Mekot ja tyylit

Polo-mekko on täydellinen ratkaisu ulkoiluun.

Polo-mekko on täydellinen ratkaisu ulkoiluun.

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Kuka sopii?
  2. pituus
  3. Kiinnittimien tyypit
  4. Mitä käyttää?
  5. kengät
  6. lisälaitteet

Nykyään poloa pidetään unisex-vaatteena, mutta monta vuotta sitten se ilmestyi ensin miesten urheiluvaatteen elementtinä. Polo-paita käytettiin samassa urheilussa mukana olleilla miehillä. Vähitellen polo "uudelleenkoulutti" urheiluvaatteista rentoun ja ajan myötä tytöt myös käyttivät tätä vaatekaapin osaa, vaikkakin hieman muutetussa muodossa.

Polo-mekko on pitkänomainen paita, jossa on lyhyet hihat ja kääntökaulus napeilla. Se on mukava ja ei haittaa liikkumista, joten se sopii erinomaisesti ulkoiluun. Ensimmäiset polomekot olivat enimmäkseen kevyitä sävyjä ja tavallisia. Nykyään näiden varusteiden värivalikoima on paljon rikkaampi. Kaksiväriset ja kolmiväriset mallit ovat suosittuja sekä mekkoja, joissa on geometriset kuviot.

Usein tytöt valitsevat enemmän naispuolisia polo-lajikkeita, esimerkiksi hameilla hameen.

Kuka sopii?

Mekko polo - yksi harvoista vaatetustyypeistä, joka sopii kaikille tytöille poikkeuksetta. Yksinkertaisen, puoliksi ympäröivän siluetin ja klassisen pituuden (polven keskelle) ansiosta se kätkee täydellisesti kaikki kuvion viat - jos sellaisia ​​on - ja korostaa etuja.

Urheilutytöillä nämä mekot istuvat parhaiten - eivätkä ole yllättäviä, koska polo keksittiin juuri sen osoittamiseksi, että siinä on kaunis, urheilullinen hahmo. Kuitenkin ne naiset, jotka eivät kiinnitä paljon huomiota tähän elämän puoleen, voivat varata tämän asun.

Chubby tytöt rakastavat tapaa, jolla polo-mekko istuu. Suora leikkaus, vyötärön ja lantion sisustuksen puuttuminen yhdessä paksun kankaan kanssa peittää alemman osan ylimääräisen tilavuuden. Mutta lyhenne hiha ja leikkisä kaulus napeilla antavat sinulle mahdollisuuden esittää dekolttivyöhyke suotuisassa valossa.

pituus

Koska polo-mekko oli alun perin tarkoitettu urheiluun ulkona, sen pituus oli hieman polven keskipisteen yläpuolella. Tällainen hame pidettiin optimaalisena, koska se ei estänyt liikkumista ja auttoi urheilijoita tuntemaan olonsa mukavaksi. Ajan myötä vaatteiden pituuden tiukat vaatimukset ovat kuitenkin hävinneet, ja tänään myymälöissä löytyy eri pituisia hameita sisältäviä polomalleja - ministä maxiin.

pitkä

Pitkä mekko, jossa hame alle polven. Urheiluvaatteita varten tämä pituus ei ole tyypillinen, mutta polo-mekko on jo pitkään siirtynyt urheilukaapista rentoon. Pitkä polo-mekko näyttää erittäin epätavalliselta, koska se yhdistää urheilullisia elementtejä (lyhythihainen, napiton kaulus) ja romanttinen hame.

Pitkä polo-mekko ei sovi kaikkiin tilanteisiin, esimerkiksi toimistoon tai kulttuuritapahtumaan, se näyttää epätarkalta. Mutta kävellä ympäri kaupunkia rannalle tai ostoksille on yksinkertaisesti välttämätöntä.

Polo-mekko, jonka hame on lattialle, on harvinaista, mutta se näyttää uskomattoman vaikuttavalta. Erityisesti tämä malli sopii korkeille tytöille - pienellä korkeudella suora maxi-hame voi deformoida kuvion mittasuhteet.

midi-

Polo-mekon midi-pituus katsotaan klassiseksi, joten suosituimmat ovat keskipitkän hameen varustetut mallit. Tämä mekko antaa sinulle mahdollisuuden näyttää urheiluhahmoa ja hoikka jalat, ylittämättä kunnon rajoja. Lisäksi on helppo poimia kenkiä keskipitkällä pikeohousulla - ne voivat olla joko pehmeitä tekstiilikenkiä tai tennareita tai sandaaleja.

Polo-mekot on yleensä ommeltu kevyistä, luonnollisista kankaista, jotka ovat miellyttäviä harjoittaa voimakasta toimintaa. Valitse useimmiten tähän tarkoitukseen puuvilla. Mutta enemmän alkuperäisiä ulkoasulaseja, jotka on ommeltu "ei-urheilulajeista", kuten denimistä.

lyhyt

Kesällä ei ole enää mukavia vaatteita kuin minihame. Lyhyt polo-mekko sopii erinomaisesti lämmölle, koska se ei sovi kuvioon ja on ommeltu kehosta mukavaa materiaalia. Samalla tällaisten mekkojen lyhennetyt mallit ovat hyvin erilaisia.

Lyhyt polo-mekko, jossa on laskostettu hame, jossa on tennispelaajien vaatteet. Tämä asu näyttää erittäin houkuttelevalta. Romanttisempi kuva voidaan luoda hellävaraisen polo-mekon avulla, jossa on värillinen hame, jossa on leikkisä röyhelö.

Toinen vaihtoehto on lyhyt polo-mekko, jossa on hame. Asennettu siluetti tekee tavallisesta urheiluvälineestä feminiinisemmän.

Kiinnittimien tyypit

painikkeet

Klassinen poolopuku kiinnittyy kahdella tai kolmella painikkeella. Nykyaikaisilla malleilla voi olla mikä tahansa määrä kiinnikkeitä. Esimerkiksi safarityyliset mallit, jotka on painettu vyötärölle tai koko pituudeltaan, ovat nyt suosittuja.

niitit

Metalliset niitit polo-mekkoissa ovat kunnianosoitus nykyaikaisuudelle. Tällaisia ​​kiinnittimiä voidaan usein nähdä denimien tai muiden karkeiden materiaalien malleissa. Sotilaallisen tyylin mekot kiinnitetään yleensä niiteillä.

Salama

Vetoketju löytyy erittäin harvoin polo-mekkoista. Jos se on läsnä, menee koko mekko. Vetoketjulla varustetut polkupuvut ovat yleensä hyvin yksinkertaisia ​​ja suunniteltu erityisesti urheiluun.

Kiinnittimien puute

Joskus voit nähdä polo-mekon ilman lukkoa. Yleensä tässä tapauksessa puvussa ei ole kaulusta, mutta on epätavallinen pääntie, esimerkiksi pyöreä tai suorakulmainen.

Mitä käyttää?

  • Takki tai villapaita. Polo-mekko sopii hyvin lyhyisiin kevyisiin takkeihin, kuten bomber-takiin. Lisäksi se näyttää harmonisesti denimillä tai villapaidalla. Voit luoda kuvan korkean yhteiskunnan tytöstä, laittaa polo-kaula-villapaita, jossa on timanttikuvio polo-mekon päälle.
  • Päähineillä. Mekko-polo voidaan yhdistää pieniin olkihattuihin, baseball-lippiin, tenniskorkkeihin tai urheiluvasuihin. Jos haluat luoda kuvan merenkulussa, aseta valkoinen ja sininen polo-korkki.
  • Tiukat housut. Polo-mekko kuluu harvoin sukkahousuilla - nämä vaatekaapin elementit eivät sovi toisiinsa. Jos se on viileä ulkona, voit pukeutua tähän vaatteeseen laiha farkut, leggingsit tai leggingsit.
  • Sukat tai polvisukat. Monet meistä eivät käytä näitä vaatekaapin esineitä lapsuudesta - ja turhaan. Mukana polo-mekko, valkoiset sukat, jotka kurkistavat kenkien alla näyttävät erittäin söpöiltä. Korkeamman golfin avulla voidaan luoda enemmän flirttaista ja leikkisää kuvaa.

kengät

Polo-mekko ei vastaa klassisia kenkiä, joten niille, jotka eivät pidä korkokorkoisista kengistä, tämä on hyvä vaihtoehto. Tässä asussa voit käyttää kaikenlaisia ​​urheilukenkiä - tennistä ja tenniskengistä päättymiseen asti. Polo-mekolla on hyvät lenkkarit ja mokasiinit.

Ne, jotka mieluummin feminiinisempiä kenkiä, voivat käyttää tätä asua balettikengillä tai mukavilla sandaaleilla, joissa ei ole kantapäät. Sandaalit tai jopa shales sopivat lämpimään säähän. Älä unohda tukkia ja tossuja. Ne, jotka haluavat pukeutua nahkaan, "kesärengas" saappaat kesällä voivat kokeilla turvallisesti tätä kengän ja polo-mekkoa.

lisälaitteet

Koristeet. Urheiluasut-polo-koruja ei tarvita, enimmäkseen - kirkas kumirannekorut ja -merkit, joissa on suosikkijoukkueesi symbolit. Jos asu on valmistettu eri tyylillä, on täysin mahdollista käyttää muutamia koristeita. Tietenkin korut eivät sovi tähän, mutta yksinkertaiset korut tai huomaamattomat korut ovat varsin sopivia.

Vyö. Polo-mekko on usein kulunut hihnalla, koska sen avulla voit merkitä vyötärön viivan, mikä tekee kuvasta naisellisempaa. Tämä asu näyttää hyvältä kudotulla nahkahihnalla tai ohuella tekstiilivyöllä.

Katso ja lasit. Polo-mekolla on parempi olla käyttämättä liian monta lisävarustetta kerralla. On parempi valita tarpeellisimmat ja toiminnallisimmat asiat. Tämä mekko sopii hyvin massiivisiin urheilutyyleihin ja suuriin aurinkolaseihin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet