Mekot ja tyylit

Mitä yllään paita mekko?

Mitä yllään paita mekko?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. denimi
  2. Häkissä
  3. pitkä
  4. lyhyt
  5. Liiketoiminnassa
  6. Joka päivä
  7. Illalla
  8. Mitä pitää käyttää keväällä ja kesällä
  9. Talvi ja syksy
  10. Mitä kenkiä käyttää

Paita mekko Se on tullut muodikkaaksi jo pitkään ja pysyvästi säilyttää asemansa maailman kokoelmissa. Tällainen mekko on jokaisen tyylikkään tytön pakollinen ominaisuus. Ei ole yllättävää, koska se sopii mihin tahansa muotoon ja ikään. Jos tuntuu, että joku on liian yksinkertainen ja jokapäiväinen, sinun tarvitsee vain lisätä oikeat lisävarusteet ja saat tyylikkään ja tyylikkään ilmeen.

denimi

Denim-mekko on itsenäinen ja tyylikäs asia, joka sulautuu täydellisesti eri tyyleihin. Tärkeintä ei ole yhdistää farkkuilla varustettu farkkukangasmekko.

Paidan tärkein ystävä on nahkakengät ruskeassa varjossa. Älä myöskään unohda muita nahkatarvikkeita - vyö, laukku tai suuri kytkin. Karkea saappaat tai jopa balettikengät sopivat täydelliseen sarjaan.

Työskennellessäsi, rohkeasti käyttää tumma miesten tyyliä olevaa takki denim-paitapuvun päällä. Jos se on tarpeeksi viileä, heitä sitten klassinen sadetakki tai keskipitkän takki.

Denim-mekko sopii hyvin klassisiin ja urheilukenkiin, värillisiin vyönauhoihin, hattuihin, neulottuihin huiviihin ja stoles.

Häkissä

Häkin pukeutumispuku on muodissa vielä yksi kausi. Häkki on loppujen lopuksi yksi suosituimmista tulosteista viime vuosien aikana.

He käyttävät tällaista mekkoa, jossa on korkeat saappaat tai nilkkurit. Viileässä ajassa on tervetullut neulottu vapaa beret ja neuletakki.

Nahkatarvikkeet, kuten ohut nahkahihna ja pieni nahkainen käsilaukku Chanel-tyylisessä ketjussa, sopivat täydellisesti ruutuun pukeutumiseen. Se voidaan käyttää kapeilla farkuilla tai nahkahousuilla.

Viileässä vuodenajassa on parempi käyttää nahkatakkia tai lyhyttä denim-takkia. Ruudullinen mekko on ihanteellinen niin kutsutun "kadun" tyylin ystäville.

pitkä

Lattiassa oleva paitapuku on oikea valinta niille, jotka haluavat näyttää naisellisilta ja lempeiltä. Rohkeammille naisille on hyvä valinta kevyistä kankaista valmistettu mekko. Voit voittaa hänet tyylikkäillä koruilla ja pienellä käsilaukulla.

Rento ulkoasun vuoksi pitkä mekko on täydennettävä kontrastivilla hihnoilla ja suurella laukulla. Tärkeintä on, että vyö ei saa olla ristiriidassa valitsemiesi kenkien kanssa.

Pitkä denim-mekko on käytettävä takit, sandaalit tai sandaalit, jotka täydentävät suurten ketjujen, rannekkeiden ja jopa hattujen kuvaa.

lyhyt

Polven pituus tai lyhyt mekko kuluu yleensä kesällä. Mitä mekko yhdistetään, riippuu sen mallista ja kankaasta. Se voi näyttää hyvältä sekä yksinkertaisten balettikenkien että kantapään kengillä.

Lyhyt mekko voidaan käyttää itsenäisenä vaatteena tai tunikana, jota täydentää leggingsit tai laiha farkut. Se on yleismaailmallinen eikä velvoita erikoisvarusteita. Kuva voidaan kuitenkin täydentää hihnoilla ja rannekkeilla. Ohut nahkahihna korostaa vyötäröä ja tekee sinusta ohuemman.

Jos täydennät kuvan kytkin- ja stilettikengillä, saat illanvarustuksen, ja jos lenkkarit ja reppu-laukku, niin siellä on täysin rento kävelykuva.

Keväällä voit yhdistää tällaisen mekon villapaita tai neuletakki. Sopii tähän huivi-kuvaan, varsinkin jos ne ovat väriltään kontrastisia, ja voit käyttää jalkojen läpinäkyviä tiheitä sukkahousuja.

Valitse työ- tai liiketapahtumien varalta mykistetty sävy. Kun olet kiinnittänyt kauluksen viimeiseen painikkeeseen, lisää kuva lyhyillä lakonisilla korvakoruilla.

Pukeutumateriaalilla on myös suuri rooli. Luonnollisista kankaista valmistettu mekko, kuten pellava ja puuvilla, näyttää hyvin pehmeältä ja pehmeältä. Hänelle on parempi valita kiinteä pussi ja tarvikkeet.

Ja kevyt virtaava mekko paita voit poimia yhden kappaleen rannekorun ja hatun.

Liiketoiminnassa

Kauluksen, suljetun ylä- ja keskipituisen paidan mekko sopii erinomaisesti tiukkaan vaatekoodiin.

Lisävarusteiden pitäisi myös olla varsin värillisiä. Kenkien ja laukkujen on oltava klassisia. Tämä tekee kuvasta enemmän liiketoimintaa ja tiukkaa. Pukeudu mekko ohuella hihnalla vyötäröllä ja koristele kaula herkillä helmillä.

Jäähdyttävällä kaudella voit käyttää keskipitkän takki- tai trenssihousun mekkoa. Tässä tapauksessa takki näyttää ulos ja tyhmä.

Joka päivä

Ruskean, harmaa-vihreän ja ruskeanvihreä sävyinen paita-mekko säilytetään samalla tavalla karkean raskaan saappaat, nahkahihnat ja rannekorut. Mekon yli on parempi valita tumma denim-liivi tai takki.

Kevyt paitapusero muuttaa rentoasi kengistä ja lisävarusteista. Tämä auttaa balettilomakkeita, kiiltäviä sandaaleja, liuskekiviä. Kirkkaus antaa suuren pussin, aurinkolasit ja suuret rannekkeet ja renkaat.

Illalla

Lähes kaikki mekko-paidat voidaan voittaa illalla. Jos täydennät mekkoasi laajalla vyöllä, joka sekoittuu värillisesti kenkiin, kuten korkokengät ja kytkin, näytät täydellisesti illalla.

Tulevat myös kullanväristen korujen, korvakorujen kirkkailla kivillä ja denim-takilla. On syytä huomata, että lisävarusteet korostavat illan ulkoasua.

Mitä pitää käyttää keväällä ja kesällä

Tarvikkeet ja kengät tulee valita tapahtuman ja paikan mukaan. Esimerkiksi kytkin ja hopeakorut ovat täydellinen työhön. Jos aiot kävellä, niin massiivisemmat koristeet, laaja vyö ja iso laukku ovat sopivia.

Käytä kantapäätä tai valitse tasainen pohja - päätös on sinun. Tärkeintä on, että lopullinen kuva on harmoninen ja mukava. Lämpimällä säällä voit pukeutua neuletakissa tai kevyessä kaivoksessa.

Tarvikkeet korin muotoilussa ovat ihanteellisia, mutta nahkamateriaalit yhdistyvät yhtä hyvin. Täydelliset baletti-asunnot, korkeat sandaalit, joissa on kantapäät tai kiilat. Laukun tulee olla välttämättä suuri, siihen sovitettu leveä nahkavyö.

Talvi ja syksy

Leikattu kasmirmatto takki on loistava valinta lämpimälle paidalle. Tätä kuvaa voidaan täydentää klassisella laukulla.

Jos haluat antaa kuvallesi hieman naisellisuutta, niin iso nahkainen kytkin, joka on kulunut olkapään yli, selviää tästä. Päinvastoin, lisää epävirallista ulkoasua, lisää nahka-asusteita.

Talvella turkis lämpenee sinua paremmin, jos se on pitkä polven yläpuolella. Tällainen asu voidaan yhdistää pieneen kytkin- ja mokkanahkiin, joiden keskipitkät ovat ohuet kantapäät.

Saat kovempaa kuvaa, kannattaa korvata stiletto saappaat raskas cowboy saappaat. Ja jos päätät käyttää denim-mekkoa talvella, niin untuvatakki tai kani turkis on täydellinen hänelle.

Mitä kenkiä käyttää

Mekon tyyli vaikuttaa suoraan kenkien valintaan. Esimerkiksi denim-mekot näyttävät hyviltä suurilla kengillä, mutta ohuet puuvillakengät ovat parasta käyttää sandaaleilla ja sandaaleilla. Toimistoasentoon kuuluu klassinen pumppu, musta tai ruskea saappaat, joissa on kantapäät.

Mutta "kadun" kuvalle voit kokeilla. Kaikki riippuu halutusta päätyankosta.Se voi olla sekä brutaaleja saappaita, joissa on karkea nyöritys, kaskakengät ja yksinkertaiset saappaat, joissa on tasainen kantapää tai jopa jack-saappaat.

Valkoiset lenkkarit, lenkkarit ja mokkasiinit täydentävät tätä urheilullista ulkoasua.

Tulevalla kaudella puku on tullut todellinen osuma ja ansainnut. Se on uskomattoman monipuolinen ja kätevä. Siksi suosittelemme, että kaikki tytöt, joilla ei ole vielä aikaa hankkia niitä, ajattelevat.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet