Mekot ja tyylit

Paita mekko - raakasta tyylikkääseen ulkoasuun

Paita mekko - raakasta tyylikkääseen ulkoasuun

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka on menossa?
 2. Hieman historiaa
 3. piirteet
 4. talous
 5. denimi
 6. sovitettu
 7. Liiketoiminnassa
 8. ilmaiseksi
 9. Dress Safari
 10. Suositut värit
 11. Tyylikäs tulosteita
 12. pituus
 13. Muotitrendit
 14. Mitä käyttää?
 15. lisälaitteet
 16. kengät

Tällaisten monipuolisten ja mukavien asusteiden, kuten paitapuvun, suuri suosio on vietetty yli vuoden ajan. Tämän tyylin mekot ovat nähtävissä monien fashionistas-vaatekaapissa.

Kuka on menossa?

Vaikka tätä mekkoa pidetään yleismaailmallisena, pukeutumisen valinnassa on otettava huomioon niiden hahmot.

Jos tyttö on ohut, ja hänen kuvansa muistuttaa suorakulmioa, on suositeltavaa valita suora paitapuku, joka on kevyt kangas, jonka pituus on midi ja vaalea.

Tytöt, joilla on naisellinen hahmo, jotka muistuttavat tiimalasiä, voit käyttää sekä löysää että asennettuja mekko-paidoja, joiden pituus on mikä tahansa. Jos kuva on suhteeton (ylempi tai alempi osa on täynnä), sinun pitäisi lopettaa valintasi tilavalle mekolle ilman mallia ja ilman vyötä.

Naisten, jotka pitävät konservatiivisilta ja yksinkertaisilta, mutta tyylikkäiltä vaatteilta, on usein ostanut ja pukeutunut paidan mekko. Tämä on suosittu tyyli minimalismin fanien ja tyttöjen keskuudessa, jotka haluavat käyttää kodikkaita ja tyylikkäitä mekkoja samanaikaisesti.

Hieman historiaa

Tämä tyyli mekot keksi kuuluisa Coco Chanel 20-luvulla, kun legendaarinen suunnittelija päätti lainata mukavan paidan miehiltä ja mukauttaa sen naishahmoon.

Naisten vaatekaapissa olevan mekko-paidan ulkonäkö loi naisten muoti tunteen. Tästä lähtien naiset väittävät tätä tyyliä, vaikkakin aika ajoin se muuttuu ja sopeutuu ajan trendien mukaan.

50-luvulla Christian Dior muutti tällaista mekkoa, joka esiintyi hänen uusissa kokoelmissaan. 60-luvulla tämän tyylin suosio kasvoi merkittävästi sekä Neuvostoliitossa että ulkomailla. Dress-paidat alkavat yhä useammin ilmestyä aikakauslehtien ja katukansien päälle. Yves Saint-Laurent, joka aikoo tuoda safarityyliä, piti mallista 80-luvulla.

piirteet

Mekko on pääosin suoraviivainen mekko, jossa ei ole voimakasta vyötäröä, mutta usein on kaulus ja hihat.

Useimmissa malleissa kaulukset esitetään jalustalla tai kääntämällä. Holkki voidaan kiinnittää ja täydentää hihansuilla, mutta se voi olla poissa. T-paidan takana on tavallisesti kerros, ja jos tuote on hieman asennettu, taitokset ovat myös edessä.

Lähes kaikki paidat ovat napit, kuten miesten paidat. Tällöin painikkeet sijaitsevat avoimesti tai piilossa. Tämän tyylin ompelukuvioissa käytetään pääosin luonnollista kangasta - pellavaa, villaa, farkkuja, vaippa, puuvillaa ja muita. Useimmilla mekkoilla on yhtenäinen väri, mutta malleissa on koriste- ja kirjontakankaat helmassa, hihansuissa tai kauluksessa.

Lyhyt silkkipuku paita on hyvä valinta puolueelle. Tähän, sekä poimia kenkiä korkokengät ja mielenkiintoinen kytkin.

Voit myös luoda kuvan, joka sopii päivämäärään tai juhliin perustuen rentoon paidan mekko-malliin, valitsemalla kirkkaita kenkiä, käsilaukun ja vyön.

Mekon väri voi toimia myös illan keulan korostuksena. Voit tehdä tämän valitsemalla tyydyttyneen värimallin lisäämällä puku koruja vastakkaiseen sopivaan väriin ja unohtumattoman ilmeen.

Mielenkiintoinen illanvaihto olisi myös musta mekko paita lattialle.Laita kantapään kengät, tee juhlava muotoilu ja poimi pieni käsilaukku. Jätä muutama painike ylä- ja alaosassa.

talous

Tämän tyylin mekko on ihanteellinen kodin pukeutumisena. Kotipuvun paita ommellaan pehmeiltä ja mukavilta kankailta. He korostavat naisellisuutta ja soveltuvat paljon paremmin päivittäiseen kotikäyttöön kuin kylpytakit.

denimi

Farkkuista valmistettu paitapuku on hyvin suosittu näinä päivinä onnistuneen siluettinsa ja käytännön käytön ansiosta. Ohuissa farkuissa on vapaasti leikattu ja keskipitkä. Tällaisissa mekkoissa materiaali verhoaa täydellisesti ja korostaa sitä.

Asu on sekä mukava että tyylikäs. Sitä täydentää vyö, tilava nahkainen laukku, suuret tarvikkeet ja litteät kengät.

Denim-paidan mekosta saat erinomaisen tukikohdan jokapäiväiseen vaatekaappiin. Valitsemalla siihen erilaisia ​​lisävarusteita, voit luoda halutun tyylin (esimerkiksi kaupunki- tai etninen) saadaksesi käytännöllisiä ja alkuperäisiä jousia joka päivä.

Ei vähemmän houkuttelevia ja denim-malleja, joita voidaan kutsua tiukoiksi klassikoiksi. Ne erottuvat kääntyvä kaulus, läpivienti ja taskut. Jotta voit luoda retro-kuvan, voit noutaa indigonvärituotteen, jossa on kirjonta, lisäämällä pehmeä pussi ja suuret lasit lavalle.

sovitettu

Tällaisia ​​pukeutumismalleja erottaa leikkauksen alleviivatut yksityiskohdat, joiden ansiosta niiden käyttö auttaa osoittamaan ohut hahmo.

Pukuihin on asennettu mekko, jonka takia tuotteet istuvat vain vyötäröllä. Useimmiten nämä mallit ovat pituudeltaan pituisia.

Liiketoiminnassa

Koska mekko paita on tyypillinen kaulus, tällainen asu on varsin sopiva kuin yrityspuku. Erityisesti, jos otat tuotteen halvalla värillä ja ilman ylimääräistä viimeistelyä. Yritystason paita on pääosin keskimääräinen pituus sekä suljettu yläpinta. Se on yhdistetty nahkaiseen pussiin ja tyylikäs nahkavyö.

ilmaiseksi

Paitapuku voi olla leveä, visuaalisesti muutaman koon suurempi kuin tyttö käyttää.

Tällaiset virtaavasta kankaasta valmistetut mekot ovat hyvin suosittuja, koska ne näyttävät naisellisilta ja eivät muistuta miesten paitoja. Ne on ommeltu sifonista, denimistä, batistista, hienosta villasta ja muista kankaista.

Dress Safari

Niin kutsutaan yksi pukeutumispuvun lajikkeista, jonka ominaispiirre on taskujen ja vetoketjujen runsaus. Tämä taskutaskut voidaan sijoittaa ylä- ja hameen.

Myös useimmissa safarimekkoissa on läppäkaulus, vyö ja lyhyt hiha. Yleensä tällaisten mekkojen ompeluun käytetään paksua kangasta. Edessä oleva safari-mekko on kiinnitetty painikkeilla tai vetoketjuilla.

Suositut värit

valkoinen

Valkoiset mekot ovat yleisimpiä. Tällaisia ​​malleja on ostettu jokapäiväiseen kesän vaatekaappiin, varsinkin jos ne on valmistettu sifonista, batistista tai silkistä. Tällaisessa mekossa voit täydellisesti siirtyä rusketettuun ihoon ja korostaa ohut kuva.

Valkoisen paitapuvun lisävarusteiden paras väri on beige, musta tai ruskea.

musta

Musta mekko paita, jossa on V-pääntie, voit korostaa ohutta kuvaa. Mustia malleja voidaan käyttää myös pohjaelementteinä illan kulumiseen. Tällöin niitä täydennetään kirkkailla lisävarusteilla.

sininen

Tämänvärisiä mekko-paitoja edustavat useimmiten denimimallit, vaikka myös puuvillaa, sifonkia, pellavaa ja muita kankaita on valmistettu.

Tällaisten mekkojen varjo voi olla hyvin erilainen - pehmeästä sinisestä tummaan indigoon. Sininen mekko, jossa on raidallinen, ruudullinen tai polka-piste, on erittäin suosittu.

Musta ja valkoinen

Musta paita mekot, joissa on valkoinen leikkaus, auttavat korostamaan kuvan edut ja piilottamaan mahdolliset puutteet. Tämä voi olla musta mekko, jossa hihansuut ja liuskat on korostettu valkoisella.

Musta polkipiste, pienet ja suuret neliöt sekä pienet kukat ja raidat herättävät huomiota.

Tyylikäs tulosteita

Hyvin suositun tavallisen värillisen mekko-paidan kanssa monet muodikkaat naiset ostavat asun, jossa on tulosteita.

Näiden mekkojen värit ovat hyvin erilaisia. Voit nähdä mekkoja, paitoja, raitoja, polka-pisteitä, kukkia, häkkiä. Kun valitset painetun tuotteen, on tärkeää ottaa huomioon kuvion vivahteet. Esimerkiksi suuressa häkissä tai vaakasuorassa nauhassa oleva mekko ei ole suositeltava kaarevien muotojen omistajille.

pituus

Pitkä lattialle

Tämä mekko-malli on naisellinen ja melko mielenkiintoinen asu.

Tällaisen puvun kiinnittimet voivat mennä koko pituudeltaan, mutta on myös tuotteita, joilla on painikkeet vain vyötärölle ja hame pysyy kiinteänä pohjassa. Tämä mekko kätkee helposti pulleat jalat.

midi-

Mallit, joiden pituus on niin pitkä, ovat kysyttyjä sekä nuorilla naisilla että vanhemmilla naisilla. Tätä mekkoa voi käyttää takissa tai takissa. Midi-paidan hihassa on lyhyt ja pitkä.

Voit halutessasi kiinnittää vaatteen ylemmän osan tiukasti tai jättää muutaman painikkeen, joita ei paineta.

lyhyt

Mini-mekko on pääosin kesällä, jossa on litteät sandaalit tai korkokengät.

Tämä mekko on melko vähän tarvikkeita tai voit tehdä vain laukun. Leveä, lyhyt paitapuku on yleensä täydennetty vyöllä.

Muotitrendit

Nykyään mekko paita on läsnä monissa nykyisissä tyyleissä - liiketoiminnasta sotilaalliseen ja romanttiseen. Tällaiset vaatteet ovat välttämättömiä kesän vaatekaapissa, jolloin voit luoda ei-triviaalisen rento ilmeen.

Moderni trendi on yhdistelmä vapautta ja eleganssia - ja se on edustettuina mekossa.

Suosittuja malleja, joissa on suuret taskut lantion ja rintakehän päällä, jossa vyötärö korostuu laajasta nahka- tai ohuesta hihnasta. Denim-paidapuvut ovat erittäin vaativia, ja nykyaikaisissa kokoelmissa niitä edustavat romanttiset mallit, joissa on vapaa leikkaus ja tiukat tuotteet, joissa on vintage-siluetti.

Mitä käyttää?

 • Paita-mekkoa täydentää usein vyö, joten kuva muuttuu naisellisemmaksi.
 • Tämän tyylin mekot ovat kuluneet yksinään, mutta usein he kuluttavat heidän kanssaan leggingsit, leggingsit tai farkut.
 • Klassisen pukeutumispaidan osalta voit valita kevyen huivin sifonista tai silkistä.
 • Varustetta voi täydentää lyhyt turkisliivi, tilava laukku ja suuret aurinkolasit.

lisälaitteet

Tyylikäs lisävaruste, esimerkiksi riipus ohuella ketjulla, pieni pussi, jossa on ohut hihna tai ohuet korvakorut, on hyvä valinta paitapuvulle.

Vintage-ilmeessä he päinvastoin käyttävät suuria koruja - helmiä, korvakoruja ja rannerenkaita. Puusta tai nahasta valmistetut ruskean sävyn lisävarusteet sopivat erinomaisesti valkoiselle paitapuvulle.

kengät

Korkeakorkoiset kengät sopivat erinomaisesti mekko-paidalle. Mallista riippuen ne voivat olla sandaaleja tai kenkiä.

Myös tämä tyyli yhdistetään hyvin sandaaleihin ja balettikenkiin. Pitkälle mallille tällainen mekko, valitse kengät, joissa on paksu kantapää tai taso. Saappaat, joissa on tasapohja tai tasainen kantapää, jossa on paitapuku, luovat retro-ilmeen.

Kommentit
 1. Rita
  14.02.2016

  Pitkät paidat ovat jotenkin erityisen romanttisia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet