Mekot ja tyylit

Dress-tunic - tyylikäs ja moderni kuva

Dress-tunic - tyylikäs ja moderni kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Hieman historiaa
 3. Kuka on menossa?
 4. muodista
 5. laji
 6. Suositut värit
 7. tyylit
 8. pituus
 9. tarvikkeet
 10. kausi
 11. Kuvat tilaisuudessa
 12. Mitä käyttää?
 13. lisälaitteet
 14. kengät

Mekot-tyyli "tunika" löytyvät usein fashionistas-vaatekaapista. Tällaiset asusteet ovat miellyttäviä ja sopivia kaikenikäisille naisille. Modernit mekot, tunikat edustavat erilaisia ​​malleja, jotka eroavat sekä tyylin että värin sekä ompelun kankaista.

piirteet

Lyhyen tunikaan verrattuna tämän tyylin mekko on pitempi, mikä tekee siitä itsenäisen vaatekappaleen, jota ei tarvitse täydentää housuilla tai shortseilla. Vaikka haluaisitkin, pukeutumismalli on sallittua yhdistää tällaisiin vaatteisiin. Tämä monipuolisuus on tärkein ero.

Muita tämän tyylin mekkojen ominaisuuksia ovat:

 • Vapaa leikkaus.
 • T-muotoinen siluetti.
 • Kauluksen puute.

Tunika-mekon holkki voi puuttua tai olla eri pituinen. Monissa malleissa on myös leikkauksia sivuilla.

Hieman historiaa

Tunika alkoi kulua antiikin Rooman ja Kreikan aikoina, ja tämä ei ollut ainoastaan ​​naisten vaatteita, vaan myös miesten vaatekaappi.

Se luotiin kahdesta suorakulmaisesta kankaasta, jotka oli kiinnitetty toisiinsa olkapäillä soljien avulla. Tunikassa käytetyn kankaan mukaan oli mahdollista arvioida sen omistajan tilaa.

Miesten tunika oli keskipitkä tuote (polviin), kun taas naisten tunika erosi pituudeltaan nilkoista. Lähes aina tunika täydennettiin hihnalla ja hihalla. Hieman myöhemmin tunikat pysyivät vain naisten vaatekaapissa. Niiden sisustuksessa alkoi käyttää kiviä ja kirjontaa.

Keskiajalla vain papit käyttivät niin vaatteita kuin myös itään asuvia. 1900-luvun puolivälistä lähtien naiset alkoivat käyttää tunika uudelleen.

Nyt tämän tyylin mekko on kysyntää ja se näkyy säännöllisesti katukanavilla.

Kuka on menossa?

Mekot, tunikat rakastavat monipuolisuuttaan, koska tällainen asu sopii ehdottomasti mihin tahansa naisiin, riippumatta siitä, mikä hänen ruumiinsa tai ikä on.

Riittää, kun valitset oikean tyylin, ja jokainen tyttö voi korostaa kuvion etuja, ja kaikki puutteet piilotetaan.

Tämä tyyli näyttää erityisen kauniilta korkeilla tytöillä ja keskikorkeilla naisilla. Jos tyttö on pitkä, tunika on hyödyllinen korostamaan pitkät jalat. Kauneus, jossa on keskimääräinen kasvuvauhti, tämä mekko voi pidentää visuaalisesti jalkojen viivaa.

Pukeutumistyylien "tunikon" suuri plussa on kyky käyttää tällaista asua tyttöjen vaatekaapissa täyteydellä. Löysä istuvuus auttaa kiinnittämään huomion vyötärön alueen puutteista. Tämä tunikon etu rakastaa myös tulevia äitejä, jotka eivät halua keskittyä kasvavaan vatsaan etukäteen.

muodista

Muoti-naisten vaatekaapissa olevia tunikaaleja edustavat usein tällaiset mallit:

 • Mekot suoraan leikattu eri pituuksilla. Tämän mallin muunnelma voi olla hieman tunika alaspäin suuntautuva tunika.
 • Laaja rantapuku. Se on valmistettu läpikuultavista materiaaleista ja kulunut rannalla. Jos tällaista tunikaa käytetään kaupungissa, ne on täydennettävä farkuilla tai housuilla.
 • Neulottu tunika. Mallissa on suljettu yläosa ja lantioiden alapuolella oleva pituus.
 • Tunika-paita. Tämä mekko on samanlainen kuin miesten paita, mutta eroaa pidemmälle.
 • Malli korkealla vyötäröllä. Tällaisessa tunikassa on usein kokoonpano rintojen alla, joten tämä mekko on kysyttävää hyvin ohuiden tyttöjen ja odottavien äitien keskuudessa.
 • "Lepakko". Tämä on mekko-tunikon kesäversio, joka auttaa peittämään täyteyden.

laji

Tunikat voivat vaihdella:

 • Väriliuos. Perinteisesti vaativat vaatteet, tunikat, mutta myös monia malleja, joissa on kirkkaat tulosteet.
 • Pituus. Tällaisen tyylin mekkoja esittävät ultrahortin mallit lattiatuotteisiin.
 • Pääntie. Tunika-puvun kaula-aukko on useimmiten pyöreä tai V-muotoinen, mutta malleissa on myös neliön pääntie.
 • Sisustus. Mielenkiintoisen kuvion lisäksi tunika voi houkutella huomiota patch-taskuihin, nauhoihin, flittereihin, kirjontaan ja muihin elementteihin.

Suositut värit

Klassiset värit, joissa tämän tyylin mekot ovat eniten, ovat valkoisia, mustia ja punaisia. Sininen ja turkoosi tunikat ovat myös suosittuja. Näiden värien sävyissä olevat tuotteet ovat merkityksellisiä milloin tahansa vuoden aikana, vaikkakin kesäkaudella ne valitsevat usein kevyitä malleja.

Pastellivärit valitsevat myös tämän tyylin vaatteina toimistossa. Liiketoiminnot, kuten tunikat, kermaisena, beige-, hiekka- tai harmaana. Tämän tyylin musta asu voi korvata iltahupun mekon.

tyylit

Dress tunika voi viitata:

 • Business-tyyli. Nämä tunikat ovat tiiviit ja tiukat, joissa on vähän tai ei lainkaan viimeistelyä, enimmäkseen beige, harmaa ja musta.
 • Romanttinen tyyli. Tällaisia ​​tunika-mekkoja leikataan usein verhoilla, jousilla, röyhelöillä ja muilla koristeilla.
 • Etno-tyyliin. Tällaisten tunikoiden erityispiirteet ovat kirkas painatus ja epätavallinen leikkaus.
 • Gypsy-tyyli. Tällaisilla tunika-mekkoilla on paisuneet hihat (ne on usein koottu joustavalla nauhalla) ja leveä pääntie.
 • Itäinen tyyli. Tällaisten tunikoiden luonteenomaisia ​​eroja voidaan kutsua hihat-kimonon, stand-up-kauluksen ja muiden Aasian kansallisten vaatteiden läsnäoloksi.
 • Urheilutyyli. Näissä tunikoissa on usein pitkät hihat ja huppu.

pituus

Tunikon pituus on hyvin vaihteleva. Lattialla voi nähdä sekä lyhyitä malleja että tuotteita, mutta tämän tyylin yleisimmät mekot eroavat polvipituudeltaan tai hieman korkeammilta (lantion keskellä).

Pukun pituuden valinnassa on otettava huomioon niiden jalat ja kehon rakenteen kokonaisuus.

Jos nainen haluaa piilottaa lantionsa täyteyden tai jalkojen epätasaisuudet, pitkät mallit ovat edullisia, ja ohuet tytöt, joissa on ohuet jalat, voivat käyttää tunikaa, jonka pituus on pieni ilman hämmennystä. Tunika polvilleen näyttää täydelliseltä hoikkailla nuorilla naisilla ja kauniilla kuvalla.

tarvikkeet

Tuunien valmistukseen käytettiin erilaisia ​​kankaita. Kesämallit ommellaan perinteisesti sellaisista kevyistä materiaaleista kuin sifonki ja satiini. Silkkiä käytetään usein illallismalleissa, ja villaa, kashmiria ja neuleita ovat eniten vaativia ompelu tunikoille viileälle säälle. Vaatteiden valmistusta etno-tyyliin, pellavaa ja puuvillaa käytetään laajalti.

kausi

kesä

Valkoiset tunika-mekot ovat yksi johtavista paikoista kesän vaatteita valittaessa.

Kesän tunikoihin kuuluvat myös kirkkaat tunikat, joissa on geometrinen, abstrakti tai kukka.

Kevät / syksy

Viileässä säässä tytöt pitävät mieluummin lämpimistä kankaista valmistettuja tunikoita, esimerkiksi neulottuja kuvioita, jotka muistuttavat pitkänomaista huppua.

talvi

Kylmällä säällä villasta ja neuleista valmistetut mekot ovat suuressa kysynnässä. Näiden materiaalien mallit ovat usein pehmeitä ja yksivärisiä, ja niiden pituus on polvien alapuolella. Ne yhdistetään takki tai neuletakki sekä saappaat, joissa on kantapäät.

Virkkaus ja neulomekot

Naisten figuurin arvokkuutta korostavat neulotut mekot ovat erittäin kysyttyjä. Yleensä ne näyttävät pitkänomaiselta villapaidalta.

Lämmin ja kodikas hengittää tällaisista asioista. Voit ostaa sekä ohuet kesämallit että lämpimät syksy-talvikaudelle. Jos haluat yksinoikeuden, tilata neulepuita käsinneulottuista tunikoista. Neulotut tunikat kuluvat yksin ja täydentävät muita vaatteita. Absoluuttisen täytyy olla!

Kuvat tilaisuudessa

Toimistoon

Mekot-tunika-hillittyjen värien vähäpainoiset mallit ovat hyvä vaihtoehto yrityskuvalle. Monotoninen tunika yhdistetty onnistuneesti mustiin housuihin tai lyijykynällä, toisin kuin väri.

Usein liike-tyylinen mekko-tunika on kulunut kauluksen tai puseron päälle. Lisäksi syksy-talvikaudella toimisto tunika mallit yhdistetään klassinen takit tai neuletakit.

Kävele

Mekot-tunikassa on kätevää kävellä ympäri kaupunkia ystävien kanssa ja mennä päivämäärään. Kesällä kuva on luotava läpikuultavilta tunikoilta ja kevyiltä farkuilta tai ohuilta housuilta.

Voit käyttää neulottuja tunikoita kävelylle keväällä tai syksyllä, täydentämällä niitä turtlenecks ja leggingsit. On tärkeää valita oikeat lisävarusteet, esimerkiksi ohut vyö, joka kiinnittää huomiota vyötärönauhaan ja koristeeksi - ketjun tai huivin riipuksen.

Voit myös käyttää kirkkaita tunika-mekkoja, jotka on koristeltu kirjonnalla, keinotekoisilla helmillä, rhinestonesilla tai pitsillä. Erittäin suosittu ja painotuotteita - sekä abstrakteja että kukkaisia.

Rantapuku-tunika

Tunika voidaan kutsua yhdeksi parhaista vaihtoehdoista rantakuviin. Tällainen läpikuultavan kankaan mekko kuluu sandaaleilla tai sandaaleilla, joissa on tasainen pohja. Useimmiten tunika-mekkojen rannan vaihtoehtoja edustavat lyhyet mallit, joita voidaan käyttää shortsien tai housujen kanssa.

Vyötärön korostamiseksi rannan tunika täydentää ohutta vyötä tai vyötä.

Mitä käyttää?

 • Kesä-tunikoita käytetään päällystetty hame, shortsit, leveät housut sekä pikkuhousut.
 • Viileässä säässä tunikon alla he käyttävät farkkuja, tiukat sukkahousut, leggingsit ja turtlenecks.

lisälaitteet

Helmet tai pitkät ketjut, joissa on mielenkiintoisia riipuksia, sopivat hyvin tunikoille. Niitä tulisi välttää vain itse tuotteeseen kirjailtuina. Tämän tyylin mekkoa täydentää rannekorut ja korvakorut.

Monet tunikat yhdistyvät täydellisesti hihnaan tai vyöhön, varsinkin jos haluat keskittyä ohueseen vyötäröön.

Jos tytöllä on ylipainoa, hän ei saa käyttää laajaa vyötä yhdessä tunikon kanssa, samoin kuin suuria koruja.

kengät

Talvi-tunika-mekkoja käytetään nahka- tai mokkanahkakengillä, joissa on joko korkokengät tai kiila. Jos valitset kengät, joissa on litteä pohja, tällaisen mekon, tämä voi visuaalisesti vähentää tytön kasvua.

Mutta lyhyt mekko-tunika sandaalit, joissa on matalat korot, ovat erittäin hyvä lisä. Lyhyen ja keskipitkän pituiset mallit yhdistyvät kuitenkin hienosti korkokorkoisilla kengillä.

Myös polven yläpuolella oleva tunika näyttää houkuttelevalta, jos niissä on nauhat. Jos laitat housut tai shortsit tunikon alle, kengät tällaiselle sarjalle voidaan esittää balettikenkinä tai sabotina.

Kommentit
 1. Alena
  21.02.2016

  Rakastan tunikoita! Kuvan vaihtaminen on helppoa lisäämällä muita vaatteita ja asusteita. Vapaa leikkaus on monipuolisin, ja tällaisten tunikoiden kanssa on jotain.

 2. Maria
  21.02.2016

  Käytän aina mekko-tunicia. Muuten tämä minipituus voi tuoda oikeaan aikaan ja avata alusvaatteet kaikille.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet