Mekot ja tyylit

Mekko jossa korsetti - täydellinen ulkoasu

Mekko jossa korsetti - täydellinen ulkoasu

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Hieman historiaa
 3. Kuka sopii?
 4. Täydellinen hame
 5. Lace korsetti
 6. Läpinäkyvä korsetti
 7. Vintage-mekot
 8. väri
 9. pituus
 10. Miten korsetti pitsillä?
 11. Muotitrendit
 12. Mitä käyttää?
 13. lisälaitteet
 14. kengät

Jokaisen naisen ohut vyötärö unelma onnistuu onnistuneesti korsettien avulla. Mekot, joissa yläosa edustaa korsettia, lisäävät armon ja viettelevyyden mihin tahansa naishahmoon.

piirteet

Modernit korsettikengät ovat mukavia ja pehmeistä materiaaleista valmistettuja. Korsetti on ylempi (kulunut päällä) ja alempi (sijaitsee kankaan kerrosten alla). Useimmiten korsetti on nähtävissä iltapuvuissa, mutta on olemassa myös jokapäiväisiä mekkoja, joissa on korsetit.

Korsetit eroavat muodoltaan, luuteistaan ​​ja niiden sijainnista. Tämän avulla voit luoda monia vaihtoehtoja korsettipuvulle.

Mekot, joissa on tämä elementti, ovat eri pituisia - minihame ja pitkä lattialle. Etsi sopiva pukeutumalli, jossa korsetti voi olla missä tahansa tilanteessa ja missä tahansa kuvassa.

Hieman historiaa

Ensimmäiset "korsetit" ilmestyivät naisten vaatekaapissa 12. vuosisadalla. Se oli säännöllinen pitsi, joka voi kaventaa vyötäröä ja nostaa hieman rinnassa. Korsetti hankki tavallisen ilmeensa 1600-luvun alussa. Aluksi korsetin luuranko oli valmistettu metallitangoista, ja myöhemmin he alkoivat levittää valaanpunaisen viiksen, jolloin tuote oli hellävaraisempi naisille.

1700-luvulla korsettikengät olivat merkittäviä niiden säröille (niiden hameet olivat vanneilla), ja 20. vuosisadalla itse korsetti pieneni (sukat kiinnitettiin siihen).

Nykyään korsetit eivät ole yhtä yleisiä kuin naiset kuin mukavat vaatteet. Korsetin käyttöalue on kuitenkin tullut paljon laajemmaksi.

Kuka sopii?

Mekko, jossa on korsetti, sopii tytölle, jolla on jokin fysiikka. On malleja, joissa on alhainen ja myös yliarvioitu vyötärö. Tämä korsetti auttaa siluetin korjaamisessa. Todellinen löytö voidaan kutsua mekoksi, jossa korsetti on upea kuvio.

Korsetin tärkeimmät edut mekossa:

 • Auttaa keskittämään ohut vyötärö.
 • Nousee rinnan.
 • Auttaa piilottamaan ylimääräisiä määriä.
 • Parantaa asennon.
 • Tekee tyttö itsevarmemmaksi.

Täydellinen hame

Korsettimekot, joissa on hehkutettu hame, ovat hyvin yleisiä kuin juhlatilaisuuksia. Ne on esitetty laajasti ja ne on ommeltu eri kankaista.

Tällainen mekko olisi hyvä valinta promille. Erityisen houkuttelevat ovat mekot, joissa hame on monikerroksinen.

Lace korsetti

Tyttö voi pukeutua pitsikorsettiin, jolloin hän voi visuaalisesti tehdä rinnan suuremmaksi. Samanlaisia ​​mekkoisia malleja valitsevat naiset, joiden rinta on pieni. Tällaiset korsetit ovat usein helmiäisiä.

Erityistä huomiota kiinnitetään korsetteihin, joissa on korsetti. Ne ovat uskomattoman naisellisia ja houkuttelevia.

Läpinäkyvä korsetti

Korsettikuvioiden mallit, joissa korsetti on läpinäkyvä, ovat nyt tulleet erittäin suosittuja. Kun sisustus koristelu ne eivät näytä mautonta, mutta päinvastoin, hyvin viettelevä ja kaunis.

Tällaisten mekkojen käyttäminen on kuitenkin vain kaunottarille, joka voi ylpeillä täydellisillä muodoilla.

Vintage-mekot

Korsetin mekot, joita naiset ovat käyttäneet vuosisata sitten, ovat viehättäviä, mutta eivät kovin mukavia. Ne erottuvat tyylikkäistä waists, pitsi, läsnäolo petticoats, kallis kulta leikata ja muita yksityiskohtia. Näiden ominaisuuksien ansiosta vintage-mekot näyttävät tyylikkäiltä, ​​ylellisiltä ja juhlallisilta.

Nykyään tällaisia ​​mekkoja käytetään pääasiassa kuvaamiseen ja osallistumiseen temaattisiin tapahtumiin.

väri

musta

Nämä mekot, joita täydentää korsetti, ovat hyvä valinta juhliin tai julkaisuun. Musta asu, jossa korsetti, ei pelkästään slims, vaan mahdollistaa myös monenlaisia ​​lisävarusteita.

Musta nahkainen mekko, jossa on korsetti, on suosittu viettelityökalu.

valkoinen

Se on valkoinen mekko, joka heti tulee mieleen, kun puhutaan mallista, jossa on korsetti. Tämä asu näyttää kaikkein juhlallisimmalta ja elegantilta.

Valkoisia korsettikuvioita esitellään paitsi häätmalleissa.

punainen

Punainen korsetti on pukeutunut intohimoisiin ja rohkeisiin naisiin, sillä kaikki juhlailmaisun huomion kiinnittää vain tällainen mekko.

pituus

Kaikki korsettikengät, niiden pituudesta riippuen, jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

 1. Pitkä. Tämä on klassinen mekko, jonka korsetit ovat kuuluisia, morsiamia tai valmistuneita. Nämä mekot on valmistettu sifonista, satiinista, silkistä ja muista kauniista kankaista.
 2. Keskipitkä. Nämä mekot ovat usein tiukka siluetti, joten ne näyttävät vaatimattomilta ja hillittyiltä. Niitä täydentää takki tai huivi, kengät, joissa on matalat korkokengät ja vähäpainoiset tarvikkeet.
 3. Lyhyt. Tällaisessa korsettikuvissa oleva hame on pörröinen tai tiukka. Tällaisessa mekossa voit mennä päivämäärään tai muodikkaaseen juhliin. Varmista, että käytät korkokenkiä ja kirkkaita lisävarusteita.

Miten korsetti pitsillä?

Jotta rintakuva näyttäisi houkuttelevalta ja tilavalta, on tärkeää kiristää kori oikein. Voit aloittaa tuotteen pitämisen toisella puolella, mutta päällekkäinen nauhoitus on yleisempää ja sitä pidetään klassisena. Kun olet ylittänyt merkkijonon yläreikien läpi, pitsistä korsetti ristiin, sitten kiristä jousi ylhäältä alas. Kiinnittämisen päätyttyä varmista, että teet silkkipitsille solmun, joka estää sen "liikkumasta".

Lue lisää artikkelista miten pitsiä häät korsetti ja katso videosta Tatiana Kozorovitskaya - Korsetin Akatemian kirjailija.

Muotitrendit

Lähes jokaisessa muotinäytössä näet asuja, joissa on korsetit. Lyhyistä mekoista on myös erittäin suosittuja tuotteita, joissa yläosa on sopiva, ja hame on lyhyt ja pehmeä (hame-tutu).

Erityisesti nyt suosittuja malleja, joissa vyötärölinja on aliarvostettu. Ne valitaan tytöistä, joiden hahmo muistuttaa tiimalasin. Älä menetä suosiota ja malleja, joissa on korkea vyötärö.

Kesäasuista vaativat lyhyet, ohuista kangasta ommellut ohuiden spagettihihnojen mekot. Epäsymmetriset mallit, joissa on pastelliväreissä tehty korsetti, ovat erittäin houkuttelevia.

Epätavallisen muodikkaat korsettivälineet, joiden hame on lyhyt, mutta koristeltu eri pituisella junalla. Tämä mekko näyttää erityisen naiselliselta.

Pitkien korsettimallien joukossa on nykyään suosittu mekko, jossa on laskostettu hame. Myös kysyntää ovat satiinista ja sifonista valmistetut tuotteet, koska tällaisten kankaiden pehmeys ja kevyyys auttavat kuviota ilmentämään.

Ristikiviä, kiviä, pitsiä, nahkasisältöä ja kirjontaa käytetään pitkien mekkojen koristeluun korsetilla. Pitkissä korsettivälineissä olevien hameiden tyylien joukossa on myös mahdollista erottaa leikattu "lyijykynä" ja "tulppaani" sekä epäsymmetriset hameet.

Mitä käyttää?

 • Korsettikuvio, jossa on kirkkaita monivärisiä koristeellisia kulumista monofonisesti.
 • Tämän tyylin mekko poimi kytkimen, joka sopii joko pieneen pussiin, jossa on ketju tai pitkä ohut hihna. Bulkkipussit ovat huono vaihtoehto.

Suuri lisä sivu on bolero.

Viileässä säässä tämä mekko voidaan käyttää neuletakilla.

lisälaitteet

Jos valittu korsettipuku erottuu kirkas painatus tai rikas sisustus, koruja, joissa on tällainen asu, käytetään mahdollisimman vähän. Yksi rannerengas, korvakorut ja tyylikäs kaulakoru riittää, ja kuva on valmis.

Voit lisätä mustavalkoiseen mekkoon lisää koristeita. Iltapuvut yhdistetään optimaalisesti helmiin tai jalometalleihin.

kengät

Korsetin asussa paras kengät ovat kengät tai sandaalit, joissa on kiila tai stiletto. Ohut korkea kantapää on välttämätön, jos haluat luoda romanttisen kuvan.

Kommentit
 1. Lena
  21.02.2016

  Kuten köyhät naiset, he käyttivät myös korsettia ... se on vain painajainen. Jopa sisäelimet olivat epämuodostuneet tilan puutteen vuoksi. Joten, rakkaat tytöt, olkaa varovaisempia ja älä käytä liian usein korsettia.

 2. Olga
  15.02.2016

  Tule, sinun ei tarvitse kiristää korsettia, - ja kaikki on kätevää.

 3. Alina
  13.02.2016

  Muutama seksikäs mekko on hyväksynyt) Ilta-mekko jossa korsetti - tämä on varmasti kaunis, mutta epämiellyttävä. Mutta erityistapauksessa muutama tunti voidaan sallia)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet