Mekot ja tyylit

Sarong - upea elementti rannan vaatekaapista

Sarong - upea elementti rannan vaatekaapista

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. Miten sitoa?
  3. Mitä käyttää?
  4. lisälaitteet

Rantamuodossa on monenlaisia ​​vaatteita eri puolilta maailmaa. Jos pareo on tullut tutuksi osaksi kesän vaatekaappia, he silti katsovat sarongia.

Kotona sitä voidaan kutsua eri tavoin, mukaan lukien "Mundu".

Sarong on neliön tai suorakaiteen muotoinen huivi, jolla on melko pitkä sivu - noin 2 m.

Juuri sen pituudessa sarongi eroaa pareosta, joka on jo tullut osaksi elämäämme. Paran pisin sivu on yleensä 1,4 m.

Sarongin sitomiseen on monia tapoja, joten yksi tällainen huivi voi korvata useita asioita. Matkailijoille monitoiminnallisuus on erittäin tärkeää, joten suosittelemme, että kiinnitätte siihen huomiota!

piirteet

Alkuperäisväestölle sarong on täydellinen vaate, hameen ja puvun keskipiste. Eri kansakunnissa on vain vaatekaapin naaras tai vain maskuliininen osa, toisilla on kaikki. Kansallisten perinteiden vakaudesta riippuen sarongista tuli juhla- ja uskonnollinen puku, jota käytetään tavallisesti poikkeuksellisissa tilaisuuksissa tai josta tuli erottuva osa aborigeeneja ja joka on olennainen osa jokapäiväistä vaatetusta.

Natiivit käyttävät nenäliinoja käytännön luonnon perinteisistä väreistä, ja matkailijat valitsevat kevyet, tottelevaiset ja lentävät sarongit puuvillasta, silkistä, sifonista, satiinista. Erikoisrenkaat ja soljet vahvistavat sarongin, joka on erittäin mukava käyttää. Thais kiinnittää usein kankaan kehoon jäljittelemällä housut.

Erityinen armo, jonka vaatteet antavat naisille, sujuvat liikkeet ja kyky helposti muuttaa muotonsa, loivat suunnittelijoiden sarongin kohteen. Kesän vaatekaappi on siis täydennetty universaalilla ja kauniilla yksityiskohdalla, mikä antaa kuvalle mysteerin. Epätavallisia värejä, niiden yhdistelmiä ja hienoja kuvioita keksittiin myös huiviille.

Niiden perinteisten värjäys- ja kudontamenetelmien lisäksi he alkoivat käyttää maalausta kankaalle (esimerkiksi batikille tai ikatille).

Otettuaan sarongin kotiin, se voidaan tehdä taideteokseksi (laukku, huivi tai kaulahuivi) tai jopa sisustuselementiksi (verho, päiväpeite, paneeli, pöytäliina). Ja voit laittaa matkalaukun odottamaan uusia matkoja.

Miten sitoa?

Sarongilla on suuri koko, joten jos sinulla on mielikuvitusta, voit luoda romanttisia tai etnisiä kuvia. Useimmiten sarong on sidottu lantioon tai vyötäröön, kuten hame.

Harkitse yhteisiä tapoja sitoa sarongia. Monet niistä ovat yksinkertaisia ​​eivätkä vie paljon aikaa.

Karibian versio

Voit valita huivin korkeuden rungossa: lonkalla tai korkealla rinnan alla. Nenäliina kääntämällä sinun täytyy sitoa hännät solmun eteen (voit jättää ne vapaaksi ja piiloon). Tyylikäs tapa on erilainen siinä, että solmu on siirretty: yksi pää on otettu, ja toisen solmun solmuna ne yksinkertaisesti sieppaavat palan kangasta pitkin yläosaa. Loput asiasta on järjestetty hajua, kostuttamalla sitä varovasti vyötärön ympärille ja peittämällä solmu.

Thai-versio

Ne järjestävät kankaan pystysuoraan, kääri lyhyt reuna kehon ympärille ja sitovat sen eteen. Huivin pohja on kierretty yhdelle tai kahdelle puolelle, päät on nostettu vyötärölle ja ensimmäinen solmu piilotettu tämän verhon alle. Voit pitää kangasta jalkojen alapuolella, joten harem-housut. Tämä vaihtoehto on luotettava ja helppokäyttöinen.

Burmassa

Stitch sarong pitkin lyhyt reuna, jättäen läpi reikiä.Yllään "putki", joka katkaisee "hännät" yläreunaa pitkin, sitomalla ne eteen, saadaan sisäänpäin suuntautuvia taitoksia. Sisäpuoli käärittyjä. Tämän menetelmän avulla huivi muuttuu hameeksi tai puvuksi.

Yksinkertaisimmat vaihtoehdot ovat kankaan taittaminen pitkin, kangas kääri- mään lantion ympärille ja sitomalla yläreunat. Minihame on siis valmis. Kauniita epäsymmetrisiä hameita saadaan lisäämällä neliö sarong.

Master-luokat auttavat tekemään pukeutumisen sekunneissa:

  • Kun olet unohtanut selkänne takana olevan kankaan, ylitä rintasi yläpäätä, rullaa ne säikeiksi ja sido ne takaisin kaulaan.
  • Jätä yksi reuna sivulle, nostamalla sarongia rinnassa, pidä huivi selkänne takana ja kääri kehon ympärille, selkänne on päällekkäinen. Yritä jättää huivin alakulma kankaan yläpuolelle. Toinen yläkulma voi olla myös sivussa. Nämä päät toimivat hihnana: nosta ne eteenpäin ylöspäin kainaloiden alle, sido ne kaulan takaosaan.
  • Samoin lyhyemmällä nenäliinalla voidaan sitoa yksi olkapää: sarongin keskiosa on suunnattu toiselle puolelle, toisaalta kainalot peittävät kankaan, huivin kulmat taitetaan punoksiksi tämän ristin jälkeen, nostetaan olkapäähän ja sidotaan yläreunaan. Se näyttää epäsymmetrinen mekko antiikkityylistä.

Nämä ovat suosituimpia tapoja. On syytä kokeilla löytää omaa versiota, koska hyvin valittu kuvio ja oikein sidottu sarong lisäävät kuvion eleganssia.

Esimerkiksi naisilla, joilla on upea rintakuva, on parempi sitoa sarongia kuin hame, ja pienoiskoossa - tehdä solmua rinnassa. Oikea täydellisyys auttaa oikeaa pystysuoraa tai diagonaalista kuviota. Lisää vyötärön yläpuolelle sidottu kasvutaskut. Mitä kapeammat hartiat ovat, sitä korkeampi sarongin pitäisi olla.

Mitä käyttää?

Alkuperäiskansat käyttävät näitä hameita erityisillä puseroilla. Mutta muu maailma haluaa käyttää sarongia osana rannan asua, jossa yhdistyvät erilliset ja monoliittiset uimapuvut, topit ja kevyt avokengät.

Tyylikäs ja ainutlaatuinen huivi voidaan pukeutua kesän juhlissa pukeutumisena, täydentäen asusteita kantapään tai alustan sandaaleilla. Pelkät flip flops ja beach flip flops täydentävät mitä tahansa ulkoasua sarongilla. Kengillä on mielenkiintoisia vaihteluita, kun nauhat, hihnat “omaksuvat” jalat.

lisälaitteet

Tällaisten kesävaatteiden erityispiirteet huomioon ottaen lisävarusteista voi jäädä hattuihin, päähineisiin ja huiveihin. Kirkkaat jalokivet löytävät paikkansa. Se voi olla edullisia koruja, värikkäitä korvakoruja, rannerenkaita, massiivisia kiviä tai lasia. Mielenkiintoisia sarjaa kuoret, koralli, höyhenet.

Rantakuvat, kuten luonnonmateriaaleista valmistetut pussit: puuvilla, olki jne. Suuret tai pienet, kovat tai pehmeät kuin kotomotochki, monipuolisin muoto - se riippuu mieltymyksistäsi ja tarpeestasi.

Erityiset solki-painikkeet auttavat varmistamaan asu turvallisesti, kuten huivit. Ne ovat eri muotoja, joten voit tehdä kuvan entistä hienostuneemmaksi ja tyylikkäämäksi. Pukeutumalla sarongiin mekko, voit tarttua siihen. Moderni tulkinta sallii sen.

Kesäkuva ei tee ilman suuria aurinkolaseja, koska tällaiset lasit auttavat suojaamaan silmiäsi kuohuvilta säteiltä. Sarong asuina ei ole vain kunnianosoitus muodille ja kauneudelle, vaan myös hyvin toimiva ja mukava asia, josta voi tulla kuvan pääelementti. On syytä saada pari sarong-huiveja muuttamaan ulkoasua joka päivä!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet