Mekot ja tyylit

Mekot raaka-aineista - yksinkertaisista äärimmäisimmistä kuvista

Mekot raaka-aineista - yksinkertaisista äärimmäisimmistä kuvista

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Erilaisia ​​romumateriaaleja
 2. Miksi tarvitset alkuperäistä mekkoa
 3. Miesten paita
 4. T-paidat tai T-paidat
 5. Kaulasta
 6. Miesten siteistä
 7. Teltasta
 8. paperi
 9. Kiiltävästä lehdestä
 10. syötävä
 11. Palloista
 12. Astioista
 13. Roskapussista
 14. Out of laukut
 15. Levyistä
 16. Salama
 17. Scotch-nauha
 18. Syksyn lehdet
 19. Kukat ja kasvit
 20. Muista materiaaleista

Ajan virta ei pysähdy. Ei pysähdy ja muoti. Muotisuunnittelua on helpompi seurata joka päivä, koska vaatekaappaleista näkyy yhä useammin vaatteita.

Mekot, jotka on tehty omin käsin, eivät ainoastaan ​​osoita taitojasi ja luovuuttasi, vaan myös päivittävät vaatekaapin pari uutta alkuperäistä asua. Suurin osa artikkelissa esitetyistä mekoista ei sovi kovinkaan jokapäiväiseen elämään, mutta pari ideota toteutuu täydellisesti ja tekee kuvista mielenkiintoisempia.

Erilaisia ​​romumateriaaleja

Erikoistuneiden asujen luomiseen tarkoitetaan kaikkea lukuun ottamatta suuria ja raskaita materiaaleja.

Sanalla sanottuna kurssissa kannattaa tyhjentää kaikki, jotka olivat makuulla makaamassa, ja sillä oli jo yksi jalka roskakoriin.

Miksi tarvitset alkuperäistä mekkoa

Muotokuva improvisoiduista keinoista antaa sinulle mahdollisuuden osoittaa luovuutesi, osallistua kilpailuun, erottua juhlallisuudesta sekä päivittää vanhat asusteet, jotka ovat muodin ulkopuolella tai jotka ovat jo väsyneitä.

Lisäksi tämä on alkuperäisin tapa saada pari mekkoja ilman erityisiä taloudellisia kustannuksia.

Miesten paita

Suosion huipulla on nyt suuri miesten paita. Löydät monia tapoja kääntää paidan pukeutumaan, mutta keskitymme kahteen tärkeimpään.

Ensimmäinen menetelmä on ilman ompelua. Me kiinnitämme paidan itsellemme niin, että kaula on korkeampi kuin rinnassa ja kaulus on kuin helma. Hihat on kääritty vyötärön ympärille ja sidottu keulaan. Epätavallinen ja tyylikäs mekko on valmis!

Lue lisää artikkelista miten tehdä mekko miesten paidasta.

Toinen vaihtoehto, kuten olet jo ymmärtänyt, on paidan muuttaminen pukeutumaan ompelun avulla. Internet on täynnä erilaisia ​​tapoja uudelleenkäsittelyä varten, jotta voit helposti löytää sopivan vaihtoehdon ja näyttää poikkeuksellisen ja valoisalta.

T-paidat tai T-paidat

Toinen suosittu materiaali on miesten T-paita tai T-paita. On myös monia ihania ja mielenkiintoisia malleja.

Jos t-paita on suuri ja olette ohut tyttö, voit vaihtaa tämän t-paidan ompelun avulla.

Kaulasta

Beach pareo tai iso huivi, jolla on sama helppous, muuttuu mekoksi.

Kaksi samanlaista huivaa, sido ne yhteen kulmaan. Oletetaan, että se on oikea olkapää. Me heitämme yhden nenäliinan eteenpäin, toinen - takaisin. Otamme huivun sivukulmiin ja sitomme sen oikealle puolelle ja etureunan sivukulmiin - päälle ja vasemmalle puolelle. Lisää ohut hihna hihnaan ja olet kaunis!

Voit myös tehdä mielenkiintoisen asun yhdestä huivista sitomalla sen eri tavoin.

Miesten siteistä

Jo ennen tätä muotia tuli ja sen kanssa ja suunnittelijoille. Sidokset, jotka on ommeltu yhteen ja jotka ovat orgaanisesti sopusoinnussa toistensa kanssa, muuttuvat vertaansa vailla oleviksi ja upeiksi minipuvuksi. Jos sinulla on paljon materiaalia varastossa, voit luoda pituisen mekon.

Kaksivärinen mekko, joka ei ole ommeltu vain keskenään, vaan joissakin paikoissa, jotka muodostavat kutoja, näyttää yksinoikeudella ja erinomaiselta.

Teltasta

Miksi ei? Kuvittele mekko, jossa on avoin ja asennettu yläosa, vetoketju edessä, pitkä hame, ja hännän takana. Tämä mekko näyttää itsestään näyttävältä useissa väreissä. Ja jos poistat kaiken, mikä viittaa edelliseen kankaan tarkoitukseen ja käyttöön, niin hyvin harvat arvaisivat, että tämä mekko on luotu sinusta improvisoiduista keinoista.

Mainokset menivät pidemmälle ja yhdistivät matkailun muotiin, luoden mekko-telttoja.

paperi

Jokaisessa talossa oli korjaus, jonka jälkeen oli paloja, ja jopa tapetit ja paperi. Ajan myötä he tulivat pölyisiksi ullakolla tai mezzanine-alueella. On aika saada heidät ja hengittää heidät toiseen elämään, luoden omia käsiäsi sisältävä paperipuku.

Asenna yläreuna muutaman paperin kanssa vartalon ympärille. Taakse tai sivulle liimamme paperin skotch-teipillä. Tällä tavoin voit myös valmistaa suoran hameen, jonka yhdistämme korin kanssa. Jos et pidä tästä vaihtoehdosta, voit ottaa vanhan hameen, johon kiinnität paperista valmistetut kartion renkaat ja useita kerroksia. Hanki tilava ja pehmeä hame. Näin voit ommella junan tai ylimääräiset tasot.

Hämmästyttävin asia on, että koko työpajat luodaan luomaan alkuperäisiä asuja.

Voit luoda paperipuvun: tapetit, sanomalehdet, aikakauslehdet, lautasliinat, karkkiapakkaukset, laatikot, pakkaus, pahvi, aaltopaperi ja jopa WC-paperi.

Mutta kaikki eivät ajattele ompelemaan mekkoa lastenkirjasta.

Paperista valmistettuja mekkoja voidaan käyttää useita kertoja, jos ne leikataan varovasti "sauman varrella", joka sinetöidään teipillä. Yksinkertainen ja käytännöllisesti katsoen ilmainen. Ja mikä tärkeintä - kaunis. Ei ihme, että he sanovat, että kaikki on nerokas yksinkertaisuudessaan.

Kiiltävästä lehdestä

Ehdottomasti kaikilla taloilla on kasa tarpeettomia kiiltäviä lehtiä, joissa pidät yhden tai kahden artikkelin. Leikkaamme tai repäisimme esineet ja taitamme ne isäksi, ja anna lehtien mennä pukuun. Teillä ei kuitenkaan ole ollut lehtiä?

Tarvitset neulaa ja lankaa, nitojaa, saksia, aikakauslehtiä, kaulahihnaa ja mekko-pohjaa.

syötävä

Karkkia

Kyllä, kyllä, et kuullut. Jos et ole makea hammas, yritä luoda suklaamekko. Kääreiden monipuolisuus auttaa sinua luomaan tietyn värivalikoiman, ja eri muotoiset karkit auttavat sisustamaan asun eri elementtejä.

Sinun tarvitsee vain ostaa karkkia ja varustaa neula ja lanka. Ompele vanhan mekon karkkia, sijoittamalla heidät fantasia-saneluksi - ja olet taattu. Sinulla on pallon kuningatar, mikä tärkeintä, makeasta hampaasta pysyä poissa.

Suklaasta

Tästä kauniista jälkiruoasta luodaan kokonaisia ​​kokoelmia, jotka täydentävät suklaafestivaaleja.

Hedelmistä ja vihanneksista

Kasvissyöjille ja terveellistä elämäntapaa johtava korealainen taiteilija luo kaaliista, sipulista, vihreistä, banaanikuoresta ja muista maukkaista ja terveistä vihanneksista valmistettuja mekkoja.

paistaminen

Muotisuunnittelijat ovat osoittaneet, miten pähkinähihat voidaan korvata herkullisilla leipäleivät. Tavanomaiset bagelit löysivät myös paikan ylellisessä muotimaailmassa. Niitä käytettiin koristeeksi.

Lihasta

Syötävä, mutta ei kovin maukasta raakaa lihaa. Se ei myöskään ole esteettisesti miellyttävä, mutta tämä ei estänyt Lady Gagaa käyttämästä sitä törkeissä tarkoituksissa.

Palloista

Rohkeita kokeilijoita varten tehdään ajatus ilmapalloista valmistetusta mekosta. Sekä pitkänomaiset pallot mallinnukseen että tavalliset pallot, jotka sisustavat sisustusta, sopivat luomiseen.

Voit liittää ne kaikenlaisia ​​kutoja ja kuvioita - kaikki on käsissäsi ja riippuu mielikuvitustasi. Vaalea mekko, joka on tehty palloista tehokkaasti ja unohtumattomasti hohtaa ja leikkii valolla, sopii ratkaiseville tytöille, jotka eivät pelkää olla huomion keskipisteessä.

Hellävaraisesti nostalginen lasten leikkikehäpuku. Jos tilava siluetti on hieman häiritsevä, voit korvata ne deodoranteista tai tenniksistä niiden koristamisen jälkeen.

Astioista

Kertyneet haarukat ja lusikat sekä ruoskat voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin. Muovista valmistettu mekko on helpommin saatavilla ja näyttää hellävaraisesti, kun taas ruostumattomasta teräksestä valmistettu mekko antaa kuvalle halutun terävyyden.

Ei tarvitse olettaa, että rikki ruokia - tämä on valitettavasti. Onneksi - uuden mekon muodossa. Joten posliinihiilen avulla voit luoda mestariteoksen.

Roskapussista

Erinomaiset ja hämmästyttävät mekot voidaan luoda roskapussista. Täytetyt paketit luovat rehevän prinsessa-asun. Ja paketit, leikattu reunaan ja sitten ommellaan rehevillä ruffleilla, auttavat luomaan kuvan Amazonin soturista.

Mustat paketit näyttävät tehokkaasti. Tämä kuva sopii täydellisesti Halloweenin juhliin.

On myös syytä kiinnittää huomiota muihin kotitalouksien muoveihin. Pullojen pohjoista saat hyvän mekon. Ja kertakäyttöisistä astioista - yhdistetystä prinsessapuvusta satuista.

Out of laukut

Ruudullinen tai tavallisten kansanmarkkinoiden pussit eivät ole pahin materiaali epätavallisten asujen luomiseksi. Lisäksi solu on aina muodissa.

Levyistä

Vanha monokromaattinen T-paita, T-paita tai mekko, voit ommella levyjä tai levyjä - asun, jolla voit mennä klubiin tai diskoon.

Levyjen mekko näyttää mielenkiintoiselta ja epätavalliselta, ja heijastavien ominaisuuksien ansiosta se on myös mahtava.

Salama

Yhden nuoren suunnittelijan esittämä salama-mekko näyttää hämmästyttävästä ja ylellisestä. Ja mitä me olemme, ei suunnittelijoita? Me ompelemme vetoketjut toisiamme kuvioon ja ilman tikkaa. Koko mukauttaa.

Voit luoda yhdistetyn mekon, jossa kori tai hame on vetoketjuista, ja toinen elementti on otettu toisesta asusta. Se on erittäin tyylikäs ja mielenkiintoinen.

Scotch-nauha

Yllättävää kyllä, monivärinen teippi auttaa luomaan epätavallisia, happamia puoluepukuja.

Syksyn lehdet

Syksyllä lehtihame on erittäin kätevä ja edullinen vaihtoehto. Sen luomiseksi tarvitaan puhtaita kokonaisia ​​lehtiä, jotka ommellaan hännällä samalla periaatteella kuin levyt. Näyttää herkullisen ja raikkaan. Mutta silti on olemassa muutamia merkittäviä haittoja, joita sinun pitäisi kiinnittää huomiota.

 1. Mekko lehdet olisi luotava välittömästi ennen tapahtumaa, jota aiot käyttää. Lehdet kuivuvat hyvin nopeasti, ja se ei välttämättä näy juuri sitä, mitä haluat.
 2. Myös lehdet ovat hyvin hauras materiaali. Astiat katkeavat ja lehdet putoavat, mikä luo aukkoja vaatteen ääriviivoissa. Siksi asu on käytettävä varoen.

Kukat ja kasvit

Rakkaus kukkia ei koskaan haalistu. Ne ovat erinomainen keino tunteiden ilmentymiseen, kodin sisustukseen ja viime aikoina pukeutumisen materiaaliin.

Luonnolliset kukka-asut ovat tärkeitä paitsi erilaisille festivaaleille myös konsertteille.

Muista materiaaleista

Avustajien materiaalit ovat niin lukuisia, että niitä on vaikea sovittaa yhteen artikkeliin.

Mekot valmistetaan riikinkukojen höyhenistä, mutta kukaan ei kiellä kokeilemasta lintujen höyhentämistä.

Kuivattu ruoho ja olki sopivat myös kudotulle pallopuvulle.

Lyhyesti sanottuna jotkut edellä mainituista materiaaleista sekä käsineet, vanhat sateenvarjot, tarpeettomat nallekarhut, olutsuojat, olutölkit, lamput, hiukset - eivät heitä sitä pois. Ja jos joskus tulee kätevää.

Ja jos loppuu fantasia, käytä eri tuotteiden valmistajien mainoksia.

Toivomme, että artikkeli on hyödyllinen sinulle ja on hyödyllinen. Muista, että kaikki on kädessäsi - tärkeintä on olla kärsivällinen ja käydä itseäsi fantasiaa vastaan, ja loput seuraavat. Onnea pyrkimyksissänne.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet