Mekot ja tyylit

Mekko, jossa on basky - upea kuva

Mekko, jossa on basky - upea kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. Baskimaan plussit
 3. Asetukset baskit
 4. Sheath Dress
 5. Hihat
 6. Junalla
 7. kankaat
 8. pituus
 9. Suositut värit
 10. häät
 11. Pitäisikö minun käyttää täyttä?
 12. Mitä käyttää?
 13. lisälaitteet
 14. kengät

Mikä on baski, tietää kaikki tytöt, jotka haluavat seurata muotia. Jos et ole tavannut tätä vaatetusta ennen, kerro meille, että baski on leveä pukeutuminen puvun tai hameen vyötäröllä.

Se oli nimetty Baskimaan nimeksi sen maan kunniaksi, joka asui yhden Espanjan alueista - baskeista, koska se oli perinteinen osa heidän kansallispukujaan. Viime vuosisadan puolivälissä baski tuli uskomattoman muodikkaaksi, mutta sitä käytettiin pukeutumisena vaateille ja takille.

Sitten tämä vaatekappale unohdettiin pitkään, ja he muistivat siitä aivan hiljattain. Tänään pukeutuvat baski ovat erittäin suosittuja.

Kuka sopii?

Baska ei ole vain koristeellinen, vaan myös funktionaalinen yksityiskohta mekosta. Sen tarkoituksena on korjata visuaalisesti kuvion puutteet. Baski sijaitsee yleensä vyötärön alapuolella, mikä lisää lantion ja vyötärön välistä eroa. Tytöille, joilla on ”suorakulmio” -tyyppinen kuvio, tämä baski-ominaisuus on erittäin hyödyllinen.

Lisäksi baski auttaa tasapainottamaan leveät hartiat - piirre, joka on usein urheilijoita ja vain korkeita tyttöjä. Jos haluat siirtää huomion ulkonevalta vatsalta, niin baski-mekko auttaa sinua tässä.

Baskimaan plussit

 • Basikkien läsnäolo auttaa peittämään joitakin kuvion vikoja - erittäin tärkeä laatu kaikille mekkoille. Lisäksi tämä mekko sopii erilaisille korkeuksille ja rakentaa tyttöjä. Ainoa poikkeus on päärynän muotoisen kuvan omistajat. Niiden tapauksessa baski tekee rungon alaosan vieläkin raskaammaksi.
 • Baska pystyy koristamaan jopa yksinkertaisimman puvun. Hän pysyi pitkään muodin kehällä, mutta nyt se kausi peräkkäin ilmestyy kuuluisien suunnittelijoiden mekkojen kokoelmiin. Joten voit luottaa siihen, että baskeilla varustetut mekot ovat suosittuja jo pitkään.

Asetukset baskit

Pitkä basca samanlainen kuin hame, pukeutuneena. Tämä vaikutelma paranee, jos baski on valmistettu eri väristä tai koostumuksesta.

Kaksinkertainen basca - kaksi kankaan kerrosta. Tämä baski on yleensä lyhyempi ja upeampi kuin klassinen versio.

Epätäydellinen bascatoisin kuin kiinteä, ei miehittää koko mekkoa. Pääsääntöisesti se on "siivet", joka ulottuu vaatteen sivuille.

Epäsymmetrinen basca - tämän pukeutumisdatan modernein muunnelma. Toisaalta se on lyhyempi, mutta toisaalta pidempi. Tähän tyypiin kuuluu myös baski, joka muodostaa eräänlaisen zapahin.

Sheath Dress

Baski voi koristaa melkein minkä tahansa tyylin, mutta tehokkaimmin se näyttää mekkoista, joiden siluetti on supistunut.

Viimeinen vuosi on tullut todellinen klassikko, jossa on baskikangas. Tämä asu näyttää uskomattoman naiselliselta ja elegantilta. Loppujen lopuksi tapaus on itsestään win-win, ja baskilaisten lisääminen tekee siitä erittäin hienostuneen. Baskihuppu on hyvä eri tilanteissa: työstä tanssiin, minkä vuoksi tytöt ympäri maailmaa rakastavat sitä niin paljon.

Hihat

Muistamme, että baskkia käytettiin alun perin naisten vaatteiden alkuun. Ehkä siksi hän näyttää hyvältä mekkoissa, joissa on pitkät hihat. Tärkeintä - että hame ei ollut liian rehevä. On parempi, jos se supistuu, esimerkiksi "lyijykynä". Pitkät hihat lisäävät vaatteen vakavuutta, mutta karvainen baski kompensoi kuvan liiallisen vakavuuden.

On myös malleja, joissa on lyhyt hiha. Tässä tapauksessa hihat ovat usein alkuperäisessä muodossa, mikä tekee kuvasta hieman ekstravagantin.

Junalla

Mekot, joissa on juna, ovat pääsääntöisesti mahdollisuus juhlallisimpiin tapahtumiin. Melko usein tällaiset mekot valitaan morsian, kunnioittaen eurooppalaisia ​​häätperinteitä. Viime aikoina Basca on syönyt häätmuotiin, joten salongeissa löytyy malleja, joissa on baski, joka muuttuu sujuvasti junaksi. Katso kuvia - nämä mekot näyttävät todella kauniilta ja epätavallisilta. On kuitenkin huomattava, että tällainen määrä vaakasuoria viivoja tasoittuu, joten tämä vaihtoehto sopii vain melko korkeille tytöille.

kankaat

Jotta baski pysyisi kunnossa, se on ommeltava paksusta kankaasta tai kaksikerroksisesta materiaalista. Sama pukeutuminen ei edellytä kankaalle asetettuja vaatimuksia.

Baski-mekko voidaan valmistaa luonnon- tai synteettisestä kankaasta, ohuesta tai tiheästä, joustavasta tai ei. Sinun tarvitsee vain valita omien ideoidenne perusteella kauneudesta, piirteet, vuodenajat ja tapahtuman muoto. Yhdessä mallissa voi yhdistää useita kankaan tyyppejä. Esimerkiksi mekko ja peplum voidaan ommella neuleista, ja hihat voidaan valmistaa guipuresta.

pituus

Baska voi olla läsnä mekossa, jossa on minkä tahansa pituinen hame, ministä maxiin. Mutta baski itsessään on välttämättä lyhyempi kuin mekko, muuten koko vaikutus häviää.

Pitkä lattialle

Baski-mekko näyttää aina tyylikäs, mutta erityisissä tilaisuuksissa on välttämätöntä valita lattialle hameet. Baska näyttää uskomattoman vaikuttavalta kapealla pitkällä hameella. Tämä elementti on usein koristeltu siluettikuvioilla, joissa on hame, tiukka lantio ja joka laajenee dramaattisesti alaspäin. Mikä parasta, tämä tyyli sopii korkeille tytöille, joiden tyyppi on tiimalasi.

midi-

Mekot, joissa on keskipitkä hame, ovat suosituimpia, sillä ne soveltuvat erilaisiin tilanteisiin; Ne ovat mukavia ja tyylikkäitä. Tyylikäs "midi" -tyylinen mekko näyttää erityisen hyvältä lyijykynällä.

Jos tällainen mekko on tehty hillittyyn värimaailmaan ja se on melko suljettu, on täysin mahdollista ilmestyä sen toimistoon. Kirkkaampi asu sopii epävirallisiin kokouksiin.

lyhyt

Lyhyt mekko - paras vaihtoehto puolueille, koska niissä on tanssia niin kätevää! Tyttö kokki-mekossa, jossa on baski, houkuttelee aina huomiota, koska tämä elementti tuo mekolle ainutlaatuisen viehätyksen. Baska tekee mekon flirttailevaksi ja leikkisäksi, joten tällaisessa mekossa ihailet ihailevia iltoja koko illan.

Suositut värit

musta

Musta mekko, jossa on baski, voi olla sekä klassinen työskentelykaappi että pukeutuminen julkaistavaksi. Kaikki riippuu mallin ominaisuuksista.

Esimerkiksi lyhyt hame ja kaula-aukko olisivat sopivia epävirallisessa ympäristössä, ja liike- tai kulttuuritapahtumien kannalta on parempi suosia jotain tiukempaa. Musta väri yhdistettynä baskiin on kyky kuvioida mallia, tallentamalla se joihinkin haittoihin.

valkoinen

Valkoinen väri ympäröi tyttöä puhtauden ja viattomuuden halolla riippumatta siitä, missä iässä hän on. Valkoisessa mekossa olevat tytöt aiheuttavat vain positiivisia tunteita toisissa, koska tämä väri liittyy hyvään alkuun.

Valkoinen mekko ei välttämättä ole morsiamen asu. Hääten lisäksi on monia muita tilanteita, joissa valkoinen baski-mekko olisi ehdottoman sopiva, esimerkiksi valmistumisjuhlat, teatteriesitys, jne.

punainen

Mikään muu mekko ei tunne yhtä houkuttelevaa ja viettelevää kuin punainen. Punainen mekko on todellinen löytää tytölle, joka haluaa pelata kuoleman kauneutta.

Koska punainen on hyvin ilmeikäs väri, puvun tulee olla mahdollisimman yksinkertainen. Olkoon baski ainoa koristeellinen elementti.

sininen

Sininen väri on hyvin ilmeikäs, mutta samalla rauhallinen, minkä vuoksi se on yksi niin monien tyttöjen rakkaimmista.

Sininen mekko ei voi koskaan olla mautonta (lukuun ottamatta erittäin hyvin avoimia malleja) - siinä näytät aina tyylikkäästi. Baska on loistava tapa elävöittää sinisen mekko.

vihreä

Green lupaa olla yksi muodikkaimmista väreistä lähivuosien aikana. Vähintään yksi vihreä mekko tulee ilmestyä jokaisen vaatekaappiin, varsinkin kun monien saatavilla olevien sävyjen joukossa jokainen meistä löytää sen, joka sopii hänelle parhaiten.

Emerald, turkoosi, omena-mekot baskeilla näyttävät uskomattoman houkuttelevilta missä tahansa värivalikoimassa.

Iltapuvut naiset kuluvat kaikkein juhlallisimmissa tilaisuuksissa, kun sinun täytyy ilmestyä kaikkiin glittereihin. Jos et johda aktiiviseen yhteiskunnalliseen elämään, niin mahdollisuus tulla muille ennen kaikkea kirkkaudessaan ei tule sinulle niin usein. Siksi iltapuvut tyttöjen valinta on hyvin huolellisesti. Iltapuku, jossa on basky, on oltava pitkä ja ei upea. Muista katsoa mermaidityyliä korsettikannella ja kapea hame, joka on palanut alareunassa. Jos mekko on suora siluetti, kiinnitä huomiota malleihin, joissa on baski-epätyypillinen muoto.

häät

Häätmuoti ei myöskään ohita Baskin puolella olevia mekkoja. Viime aikoina yhä useammat morsiamet valitsevat täsmälleen saman tyylin elämänsä tärkeimmälle tapahtumalle. Tytöt ohjaavat monenlaisia ​​syitä: jotkut haluavat seurata muotia, toiset - näyttää kauniin hahmon, ja vielä toiset - piilottaa kaltevaa vatsaa. Kaikissa tapauksissa tyylikäs mekko näyttää hyvin kauniilta ja auttaa esittämään kaikki ulkonäköominaisuudet suotuisassa valossa.

Monet morsiamet kieltäytyvät perinteistä ja suosivat lyhyitä mekkoja. Tässä tapauksessa baski-mekko on loistava tapa luoda moderni ja tyylikäs häät.

Pitäisikö minun käyttää täyttä?

Rasvaiset tytöt tietysti voivat käyttää baskikuvioita. Edellyttäen, että asu on valittu oikein, hän pystyy korjaamaan joitakin hetkiä, joista tulee usein särkyjen nuorten naisten häiriön syy. Pääsääntönä on, että baski olisi sijoitettava vyöhykkeen alle tai yläpuolelle, jota pidät ongelmallisena.

Esimerkiksi ulkonevalla vatsalla tarvitset pukeutumisen, jossa on baski, joka alkaa lähes rinnan alla ja joka pumpataan lonkan riville. Lush kaunottarien tulisi kiinnittää huomiota malleihin, joissa kuljetus tulee vyötäröltä. Joka tapauksessa ne, joilla on ylellisiä muotoja, valitsevat leningit, joilla on laaja baski, koska pienet elementit korostavat vain tilavuutta.

Mitä käyttää?

Voit yhdistää pukeutuneen vaatteen ja erilaisia ​​vaatteita vaatekaappistasi. Tavallisimmat vaatteet, joita se voi pelata uudella tavalla. Jotta voit luoda yrityksen ulkoasun, käytä mekkoa (mutta sen ei pitäisi olla liian lyhyt). Erittäin mukava mekko, jossa on baski, on klassinen kaivos ja tiukat kengät. Ohut beige-sukkahousut tai sukat ovat aina sopivia, mutta kylmänä vuodenaikana voit saada tiukat tummat sukkahousut. Kesämallit yhdistyvät hyvin romanttiseen tyyliin pitkillä hattuilla. Ohut hihna ja pieni, tyylikäs käsilaukku auttavat täydentämään ulkoasua.

lisälaitteet

Baski-mekko ei kuulu vaatteiden tyyliin, joten se sopii hyvin kaikkiin lisävarusteisiin. Esimerkiksi musta vaippa mekko, jossa on nahkatakki ja suuret nahasta ja metallista valmistetut korut, on täysin harmoninen kalu tyyliin. Sama mekko, jossa on kevyt takki ja pumppujalkineet, on täydellinen kuva yritykselle. Irrota takki, laita kirkkaat korut ja korkokengät sandaalit - tässä muodossa voit turvallisesti mennä juhliin.

Kun etsit täydellistä kuvaa, voit kokeilla erilaisia ​​lisävarusteita: ylelliset korut, alkuperäiset korut, kellot, lasit ja huivit. Tämän seurauksena voit varmasti löytää joitakin mielenkiintoisia stylistiratkaisuja.

kengät

Baski-mekko ei vaadi tiettyjä kenkiä. Tietenkin, kuten mikä tahansa muu mekko, se näyttää parhaiten korkokengillä. Loppujen lopuksi, kengät, joissa on korot, tytöt näyttävät erityisen houkuttelevilta, ja niiden kävely on vain kiehtovaa. Kengät on valittava, riippuen siitä, missä tilanteessa olet pukeutunut. Työlle tulee olemaan tiukkoja toimistokenkiä, kävelyä ympäri kaupunkia - tyylikkäitä saappaita ja loma - upeita sandaaleja. Kenkien väri voi olla lähellä mekkoa tai päinvastoin toisin kuin toisin.

Kommentit
 1. Lena
  26.02.2016

  Pukeutua baskihenkiseen yritystapahtumiin. Se on sekä tiukkaa että samalla hyvin naisellista. Minulla on musta mekko tähän tilaisuuteen, nyt haluan toisen sinisen.

 2. Masha
  23.02.2016

  Minä myös kumaren niille, jotka keksi baskilaisen. Vain pelastus minun kuvani!

 3. virna
  21.02.2016

  Rakastan pukeutua basky! Baska antaa äänenvoimakkuuden ilmaisemattomille lanteilleni.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet