Mekot ja tyylit

Mekko, jossa on hupullinen - alkuperäiset muistiinpanot kuvassa

Mekko, jossa on hupullinen - alkuperäiset muistiinpanot kuvassa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Suositut mallit
 3. Iltapuvut
 4. Tanssisali
 5. Chicagon tyyliin
 6. Suositut värit
 7. Mitä käyttää?

Fringe on hyvin erikoinen osa pukeutumista, koska se oli hyvin suosittu viime vuosisadan 20-luvulla. Sitä käytetään vaatteiden koristeluun maan, bohon tai estetiikan tyyliin. Nykyään kuuluisat muotisuunnittelijat käyttävät sitä sisustuksena tyylikkäille, valoisille ja hienostuneille mekkoille.

Fringe auttaa tuomaan intohimoa kuvaan, rohkeutta ja tyytymätöntä vapauden tunnetta. Mutta usein myös antaa tytöille tyylikäs, hienostunut ja aristokratia.

piirteet

Nykyään hapsut voidaan luoda mistä tahansa materiaalista, niiden pituudet ja värit ovat erilaiset. Suunnittelijat käyttävät nahkaa, mokkaa, silkkiä ja puuvillaa sekä erikoislaatuisia kankaita, kun luodaan tyylikäs ja upea hame. Nämä hauskat merkkijonot voivat olla erillinen osa mekon sisustusta tai koristaa puvun pääntie, kaulus, helma tai hihassa.

Mekot voivat olla hienostuneiden kassien tai ohuiden retikulaattien muodossa.

Suositut mallit

 • Lyhyitä mekkoja, jotka on esitetty "Latinan" tyyliin, erottaa se, että ne on koristeltu hapsulla koko pituudelta. Jos haluat, voit tehdä itsellesi kaiken muodin muodin, riittää, kun ompelet neljä tai viisi riviä pitsiä yksinkertaisella mekolla, jossa on ohuet hihnat.
 • Mekot, joissa on hameen reunat, näyttävät hyvin kauniilta ja houkuttelevilta, varsinkin jos langat ovat noin 40 senttimetrin pituisia. Tänään poncho-mekko, jossa on hame, on muodissa, koska se antaa tytölle naisellisuuden, hauras ja ohut köydet tekevät kuvasta helppoa ja energistä.
 • Mekot, joissa vain hame tai hame on koristeltu hapsulla. Tämä mekko sopii tytöille, joilla on epätäydelliset mittasuhteet, koska hapsun avulla voit antaa tarvittavan määrän tai venyttää koko siluetin. Lyhyitä säikeitä käytetään siis äänenvoimakkuuden luomiseen, ja pitkällä reunalla voit muodostaa muodon ohuemmaksi.
 • Neulottuja mekkoja tai neuleita on myös usein koristeltu hapsulla. Käsi-neulominen mahdollistaa saman langan reunan kuin neulos.
 • Erittäin mielenkiintoinen on mekko, joka on valmistettu ohuista kankaista, joissa on hapsut. Raidojen epäsäännöllinen muoto auttaa antamaan äänenvoimakkuutta oikeaan paikkaan.
 • Maalaistyyliset mekot on usein koristeltu reunalla, eli kauluksella, kauluksilla ja hihoilla. Hohto, joka sijaitsee hehkutetun hameen liitoksissa, näyttää upealta ja tyylikkäästi.

Iltapuvut

Ilta- ja cocktail-mekot, koristeltu hapsulla, näyttävät upeilta ja ylellisiltä. Näyttää hienolta, että ohuissa hihnoissa tai kolmen neljänneksen hihan pituudessa.

Fringe on naisten vaatekaapin omavarainen osa. Hän pystyy koristamaan jopa tiukan asun, antamaan sille romantiikkaa ja omaperäisyyttä.

Nykyään monet muodikkaat naiset menevät juhlapuvuihin, jotka eivät vain koristele kuvaa, vaan antavat sille kevyyttä, eleganssia ja houkuttelevuutta.

Iltapuku voidaan koristaa sekä pitkällä että lyhyellä hameellä, yhdenvärisenä tai monivärisenä.

Tanssisali

Latino-tyyliin kuuluvat lyhytpituiset hihat, jotka ovat hieman havaittavissa hihnoilla. Tässä asussa jokainen tyttö on aina tanssilattian keskellä, välttämättä tanssia.

Pallopuku on usein leikattu vyötäröllä, mikä mahdollistaa sen hienostuneisuuden korostamisen. Hameilla koristellut käsineet sopivat erinomaisesti pitkien, ohuiden käsien omistajille.

Kaulusalueella olevat ohut köydet herättävät varmasti muiden huomion.Mutta useimmat tanssivat tytöt pitävät mieluummin mekkoja, joissa on hameet pitkin helmaa.

Chicagon tyyliin

Tänä kaudella monet muodikkaat naiset ovat vaatekaapissaan Chicagon tyylillä, joka on rakastettu klassikko ja näyttää erittäin vaikuttavalta.

Tähän tyyliin kuuluu iltapuku:

 • Cocktail-mekko pituus voi vaihdella polvesta nilkaan. Jos tarvitset uudelleen 1900-luvun kolmekymppisen ilmapiirin, voit valita asun, jolla on rohkeampi pituus.
 • Ominainen matala vyötärö, vaikka et voi noudattaa tätä sääntöä, koska luonnolliset mittasuhteet arvostetaan. 1900-luvun kaksikymmentäluvun aikana he eivät yleensä keskittyneet vyötärölle tai käyttäneet aliarvostettua versiota reiden keskelle, sitten kymmenen vuoden kuluttua he alkoivat ohjata tavallista naisten siluettia, kun ompelee mekkoja.
 • Suosituin kangas on satiini, mutta silkki-, sifonki- ja samettimekot ovat myös yleisiä. Chicagon tyylillä pukeutua mekkoa käytetään koristelemaan, rhinestoneja ja helmiä, paljetteja ja glitteriä.

Pukeutumisen kohokohta on leikkaus kasvi, joka kuvaa täydellisesti naisten siluettia. Tämä leikkaus on nykyään harvinainen, ja sitä käytetään lähinnä kolmekymmentäyksi juhlia varten suunnattujen iltapukujen räätälöintiin.

 • Asusteille on ominaista syvä leikkaus selässä ja tiivis siluetti, joka vähitellen laajenee alaspäin reiden viivasta.
 • Chicagon tyyliin sopiva mekko on hienostunut siluetti, jossa on tyylikkäät viivat ja leveät hartiat.

Suositut värit

Jokainen muoti nainen voi poimia kaiken suosikkivärin, kun kaikki suunnittelijat tarjoavat vaatteita, joissa on erilaisia ​​värejä. Klassiset vaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja harmaa.

Ystäville kirkkaita värejä sopiva mekko scarlet, vaaleanvihreä, punainen tai sininen. Käsineet on valittava sisustukseen sopiviksi.

Tänä vuonna suosituimmat cocktail-mekkojen värit ovat klassisia valkoisia tai mustia, ylellisiä kultaisia ​​ja myös seksikäs punapää tai punainen.

Värejä valittaessa on tarpeen valita kaikki kuvan elementit niin, että ne täydentävät toisiaan harmonisesti. Niinpä korallihame, jossa on hopearauta, yhdistetään täydellisesti hopeanväriseen kytkimeen.

Mitä käyttää?

Tyylikäs mekko, jossa on erottumaton ulkonäkö, voidaan täydentää hienolla käsilaukulla, hienostuneilla käsineillä, alkuperäisellä hatulla ja muodikkailla kengillä. Pääsääntö on noudattaa sitä, että kaikkien elementtien on oltava samassa värimaailmassa.

Pieni hattu tai hattu, jossa on leveä reunus, on suuri lisä kuvaan. Alkuperäinen ratkaisu pään koristeluun on höyhenet, kukat ja kimaltelevat koristeet. Kun valitset käsilaukun, on se pysyä pussin kirjekuoressa. Kaulan koristeluun voit valita ylellisen turkiksen, kaulakorun tai kirkas keula. Erittäin suosittu koriste on pitkä kaulakoru - usein valmistettu helmistä, joka on solmittu.

On myös syytä muistaa käsineitä, koska kolmekymppisenä päivänä ne olivat pakollisia ominaisuuksia. Velvet- tai silkkihanskat ovat erinomainen valinta.

Latinalaisen kengän tyyliin sopiva mekko, jossa korot-lasit sopivat hyvin. Cowboy-saappaat näyttävät hyvältä, jos maalaus on ulkomailla.

Ilta-ilmeen luomiseksi pitkät korvakorut sekä tyylikkäät ketjut tulevat olemaan suuri tandem pukeutuneena.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet