Mekot ja tyylit

Mitä pukeutua pitkä mekko?

Mitä pukeutua pitkä mekko?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mitä kenkiä käyttää
 2. Mitä päällysvaatteet kuluvat
 3. Lisävarusteiden valinta
 4. Mitä käyttää talvella
 5. Mitä syksyllä käytettävä
 6. Mitä pukeutua kesällä
 7. Mitä käyttää keväällä

Pitkät mekot menevät lähes kaikille, tärkeintä on valita tyyliisi sopiva tyyli. Se saa sinut visuaalisesti ohuemmaksi ja korkeammaksi, venyttää siluettia, auttaa sinua erottumaan joukosta. Jos olet jo löytänyt pitkän puvusi, on tärkeää, että opit käyttämään sitä oikein ja tiedät mitä yhdistää. Sitten olet varmasti kaikkein vakuuttavin!

Mitä kenkiä käyttää

Ehkä olet ollut tilanteessa, jossa väärät kengät voivat pilata koko huolellisesti valitun kuvan. Tämän tilanteen välttämiseksi on harkittava huolellisesti valintaa. Vuodenajasta riippuen se on valtava!

Balettikengissä on mukava ja mukava, ne sopivat erinomaisesti kevään ja kesän kävelylle. Voit valita mallin, joka vastaa pukeutumista tai toistaa kontrastia.

Sandaalit ovat suosittuja kesällä. Mikä parasta, jos se on etninen tyyli, joka on koristeltu eri hihnoilla.

Jos valitset sandaalit tai kengät, kannattaa huomioida, että jos mekko on hyvin pitkä, niin että kengät piiloutuvat helman alle, voit loukkaantua tarttumalla kantapää mekon pohjalle. Tällainen kuva vaatii keskittymistä ja tarkkuutta.

Jos pidät alustasta, valitse tyylikäs sandaalit tai kengät, jotka eivät punnita kuvaa.

Nilkkurien oikea malli tekee kuvasta tyylikkään ja hienostuneen. Mekon pitäisi päättyä nilkkaan osoittamaan kenkiä kaikkialla kirkkaudessaan.

Jos haluat katsoa grunge-ulkoasua, valitse massiiviset biker- tai rocker-saappaat, joissa on nauhat, ketjut ja niitit. Voit pelata kontrastia, yllään sitä alaston pukeutumalla pellavan tyyliin.

Mitä päällysvaatteet kuluvat

Voit käyttää pitkää mekkoa milloin tahansa vuodesta, jos valitset oikeat päällysvaatteet. Mallit voit kokeilla helposti.

Lyhyt takki tai takki. Valitse takki tiheästä teksturoidusta kankaasta: tweed, drape, villa. Sitä voidaan täydentää turkiskauluksella tai boaalla, joka estää sinua jäädyttämästä. Kevyt luonnollinen kangas on täydellinen kesävaihtoehto.

Coat. Jos et ole pitkä, valitse lyhennetty malli. Korkeat tytöt sopivat reiteen tyyliin. Päällysteen on oltava klassinen, suora tai asennettu siluetti.

Nahkatakki. Jos haluat mieluummin kuvan "grunge" -tyyliin, et voi tehdä ilman nahkatakkia.

Mutta voit valita pastellisävyisistä nahkatakkeista - valkoisia, vaaleansinisiä tai vaaleanpunaisia ​​ja yhdistää söpöjä romanttisia mekkoja ja saappaita, joissa on kantapäät.

Neuletakki. Hävitä pitkä neuletakki lyhyemmän, asennetun mallin hyväksi. Pitkän muotoinen neuletakki, jossa on vyö, näyttää hyvältä ohuilla tytöillä yhdessä tiukan puvun kanssa.

Turkisliivi on erinomainen lisävaruste vaatteelle offseasonissa, tai se voi toimia avtoledin talvivaihtoehtona.

Turkis takki tai turkisnahka - loistava vaihtoehto julkaisemiseen.

Lisävarusteiden valinta

Tarvikkeet tekevät kuvasta täydellisen ja tyylikkään:

 1. Vyö. Se auttaa luomaan aksenttia vyötäröalueelle tai siirtämään painopistettä korostaen lukua suotuisasti.
 2. Hattu. Koska nyt hatut ovat muodissa, se on hieno lisä kuvaan milloin tahansa vuoden aikana.
 3. Tilavuus huivi talvella tai kevyt huivi off season.
 4. Korut: koruja pitkillä ohuilla ketjuilla, ohuita renkaita phalanxeilla, kaulakorua etniseen tyyliin ja massiivisia korvakoruja.

Mitä käyttää talvella

Pitkässä neuletussa mekossa olet lämmin ja viihtyisä myös talvella.Yhdistä se turkisvaatteella tai lämpimällä villakerroksella. Se voi olla lyhennetty malli tai lattialla, kuten itse mekko. Täysin asennetut turkisliivit, joissa on vyö ja ilman tai lämmitettyjä nahkatakkeja.

Kenkien osalta talvella tulisi valita matalat kengät tai puolikengät massiivisella alustalla. He eivät anna sinun jäätyä, vaan antaa heille mahdollisuuden näyttää tyylikkäästi ja houkuttelevalta.

Mitä syksyllä käytettävä

Offseasonissa käytä pitkää mekkoa, jossa on nahkatakki ja suosikki nilkkasaappaat. Tämä on tyylikäs ja täydellinen kuva, jota ei tarvitse täydentää. Jos ulkona on lämmin, voit vaihtaa takin takin tai denim-takin.

Tilava pitkähihainen mekko on miellyttävä malli. Tytöt, joilla on hyvä hahmo, voivat käyttää leikattua villapaita, joka ei ole yhtä tyylikäs.

Mitä pukeutua kesällä

Kesällä käytä sitä sandaaleilla tai sandaaleilla. Voit mennä ulos sandaaleista, joissa on korkokengät.

Pukeutumisen lakoninen tyyli, mitä enemmän varusteita sinulla on: vyö, muotikorut, aurinkolasit. Iltapäivällä valitse runsaasti pehmeää nahkaa tai tekstiiliä sisältävä pussi, ja iltaisin pidä mieluummin kytkinlaukua tai pussia vyöllä, joka on nyt uskomattoman tärkeä!

Mitä käyttää keväällä

Keväällä haluat vapauden ja helppouden, joten voit turvallisesti täydentää pitkää mekkoa, jossa on kevyt lyhennetty kaivosmassi ja nilkkasaappaat. Tämä on klassinen ulkoasu, joka ei koskaan mene ulos tyylistä.

Jos haluat hieman kapinallisuutta, käytä sotilas-tyylistä takki ja rokkikengät. Jotta kuva näyttää mielenkiintoiselta, käytä niitä ilmava mekko, jossa on kukka.

Muista, että paljon riippuu tyyliin ja tyyliin mekko. Mutta ei ole aina välttämätöntä noudattaa tiettyjä puitteita, pieni eklektismi ei koskaan satuta, kun luodaan tyylikäs ja alkuperäinen kuva. Kokeile, sekoita, luo ja ole aina päällä!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet