukuina.

Kengän ja kankaan pehmeiden taitosten sovitus antaa ulkonäkösi naisellisuus ja romantiikka.

Täysin varusteltu mekko, joka sopii elimistöönsi, korostaa kehon jokaista käyrää ja paljastaa hyveesi ja lisää kuoria.

lyhyt

Kesä ja rento vaihtoehto on lyhyt puoli-asennettu mekko. Joka päivä sopiva sinulle sopii värikkäitä pukeutumisia, joissa on pehmeä tai hehkutettu hame.

Yläosa voidaan koristaa eri tavoin: hihat ovat lyhyitä ja kolme neljäsosaa pitkiä, leveät tai kapeat ripustimet, tai jopa ilman niitä, joissa on pyöreä, soikea, suorakulmainen tai v-kaula.

Kuten cocktail-mekot, on olemassa samat ratkaisut, mutta tyyli voi olla erilainen. Esimerkiksi vaippapuku, jossa on avoin hartiat ja kaula-aukko sivussa tai dekolteessa, koristeltu nauhalla tai guipurella.

Toinen vaihtoehto: mekko, jossa on ohut vyö vyötäröllä ja v-kaula, joka on muodostettu kankaan leikkauspisteestä.

Älä unohda klassikoita, jotka antoivat meille legendaarisen naisen Coco Chanelin - pikku musta mekko - yksi monipuolisista liike- ja iltapukujen asuista.

midi-

Keskipitkät mekot ovat monipuolisia, niitä voidaan käyttää joka päivä, liike-elämän kokouksiin, juhliin tai nuorisopuolueisiin.

Mekot, pääntie, hihat ja hameen koristelu voi olla hyvin monipuolinen, joten sinun pitäisi liittää malli siihen asetukseen, jossa löydät itsesi tässä asussa.

Muotimallit ja tyylit

Hihassa

Asennettujen pukeutumallien mallit voivat olla erilaisia:

 • suora;
 • asennettu;
 • taskulamppu;
 • bat-holkki;
 • kleshenny.

Holkin pituus vaihtelee myös: holkki voi olla lyhyt, kolme neljäsosaa pitkä tai pitkä. Jälkimmäiset ovat täydellisiä viileälle kaudelle tai päivälle.

Löydät ilta- ja vapaa-ajan mekkoja mielenkiintoisella hihalla, joka sopii sinulle.

suora

Kuvassa oleva mekko istuu täydellisesti ohuilla tytöillä, korostamalla jokaisen kehon käyrää ja korostaen kaikki edut.

V-pääntie lisää korostuksen kuvaan ja esittää rintakehän suotuisassa valossa. Pitkä, tiukasti istuva holkki sopii kätesi kauniisti ja näyttää hyvin elegantilta.

Pituuden osalta lyhyt mekko ja keskipitkä mekko näyttävät jalkasi viettelevässä valossa, ja jos valitset pitkän puvun, sama vaikutus voidaan saavuttaa leikkaamalla reiden keskeltä.

merenneito

Merenneito siluetti-mekot sopivat maallisille puolueille, erilaisille juhlille ja muille iltaisiin tapahtumiin. Ne peittävät kuvan polvilleen, jolloin kuva on tyylikäs, romanttinen ja houkutteleva.

Mielenkiintoinen kieli alareunassa ei jätä kenellekään välinpitämättömäksi ja tekee sinusta illan kuningattaren.

levenevät

Kreikkalaiset mekot ja Empire-tyyli, jotka on asennettu yläreunaan ja heijastuneet pohjaan, peittävät vatsan puutteet ja piilottavat epätäydelliset lonkat.

Yhdistelmä hehkutetusta hameesta, jossa on eri versiot asennettuun yläosaan, mahdollistaa mielenkiintoisten mallien luomisen.

Täydellinen hame

Asennetut mekot, joissa on hehkutettu hame ja keskipitkä, voidaan esittää tyylin tyyliin ja ne tarjoavat sinulle kirkkaan ja epätavallisen ilmeen juhliin.

Ja jos tällainen asu on valmistettu samasta väristä, se on täydellinen kuin iltapuku.

Pitkät mekot, joissa on pörröinen hame prinsessan siluetissa, näyttävät aina ylellisiltä ja rikkailta: avoin hartiat ja pääntie lisäävät seksuaalisuuttasi ja emansipaatiota, mutta samalla osoittavat suuruutesi ja hillintänne.

Paita mekko

Urheilulliset tytöt pitävät asennetusta pukeutumispaidasta, jota voidaan käyttää lähes joka päivä.

Mukavan leikkauksen ja tyylin lisäksi tämän mekon toinen etu on se, että sitä voidaan käyttää itsenäisenä varusteena ja yhdistää myös leggingsit tai farkut.

leikkaus

Leikattu vyötäröllä varustettu mekko korostaa korostusta ja tekee siitä visuaalisesti kapeamman. Pörröinen hame piilottaa lantiot ja korostaa jalkojen hoikkuutta. Täydellinen sekä illanviettoon että joka päivä.

Kaksisävyinen malli, jossa on korkea vyötärö ja koristeltu flounce, on nyt erittäin suosittu.

Neulonta ja virkkaus

Täydellinen viileän ajan virkattuihin mekkoihin ja neulontaan. Erilaiset mielenkiintoiset mallit korostavat ihmisarvoa ja piilottavat puutteita.

Tärkeintä on muistaa, että tällaiset mekot lisäävät pari senttiä vyötärölle ja tekevät sinusta hieman leveämmän.

Täydellinen

Toisin kuin kaikki stereotyypit, puoliksi asennetut mekot näyttävät hyvältä rasvaisilla tytöillä, ja yhdessä laajalla vyöllä tai erilaisilla boleroilla ne peittävät joitakin virheitä ja tekevät kuvasta ohuemman.

Asennettu yläosa korostaa rehevän rintakehän kauneutta, ohut vyö näyttää vyötärön, ja pitkä suora hame peittää epätäydelliset lantiot pehmeillä taitoksilla. Boleron ja hihojen avulla voit piilottaa käsivarsien täyteyden ja leveä vyö erottaa selvästi vyötärön.

pitsimäinen

Kuvan ylellisyys, rikkaus ja suuruus osoittavat jaloa pitsiä. Erittäin herkkä ja tyylikäs ulkoasu, jossa on pitsi-mekot ja mekot.

Lace avaa salaisuuden verhon, mikä tekee kuvastasi salaperäisemmän ja toivottavamman. Lattian hame, jossa on pitsi kiilat, antaa jalat vielä ohuemmaksi, ja pitsillä varustettu beige-taustalla oleva hame luo alastomuuden tunteen ja houkuttelee innokkaita näkemyksiä muista.

Lyhyt pitsi mekko, jossa on asennettu yläosa, auttaa luomaan leikkisän ja leikkisän nuoren tytön, näyttää jalkojensa kauneuden, ja hyvin istuva pitkähihainen käsi tekee kädestäsi suloisempia ja hienostuneempia.

kudottu

Neulepuku sopii ihanteellisesti kuvaan. Epäilemättä se tulee olemaan yksi suosituimmista asuista kankaan ominaisuuksien ja hyvin valitun tyylin ansiosta.

Suora pukeutuminen kuvassa näyttää kaikki edut, mutta ei voi piilottaa joitakin virheitä. Siksi tämä asu sopii tyttöjen ja naisten virheettömään kuvaan.

Mutta mekko, jossa on asennettu runko ja täydellinen hame, piiloutuvat uteliailta silmiltä pari senttimetriä vatsaan ja lantioon.

Lattiassa oleva neulottu mekko sopii erinomaisesti juhliin ja teatteriin.

Rajoitusta ja eleganssia - tämä antaa sinulle puvun, joka on asennettu päälle ja virtaa pehmeissä neuleissa.

kesä

Asennetun mekon kesäversio on vaalea tai kirkas monofoninen asu.Mekot, joissa on hehkutetut hameet, sopivat menemään elokuvateatteriin, rannalle, ravintolaan ja ystävien vierailuun, ja tiukka mekko paita tai pukeutuminen sopii työskentelyyn.

Voit mennä diskoon tai juhliin tiukassa pikku mekossa tai pukeutua, jossa on lyhyt ja täysi hame. Pidemmät suorat mekot soveltuvat muodollisempiin myyntipisteisiin ja tapahtumiin.

häät

Häät on suosituin tyyli, oli ja tulee olemaan prinsessan tyyli - asennettu mekko, jossa on korsetti tai ilman korsettia ja pitkä paisunut hame.

Mutta niille, jotka eivät halua olla kuin kaikki muutkin, morsiamille on paljon asennettuja mekkoja, jotka eivät sovi perinteisiin normeihin. Nykyään ohut kreikkalaistyylinen häätpuku on tulossa suosittuun, mikä auttaa sinua näyttämään jumalallista elämäsi tärkeimpänä päivänä.

Jos sinulla on pehmeät hartiat, voit käyttää asennettua mekkoa, jossa on keskipitkän pehmeä hame. Avoin yläosa tekee olkapääsi visuaalisesti leveämmiksi.

ilta

Hyvin huolellisesti tulisi valita iltapuku. Koska lyhyt istuva mekko on yksi suosituimmista iltapuvuista, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että viralliseen vastaanottoon ei ole aina mahdollista ilmestyä. Siksi pitkähihainen mekko on arvokas korvaava lyhyt mekko.

Mekon suunnittelussa ja koristelussa: mekko voidaan koristaa kivillä ja tekojalokivillä, pitsi- ja puoliläpinäkyvillä kankailla, leikkauksilla ja leikkauksilla sekä erilaisilla muotoiluholkkeilla, jotka näyttävät parhaiten kehosi edut ja sopivat sinulle.

Valmistuttuaan

Valitsemalla pukeutumisen valmistumisvaiheeseen kiinnitetään myös huomiota eri malleihin, joita voi käyttää vain valmistumisjuhlan illalla, mutta myös olla läsnä juhlallisessa hallitsijassa.

Asennettujen pitkien mekkojen lisäksi voit valita pukeutumisen prinsessan siluetissa, jossa on keskipitkän paksuinen hame ja pastelliväri. Avoimet hartiat voidaan piilottaa läpikuultavan huivin tai huivin alle sekä valita sopiva bolero.

väri

musta

Jatkuva suosikki värien mellakassa on musta. Rajoitus ja vakavuus, vireys ja juhlallisuus, perinteet ja innovaatiot - kaikki tämä yhdistää tyylikkään mustan värin.

Tämän värin mekot eivät koskaan menetä merkityksensä ja tunnettaan. Voit vapaasti yhdistää ne kirkkaisiin huulipunoihin ja mustiin kenkiin, poimia käsilaukunne vastaamaan tilannetta.

sininen

Noble sininen ja kaikki sen sävyt eivät ole huonompia kuin musta väri. Se on syvä sininen väri puvun tai iltapuku, joka korostaa naisen kehon kauneutta ja keskittyy ihonväriin.

Meri-aallon väri antaa kuvan tuoreudesta ja helppoudesta, ja tumman sininen väri korostaa vaatteen omistajan vakavuutta ja vakavuutta.

valkoinen

Toinen klassinen värivaihtoehto antaa sinulle viattomuutta ja puhtautta, hellyyttä ja charmia. Kaikki lämpimät beige- ja maitomaiset sävyt sisältyvät myös tähän, koska ne luovat loon koskemattomuuden ja nuoruuden ympärille tytön ympärille.

punainen

Kirkkaan punainen väri on intohimoa ja halu, tämä korostaa sitä, että kuvassa on pukeutunut väriltään punaista väriä. Mutta kaikki punaiset sävyt eivät näytä kohteliaasti ja mautonta.

Burgundy - kypsyys- ja pidättyvyysväri, joka soveltuu vanhemmille naisille. Kirkas ja huoleton vaaleanpunainen - käännä nuori tyttö Barbie-nukke. Samalla herkkä vaaleanpunainen väri antaa viattomuutta ja neitsyyttä tällaisen pukeutumisen omistajalle.

painatus

Monofonisten mekkojen lisäksi ei pidä unohtaa mielenkiintoisia värejä sisältäviä mekkoja. Asennettu mekko voi jäljitellä leopardin ihon väriä tai olla täynnä kukkia.

Älä unohda folk- ja geometrisia kuvioita. Älä unohda koskaan suosittu pukeutumispuku.

Mitä yhdistää

Hihoissa varustetussa mekossa valitsemme hihnan, jonka leveys on tietty: ohut mahdollisimman ohut, täysi - leveämpi.Ohut, neutraalivärinen vyö sopii tiukkaan muodolliseen pukeutumiseen.

Muoti on myös kapea vyö, joka voi kääriä vyötäröä kahdesti.

Kuvaa täydentää kytkinpussi. Älä unohda myös koristeita. Kengät valitaan tilanteen mukaan.

Monien mekkojen joukossa on aina suosittu ohut mekko - naisellisuuden, hellyyden ja kauneuden symboli. Käytä sitä ilolla!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet