Mekot ja tyylit

Mekko juna - erityinen tilaisuus

Mekko juna - erityinen tilaisuus

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ilta-asetukset
 2. rehevä
 3. Prom-mekot
 4. Avoimet kohteet
 5. jokapäiväinen
 6. Irrotettava kaapeli
 7. kankaat
 8. pituus
 9. Plume-pituus
 10. Suositut värit
 11. Mitä käyttää?
 12. lisälaitteet
 13. kengät

Mekko, jossa on juna, on yksi ylellisimmistä ja viehättävimmistä. Tyttöjen asento tällaisessa mekossa muuttuu arvokkaaksi ja jaloiseksi. Tällöin junaa voidaan kutsua paitsi kauniiksi, mutta myös melko riskialttiiksi puvun yksityiskohdiksi: on tärkeää, että tällainen elementti on sopiva.

Ilta-asetukset

Useimmiten leningit, joissa on juna, ovat iltapuvuja.

Ne ovat hyvin monipuolisia tyylin, värin ja sisustuksen suhteen, joten kaikki kauneus voivat valita oikean mallin juhlaansa.

Yleisimmät tällaiset iltapuvun tyylit, joissa on juna:

 • Malli korkealla vyötäröllä.
 • Pukeutunut klassinen siluetti, joka on hieman laajennettu alaspäin.
 • Malli, jossa on pehmeä hame.
 • Mekko, jossa on vuoden hame.

rehevä

Mallit, joissa on mekko, jossa on monikerroksinen tai pöhöttynyt hame, erityisesti naisille, joilla on tilava lantio. Tällaiset mekot peittävät menestyksekkäästi ei-ihanteellisen alueen ja muodostavat naisellisen suhteellisen siluetin.

Erittäin upeat mekot, joissa yläosa on korsettia, ja pohja on rehevä ja sitä täydentää pitkä juna.

Prom-mekot

Mekko, jossa on juna, valitaan usein prinssin pukeutumiseen, koska tällainen tapahtuma on tärkeä jokaisen tytön elämässä.

Tämän tyylin puvussa nuori nainen pystyy luomaan hienostuneen ja herkän kuvan, mutta samaan aikaan hän näyttää kypsemmältä.

Avoimet kohteet

Tytöt, joissa on ohuet jalat, valitsevat usein pukeutumismallin junalla, jossa hameen etuosa on lyhyt ja takana on pitkä kangas. Usein tällaisten mekkojen selkä on peitelty monimutkaisesti.

Mekoissa, joissa on juna, avoin selkä näyttää tehokkaasti. Kun tämä mekko on täydellisen asennon edessä, voit luoda hyvin viettelevän kuvan.

Toinen seksikäs versio mekko - paljain hartioin.

Tyylikäs ja kaunis ulkoasu on välttämätön tytön oikea asento tällaisessa mekossa.

Avoin pääntie, jossa on juna, on hyvin sopiva, se korostaa kuvan feminiinisyyttä, ja V-muotoisen loven läsnä ollessa helpottaa kuvaa.

jokapäiväinen

Tällaiset pukeutumismallit, joissa on juna, ovat melko harvinaisia. Usein tämä on kesäasut, joissa juna ei ole liian pitkä, ja hameen etuosa lyhenee.

Tässä mekossa mene päivä, tapaaminen tyttöystävien kanssa tai kesäkävely. Jos tällainen mekko tehdään hillittyyn värimaailmaan, ja etuistuin on pituudeltaan erilainen polven suhteen, tällainen asu sopii myös toimisto-vaatteisiin.

Irrotettava kaapeli

Mallit, joissa juna voidaan purkaa, ovat hyvin käytännöllisiä ja vaativia niissä tapauksissa, joissa tyttö menee juhlaan, jossa tanssi.

Illan alussa hän pystyy osoittamaan hänen asunsa kauneuden junalla, ja kun aktiivinen osa alkaa, poista tämä massiivinen elementti ja tanssi ilman rajoituksia.

kankaat

pitsimäinen

Lace-mekko, jossa on juna, näyttää hyvin herkältä ja viettelevältä. Yleisiä ovat myös mallit, joissa pitsiä käytetään vain pieninä insertteinä.

Valitsemalla pitsikangasta, jossa on tiukka siluetti, tyttö korostaa hänen täydellistä fysiikkaa.

satiini

Mekot, joiden valmistukseen käytetään satiinia tai satiinia, kun ne valaistuen yllättävän hohtavat ja kiiltävät, mikä tekee tällaisista mekkoista parhaan vaihtoehdon juhlavaatteisiin.

loistava

Tästä kangasta valmistetut iltapuvut ovat upeimpia ja houkuttelevampia.

Jos kiiltävä kangas esitetään vain puvun yläosassa, se kiinnittää huomiota rintakehään ja kauniiseen vyötärönauhaan. Tällaisten materiaalien säteily antaa ylellisen ja järkyttävän kuvan.

ilma

Silkkipuvut ovat ylellisin juna.

Myös upea näköala on havaittu tuotteille, joiden yläosa on tiheämpi, ja hame ja hännän itsensä ovat organzasta, sifonista tai muusta vastaavasta ilmavasta kankaasta.

pituus

Pitkä lattialle

Nämä ovat yleisimpiä tyylikkäiden mekkojen malleja, joita täydentää juna. Nämä mekot voivat olla korsetilla, avoin pääntie, ohuet hihnat, yksiolkainen hihna tai V: n kaltainen pääntie.

Tytöt, joiden hahmo muistuttaa tiimalasi, valitsevat usein pitkät mallit "kalasta".

Kreikan tyylillä varustettu juna sopii nuorille naisille, joilla on mikä tahansa luku, sillä korkea vyötärö auttaa piilottamaan lantion ja vatsan täyteyden.

lyhyt

Nykyään cocktail-mekot, joissa on lyhyt hame, ovat erittäin suosittuja, joita täydentävät valon tai virtaavan kangan juna. Tällaisessa pukeutumisessa tyttö kiinnittää huomiota hänen ohuisiin jaloihinsa.

Plume-pituus

Tämän tyylin vaatimattomia mekkoja voi koristaa lyhyellä junalla 20 cm: n päässä.

Epatageissa ja ylellisissä iltapuvuissa juna voi vaihdella huomattavasti. Tässä ei ole rajoituksia.

Suositut värit

valkoinen

Valkoiset mekot, joilla on juna, näyttävät houkuttelevilta ja tyylikkäiltä. Nämä asusteet näyttävät parhaiten parkitusta ihosta. Koristeissaan he käyttävät helmiä, pitsiä, rhinestonesia, alkuperäisiä verhoiluja, kirjontaa.

musta

Musta mekko, jossa on juna, on salaperäinen ja majesteettinen. Tämä mekko houkuttelee huomiota ja kulkee hyvin kulta-, punainen- tai hopealisävarusteineen.

sininen

Mallit, joissa on tämän värin juna, näyttävät hyvin hienostuneilta ja jaloilta. Nuoret tytöt valitsevat vaaleammat siniset sävyt, ja tummansiniset mekot näyttävät naisilta hyvältä 30-luvulla.

punainen

Punainen mekko, koristeltu junalla, jokainen tyttö tuntuu kuningatar. Tämä asu näyttää seksikäs ja hieman karhea.

Mitä käyttää?

Asu, jolla on juna, näyttää houkuttelevalta huivi tai liivi turkista. Ilta-malleissa, joissa on avoin yläosa, bolero toimii onnistuneena lisäyksenä. Vapaa-ajan mekko, jossa on juna, voidaan käyttää nahkatakilla tai lyhyellä takilla.

lisälaitteet

Itse juna on jo ornamentti, mutta varuste, jossa on tämä elementti, voidaan myös koristaa muilla lisävarusteilla. Korvakorut, kaulakorut ja renkaat ovat tämän mukana.

Jos itse puvun sisustus käyttää kirkasta painatusta, leikkauskiviä tai muita silmiinpistäviä materiaaleja, tarvikkeita tulisi käyttää mahdollisimman vähän.

kengät

Kaikkein menestyksekkäin versio kengistä iltapuvulla, jossa on juna, on sandaalit tai korkeatasoiset kengät.

Vain korkeita tyttöjä, jotka ovat asettaneet samanlaisen asun, voivat poimia kenkiä ilman kantapäät. Kevyet sukat sopivat myös saappaiden sileämiseen.

Kommentit
 1. usko
  13.02.2016

  Juna antaa juhlallisuuden. Pidän erityisesti lyhyistä vaihtoehdoista, joissa on juna - mekot näyttävät jonkinlaista leikkisää.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet